Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden, beheersen en onder controle houden is niet te doen met het nemen van maar één maatregel. Heeft u overlast van deze primitieve, irritante insecten dan is het in eerste instantie belangrijk om te weten of het wel zilvervisjes zijn. In de meeste gevallen blijkt het namelijk om papiervisjes te gaan.

zilvervisjes bestrijden

Veel mensen weten de verschillen niet. Zilvervisjes en papiervisjes hebben andere leefomstandigheden en zien er ook iets anders uit. Doordat ze veel op elkaar lijken en zwemachtige bewegingen maken worden ze in de volksmond onder één noemer genaamd,  namelijk zilvervisjes.

Zilvervisjes bestrijden kan op verschillende manieren. Deze verschillende manieren zijn :

  1. Spuiten met residueel werkend bestrijdingsmiddel.
  2. Sprayen met residueel werkend bestrijdingsmiddel.
  3. Gifvrije toepassingen en methodes.

Spuiten met residueel werkend bestrijdingsmiddel wordt toegepast door professionele ongediertebestrijders. Alle naden en kieren worden dan ingespoten met een residueel werkend bestrijdingsmiddel. Dit betekend dat het gif 6 tot 8 weken werkzaam is. Daarna niet meer. In de meeste gevallen helpt deze methode kortstondig en is na enkele maanden het probleem weer als voorheen. Deze methode kan en mag alleen toegepast worden door een gediplomeerde ongediertebestrijder.

Sprayen met residueel werkend bestrijdingsmiddel kunt u zelf doen. Er zijn volop spraybussen te koop op internet en in winkels. Op de verpakking staat wat u kunt doen. Deze methode heeft echter een aantal zeer ernstige nadelen, namelijk een maximale werking van 8 weken en er staat niet op dat u een masker dient te dragen.

Let op : Spays die zijn om te doden, zijn per definitie slecht voor uw gezondheid. Gaat u toch zelf sprayen zet dan absoluut een masker op dat gassen filtert.

Alternatieven voor de giftige methodes zijn gifvrije methodes en toepassingen. Uw gezondheid, veiligheid, de natuur en het milieu zijn daarbij de belangrijkste motieven.

Zilvervisjes bestrijden vergt daarbij wat meer aandacht van uzelf. Nogmaals is het belangrijk om te weten waarmee u te maken heeft. Zilvervisjes of papiervisjes. Zilvervisjes bestrijden is veel eenvoudiger dan papiervisjes bestrijden. Dit heeft puur te maken met de verschillende leefwijzen. Wij kunnen voor u een determinatie onderzoek laten verrichten, zodat u weet met welke soort u te maken heeft. .

De mens creëert zelf ideale leefomstandigheden voor gedierte. Komen ze daardoor veelvuldig voor dan wordt het ongedierte genoemd. U beschikt daarmee ook zelf over de mogelijkheid om die ideale omstandigheden te veranderen zodat ze zich niet meer prettig voelen. Ongedierte zal zich niet begeven en voortplanten in en op plaatsen waar voor hen niets te halen is.

Zilvervisjes bestrijden wordt een stuk eenvoudiger als u de voor deze insecten ideale leefomstandigheden weet en deze zo maakt dat ze zich niet meer prettig voelen.

De Hygiëne Expert helpt u met tips, adviezen en gifvrije methodes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *