Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01

Beschrijving

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is een hoogwaardige stofzuiger die speciaal is ontworpen om je vloeren grondig schoon te maken. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve technologieën biedt deze stofzuiger een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Of je nu tapijten, harde vloeren of zelfs parket wilt reinigen, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Met zijn krachtige zuigkracht en efficiënte reinigingsmethoden zorgt de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 ervoor dat je vloeren er altijd fris en schoon uitzien.

In één oogopslag

– Hoogwaardige stofzuiger voor grondige reiniging van vloeren

– Geschikt voor tapijten, harde vloeren en parket

– Krachtige zuigkracht en efficiënte reinigingsmethoden

– Houdt je vloeren altijd fris en schoon

Productspecificaties

Algemene kenmerken

– Merk: Philips

– Model: AquaTrio serie 9000 XW9383/01

– Type: Stofzuiger

– Gewicht: 6,5 kg

– Kleur: Zwart

Technische details

– Vermogen: 650 watt

– Geluidsniveau: 72 dB

– Inhoud stofreservoir: 0,6 liter

– Snoerlengte: 9 meter

Productafmetingen

– Hoogte: 32 cm

– Breedte: 31 cm

– Diepte: 51 cm

Bijzondere kenmerken

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 heeft een aantal speciale kenmerken die het schoonmaken van je vloeren gemakkelijker maken. Zo beschikt deze stofzuiger over een geïntegreerde dweilfunctie, waardoor je zowel kunt stofzuigen als dweilen in één keer. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een speciale TriActiveMax-mondstuk, dat zorgt voor maximale stofopname op zowel harde vloeren als tapijten. Ook heeft de stofzuiger een handige parkeerstand, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen.

Gebruikersvoordelen

– Grondige reiniging van vloeren

– Mogelijkheid om te stofzuigen en te dweilen in één keer

– Maximale stofopname op harde vloeren en tapijten

– Gemakkelijk op te bergen

Nadelen

– Relatief hoog geluidsniveau

– Klein stofreservoir

Voor welke vloertypes is de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 het meest geschikt?

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is geschikt voor alle vloertypes, waaronder tapijten, harde vloeren en parket. Dankzij de speciale TriActiveMax-mondstuk en de geïntegreerde dweilfunctie kan deze stofzuiger zich aanpassen aan de verschillende oppervlakken en zorgen voor een grondige reiniging. Of je nu een tapijt in de woonkamer hebt liggen of een parketvloer in de slaapkamer, deze stofzuiger kan het allemaal aan.

Kan de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 omgaan met huisdierhaar?

Ja, de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is zeer geschikt voor het verwijderen van huisdierhaar. Dankzij de krachtige zuigkracht en het speciale TriActiveMax-mondstuk kan deze stofzuiger moeiteloos huisdierhaar opzuigen, zelfs van tapijten en stoffen meubels. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over losse haren die zich ophopen in je huis.

Lees ook:   Dettol - Perfecte Hygiëne - Badkamerreiniger - Allesreiniger Spray - 6 x 500 ml - Grootverpakking

Waarom kiezen voor de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01?

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is de ideale stofzuiger voor mensen die hun vloeren grondig willen reinigen. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve technologieën zorgt deze stofzuiger voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Of je nu last hebt van huisdierhaar, vlekken op je tapijt of stof op je harde vloeren, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Daarnaast is de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 gemakkelijk in gebruik en biedt hij talloze voordelen voor de gebruiker. Met deze stofzuiger zorg je ervoor dat je vloeren er altijd fris en schoon uitzien.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud belangrijk. Reinig regelmatig het stofreservoir en de filters om verstoppingen te voorkomen. Daarnaast is het aan te raden om de borstels en het mondstuk schoon te maken om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven functioneren.

Design

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 heeft een modern en strak design dat past bij elk interieur. Met zijn slanke vormgeving en zwarte kleur ziet deze stofzuiger er stijlvol uit en zal hij niet misstaan in je woning. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van handige knoppen en een ergonomisch handvat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

Accessoires, hulpmiddelen en borstels

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 wordt geleverd met een aantal handige accessoires, hulpmiddelen en borstels. Zo krijg je een speciaal TriActiveMax-mondstuk, een parketborstel en een dweilborstel. Deze accessoires zorgen ervoor dat je de stofzuiger kunt aanpassen aan de verschillende oppervlakken en grondig kunt reinigen.

Filters

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is voorzien van een geavanceerd filtersysteem dat ervoor zorgt dat de lucht die uit de stofzuiger komt, schoon is. Het filtersysteem bestaat uit een HEPA-filter en een schuimfilter, die beide zorgen voor een optimale filtratie van stofdeeltjes en allergenen. Hierdoor kun je genieten van schone lucht in je huis, zelfs tijdens het stofzuigen.

Geluidsniveau

Met een geluidsniveau van 72 dB is de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 niet de stilste stofzuiger op de markt. Dit kan hinderlijk zijn als je gevoelig bent voor geluid of als je kleine kinderen hebt die snel wakker worden van geluiden. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het gebruik van deze stofzuiger.

Lees ook:   Beste robotstofzuigers voor hardhouten vloeren van 2022

Batterijduur en opladen

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is een stofzuiger die op netstroom werkt, wat betekent dat je hem altijd kunt gebruiken zolang hij is aangesloten op het stopcontact. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lege batterij of het opladen van de stofzuiger. Dit maakt deze stofzuiger ideaal voor langdurig gebruik en grote schoonmaakklussen.

Gebruikershandleiding

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 wordt geleverd met een duidelijke en uitgebreide gebruikershandleiding. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om de stofzuiger correct te gebruiken en te onderhouden. Het is belangrijk om de handleiding goed door te lezen voordat je de stofzuiger in gebruik neemt, zodat je het maximale uit je aankoop kunt halen.

Garantie

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 wordt geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode recht hebt op gratis reparatie of vervanging van het product in het geval van defecten of storingen. Het is altijd aan te raden om de garantievoorwaarden te controleren voordat je het product koopt, zodat je precies weet wat wel en niet gedekt is.

Wat zit er in de doos?

– Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 stofzuiger

– TriActiveMax-mondstuk

– Parketborstel

– Dweilborstel

– Gebruikershandleiding

Merkinformatie

Philips is een bekend en vertrouwd merk op het gebied van huishoudelijke apparaten. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 laat het merk zien dat het voldoet aan de hoge verwachtingen van de consumenten en dat het continu streeft naar verbetering en vernieuwing.

Vergeleken met andere stofzuigers

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 onderscheidt zich van andere stofzuigers door zijn geïntegreerde dweilfunctie en speciale TriActiveMax-mondstuk. Deze functies zorgen ervoor dat je vloeren grondig gereinigd worden en er altijd fris en schoon uitzien. Daarnaast is de stofzuiger gemakkelijk in gebruik en biedt hij talloze voordelen voor de gebruiker.

Samenvatting

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is een hoogwaardige stofzuiger die je vloeren grondig reinigt. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve technologieën zorgt deze stofzuiger voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Of je nu tapijten, harde vloeren of parket wilt reinigen, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Met zijn krachtige zuigkracht en efficiënte reinigingsmethoden houdt de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 je vloeren altijd fris en schoon.

Lees ook:   HG zonnescherm waterdicht Zonneschermen en tenten snel waterdicht

Review

Ik heb de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 nu al een paar weken in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. De stofzuiger is zeer krachtig en zuigt alle stof en vuil moeiteloos op. Daarnaast is de geïntegreerde dweilfunctie echt een uitkomst, omdat ik nu niet meer apart hoef te dweilen na het stofzuigen. Het TriActiveMax-mondstuk werkt ook erg goed en zorgt voor maximale stofopname. Het enige nadeel is het geluidsniveau, dat wat aan de hoge kant is. Maar al met al ben ik zeer tevreden met deze stofzuiger.

Alternatieve stofzuigers

– Dyson V11 Absolute

– Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine

– Bosch BGL8SIL5

Veelgestelde vragen

1. Kan de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 ook nat vuil opzuigen?

Nee, de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is alleen geschikt voor het opzuigen van droog vuil. Voor het opzuigen van nat vuil heb je een speciale waterstofzuiger nodig.

2. Is de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is voorzien van een geavanceerd filtersysteem dat ervoor zorgt dat de lucht die uit de stofzuiger komt, schoon is. Hierdoor worden stofdeeltjes en allergenen effectief gefilterd, waardoor de stofzuiger geschikt is voor mensen met allergieën.

3. Hoe vaak moet ik de filters van de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 vervangen?

De filters van de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 moeten regelmatig worden gereinigd en indien nodig vervangen. Het wordt aanbevolen om de filters minstens één keer per maand te reinigen en indien nodig te vervangen. Dit zorgt voor een optimale prestatie van de stofzuiger.

Conclusie

De Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 is een hoogwaardige stofzuiger die je vloeren grondig schoonmaakt. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve technologieën zorgt deze stofzuiger voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Of je nu tapijten, harde vloeren of parket wilt reinigen, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Met zijn krachtige zuigkracht en efficiënte reinigingsmethoden houdt de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 je vloeren altijd fris en schoon. Kies voor de Philips AquaTrio serie 9000 XW9383/01 en geniet van een schoon en gezond huis!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stofzuigers?

Abonneer je