Reinigingsmiddelen uit de natuur

Reinigingsmiddelen uit de natuur van De Hygiëne Expert bieden u de maximale reinigings- en ontvettingskracht. Wist u dat natuurlijke ingrediënten een enorme reinigingskracht hebben ? In onze reinigings- en ontvettingsproducten zitten onder andere olie van citroen of sinaasappelschil verwerkt.

Met onze productlijn ekologische reinigingsmiddelen met grondstoffen uit de natuur, willen wij ook extra aandacht geven aan de natuur. Een belangrijk punt voor ons is dat de producten afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen. Sinaasappelbomen blijven jaar na jaar fruit geven en zijn weer te herplanten, zodat de bron niet uitgeput raakt. Hetzelfde geld voor de citroenen. Het milieu en de natuur staan in onze filosofie boven aan.

Kleurstoffen die wij gebruiken in onze reinigingsmiddelen voor de consument zijn afkomstig van natuurlijke bronnen zoals rode bieten en chlorofyl. De kleur van onze producten kan daardoor minder worden als ze lang staan. De kwaliteit blijft echter hetzelfde. Voor geurstoffen gebruiken wij essentiële oliën van citroen, lavendel en pijnbomen.

U ziet het dat De Hygiëne Expert alles doet wat in haar vermogen ligt om het milieu en de natuur te sparen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.