Stoomreinigen

De Hygiëne Expert is een samenwerking aangegaan met Knol Cleaning Solutions uit Dortrecht. Door deze samenwerking is De Hygiëne Expert in staat om kwaliteits stoomreinigings apparatuur en machines te leveren.

Wij kunnen u helpen met standaard, maar ook met op maat gemaakte stoomreinigers en stoom-stofzuig machines. Immers zijn de werkzaamheden en toepassingen niet overal hetzelfde.  De Hygiëne Expert heeft in Knol Cleaning Solutions een betrouwbare partner gevonden waar service en eerlijke voorlichting hoog in het vaandel staan.  Knol Cleaning Solutions bestaat reeds sinds 1969.

Knol Cleaning Solutions beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats en vakkundige monteurs. Deskundig onderhoud en reparatie zijn daarmee gewaarborgd voor uw stoomreinigers en stoom-stofzuigers.

De machines uit het assortiment zijn multifunctioneel inzetbaar en veel modellen zijn ook te huur. De Hygiëne Expert kan stoomextractie, stoomreinigers en stoom-stofzuig machines leveren voor particulier, professioneel en industrieel gebruik. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij adviseren u een machine die bij u past. Wij helpen u graag bij het maken van de voor u beste keuze.

Welk assortiment machines 

De Hygiëne Expert kan u helpen met het maken van de beste keus voor uw toepassing. Wij kunnen u helpen met :

  • Stoomreinigers
  • Stoom-stofzuigers
  • Stofzuigers
  • Waterzuigers
  • Service zuigers
  • Kauwgomverwijderaars
  • accessoires
  • Op maat gemaakte reinigingsmachines

Verhuur  

Ook voor het huren van een stoomreiniger kunt u bij ons terecht. Heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen in verband met drukte of onderhoudswerkzaamheden dan kunt voor zakelijk en industrieel gebruik een stoomreiniger of stoom-stofzuiger huren.

Schoonmaken met stoom

Schoonmaken met stoom is efficiënt, doeltreffend en milieuvriendelijk. Schoonmaken met stoom is biedt vele mogelijkheden en combinaties. Maak ons uw wensen kenbaar en wij brengen een op maat gemaakt advies uit.

Voor welke segmenten 

Hygiëne en allergieën

Stoom-Stofzuigtechniek

Voordelen stoom-stofzuigtechniek

Welke stoom-stofzuiger of stoomreiniger heb ik nodig

Waarom stoomreinigen

Zakelijk gebruik stoom-stofzuig techniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.