Zelf een dazenval maken

H Trap dazenvanger dazenval paarden beschermen

Heeft u last van steekgrage en vervelende dazen? Met een dazenval kunt u ervoor zorgen dat de overlast een stuk minder wordt. Dankzij een dazenval kunt u grote hoeveelheden dazen in korte tijd vangen en doordat de dazenpopulatie hierdoor afneemt zullen dieren en mensen veel minder last hebben van deze dazen.

Een dazenval maken

Zelf een dazenval maken met de materialen die je via onze webshop kunt kopen is eenvoudig. Door de handleiding die je samen met de materialen / onderdelen krijgt toegestuurd kun je snel en eenvoudig een eigen dazenval maken en in elkaar zetten. Dazen komen op de val af, omdat ze de warme bal beschouwen als het achterste van een koe of paard. Ze komen echter bedrogen uit, maar eenmaal ze dat beseffen is het te laat. Ze komen in een val terecht en uiteindelijk in een opvangbak. Zelf een dazenval maken met eigen materialen is ook mogelijk, maar de kans is groot dat deze lang niet zo effectief is zijn als een professionele dazenval. Bovendien heb je er soms meerdere nodig om dazen effectief te kunnen bestrijden.

Zelf een dazenval maken zal in veel gevallen niets uithalen. De H-Trap dazenval uit onze webwinkel is zeer stevig vervaardigd en er zijn losse onderdelen van aan te komen. Zelf een dazenvanger maken kost erg veel tijd en is niet simpel.

Over dazen

Dazen zijn vervelende insecten voor veel dieren. Ze kunnen bijten en voor dieren zoals koeien en paarden kan dat erg hinderlijk zijn. Koeien en paarden voelen zich door de stekende dazen ook opgejaagd. Het zijn bij dazen altijd de vrouwtjes die steken. Zij hebben bloed nodig om zich te voeden. Mannetjes dazen voeden zich overigens hoofdzakelijk met nectar. Mensen kunnen ook worden gebeten worden door deze dazen.

bestel h-trap dazenval hygiene expert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *