Weren van ongedierte nader uitgelegd

rvs wering gaas gemakkelijk

Weren van ongedierte nader uitgelegd

Weren van ongedierte is cruciaal voor een duurzame ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Weren van ongedierte is het buiten houden van beesten die u liever niet in huis heeft. Weren doet u van buiten naar binnen en binnen weert u alle doorgangen. Weren is het dichtmaken van openingen, gaten en kieren zowel buiten als binnen.

Waarom weren

Weren is van essentieel belang voor het duurzaam buiten houden van onder andere ratten en muizen. Waarom u dient te weren is het feit dat u daarmee ongedierte buiten houd. Met weren voorkomt u dat er allerlei schade door ongedierte zoals muizen en ratten veroorzaakt kan worden. U voorkomt met weren dat voedsel wordt besmet met ziekteverwekkende bacteriën van muizen en ratten.

Wat kunt u zoal weren

Weren van ongedierte is niet moeilijk, en u kunt heel veel zelf doen. U kunt alle openingen aan de buitenkant van uw huis weren. Ventilatie voegen kunt u heel eenvoudig weren met rvs wering gaas. Met dit gaas blijft de ventilatie functioneren en het is zeer effectief om muizen en ratten buiten te houden.

weren van openingen kruipruimte

opening vanuit kruipruimte naar boven

Kleine gaten of openingen kunt u weren met rvs wering krul. Dit is gemakkelijk verwerkbaar en kunt u in kleine stukken knippen zodat het in kleine gaten past. Deze gaten kunt u eventueel aanvullen met rodent stop wering pasta. Deze past is ook geschikt om kleine openingen in zijn geheel dicht te kitten. Deze kit blijft zacht aan de binnenkant waardoor muizen en ratten er niet zo graag doorheen knagen.

weren van ventilatie openingen

ventilatie voegen dicht maken met rvs wering gaas

Duurzame ongediertepreventie

Weren van ongedierte is een zeer belangrijk onderdeel van duurzame ongediertepreventie. Inmiddels zult u ook wel weten dat het zetten van een bakje gif geen duurzame oplossing is, en zeker niet milieuvriendelijk.

Duurzame ongediertepreventie omvat altijd een aantal te nemen stappen, namelijk;

  1. Weren van ongedierte
  2. Hygiëne optimaliseren
  3. Treffen van preventieve maatregelen door middel van elektronische systemen.

Doorloopt u deze stappen goed dan zult u zien dat uw ongedierteprobleem voor lange termijn is opgelost en in ieder geval beheersbaar is .

De Hygiëne Expert kan u helpen met allerlei hulpmiddelen waarbij geen giftige bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Wij helpen u graag met duurzame en milieuvriendelijke toepassingen en methodes. Zakelijk helpen wij u graag met onze GPM methodiek.

Ik stel het erg op prijs dat u dit artikel op mijn blog heeft gelezen. Ik help u graag met informatie die voor u zinvol is, of kan zijn over allerlei soorten ongedierte. Ik kan me voorstellen dat u over dit of over een ander artikel een vraag wilt stellen. Ik moedig u aan om uw reactie of vraag hier onder in het commentaarveld te zetten. Ik zal uw vraag altijd persoonlijk beantwoorden. Is dit artikel waardevol voor u geweest, dan kan het dat ook zijn voor mensen in uw omgeving. Wellicht vindt u het leuk om dit artikel te delen met uw favoriete sociale netwerk. De button daarvoor vindt u boven het artikel.

social position

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.