Overlast van vliegen in restaurant oplossen

groene aasvlieg op muis

Overlast van vliegen in restaurant oplossen

Overlast van vliegen in een restaurant kan de reputatie behoorlijk schaden. Gasten die overlast van vliegen ervaren zullen niet snel meer terug komen. Het is ook erg irritant als je lekker zit te eten de  vliegen brommen om je oren en zitten op je bord of tussen het eten.

Vliegen en voedselveiligheid

Vliegen zijn  verspreiders van ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Ze brengen daardoor de voedselveiligheid behoorlijk in gevaar. Uw gasten kunnen erg ziek worden van voedsel dat is besmet door vliegen.  Ze dragen miljarden schadelijke micro-organismen bij zich.

Enkele van deze bacteriën zijn :

  • Salmonella bacterie
  • coli bacterie

Deze bacteriën kunnen voedselvergiftiging  en infecties aan de luchtwegen veroorzaken. Heeft u overlast van vliegen in uw restaurant dan is het noodzakelijk om gepaste maatregelen te nemen.

Overlast van vliegen in restaurant oplossen

Overlast van vliegen in een restaurant oplossen kan door het nemen van een paar essentiële stappen.  Last van vliegen dient men in de kiem te smoren en de algehele hygiëne zal in orde moeten zijn.

TIPS tegen overlast van vliegen

  • Blaas geen lucht naar binnen maar naar buiten met ventilatoren
  • Hou het opgeruimd en laat geen afval liggen
  • Zorg dat vuilnisbakken en containers goed afgesloten zijn
  • Ruim gemorste spullen direct op
  • Plaats horren voor de ramen en deuren
  • Laat deuren niet onnodig open staan
  • Bescherm uw terras door extra hygiëne

Let ook op details

Duurzaam oplossen van overlast van vliegen heeft net zoals met ander ongedierte te maken met een aantal kleine details die van significante invloed kunnen zijn. Maak scheurtjes en spleten dicht in een rondom uw bedrijf. Plaats tochtstrippen onder de deuren en laat s`nachts geen ramen open staan.

Net zoals veel soorten ongedierte zeggen vliegen meer dan alleen overlast. Ze zijn een symptoom dat er eeg groter probleem in uw restaurant is of erom heen. Neem maatregelen waarmee u de groei van het aantal kunt corrigeren zodat het geen plaag gaat worden.

Heeft uw restaurant overlast van vliegen dan kan De Hygiëne Expert u helpen met professionele insectenlampen, vliegenvangers voor buiten, en met natuurlijke anti-insect spray.

Overlast van vliegen

Flyzone vliegenvanger voor buiten

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *