Ongedierte Advies

Ongedierte advies is een dienst van De Hygiëne Expert waarbij wordt gewerkt volgens de IPM methode. IPM staat voor Integrated Pest Management oftewel Geïntegreerd Plaagdier Beheer . Volgens deze methode worden eerst alle bestrijdingstechnieken toegepast alvorens er met giftige bestrijdingsmiddelen gewerkt gaat worden. Voordeel van deze methode is dat de oplossing een duurzaam karakter heeft. De Hygiëne Expert is vakbekwaam, gediplomeerd ongediertebestrijdingstechnicus.

U heeft al langere tijd overlast van ongedierte zoals muizen, ratten, kakkerlakken of vliegen ?

Wat houdt Ongedierte Advies volgens de IPM methode in ?

  1. We beginnen met een grondige inspectie in en rondom uw bedrijfsgebouw.
  2. Dan gaan we vaststellen met wat voor soort ongedierte we te maken hebben. Dit noemen we determineren.
  3. Inventariseren of er nog meer ongedierte risico`s zijn.
  4. Wat zijn de ekologische vereisten voor het ongedierte.
  5. Wat is de drempelwaarde.
  6. Hoe gaan we het ongedierte bestrijden en beheersen.
  7. Welke preventieve maatregelen nemen we.
  8. Continu monitoren.

U bent toch ook geen geen voorstander van het gebruik van pesticiden. Pesticiden zijn tenslotte giftige stoffen welke ontwikkeld zijn om te doden en uit te roeien. Per definitie zijn pesticiden daarom een gevaar voor uw gezondheid en voor de gezondheid van andere dieren en organismen.

De Hygiëne Expert is ervan overtuigd dat je eerst de bron van uw ongedierteprobleem moet vinden en aanpakken. Als je de bron, en dus het ontstaan van het ongedierteprobleem oplost, dan zijn er vaak geen giftige stoffen nodig.

U kiest daarmee voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing welke uiteindelijk goedkoper zal zijn. Bij een goed advies hoort een goed en gedegen onderzoek.

Hygiëne en ongediertepreventie zijn twee bedrijfsprocessen die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Als de hygiëne niet op orde is zal er meer kans zijn op ongedierte. Is er ongedierte dan is de hygiëne en daarmee de voedselveiligheid in gevaar.

Een ander belangrijk onderdeel van Ongedierte Advies is samenwerking en ervoor zorgen dat alle neuzen van uw medewerkers dezelfde kant op staan. Dan worden de beste resultaten bereikt. De Hygiëne Expert werkt ook samen met ongediertebestrijders en kan workshops verzorgen voor uw medewerkers.

Met 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie weet ik waar de pijnpunten zitten. Ongedierte Advies op maat van De Hygiëne Expert kan uw bedrijf helpen op een hoger niveau te komen. Samenwerken is voor een succesvolle IPM methode een noodzaak. Ik ben ervan overtuigd en ik geloof dat we met een goede samenwerking heel ver kunnen komen.

De Hygiëne Expert heeft een methode ontwikkeld die verder gaat dan de IPM methodiek. Onze GPM Gifvrij Plaagdier Management methode. Bedrijven die met onze GPM methodiek werken behalen betere resultaten dan voorheen en ze werken gifvrij, milieuvriendelijk en duurzaam. Neem direct contact op.

Zie hier ons assortiment met gifvrije toepassingen, duurzaam en milieuvriendelijk.

De Hygiëne Expert is onderdeel van Pest Free Benelux. Wij zijn lid van het Kenniscentrum Dierplagen en van Brancheorganisatie PLAN. Tevens HACCP gecertificeerd.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, dan vertellen wij dat u graag in een vrijblijvend informatief gesprek.

Ongediertebestrijding

Ongediertepreventie

contact de hygiene expert

logos

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.