Wespenval

Een wespenval is in de zomerdag een heel goed middel om wespen te vangen waarvan u anders overlast heeft. Vanaf juni kunt u wat meer overlast van wespen ervaren, alhoewel het in de regel dan nog niet om grote wespennesten gaat. Medio augustus krijgen wespen niet meer voldoende voedsel uit hun nest en gaan komen ze het bij u zoeken. Vanaf die tijd kunt u meer overlast van wespen krijgen op uw terras, in uw tuin  en overal waar wespen voedsel van vandaan kunnen  halen.  De Hygiene Expert wespenval brengt juist dan de ideale uitkomt. Wespen komen af op de zoetige substantie die u erin heeft gedaan en ze kunnen er niet meer uit. Zo simpel en effectief werkt onze wespenval.


wespenvanger wespenval hygiene expert

De Hygiene Expert wespenvallen zijn van stevig plastic waardoor ze meerdere jaren te gebruiken zijn. U wast ze simpelweg af na het seizoen en zet ze weg tot volgend jaar. Deze wespenvallen zijn daardoor zeer goedkoop en duurzaam in het gebruik.

Afhankelijke van de grote van het gebied waar u extra preventieve maatregelen wilt nemen tegen wespen met De Hygiene Expert wespenval heeft u er meer of minder nodig. De Hygiene Expert wespenval is te bestellen per 1, 2, 3, 4, 5 en 10 stuks.

Wespen leven hoofdzakelijk van nectar die ze uit bloemen halen en van honingdauw. Honingdauw is een zoetachtige, suikerhoudende afscheiding van bladluizen. Wespen leven ook van vruchtvlees van rijp fruit. Wespen zijn niet zo nuttig voor bestuiving van allerlei planten en bloemen omdat ze niet harig zijn. Wespen zijn wel nuttig voor insectenbestrijding want insecten hebben ze ook op hun menukaart staan.

Medio augustus krijgen wespen niet meer voldoende voeding uit het wespennest omdat het te groot wordt. Ze gaan dan elders voedsel zoeken. U kunt dan meer overlast verwachten in uw tuin, buitenplaats, terras of andere plaatsen. Wespen komen dan af op frisdrank, bier, stroop, bbq saus en bbq vlees.

In deze periode is het zinvol om op diverse plaatsen een wespenval op te hangen of neer te zetten. Enkele suggesties om de wespenval neer te zetten zijn in uw bloemborder, op uw tuinafscheiding, op uw balkon, of elders. Deze wespenval kunt u ook ophangen onder uw luifel, parasol of overkapping.

De Hygiene Expert wespenval is stevig waardoor het een duurzame investering is waarvan u jarenlang plezier heeft. Na het seizoen omspoelen en afwassen, wegleggen en volgend jaar weer tevoorschijn halen.

wespen-val-hygiene-expert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *