Muizenvallen kopen

Bent u op zoek naar goede muizenvallen? Zoek dan niet verder. Via onze webshop kunt u de beste muizenvallen kopen. Wij verkopen professionele muizenvallen voor een scherpe prijs. Natuurlijk is het zo des te meer u af neemt des te scherper de prijs. Bij het bestrijden van muizen is het soms aan te raden om er tevens ook muizenvallen bij te zetten. Zeker als de overlast erg groot is, dan is een combinatie van een aantal verschillende methodes aan te raden. Neem gerust contact op om u te laten adviseren.

Zelf maatregelen nemen

Naast het plaatsen van muizenvallen kunt u nog veel meer doen om muizen te bestrijden. Maak ten eerste alle kieren, dakranden, openingen, scheuren en gaten aan de buitenkant van uw woning dicht. Er mogen geen toegangspunten meer zijn voor muizen. Dit geldt ook voor toegangspunten naar de kelder of kruipruimtes. Zorg dat deuren en kozijnen rondom goed afsluiten. Voedselbronnen die u kunt weghalen, kunt u het beste ook weghalen. Laat afval niet staan. Om nestelgelegenheden te voorkomen kunt u het beste zoveel mogelijk spullen opruimen. Dit soort maatregelen helpen absoluut bij het muizen bestrijden. Op het blog van De Hygiëne Expert worden regelmatig tips en adviezen gegeven over ongediertepreventie en ongediertebestrijding.

Muizen bestrijden
Indien het plaatsen van muizenvallen niet helpt, dan kan De Hygiene Expert u helpen met het Plug In Pest Free systeem.  Pest Free wordt zowel veel bij particulieren in woonhuizen geïnstalleerd als bij veel bedrijven in de horeca, bakkerij, kantoren, praktijkruimtes, scholen en kinderdagverblijven. Het voordeel van Plug In Pest Free is dat er geen giftige bestrijdingsmiddelen nodig zijn voor een effectieve werking.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *