Retour en teruggave beleid De Hygiëne Expert

Pest free hygiene expert

De Hygiëne Expert vindt het belangrijk dat u tevreden bent. Ondanks dat kan het zijn u een product niet voldoet aan uw verwachtingen. U heeft dan 14 dagen het recht om het product retour te zenden aan De Hygiëne Expert. Hier onder kunt u lezen hoe u dat kunt doen.

Heeft u een product aangekocht via de webwinkel van De Hygiëne Expert dan heeft u 14 dagen het recht om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op uw bankrekening.

De verzendkosten die u maakt om het product terug te sturen worden niet vergoed. Verzendkosten om een pakketje terug te sturen kosten u € 6.95 of meer. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van het pakket en met welke vervoerder u het retour stuurt.

Adres om uw retourzending naar toe te sturen is :

De Hygiëne Expert
Orchideeënstraat 18
5241 AH  Rosmalen

Vermeld u altijd het bestellingnummer dat u heeft ontvangen bij uw bestelling, uw naam, uw adres en uw IBAN nummer. Stuurt u ons altijd even een mail als u iets retour stuurt.

Producten die beschadigd, slijtage vertonen of kapot zijn zullen naar evenredigheid vergoed worden. Kapotte goederen worden niet vergoed. Het recht op retour sturen van goederen is maximaal 14 dagen. Daarna worden geen goederen meer retour genomen.

Heeft u ergens problemen mee neem dan altijd contact met ons op. Wij willen graag de beste service verenen en graag tevreden klanten hebben.

Indienen van klachten kunt u doen via ons contact formulier. Omschrijf zo duidelijk mogelijk uw klacht en welke acties u tot dan toe heeft genomen. Vermeld ook hier uw naam, adres, telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen.

De Hygiëne Expert doet er alles aan om op tijd te leveren en om deugdelijke producten af te leveren. Mocht u een klacht hebben dan vernemen wij die graag van u zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Algemene Voorwaarden De Hygiene Expert

De Hygiëne Expert bedrijfsgegevns :

  • KVK: 50228056
  • BTW: NL 823073877 B01
  • BANK: Rabo bank
  • IBAN: NL 63 RABO 0105598844
  • BIC: RABONL2U

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.