Wespenval tegen overlast wespen

Wespen zijn geen geliefde beestjes. Een wespenval kan u helpen om veel wespen weg te vangen. Wespen kunnen behoorlijk irritant zijn als ze op zoek gaan naar zoetigheid en mensen lastigvallen. Dit doen ze vooral aan het einde van de zomer, in de maand augustus, als ze niet meer voldoende voedsel kunnen halen uit hun nest. Ze zoeken dan verder en komen uit bij zoetigheid dat ze ruiken bij u op het terras of in uw tuin. Als u wordt lastiggevallen door wespen is het aan te raden om rustig te blijven, want door ze weg te jagen kunnen ze behoorlijk agressief worden en gaan steken.

Een wespenval van De Hygiene Expert kan een oplossing zijn. Door een wespenvanger is de kans groot dat u veel minder last heeftt van wespen. De wespenvanger vangt de wespen voor u weg. De wespen worden aangetrokken door de zoetigheid in de vanger en zullen naar de vanger toe vliegen. Wat ze niet weten is dat ze er wel in, maar niet uit kunnen vliegen. We raden u niet aan om de val te plaatsen in de buurt waar u zelf veel komt of verblijft. Je wilt de wespen immers weglokken van bijvoorbeeld je terras of tuin. Hang een wespenvanger altijd uit de buurt van waar u verblijft. Zie hier hoe u een wespenval kunt gebruiken.
Wespenvanger kopen
Via onze webshop kunt u voordelig wespenvallen kopen. Bekijk het aanbod en bestel. U zult na gebruik direct overtuigd zijn van de voordelen die de wespenvanger biedt. Zelf een wespenvanger maken is overigens ook mogelijk, maar deze zijn vaak niet zo effectief als de wespenvangers die wij aanbieden. Voor het weghouden van wespen kun je eveneens huismiddeltjes gebruiken, maar ook deze helpen in veel gevallen lang niet zo goed als een wespenvanger.

Een wespenvanger van De Hygiene Expert is gemaakt van stevig plastic, waardoor u er jaren lang plezier van kunt hebben. Onze wespenvangers kunt u neer zetten, maar ook ophangen. Ze waaien niet om als het hard waait.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *