Muizen in huis

Wanneer u muizen in huis heeft, zult u snel genoeg merken dat ze er zijn. U zult uitwerpselen van muizen vinden. Uitwerpselen van muizen lijken op rijstkorrels, ze hebben alleen een andere kleur. U zult ze vooral aantreffen op plaatsen waar muizen vaak en graag komen. Hoewel muizen vooral ‘s nachts actief zijn, kan het zomaar zijn dat je overdag een muis door de kamer ziet rennen. ‘s Nachts hoor je ze mogelijk trippelen in huis boven uw slaapkamer plafond. De uitwerpselen zijn zeer onhygiënisch.  Als u ze gaat opruimen zorg dan dat u er behoedzaam mee om gaat. Uitwerpselen van muizen kunnen het Hantavirus bevatten. Aan knaagschade kunt u ook zien dat u muizen in huis heeft. Muizen zijn dragers en verspreiders van ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Ons advies is om alert te reageren als u muizen in huis heeft.

Muizen in huis bestrijden

Er zijn diverse manieren om muizen te bestrijden. De Hygiene Expert gaat voor duurzame en milieuvriendelijke methodes en toepassingen. Wij zijn ervan overtuigd dat muizen in huis bestrijden met muizengif tot het verleden gaat behoren. Eerlijke voorlichting, en het geven van duurzaam advies zijn de sleutelwoorden om tot een succesvolle milieuvriendelijke bestrijding te komen om muizen in huis te bestrijden. De alternatieve methodes waarmee wij u kunnen helpen hebben een duurzaam karakter en er komt geen korreltje muizengif aan te pas. In een tijdperk van duurzaamheid is het niet geoorloofd om ongecontroleerd muizengif in te zetten, waarvan enorm veel in het milieu en de natuur terecht komt.

Muizenplaag

Een aantal muizen in huis is nog redelijk goed te bestrijden met een simpele muizenval, maar het wordt lastiger als u te maken heeft met een muizenplaag. Dan heeft u aan een aantal muizenvallen niet voldoende. Muizen kunnen zich zeer snel voortplanten en dit kan leiden tot een muizenplaag. Professionele hulp en advies van De Hygiene Expert is dan verstandig, om de muizenplaag aan te pakken. Neem gerust contact op voor advies.

Heeft u vaker last van ongedierte? In onze webshop kunt u artikelen vinden die het mogelijk maken om ongedierte snel te bestrijden zonder gebruik van giftige chemicaliën. Plug In Pest Free is een heel goed systeem voor het verjagen van muizen uit huizen of uw bedrijfsgebouw.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *