Wespenvanger maken

In de zomer kunnen wespen voor veel overlast zorgen. U zou zelf een wespenvanger kunnen maken. Heeft u zelf last van wespen? Dan wilt u voorkomen dat de wespen zo min mogelijk overlast bezorgen in uw tuin of op uw terras. Door zelf een wespenvanger te maken kunt u wespen weg vangen. Een eenvoudigere oplossing is door het niet zelf te doen. Koop gewoon een wespenvanger via onze webshop. Onze wespenvangers zijn stevig, gaan jaren lang mee en u kunt ze ophangen of neerzetten. Zeer eenvoudig en efficiënt.

Een wespenvanger maken kost tijd en bij bedrijven staat het niet professioneel. Zelf gemaakte wespenvallen zijn niet zo stevig en kunnen om waaien. Vaak kunt u ze niet eens ophangen. Een wespenval van De Hygiene Expert is gemakkelijk en ze gaan jarenlang mee omdat ze van stevig plastic zijn vervaardigd. Binnen korte tijd zal de wespenvanger veel wespen vangen.

Zelf een wespenvanger maken

U kunt met eigen middelen ook zelf een wespenvanger maken. Het is relatief eenvoudig om een eigen wespenvanger te maken. Dat is de goedkoopste oplossing, maar misschien is u zelf gemaakte wespenvanger niet zo effectief als een professioneel exemplaar. Voor het zelf maken van een wespenvanger heeft u een plastic fles nodig en een schaar. U knipt de bovenkant van de fles er af. Doe vervolgens zoetigheid, zoals siroop, in de fles. Doe hetgeen wat u er af heeft geknipt op de kop en zet dit op de fles. Zo kunt u relatief eenvoudig zelf een wespenvanger maken. Het enige nadeel is dat u deze wespenvanger niet kunt ophangen.

Met een wespenvanger trekt u wespen aan, maar misschien zit u hier juist niet op te wachten en wilt u  juist wespen weghouden. Dat is ook mogelijk. Er zijn diverse middeltjes die je kunt aanschaffen voor het weghouden van wespen. Hiervoor kunt u huismiddeltjes gebruiken zoals citroen met kruidnagels op een schoteltje. Zie hier nog meer tips tegen wespen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *