Overlast muizen in huis

Een muis in huis is voor veel mensen een nachtmerrie. Veel mensen zijn bang voor muizen. Hoewel muizen er redelijk onschuldig uitzien kunnen ze wel degelijk veel schade veroorzaken. Bovendien kunnen muizen ziektes verspreiden en door het achterlaten van uitwerpselen zijn ze allesbehalve leuk om in huis te hebben. Ook kunnen ze aan voedsel gaan knagen. Reden genoeg om iets aan de muizen in huis te doen. Voor het duurzaam en milieuvriendelijk bestrijden van muizen bent u op onze webshop aan het goede adres. Dankzij onze artikelen kun je muizen bestrijden.

Over muizen in huis

Muizen zijn schuw en overdag zult u niet zo snel een muis aantreffen. Ze zijn vooral ‘s nachts actief en op zoek naar voedsel. Muizen zijn erg nieuwsgierig en snuffelen graag door uw gehele huis heen. In veel gevallen zult u te maken hebben met een huismuis. Deze leven van onder meer plantaardig en dierlijk voedsel. Hiernaast heb je veldmuizen, woelmuizen en bosmuizen. Deze zult u niet snel in een huis aantreffen. Een bosmuis kunt u overigens wel aantreffen in woningen, maar hetzij veel minder frequent dan de huismuis. Het vervelende van muizen in huis, is dat ze zich snel kunnen voortplanten. Hierdoor kunt u te maken krijgen met een muizenplaag, en dat kan zeer vervelend zijn.

Via onze webshop kunt u diverse bestrijdingsmiddelen kopen, zodat u overlast van muizen in huis duurzaam, veilig en milieuvriendelijk kunt aanpakken. De Hygiene Expert gelooft in gifvrije toepassingen en methodes om overlast van muizen in huis op een goede manier aan te pakken. Het weren van muizen uit woningen is belangrijk, want ze kunnen veel schade veroorzaken en ziektekiemen verspreiden. Het is dus raadzaam om snel actie te ondernemen en niet af te wachten als u muizen in huis heeft.

Onze alternatieve, gifvrije methodes zonder giftige chemicaliën in combinatie met ons advies werken heel erg goed. Soms vergt het wat meer werk, maar u kunt bijna alles zelf doen. Volg ons blog waar De Hygiëne Expert regelmatig tips en adviezen geeft om overlast van muizen in huis duurzaam en milieuvriendelijk op te lossen en beheersbaar te maken.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *