Over ons

De Hygiëne Expert is onderdeel van Pest Free Benelux en ontstaan uit vraag van de markt. Ongediertepreventie en hygiëne zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en beide expertises zijn mij niet vreemd. De Hygiëne Expert helpt bedrijven met het onder controle krijgen van ongedierteproblemen, bedrijfshygiëne optimaliseren, bewustwording, coaching en alles wat nodig is om uw bedrijf op en top te laten stralen. 

Ik ben ervan overtuigd dat in elk restaurant of andere horeca gelegenheid klanten het verdienen om een positieve emotionele ervaring te hebben. Uw gasten komen niet alleen om hun buik te vullen, maar ze willen ook een leuke tijd bij u hebben. Lukt het u om ze een speciale emotionele ervaring te laten hebben, dan komen ze bij u terug en maken ze reclame voor uw onderneming. Een betere en goedkopere reclame kun je niet hebben.

De Hygiëne Expert kan u helpen om uw gasten deze positieve emotionele ervaring bij u te beleven of te vergroten. Ik ga ervan uit dat het voedsel wat u serveert van zichzelf van goede kwaliteit is. Zou het niet heerlijk zijn als uw klanten nog meer vertrouwen in uw onderneming krijgen, omdat ze bij u een speciale belevenis krijgen.

Mijn naam is François van Iersel en ik ben 35 jaar als zelfstandige werkzaam geweest in de voedingsmiddelenbranche. Mijn opa Sjef van Iersel begon met zijn vrouw Wilhelmien een slagerij in 1934. Later namen mijn vader en moeder, Frans en Toos van Iersel de slagerij aan de Graafseweg in `s-Hertogenbosch over. In 1986 kwam ik van de slagersvakschool af en in 1987 haalde ik mijn ondernemersdiploma.

Hygiene Expert - Francois van IerselVanaf jonge leeftijd hielp ik al mee in de slagerij. Er was altijd erg veel schoonmaakwerk, want wij produceerde al onze vleeswaren zelf. Later onder mijn leiding is ons bedrijf uitgegroeid tot een ambachtelijke worstmakerij. Wij leverde aan restaurants, collega slagers, bedrijfskantines, bakkerijen, groothandels en supermarkten.

Vanaf jonge leeftijd hielp ik mee in de worstmakerij van onze slagerij. Mijn taak om te beginnen was schoonmaken en poetsen. Nou ik kan u vertellen, dat heb ik wel geleerd op ouderwetse wijze.

Machines schoonmaken waar opgedroogde resten op zaten vergeet je niet snel meer. Vloeren niet goed schoonmaken, en uitglijden als ze nat waren, vergeet je ook niet meer. Een betere leerschool had ik niet kunnen krijgen.

Schoonmaken en poetsen heb ik altijd met veel plezier en toewijding gedaan. Ook in mijn latere bedrijfsvoering was schoonmaken, poetsen en opgeruimd werken absoluut mijn ding. Ik had geleerd en merkte ook in de praktijk dat opgeruimd en netjes werken veel voordelen had.

Toen we later volgens HACCP richtlijnen gingen werken was dat voor mij een kwestie van mijn systemen op papier zetten en met controlelijsten gaan werken. We hoefde niets anders te gaan doen want we werkten al volgens een hygiëneplan. Het werd nu alleen meer geregistreerd. In de loop der jaren heb ik veel bedrijven bezocht. Kleine en grote bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Ik heb veel ervaring opgedaan als het gaat om bedrijfshygiëne. Ik weet wat het is om te produceren als het druk is.

Ik heb voor verschillende middelgrote vleesverwerkende bedrijven gewerkt in het binnen- en buitenland. Ik heb ervaring opgedaan in Duitsland, België en Maleisië. Vleeswaren die wij produceerde vonden hun weg naar de Nederlandse Antillen, Rusland en het Midden Oosten.

Als geen ander weet ik hoe lastig het af en toe kan zijn om geordend te werken. Zeker in drukke tijden of in bepaalde seizoenen. Schoonmaken en poetsen is dan het laatste werk wat gedaan moet worden. Niet iedereen vindt het leuk om te poetsen na een noeste dag werken. Ik kan u helpen de pijnplekken en probleem gebieden in kaart te brengen, en er tevens een oplossing voor aanbieden.

Ik geloof echt dat schoonmaken en hygiëne leuke bedrijfsprocessen kunnen zijn. Zeker met de juiste reinigingsmiddelen en apparatuur. Als je iets leuk vind doe je het ook graag. Werk je volgens een vast plan en volgens een goed systeem dan is hygiëne een prachtig onderdeel van je werk. Je hebt er namelijk de hele dag plezier van en het is dankbaar.

Laten we eerlijk zijn, hygiëne is het visitekaartje van elk bedrijf. Hygiëne waarborgt de voedselveiligheid en hygiëne is een zeer belangrijke factor als het om ongediertepreventie gaat. De Hygiëne Expert kan u helpen als het gaat om vervuiling milieuvriendelijk en duurzaam op te lossen.

Ik ben ervan overtuigd dat een goede algehele hygiëne bijdraagt aan het vertrouwen van uw gasten in uw onderneming.  Ik geloof dat hygiëne een zeer belangrijke marketingtool is. Door mijn 35 jaar ervaring met u te delen kan ik uw onderneming helpen en positievere beleving aan uw gasten over te dragen. Het succes is afhankelijk van wat u ermee doet.

Ik droom van een veilige omgeving voor iedereen. Ik droom van een omgeving waarin geen giftige stoffen worden gebruikt en ik droom van voedsel dat veilig is voor iedereen. Ik droom dat voedselvergiftiging is uitgebannen en dat alle etenswaren biologisch worden geproduceerd.

Wilt u weten hoe ik uw onderneming kan helpen ?

contact de hygiene expert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.