wat schoonmaken met pink stuff

Wat schoonmaken met Pink Stuff

Als je op zoek bent naar een krachtige reiniger die je kan gebruiken voor verschillende doeleinden, dan is Pink Stuff misschien wel de juiste keuze voor jou. Dit schoonmaakmiddel is inmiddels een begrip geworden in Nederland en wordt steeds populairder. Maar wat kan je allemaal schoonmaken met Pink Stuff? In deze blog vertellen we je alles over dit product en hoe je het kan gebruiken om je huis weer spik en span te maken.

Wat is Pink Stuff?

Pink Stuff is een reinigingsproduct dat oorspronkelijk uit Engeland komt. Het is een pasta die bestaat uit verschillende ingrediƫnten, zoals soda, kwarts en zeep. De pasta heeft een roze kleur en kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt om vuil en vlekken te verwijderen. Het product is niet schadelijk voor het milieu en is geschikt voor veganisten.

Waar kan je Pink Stuff voor gebruiken?

Pink Stuff kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende toepassingen:

1. Oven: Pink Stuff is perfect geschikt om je oven weer schoon te krijgen. Breng een kleine hoeveelheid pasta aan op een spons en wrijf het over de binnenkant van de oven. Laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna af met water.

2. Badkamer: Pink Stuff kan ook gebruikt worden om je badkamer schoon te maken. Breng een kleine hoeveelheid pasta aan op een spons en wrijf het over de tegels, wastafel, douchebak en badkuip. Laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna af met water.

Lees ook:   Frowein BBcheck! (Bedwants check snelle test)

3. Kookplaat: Pink Stuff is ook geschikt om je kookplaat schoon te maken. Breng een kleine hoeveelheid pasta aan op een spons en wrijf het over de kookplaat. Laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna af met water.

4. Vlekken: Pink Stuff kan ook gebruikt worden om vlekken uit kleding te verwijderen. Breng een kleine hoeveelheid pasta aan op de vlek en wrijf het voorzichtig in. Laat het een paar minuten inwerken en was het daarna zoals je normaal zou doen.

5. Schoenen: Pink Stuff kan ook gebruikt worden om vuil en vlekken van witte schoenen te verwijderen. Breng een kleine hoeveelheid pasta aan op een spons en wrijf het over de schoen. Laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna af met water.

FAQs

1. Is Pink Stuff veilig voor het milieu?
Ja, Pink Stuff is niet schadelijk voor het milieu en is geschikt voor veganisten.

2. Kan ik Pink Stuff gebruiken om mijn auto schoon te maken?
Ja, Pink Stuff kan ook gebruikt worden om je auto schoon te maken. Breng een kleine hoeveelheid pasta aan op een spons en wrijf het over de buitenkant van de auto. Laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna af met water.

3. Kan ik Pink Stuff gebruiken op marmeren oppervlakken?
Nee, Pink Stuff is niet geschikt voor marmeren oppervlakken omdat het de steen kan beschadigen.

4. Is Pink Stuff geschikt voor alle soorten kleding?
Nee, Pink Stuff is niet geschikt voor alle soorten kleding. Test het altijd eerst op een klein stukje voordat je het gebruikt op de hele vlek.

Lees ook:   hoe jacuzzi schoonmaken

5. Waar kan ik Pink Stuff kopen?
Pink Stuff is verkrijgbaar bij verschillende winkels en online webshops.

Conclusie

Pink Stuff is een veelzijdig schoonmaakmiddel dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Het is niet schadelijk voor het milieu en is geschikt voor veganisten. Met Pink Stuff kan je je oven, badkamer, kookplaat, kleding en schoenen schoonmaken. Let er wel op dat het niet geschikt is voor alle oppervlakken en kledingsoorten. Test het altijd eerst op een klein stukje voordat je het gebruikt op de hele vlek.