Weren van ongedierte in horeca bedrijven

rvs wering gaas in ventilatievoeg weren van ongedierte

Weren van ongedierte in horeca bedrijven

Weren van ongedierte in horeca bedrijven is een belangrijke stap als het gaat om duurzame ongediertepreventie. Met weren houdt u allerlei soorten ongedierte tegen en voorkomt u dat ze binnen in uw pand kunnen verplaatsen. Ik pleit ervoor dat er alvorens u gaat verbouwen een inspectie wordt gedaan, maar ook tijdens het verbouwen het proces nauwkeurig wordt gevolgd en bijgestuurd.

Duurzaam verbouwen houdt ook in dat er rekening wordt gehouden met ongedierte. Dit voorkomt achteraf heel veel ellende en onnodige kosten die veel duurder zijn dan tijdens het verbouwen er rekening mee houden.

Weren van ongedierte is een belangrijk proces binnen elke IPM werkwijze. Heel vaak krijg ik te horen dat het pand zo oud is dat weren een onmogelijke klus is. Niets is onmogelijk, maar het moet wel gedaan worden en er dient tijd voor gemaakt te worden. De resultaten zullen absoluut beter zijn dan met conventionele gif methodes. Bestrijdingsmiddelen zijn tenslotte altijd maar een tijdelijke oplossing en zeer slecht voor het milieu en uw gezondheid.

Met weren van ongedierte wordt bij horeca bedrijven in het algemeen erg weinig rekening gehouden. Er wordt een geweldig mooi nieuw interieur gemaakt. Nieuw wanden, kasten en leidingen. Alle openingen blijven open en alle doorvoeren blijven doorgangen. Ideaal voor ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken, vliegen en ander ongedierte om zich vrijelijk te kunnen verplaatsen door uw pand.

De openingen en doorvoeren zijn na de verbouwing niet meer te bereiken en dan beginnen de problemen met ongedierte. Ik zeg altijd maar zo; Voorkomen is beter dan achteraf bestrijden. Achteraf kunt u nergens meer bij en wordt het weren van ongedierte een zeer lastige en kostbare klus. Heeft u een horeca onderneming, laat u dan van te voren goed informeren en adviseren. De kosten die u daarvoor maakt zijn een investering in de toekomst en besparen u achteraf heel veel geld en ellende.

De Hygiëne Expert kan u adviseren en begeleiden tijden verbouwingen. De Hygiëne Expert is HACCP en IPM gecertificeerd en heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie.

Gaat u verbouwen neem dan direct contact op met De Hygiëne Expert, want weren van ongedierte is een must.

rvs wering gaas

Pest free hygiene expert

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.