Steenmarter verjagen uit huis, caravan of auto

Heeft u last van een steenmarter in of rondom uw huis? Een steenmarter kan schade veroorzaken en dan is het niet onlogisch dat u een steenmarter wilt verjagen. Het is in Nederland niet toegestaan om een steenmarter te doden. Een steenmarter is namelijk een beschermde diersoort. Wel mag u de steenmarter verjagen. Wanneer u veel last heeft van een steenmarter, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk worden verlost van de overlast die deze overigens prachtige dieren veroorzaken.

Artikelen die helpen bij het verjagen

Via onze webshop kunt u een diervriendelijk en effectief artikel vinden dat helpt bij het verjagen van een steenmarter. Dit artikel heeft inmiddels bewezen dat het zeer effectief is . Het is de Mustolet anti marter spray. Met deze natuurlijke spray kunt u een steenmarter verjagen uit uw huis, auto of caravan. De Mustolet anti marter spray bevat geuren van de natuurlijke vijanden van de steenmarter. Instinctief reageren deze dieren hier op en zullen ze  de omgeving verlaten.

Huismiddeltjes om een steenmarter te verjagen

Er zijn ook diverse huismiddeltjes die kunnen helpen om een steenmarter te verjagen. Door een pantykous met wat hondenhaar neer te leggen in de ruimte waar deze dieren zitten jaagt u steenmarters als het ware uit deze ruimte. Hiernaast hebben ze een hekel aan ammoniak. U kunt een doek met ammoniak neerleggen en kijken of u zo de steenmarter uit uw huis kunt houden.

Vaak zijn de huismiddeltjes lastig te maken of in elkaar te knutselen. Met de Mustolet anti marterspray heeft u een kant en klare oplossing die echt werkt om deze dieren te verjagen. Steenmarters kunnen erg veel overlast veroorzaken en produceren veel lawaai.

Een steenmarter verjagen is simpel met de Mustolet spray. Ter preventie kunt u daarna dakranden en andere grote openingen dicht maken zodat de toegang tot uw woning tot een minimum wordt beperkt. Dicht maken van openingen en gaten is daarnaast ook zeer effectief tegen ander gedierte zoals muizen, ratten en wespen. Voor het dicht maken van openingen en kieren in huis kunt in onze webshop ook hulpmiddelen vinden.

Steenmarters

Overlast van steenmarters

Comments (2)

 • John Reply

  hebben jullie ervaring dat de pantykous met hondenhaar ook daadwerkelijk werkt? is natuurlijk wel een goedkope oplossing, hoor het graag, groet john.

  17/05/2018 at 15:35
  • Hygiene-Expert.nl Reply

   Beste John, daar heb ik geen ervaring mee, maar als het een natuurlijke vijand is zou het kunnen werken. Uitproberen is in deze dan ook zeker de moeite waard. Succes en vriendelijke groet Francois van Iersel.

   23/05/2018 at 12:12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *