Ongediertebestrijding zonder giftige bestrijdingsmiddelen

Voor ongediertebestrijding zonder giftige bestrijdingsmiddelen bent u op onze website aan het juiste adres. Ongedierte bestrijden en onder controle houden is dankzij de artikelen die wij via onze website aanbieden eenvoudig. In combinatie met de adviezen en tips die De Hygiëne Expert geeft worden mooie en goede resultaten bereikt.

Ongedierte

Heeft u last van bijvoorbeeld motmuggen, fruitvliegjes of zilvervisjes in huis? Dat is vervelend genoeg en het is zaak om er iets tegen te toen. Bij motmuggen, fruitvliegjes en zilvervisjes is het zaak om de oorzaak en de bron te achterhalen. Dit geldt natuurlijk ook voor ander ongedierte, want als u de oorzaak niet weet en deze niet aanpakt, dan zult u last blijven houden van het ongedierte. Bij motmuggen en fruitvliegjes kan de oorzaak een afvoerleiding zijn die is verstopt met organische of alcoholhoudende resten. Bij zilvervisjes gaat het om een constant te hoge luchtvochtigheid.

Via De Hygiëne Expert kunt u allerlei artikelen aan komen die kunnen helpen bij het bestrijden van bepaalde soorten ongedierte. Denk aan bovengenoemd ongedierte, maar via onze website kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld het gifvrij en duurzaam bestrijden van ratten, muizen, wespen, kakkerlakken en dergelijke. Als u eenmaal bestrijdings- en preventiemiddelen heeft aangeschaft dan is het ook belangrijk om aan echte ongediertepreventie te gaan doen. Artikelen die u kunt gebruiken voor preventie kunt u eveneens via onze webshop kopen. Hierdoor is de kans klein dat je te maken zult krijgen met ongedierte. Uiteraard is het wel belang om de artikelen op een juiste manier te gebruiken. Voor advies kunt u ons altijd bereiken via ons contact formulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van De Hygiene Expert. 

Duurzame ongediertebestrijding

Wij voeren duurzaamheid bij het aanbieden van onze producten altijd hoog in het vaandel. Producten en toepassingen dienen voor ons milieuvriendelijk en veilig te zijn. Dit zijn voor ons geenszins loze kreten. De Hygiene Expert geloofd dat ongediertebestrijding en ongediertepreventie duurzaam dient te gebeuren.

Duurzaamheid loont. Zeker als het om ongediertebestrijding gaat. Wist u dat er in Nederland elk jaar alleen al aan muizengif en rattengif bijna 800.000 kilogram wordt verbruikt. Dor het aanbieden van goede alternatieven, tips en adviezen willen wij samen met u deze enorme gifberg voor ongediertebestrijding terug dringen of zelfs uitbannen.

Ongediertebestrijding moet véél en véél duurzamer. Bij duurzame ongediertebestrijding hoort een gedegen en eerlijk ongedierte advies. Ook daar kunnen wij u mee helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *