Referenties

Op deze pagina kunt u  referentie`s zien van bedrijven die met de duurzame, milieuvriendelijke methodes en toepassingen van De Hygiëne Expert werken.  Door samen te werken worden de beste resultaten bereikt is ons motto. 

Meer referenties vindt u op de website van Pest Free Benelux.

logo shertogenbosch

08-01-2016

Een restaurant uit `s Hertogenbosch

Inzake hygiëne en ongedierte preventie werken wij met de Gifvrij Plaagdier Management methodiek. Een hoog hygiëne niveau, duurzame  en milieuvriendelijke maatregelen zijn hierbij belangrijke aspecten. Als extra preventieve maatregel werken wij met de Pro units van Pest Free.

Simon Vonk van Pest Free heeft middels workshops en schoonmaaktrainingen het bewustzijnsbesef van ons personeel op een hoger niveau gebracht. Middels bedrijf hygiëne checks en quick-scans zorgt hij er voor wij het behaalde niveau behouden.

Wij zijn  zeer tevreden over deze nieuwe professionele  aanpak en bevelen Simon aan bij onze collega’s in de Bossche binnenstad.

Een restaurant in de Bossche binnenstad.

20-12-2015

I Love Amsterdam Pest Free

Beste Pieter,

In de huurdersvergadering kwam vanochtend aan de orde dat huurders veel last hebben van ratten en muizen. Ik had ook last van muizen in ons hotel in het centrum en dat was snel opgelost met de aanschaf van speciale kastjes die het elektromagnetische veld veranderen. Na 2 weken was het hele probleem in een keer opgelost en we hebben sindsdien geen muis meer gezien. Ik kan het bedrijf dan ook van harte aanraden. Ik stuur François van Iersel van Pest Free een kopie van deze mail.  Zou jij zijn website www.pestfree.nl kunnen doorsturen naar de huurders? Het was namelijk nog niet duidelijk of er vanuit management iets zou gebeuren of dat de huurders ieder op eigen houtje een contract zouden moeten afsluiten.

Groeten, Caroline

cafe m`n tante

Pest Free, 14 december 2015
Gifvrij Plaagdier Management heet zijn werkwijze tegen overlast van ongedierte. Simon geeft de training en hij zorgt er voor dat iedereen bij café m’n Tante zich nog bewuster wordt van de noodzaak de hygiëne op peil te houden. Bewustwording, schoonmaken, wering in combinatie met de zogenaamde “Pro “unit als preventieve maatregel.
Een EKO 1000 vangsysteem om overlast van ongedierte beheersbaar te maken maar ook te houden.
Bij café m’n Tante hebben we deze zaken allemaal nog beter opgepakt en maken we gebruik van deze werkwijze en denkwijze.
Met dank voor je inzet. Ik beveel je aan bij al mijn collega’s in de Bossche binnenstad.
Marc
Café m’n Tante Den Bosch.

De Bossche Kar, 14 november 2015

 

de bossche kar
Als eigenaar van de Bossche Kar vind ik een goede hygiëne in mijn restaurant van groot belang. Inzake de hygiëne en ongedierte preventie werk ik sinds de komst van Simon volgens de Gifvrij Plaagdier Management methodiek.
Een workshop bewustwording, hygiëne en bouwkundige maatregelen samen met en door Pest Free Zuid-Nederland genomen zijn hierbij belangrijke aspecten. De Pro unit van Pest Free als extra preventieve maatregel. Simon houd ook zelf de bedrijf hygiëne checks en de quick-scans. Bedankt voor je vernieuwende en professionele aanpak. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en beveel je aan bij al mijn collega’s.
Leo

makro1

Makro Den Bosch
Moermanstraat 4
5222BD Den Bosch

Simon Vonk
Gifvrij Plaagdier Management
Pest Free Zuid-Nederland
Debussylaan 26
5242 HJ Rosmalen

Den Bosch, 22 oktober 2015

L.s.
Simon Vonk van Pest Free Zuid-Nederland is zeven maanden geleden bij ons gestart om ons probleem met ongedierte beheersbaar te maken. Makro Den Bosch had overlast van ongedierte welke zsm opgelost moest worden. Simon heeft een projekt gestart “ de Schone Makro” waarin hij iedereen heeft benaderd middels een workshop en uitgelegd hoe belangrijk hygiene is binnen ons bedrijf. Het hele projekt heeft Simon deze kar getrokken waarin hij het schoonmaken belangrijk heeft gemaakt.
Daarnaast heeft hij ook het gifvrij vangen van ongedierte geintroduceerd. Deze methode werkt perfect binnen ons bedrijf. Simon stond dag en nacht voor Makro klaar om het gewenste resultaat te krijgen. Nu zeven maanden later staat Makro op het gewenste nulpunt. We hebben een schone Makro en het ongedierte is beheersbaar.

Tot slot kan ik Simon Vonk van Pest Free Zuid-Nederland aanbevelen aan vele bedrijven, restaurants etc die met hygiene te maken hebben. Dankzij hem hebben wij weer een schone en werkbare Makro.

Met vriendelijke groet,
Theo van Spreuwel,
Facilitair medewerker Makro Den Bosch

allerlei visserij eterij

De Hygiene Expert,

Als ondernemer vind ik het bijzonder belangrijk dat de hygiëne in ons bedrijf op een hoog niveau is en blijft.

De overlast van ongedierte beheersbaar houden zonder het gebruik van gif spreekt mij erg aan. De methodiek heet Gifvrij Plaagdier Management.

In trainingen, bedrijf-hygiëne-checks en quick-scans opent Simon de ogen voor zaken waar je bedrijfsblind voor bent geworden.  Middels bewustwording, communicatie, samenwerking en verbetering van de structuur brengt hij je bedrijf op een hoger niveau.

Behoudens een schoner bedrijf zorgt hij er voor dat de overlast van ongedierte beheersbaar wordt en blijft. In  de breedte maakt hij je bedrijf sterker. Bij  Allerlei-Visserij  maken we dankbaar gebruik van zijn nieuwe en succesvolle werkwijze.

Ik beveel  Simon Vonk aan bij al mijn collega’s.

Helga Gerritzen
Allerlei-Visserij

Korte Putstraat in Den Bosch

restaurant nul73 den bosch

DE HYGIËNE EXPERT                                                                                                                    8 augustus 2015

De methodiek Gifvrij Plaagdier Management werkt bijzonder effectief bij Nul 73.

Hygiëne is voor mij steeds belangrijker geworden. De samenwerking tussen Simon Vonk en NUL 73 is bijzonder te noemen. Sinds wij met Pest Free in zee zijn gegaan hebben wij steeds meer klanten mogen begroeten.

Deze werkwijze heeft ons de ogen doen openen en mede door de geplande en niet geplande controles blijft het niveau bij NUL 73 op alle terreinen hoog.

Edo van der Kruijs (NUL 73)

 

 

 

Pest Free / De Hygiëne Expert  14-07-15

t-opkikkertje-den-bosch-

Ze komen met nieuwe oplossingen voor de ongediertepreventie- en ongediertebestrijding.

Gifvrij Plaagdier Management  heet het totaalconcept tegen overlast van ongedierte.

Simon Vonk geeft de trainingen. Hij zorgt dat iedereen binnen ons bedrijf

bewust wordt van de noodzaak de hygiëne op peil te houden.

Bewustwording, een betere samenwerking, systematisch werken zijn de peilers waarmee het succes wordt geboekt.

Bij ’t Opkikkertje hebben we deze zaken met z’n allen opgepakt en maken we dankbaar gebruik van deze nieuwe werkwijze.

Met dank voor jullie inzet en de professionele adviezen.

Mark

’t  Opkikkertje in Den Bosch

STEFANO’S PIZZERIA  14-07-15

restaurant_den_bosch_stefano-srestaurant_den_bosch_stefano-s

Stefano’s  is een pizzeria in hartje ’s-Hertogenbosch.

Inzake ongedierte preventie en hygiëne werken wij volgens de Gifvrij Plaagdier Management methode. Hierbij is het van belang duurzame en milieuvriendelijke maatregelen te nemen. Hygiëne en de bouwkundige maatregelen die wij kort geleden hebben genomen zijn hierbij belangrijke aspecten.

Wij werken met de Commercial unit van Pest Free als extra preventieve maatregel.

Middels workshops en trainingen heeft Simon Vonk het bewustzijnsbesef van ons personeel om hygiëne op een hoger niveau te brengen maar ook te houden in gang gezet.

De door hem genoemde bedrijf hygiëne checks en quick scans zorgen er voor dat wij het behaalde niveau behouden.

Bedankt voor de innovatieve en professionele aanpak. Wij zijn meer dan tevreden vandaar deze toegezegde referentie.

Jacq van Sebille en Hans van der Pas

lokaal 1650 den bosch

lokaal 1650 den bosch

De Hygiëne Expert, Methode Gifvrij Plaagdier Management.

Met  nieuwe methodieken brengen wij samen de hygiëne op een hoger niveau.

Bewustwording, communicatie, verbetering van een structuur en samenwerking binnen een bedrijf zijn de sleutelwoorden om het succes van Pest Free te omschrijven.

Behoudens een schoner bedrijf zorgt hij er altijd voor dat de overlast van ongedierte beheersbaar wordt en blijft. Hij leert ons systematisch te werken middels zijn workshops, trainingen en quick-scans.

In  de breedte maakt hij een bedrijf sterker. Bij Lokaal 1650 heeft hij onze ogen geopend en maken we dankbaar gebruik van zijn nieuwe en succesvolle werkwijze.

Simon. Bedankt voor de professionele adviezen ,het harde werken en het snelle resultaat om ons bedrijf op een hoger niveau te brengen.

Rob Sleutjes  Lokaal 1650  Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This