Ongediertepreventie

Ongediertepreventie van De Hygiëne Expert omvat het aanbieden van gifvrije toepassingen voor het weren en bestrijden van ongedierte zoals muizen, ratten, kakkerlakken en vliegende insecten. Helaas is er nog niet voor alles een gifvrije toepassing of oplossing.

De Hygiëne Expert gelooft dat alle soorten ongedierte zonder bestrijdingsmiddel te bestrijden zijn. Wij blijven daarom constant op zoek naar nieuwe toepassingen. Met de juiste ongediertepreventie en alles wat daarbij hoort, kunnen achteraf veel kosten en ellende bespaart worden.

Ongediertepreventie volgens De Hygiëne Expert

  • inventarisatie van binnen en buiten
  • determineren
  • bepalen of er nog meer risico`s zijn
  • wat zijn  de ekologische vereisten
  • wat is de draagkracht
  • reduceren van de aantallen
  • preventieve maatregelen

Een heel belangrijk onderdeel van een succesvolle ongediertepreventie staat niet in het rijtje. Dit belangrijke onderdeel is de menselijke factor.  De menselijke factor bepaald of een actie succesvol wordt ja of nee.  Succesvolle ongediertepreventie is niet de taak van 1 persoon, maar van iedereen die binnen een bedrijf werkzaam is. Het is daarom vaak zo dat medewerkers geschoold moeten worden om ze het nut en het effect bij te brengen.

Ongediertepreventie is een zeer belangrijk, zo niet het belangrijkste bedrijfsproces van alle bedrijven die met voedsel te maken hebben. Ongediertepreventie en hygiëne zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Alle schakels moeten kloppen en bij elkaar aanschuiven. Valt er een schakel tussen uit dan dient die weer opgevuld te worden.

Samenwerking en betrokkenheid van medewerkers is van cruciaal belang. De Hygiëne Expert kan u helpen met het optimaliseren van uw ongediertepreventie. Dit kunnen wij door het geven van adviezen en andere manieren van werken. Communicatie is daarbij van groot belang. Als u medewerkers weten waarvoor en waarom, en ze maken deel uit van het proces dan zal er een cultuurverandering bij u gaan plaats vinden. Deze cultuurverandering heeft een enorm positieve invloed op het totale bedrijf.

De Hygiëne Expert gelooft dat ongediertepreventie volgens de GPM methodiek uw medewerkers beter stimuleert en motiveert. Het resultaat daarvan heeft een positieve uitwerking op uw gehele bedrijf. Ongediertepreventie volgens De Hygiëne Expert kan in het begin heel confronterend zijn. Uiteindelijk gat u er het nut van inzien.

contact de hygiene expert

Ongedierte Advies

Ongediertebestrijding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.