Muizen verjagen

Heeft u muizen in u woning, kantoor, praktijkruimte, school, kinderdagverblijf of dergelijken? De Hygiene Expert kan u helpen met het Plug In Pest Free systeem. Dit systeem kan muizen verjagen en bestaat sinds 1993. Plug In Pest Free wordt wereldwijd met succes ingezet en wij hebben reeds velen tevreden gebruikers zowel particulier als zakelijk. U kunt diverse apparatuur kopen om muizen te verjagen. Plug In Pest Free heeft haar werking reeds bewezen en daar staan wij voor de volle 100% achter.

Een kat kan u ook helpen om muizen te verjagen, maar voor bedrijven is dat geen oplossing. Zeker niet als er met voedsel wordt gewerkt is een kat zeer onhygiënisch en brengt een kat de voedselveiligheid in gevaar.  Zakelijk een kat als muizenvanger lost het probleem ook niet duurzaam op.

Vangen van  muizen

Vangen van muizen kan met onze vangmethodes. In combinatie met Plug In pest Free worden zeer goede resultaten bereikt. Is er niet veel overlast van muizen dan kunt u wellicht volstaan met een simpele muizenval voor thuisgebruik. Heeft u zakelijk veel overlast van muizen dan zal onze expertise u ook van toepassing komen. Plug In Pest Free in combinatie met onze vangsystemen aangevuld met De Hygiëne Expert workshops behalen uitzonderlijk goede resultaten.

Gebruik van muizengif
Bij het bestrijden van muizen kunt u ook muizengif gebruiken. In een doosje doet u het muizengif, ook wel  muizenkorrels genaamd. Het muizengif wordt dan opgegeten door de muizen en de jongen van de muizen. De muizen sterven uiteindelijk aan bloedingen en een pijnlijke dood, omdat er anti-stollingsmiddel in zit . Het gebruik van gif is natuurlijk niet diervriendelijk, en het is milieu en natuur belastend. Dit zijn hele goede redenen om juist niet met muizengif te werken. De alternatieven die De Hygiëne Expert aanbiedt zijn allemaal zonder muizengif.

Muizengif kan ook gevaarlijk zijn voor andere huisdieren, alsmede roofvogels en landroofdieren. Zelfs voor kinderen kan muizengif gevaarlijk zijn. Pas dus wel op dat zij niet in de buurt komen van het gif. Kiest u toch voor het plaatsen van muizengif zorg dan dat het op plaatsen staat waar kinderen en huisdieren niet bij kunnen. Muizen verjagen met Plug In Pest Free is een zeer goed alternatief voor muizengif.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Experte heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *