Muizen verjagen uit uw huis of bedrijf

Heeft u sporen van muizen gevonden in uw woning of bedrijf? De kans bestaat dat u dan te maken hebt met muizen. Als u het zeker weet, dan is het raadzaam om direct actie te ondernemen, want de populatie muizen zal zich binnen korte tijd sterk kunnen vermenigvuldigen. Muizen verjagen kan op verschillende manieren. U kunt huismiddeltjes gebruiken die muizen onaangenaam vinden, maar vaak zijn er betere methodes en systemen voor nodig.

Dankzij de gifvrije, duurzame en milieuvriendelijke toepassingen van De Hygiëne Expert kunt u muizen verjagen en ervoor zorgen dat ze niet meer terug komen. Gelijktijdig is het belangrijk om voldoende maatregelen te nemen, zodat de muizen ook niet meer in je woning kunnen komen. Denk aan het dichtmaken van gaten, kieren en ander openingen en doorgangen. De Hygiene Expert staat voor duurzame en milieuvriendelijke toepassingen waarvan u jaren lang profijt heeft. Zo kun je via onze webshop kiezen voor Plug In Pest Free. Dit is een effectieve methode voor het muizen verjagen. Binnen korte tijd zal het aantal muizen in uw woning of bedrijfspand aanzienlijk zijn afgenomen, en dat is natuurlijk ook hetgeen wat u en wij willen bewerkstelligen.

Het gebruik van muizengif

Muizengif is een totaal andere middel, met een totaal andere werking, en totaal andere consequenties. Muizen sterven een langzame en pijnlijke dood. We raden u niet meteen aan om muizengif te gebruiken. Het is overigens op dit moment niet verboden om muizengif te gebruiken, maar er zijn andere effectieve middelen verkrijgbaar die diervriendelijker zijn en zeker zo effectief. Bovendien is de kans groot dat de muizen resistent worden voor het gif dat vrij verkrijgbaar is bij een grootwinkelbedrijf. Mocht de muizenplaag dusdanige proporties aannemen dat je een ongediertebestrijder moet inschakelen, dan zit er vaak niets anders op dan het gebruik van gif, maar bij een enkele muis volstaan muizenvallen en ultrasone geluiden om muizen uit je woning te verjagen.

Kist u voor een duurzame en milieuvriendelijke manier van muizen verjagen en u wilt meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Elke situatie is anders en soms is het nodig om een stukje maatwerk te leveren. De Hygiene Expert kan u daarbij heel goed helpen.

Met Plug In Pest Free kunt u : 

  • Muizen verjagen uit huis
  • Muizen verjagen uit kantoor
  • Muizen verjagen boven plafond
  • Muizen verjagen op kantoor
  • Muizen verjagen uit praktijkruimte

En nog veel meer toepassingen. Op het blog van de Hygiëne Expert wordt regelmatig een artikel geplaatst met tips en adviezen.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.