Waarom stoomreinigen ?

Waarom zou u met stoom gaan reinigen ?

Er zijn een aantal voordelen die het reinigen met stoom u bieden. Zo heeft het als voordeel dat u veel efficiënter kunt werken. Onze stoomreinigers van Knol Cleaning Solutions produceren stoom onder hoge druk van 5 tot 10 bar. De hoge warmte temperatuur en de hoge druk waarmee het op het vervuilde oppervlak komt zorgt ervoor dat de vervuiling als het ware schrikt en direct loslaat van de ondergrond.

De hoge temperatuur van de condens en water zorgen er ook voor dat bacteriën gedood worden. Op plaatsen waar u normaal gesproken niet zo gemakkelijk bij kunt is dat een groot voordeel.

Reinigen met stoom is duurzaam, milieuvriendelijk en het werk sneller. Stoomreiniging is toe te passen op alle gladde ondergronden. Sanitair, ramen, spiegels en tegelwanden. Toiletgroepen en urinoirs zijn zeer goed te reinigen met stoomapparatuur en het neemt de overheersende geur weg.

BBQ`s, tapijten, kleden, stoelen, auto interieur, matrassen, wanden en plafonds zijn allemaal te reinigen door middel van stoomreiniging.

Meer informatie of een vrijblijvende demonstratie aanvragen.

Stoomreinigen

Hygiëne en allergieën

Stoom-Stofzuigtechniek

Voordelen stoom-stofzuigtechniek

Welke stoom-stofzuiger of stoomreiniger heb ik nodig

Zakelijk gebruik stoom-stofzuig techniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.