Muizenvallen kopen

Bent u op zoek naar een webshop waar u muizenvallen kopen kunt? Op onze webshop kunt u terecht voor de beste muizenvallen. Muizenvallen kopen via onze webshop is eenvoudig. Wij hebben een overzichtelijke webshop waar u snel de artikelen zult vinden die u nodig heeft om zonder tussenkomst van chemische bestrijdingsmiddelen muizen te bestrijden.

Soorten muizenvallen

De Hygiene Expert heeft twee verschillende soorten muizenvallen in het assortiment. Zo kunt u kiezen voor een traditionele muizenval met een klem. Deze zijn van plastic en zeer hygiënisch in gebruik. U hoeft de gevangen muis met deze muizenvallen niet aan te raken als u de muis weg wilt gooien. U lokt de muis met voedsel en met 1 klap worden de muis gevangen. Heeft u muizen boven uw plafond dan is het erg lastig om muizen te vangen met een muizenval. In dat geval zal Plug In Pest Free een heel goed middel zijn om van uw muizenprobleem af te komen.

Een ander soort muizenval is het EKO 1000 systeem oftewel “Het Lekkerste Restaurantje“ Dit is een vangsysteem dat veel wordt ingezet bij bedrijven. Dit systeem is uitermate effectief, hygiënisch en heeft lage exploitatiekosten. De eenmalige aanschaf is iets duurder, maar daar heeft u dan ook jarenlang plezier van. Dit systeem werkt geheel zonder rodenticiden. Dit systeem vergt enige uitleg en is daarna eenvoudig om zelf te onderhouden. Muizenval “Het Lekkerste Restaurantje“ wordt veel ingezet bij diverse soorten bedrijven namelijk :

  • Agrarische bedrijven
  • Attractieparken
  • Recreatieparken
  • Horeca
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Fastfoodrestaurants
  • Groothandels
  • Winkelcentra
  • Opslaghallen

Het EKO 1000 vangsysteem werkt absoluut zonder muizengif en is zeer effectief. Er wordt ook vaak een combinatie toegepast met het verjaagsysteem van Plug In Pest Free. Neem voor informatie gerust contact met ons op.

Muizenlokdoos

Via onze webshop kunt u ook muizenlokdozen of lokaasdepots kopen. Deze zijn vervaardigd van stevig plastic en kunnen gebruikt worden om te monitoren. Er kunnen zaden of ander lokaas in gedaan worden. Wordt het lokaas aangevreten dan weet u dat er daar in de buurt muizen aanwezig zijn. Daarna kunt u gericht muizenvallen gaan plaatsen.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *