Ongedierte in huis

ongedierte bestijden

Ongedierte in huis

Ongedierte in uw woning is allesbehalve aangenaam. Denk aan ratten, muizen of zilvervisjes. Als u hiermee te maken heeft, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk iets tegen doen. U kunt bestrijdingsmiddelen kopen, maar eerst is het vooral belangrijk om te weten waarom u last heeft van het ongedierte. Bij zilvervisjes speelt bijvoorbeeld een te hoge luchtvochtigheid een cruciale rol.

Welk ongedierte in huis?
U kunt geconfronteerd worden met allerlei verschillende soorten ongedierte. Denk aan betwantsen, wespen, vlooien, zilvervisjes, papiervisjes, steenmarters, slakken, muizen, muggen, mieren, houtwormen, vliegen, fruitvliegen of ratten. Voor elke soort ongedierte bestaan  verschillende bestrijdingsmiddelen. Het is belangrijk om te weten met welke soort u te maken heeft. Determinatie is een onderzoek naar de soort ongedierte. De Hygiëne Expert kan voor u een determinatie onderzoek uitvoeren. Na dit onderzoek kan er gerichte actie ondernomen worden.

Ratten
Heeft u ratten in huis? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Ratten kunnen ziektes verspreiden. Dit doen ze via speeksel, urine of uitwerpselen. Voor zowel huisdieren als mensen kunnen ze gevaarlijke ziektes verspreiden. Zwarte ratten werden en worden nog gelinkt aan de pest, maar dat is niet de enige ziekte die ze kunnen verspreiden. Denk aan bijvoorbeeld de ziekte van Weil, salmonella of rattenbeetkoorts. Rattenbeetkoorts is overigens zeldzaam, maar wel vervelend. Naast ziekten kunnen ratten behoorlijke materiële schade veroorzaken. Om hun snel groeiende tanden namelijk kort te houden knagen ze continue aan allerlei zaken. Zo knagen ze ook erg graag aan elektriciteitsbekabeling waardoor kortsluiting kan ontstaan, met brand als gevolg. Dat is wat u niet wilt meemaken.

Ratten bestrijden

Om ratten te bestrijden kan De Hygiene Expert u helpen met systemen om ze te verjagen en om ze te vangen zonder tussenkomst van giftige bestrijdingsmiddelen. Zakelijk kan er ook gekozen worden voor een combinatie van onze gifvrije methodes en technieken.

Ongedierte in huis bestrijden
Via onze website kunt u bestrijdingsmiddelen zonder gif kopen. Dit zijn effectieve, alternatieve bestrijdingsmiddelen die helpen om het ongedierte uit uw woning te verjagen. Daarom is het belangrijk om te weten met welk ongedierte u te maken heeft. U kunt dan het ongedierte op een effectieve manier te lijf kunt gaan. In onze webwinkel kunt u in elk geval terecht voor duurzame, veilige en milieuvriendelijke toepassingen.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

 

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *