Silvergear Elektrisch Droogrek met Verwarming – Verwarmd Wasrek – Energiezuinig – 147 x 54 x 94 cm

Stel je voor dat je wasgoed droogt terwijl je erbij staat! Dit is mogelijk met het Silvergear Elektrisch Droogrek met Verwarming. Dit innovatieve product heeft ingebouwde verwarmingselementen in de stalen buizen die ervoor zorgen dat je was in een handomdraai kastdroog wordt. Uren of zelfs dagen wachten totdat de was eindelijk de kast weer in kan, is dus niet meer nodig. Je stopt simpelweg de stekker in het stopcontact en het verwarmde droogrek doet z’n werk.

Silvergear Elektrisch Droogrek met Verwarming - Verwarmd Wasrek - Energiezuinig - 147 x 54 x 94 cm

Kenmerken van het Silvergear Elektrisch Droogrek

Het Silvergear Elektrisch Droogrek heeft 20 roestvrijstalen buizen met hittebestendige coating. In elk van deze buizen is een verwarmingselement ingebouwd die ervoor zorgt dat jouw wasgoed binnen een paar uur volledig droogt. Het wasrek werkt op stroom: je stopt de stekker in het stopcontact, schakelt de verwarmingsbuizen in met een simpele druk op de knop en de buizen warmen binnen enkele minuten op.

Veiligheid en gemak

De temperatuur van het droogrek zal continu rond de 45 en 50 graden liggen. Ze worden nooit te heet, zodat er geen gevaar ontstaat voor kinderhandjes of rondlopende huisdieren. Bovendien zijn de buizen ook knijper-proof: houten en plastic knijpers kunnen gewoon worden gebruikt zonder dat ze smelten of dat er brandgevaar ontstaat.

Specificaties van het Silvergear Elektrisch Droogrek

Het Silvergear Elektrisch Droogrek heeft de volgende specificaties:

 • Maximale temperatuur: 50°C
 • Afmetingen: 1470x540x940mm
 • Maximale draagkracht: 15 kg
 • Materiaal: aluminium
 • Vermogen: 220-240V, 230W
 • Gewicht: 3.8 kg
 • Snoerlengte: 1.4 m

In de verpakking

Wanneer je het Silvergear Elektrisch Droogrek aanschaft, ontvang je het volgende:

 • Elektrisch wasrek
 • Stroomkabel
 • Handleiding
Lees ook:   Dettol Allesreiniger Spray - Eucalyptus met 98.8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong - 500 ml x6

Voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van het Silvergear Elektrisch Droogrek. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 • Snelle droogtijd: Met de ingebouwde verwarmingselementen in de stalen buizen, wordt je wasgoed binnen een paar uur volledig droog.
 • Veiligheid: De buizen worden nooit te heet, waardoor er geen gevaar is voor kinderhandjes of huisdieren. Bovendien zijn de buizen knijper-proof.
 • Gemak: Het wasrek is eenvoudig te gebruiken. Je stopt de stekker in het stopcontact, schakelt de verwarmingsbuizen in en de buizen warmen binnen enkele minuten op.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een efficiënte en veilige manier om je was te drogen, dan is het Silvergear Elektrisch Droogrek met Verwarming een uitstekende keuze. Met zijn snelle droogtijd, veiligheidskenmerken en gebruiksgemak, is het een waardevolle aanvulling op elk huishouden.

Veelgestelde vragen

1. Hoe snel droogt het Silvergear Elektrisch Droogrek mijn was?

Het Silvergear Elektrisch Droogrek droogt je was binnen een paar uur volledig.

2. Is het Silvergear Elektrisch Droogrek veilig voor kinderen en huisdieren?

Ja, de buizen van het droogrek worden nooit te heet, dus er is geen gevaar voor kinderhandjes of huisdieren.

3. Kan ik houten en plastic knijpers gebruiken op het Silvergear Elektrisch Droogrek?

Ja, de buizen van het droogrek zijn knijper-proof. Je kunt dus zowel houten als plastic knijpers gebruiken zonder dat ze smelten of brandgevaar veroorzaken.

4. Wat ontvang ik bij aankoop van het Silvergear Elektrisch Droogrek?

Bij aankoop van het Silvergear Elektrisch Droogrek ontvang je het elektrisch wasrek, een stroomkabel en een handleiding.

5. Wat zijn de specificaties van het Silvergear Elektrisch Droogrek?

Lees ook:   Dettol - Allesreiniger - Spray Power & Fresh - Multireiniger - 500ml x12

Het Silvergear Elektrisch Droogrek heeft een maximale temperatuur van 50°C, afmetingen van 1470x540x940mm, een maximale draagkracht van 15 kg, is gemaakt van aluminium, heeft een vermogen van 220-240V, 230W, weegt 3.8 kg en heeft een snoerlengte van 1.4 m.