Plug In Pest Free

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Plug In Pest Free is van oorsprong een Australisch familie bedrijf en bestaat sinds 1993. Plug In Pest Free is een elektronisch ongediertepreventie systeem dat gebruik maakt van de elektriciteitsbekabeling in uw huis of bedrijf. Muizen, ratten en kakkerlakken verschuilen zich doorgaans op plaatsen waar u of een ongediertebestrijder niet bij kunnen. Met Plug In Pest Free verjaagd u juist daar het ongedierte, simpelweg omdat juist daar elektrische bekabeling aanwezig is.

Plug In Pest Free units zijn wetenschappelijk getest aan de Universiteit van New England te Australië. Uit deze tests is gebleken dat het een zeer effectief middel is tegen muizen, ratten en kakkerlakken. Uit positieve ervaringen van gebruikers blijkt dat het ook effectief is tegen zilvervisjes en papiervisjes.

Wat is Plug In Pest Free

Plug In Pest Free is absoluut GÉÉN ultrasone muizenverjager. Pest Free maakt gebruik van de elektriciteitsbekabeling in uw huis of bedrijf. In uw huis of bedrijf is standaard een elektromagnetisch veld aanwezig. Van nature is er een elektromagnetisch veld aanwezig rondom elektrische bedrading. Er dient dan wel stroom doorheen te gaan. Doorgaans wordt er in een woning of bedrijf altijd stroom verbruikt, waardoor er altijd een elektromagnetisch veld aanwezig is.

Hoe werkt Plug In Pest Free

Door middel van een unit in te pluggen veranderd het reeds bestaande elektromagnetisch veld in uw huis of bedrijf. Deze verandering kunnen muizen, ratten en kakkerlakken niet verdragen. Muizen en ratten raken gedesoriënteerd en krijgen te maken met een vervelend tintelend gevoel. Hierdoor raken ze gestrest. Muizen en ratten kunnen simpelweg niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest raken. Ze worden uit hun schuil en nestelplaatsen verdreven en kunnen geen rustige plaatsen meer vinden. Uiteindelijk zullen ze uw pand gaan verlaten.

Bij kakkerlakken wordt ook het navigatiesysteem in de war gebracht. Kakkerlakken voelen met hun antenne en hebben deze absoluut nodig voor hun navigatie in de nacht als ze actief zijn. Door hun navigatiesysteem te beïnvloeden worden ze uit hun schuilplaatsen verjaagd waardoor ze genmakkelijker zijn te vangen en lokaliseren. Overlast van kakkerlakken is daardoor gemakkelijker onder controle te houden.

Dat Plug In Pest Free ook een positieve invloed heeft op zilvervisjes en papiervisjes is niet wetenschappelijk aangetoond maar is iets dat wij terug horen van tevreden gebruikers.

Wat doet een ingeplugde Pest Free unit

Als een unit is ingeplugd dan zal het groene controlelampje ongeveer 3 minuten knipperen en 3 minuten constant branden. Dit gebeurd om en om. Als het groene lampje knippert is de Pest Free unit actief. OP dat moment is een spoeltje aan en uit aan het schakelen tussen de actieve en neutrale pool van de elektrische voeding.  Dit zorgt ervoor dat er elektrische schokken ontstaan van 50 Hz.

Een Plug In Pest Free unit produceert GÉÉN elektromagnetisch veld om muizen, ratten, kakkerlakken en zilvervisjes weg te jagen. Het maakt slechts een verandering op de achtergrond van het reeds bij u aanwezige elektromagnetisch veld. Er ontstaat geen beduidende toename van het magnetische veld door de bestaande elektrische bedrading.

Waarom Plug In Pest Free

Ik ben ervan overtuigd dat de enorme gifberg, muizengif en rattengif van bijna 800.000 kilogram alleen in Nederland al veel kleiner moet, zo niet uitgebannen. In de praktijk is gebleken dat deze giftige bestrijdingsmiddelen niet duurzaam, niet milieuvriendelijk, niet veilig, niet hygiënisch zijn.

Plug In Pest Free is wel duurzaam, wel milieuvriendelijk, wel veilig, wel hygiënisch. Elektronische ongediertebestrijding en ongediertepreventie heeft daarom toekomst. Samen met u kunnen we het verschil maken en de enorme gifberg van bestrijdingsmiddelen zoals muizengif en rattengif uit bannen. Er zijn goede alternatieven genoeg en er zullen er ook nog bij komen waarmee ongedierte verjaagd en gevangen kan worden.

De Hygiëne Expert blijft wereldwijd zoeken naar duurzame, milieuvriendelijke en veilige toepassingen tegen ongedierte. Ook blijft De Hygiëne Expert u voorzien van eerlijke tips en adviezen die helpen om onze leef- en werkomgeving te verduurzamen en milieuvriendelijk te maken.

Plug In Pest Free kan ingezet worden voor het verjagen van muizen en ratten en voor het onder controle houden van kakkerlakken en zilvervisjes/papiervisjes.

Hoeveel Plug In Pest Free units heb ik nodig ?

Muizen

Comments (6)

 • Rick Reply

  Maar wij krijgen dus ook een sterk elektromagnetisch veld in huis…

  02/05/2018 at 18:01
  • Hygiene-Expert.nl Reply

   Beste Rick, Hartelijk dank voor je vraag. Nee het reeds aanwezige elektromagnetisch veld neemt niet toe en het neemt niet af. Er ontstaat slechts een verandering op de achtergrond waarvan mensen en huisdieren geen last hebben. Heb je nog vragen dan verneem ik die graag. Groet Francois van Iersel

   23/05/2018 at 12:13
 • gerrit kamphuis Reply

  ik heb een vraag we hebbe 4 flybusters anti insect compleet gekocht.
  in huis werken ze uistekend.
  ze zijn op gestuurd per post en kregen de verkeerde gebruiks aan wijzing mee gestuurd.
  dit vonden we niet erg maar nu gaat het groene lampje niet meer branden maar gaat de roode knipperen.
  wat betekend dit ????.
  mvgr gerrit kamphuis

  03/09/2018 at 21:35
  • Hygiene-Expert.nl Reply

   Beste heer Kamphuis, dit betekend dat de batterij bijna op is. Met vriendelijke groet Francois

   11/10/2018 at 00:04
 • Nina Reply

  Goedenavond,

  Wij hebben het pest free apparaat nu twee weken en nog steeds heel erg veel last van muizen. Wat kan ik nog meer doen op dit op te lossen?

  15/11/2018 at 19:09
  • Hygiene-Expert.nl Reply

   Beste Nina, door het Pest Free systeem kan het zo zijn dat je nu zelfs meer overlast hebt omdat de muizen worden verjaagd uit hun schuilplaatsen waar ze eerst zo rustig konden verblijven. Na een aantal dagen van nu zal het rustiger moeten gaan worden. Is dat niet het geval neem dan even contact met ons op via info@pestfree.nl. Hartelijk dank en groet Francois van Iersel

   20/03/2019 at 00:55

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.