Beste Bissell Stofzuigers van 2023

Wat is het grote probleem met Bissell? Je hebt er vast wel eens van gehoord en associeert het met goede dingen.

Er is veel meer aan dit merk dan op het eerste gezicht lijkt. Bissell heeft een lange geschiedenis van vrouwelijke empowerment en het redden van huisdieren. We zullen de geschiedenis van het merk doornemen en welke soorten stofzuigers ze verkopen.

Als u op zoek bent naar een van de beste Bissell-stofzuigers, hebben we vijf suggesties die elk vlekje vuil uit uw huis zullen opzuigen.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de BISSELL 2252 CleanView draaibare rechtopstaande zakloze stofzuiger met draaibare besturing, krachtige haaroppakking voor huisdieren, gespecialiseerd gereedschap voor huisdieren, vuiltank met grote capaciteit, eenvoudig legen
Het beste voor meerdere oppervlakken
CleanView Draaibare stofzuiger voor huisdieren
  • Krachtige borstelrol
  • Reinigt dicht bij randen
  • Wasbaar filter en uitschuifbare slang
Prijs controleren
Productafbeelding van de Bissell Featherweight Stick Lichtgewicht zakloos vacuüm met spleetgereedschap, 2033, one size fits all, blauw
Beste Stick
Vederlichte steelvacuüm
  • Drie-in-één ontwerp
  • Weegt slechts drie pond
  • Eenvoudig te legen
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL AeroSlim Lithium Ion draadloze handstofzuiger, 29869, zwart
Beste handheld
AeroSlim draadloze handheld
  • Handig gereedschap voor dieptereiniging
  • Krachtige zuigkracht
  • Eenvoudig opladen
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL EV675 robotstofzuiger voor huisdierhaar met zelfoplaadstation, 2503, zwart
Beste Robot
Robot vacuüm
  • Zelfdocking
  • Slimme functies voorkomen schade
  • Reinigt meerdere oppervlakken
Prijs controleren
Productafbeelding van de Bissell Hard Floor Expert Multi-Cyclonic Bagless Canister Vacuum, 1547 - Corded
Het beste voor harde vloeren
Harde Vloer Expert
  • Zacht op harde vloeren
  • Krachtige zuigkracht
  • Telescopische toverstaf
Prijs controleren
Inhoudsopgave
  • Onze topkeuzes
  • Product beoordelingen
  • Productvergelijkingstabel
  • Geschiedenis van Bissell
  • Over Bissell
  • Veelgestelde vragen
  • Houd het rollend met Bissell


Product beoordelingen

Bekijk deze top vijf verschillende soorten hoog gewaardeerde Bissell stofzuigers.

1. Bissell CleanView Draaibare huisdier rechtopstaande zakloze stofzuiger

Beste Bissell-stofzuiger voor meerdere oppervlakken

Productafbeelding van de BISSELL 2252 CleanView draaibare rechtopstaande zakloze stofzuiger met draaibare besturing, krachtige haaroppakking voor huisdieren, gespecialiseerd gereedschap voor huisdieren, vuiltank met grote capaciteit, eenvoudig legen

Bekijk op Amazon
Zicht op Bissell

Gezinnen met huisdieren kennen de strijd om haar uit, nou ja, overal te houden. Om die koppige bontballen met succes aan te pakken, heb je het juiste gereedschap nodig. Deze zakloze stofzuiger van Bissell is een pet-hair linebacker, klaar om huisdierhaar en rommel te verwijderen.

Het beschikt over een unieke Triple Action borstelrol die zelfs fijn haar opschept zonder het overal te verspreiden. De stofzuiger is gemakkelijk door het huis te manoeuvreren. En je krijgt wat extra hulpstukken voor verschillende gebieden.

Wat we leuk vinden

Krachtige brush roll

De borstelrol heeft kleine, gemarkeerde borstelharen die haar van huisdieren en fijn stof oppikken. Het maakt ingebed vuil los en tilt het op dat anders moeilijk te verwijderen zou zijn.

Omdat de borstelharen zijn gemarkeerd, zijn ze zacht en beschadigen ze geen harde oppervlakken. Toch, hoewel de borstelharen zacht zijn, raden we niet aan om ze op hardhouten vloeren te gebruiken.

Reinigt dicht bij randen

Grote stofzuigers zijn vaak een uitdaging om dicht bij randen te komen. De krachtige zuigkracht en brede borstel stellen u echter in staat om dicht bij muren en hoeken te komen.

Strooivrije technologie voorkomt dat stof, kattenbakvulling en voedselresten zich overal verspreiden.

Wasbaar filter bespaart geld

De bak is gemakkelijk te legen en het filter is wasbaar, zodat het op een optimaal niveau kan blijven presteren.

Multi-cyclonische zuigkracht houdt stof en puin in de container in plaats van zich rond de motor te nestelen en schade aan te richten.

Uitschuifbare slang voor het reinigen van hoeken

Met de uitschuifbare slang kunt u elke reiniging boven de vloer uitvoeren, zoals plafond en hoeken. U kunt het spleetgereedschap bevestigen om u extra bereik te geven of het kleine gereedschap voor trappen en bekleding.

Wat we niet leuk vinden

Stofbak is moeilijk schoon te maken

Het schoonhouden van de vuilnisbak is van vitaal belang om slechte geuren te voorkomen. Een paar klanten merkten echter op dat de container moeilijk te wassen en te drogen was.

Productspecificaties

Stroombron Vaste
Draaibare besturing Ja
Huisdier Gereedschap Pet haar hoek tool, huisdier gereedschap
Lengte van het snoer 27 voet
Gewicht 17,8 pond

2. Bissell Vedergewicht Steel Vacuüm

Beste Stick Bissell Vacuüm

Productafbeelding van de Bissell Featherweight Stick Lichtgewicht zakloos vacuüm met spleetgereedschap, 2033, one size fits all, blauw

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Zicht op Bissell

Het slepen van een zware busstofzuiger door het huis kan een gevreesde taak zijn. Deze lichtgewicht steelstofzuiger van Bissell maakt echter een einde aan de rugpijn.

Het is veelzijdig en kan op meerdere oppervlakken worden gebruikt. Wanneer u kleinere gebieden moet doen, kunt u de stick losmaken en als handheld gebruiken. Deze functie is uitstekend geschikt voor wanneer u banken, stoelen en trappen moet schoonmaken.

Wat we leuk vinden

Drie-in-één nuttig ontwerp

De mogelijke toepassingen met deze stofzuiger zijn onbeperkt. Je kunt het gebruiken als een stok om je vloeren effectief schoon te maken. Maar wanneer u stof in kleinere gebieden moet kloppen, kunt u de stick verwijderen en als handheld gebruiken.

Het vloermondstuk wordt aan de handheld bevestigd, waardoor het zeer efficiënt is voor wanneer u de trap moet reinigen.

Lichtgewicht op drie pond

Omdat het slechts vijf pond weegt, is deze stofzuiger licht en gemakkelijk schoon te maken. Als je klaar bent, kun je de stofzuiger in elke kleine ruimte opbergen, dankzij het slanke ontwerp.

Eenvoudig om de stoftank te legen

Het enige dat u hoeft te doen, is de bak losmaken van het vacuüm en het deksel in het afval openen.

Je kunt het indien nodig met water spoelen, maar laat het grondig drogen voordat je het opnieuw bevestigt. Het kan iets minder dan drie kopjes stof en vuil (0,67 liter) bevatten.

Wat we niet leuk vinden

Kort koord van 15 voet

Het netsnoer is relatief kort en bereikt slechts 15 voet. Hierdoor kun je niet zoveel bewegen, dus je moet stopcontacten vervangen.

Productspecificaties

Stroombron Vaste
Draaibare besturing Nee
Huisdier Gereedschap Geen
Lengte van het snoer 15 voet
Gewicht 3 pond

3. Bissell AeroSlim draadloze handheld

Beste Handheld Bissell Vacuüm

Productafbeelding van de BISSELL AeroSlim Lithium Ion draadloze handstofzuiger, 29869, zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Target
Zicht op Bissell

Als u op zoek bent naar een slimme, draagbare stofzuiger die u overal mee naartoe kunt nemen waar u maar wilt, dan is dit het. Het is lichtgewicht en draadloos, aangedreven door een 7.2V lithium-ion batterij.

Met uw aankoop krijgt u een reeks handige hulpmiddelen die bij uw reinigingstaak passen, waaronder een sterke stofborstel. Het lichtgewicht ontwerp in combinatie met een ergonomische handgreep maakt het bedienen een fluitje van een cent.

U kunt het op meerdere oppervlakken gebruiken, zoals bekleding, laptop en in de auto. De vuilbak kan ondanks het kleine formaat een indrukwekkende hoeveelheid stofkonijnen en vuil bevatten.

Wat we leuk vinden

Handige hulpmiddelen voor eenvoudiger schoonmaken

U krijgt verschillende bijlagen om te gebruiken wanneer dat nodig is. Deze omvatten een spleet en afstoffende borstelrol die uitstekend geschikt is voor het aanpakken van hardnekkig haar.

Het biedt u ook een USB-oplader waardoor opladen een fluitje van een cent is.

Krachtige zuigkracht van 12 minuten

Je moet het kleine ontwerp niet beoordelen; dit vacuüm is machtig. Aangedreven door een lithium-ion batterij, is het klaar voor de strijd. De vac geeft je 12 minuten fade-vrije zuigkracht. Dit klinkt misschien niet als veel, maar het is genoeg voor kleine gebieden.

Eenvoudig opladen met compact station

Draadloze stofzuigers worden meestal geleverd met een kolossaal laadstation dat te veel ruimte in beslag neemt. Deze stofzuiger heeft echter een compact station dat niet in de weg zit. De hulpstukken kunnen op het apparaat worden opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn. Bovendien is de machine op zich extreem compact.

Wat we niet leuk vinden

Kan grote morsen niet reinigen

Het is misschien niet in staat om uitgebreide morsen te reinigen, wat begrijpelijk is omdat het vacuüm zo klein is. Een paar klanten wensten echter dat het zelfs een kopje ontbijtgranen zou kunnen bestrijden.

Productspecificaties

Stroombron Batterij
Draaibare besturing Nee
Huisdier Gereedschap Geen
Lengte van het snoer N.V.T
Gewicht 1,37 pond

4. Bissell EV675 Robot Vacuüm

Beste Robot Bissell Vacuüm

Productafbeelding van de BISSELL EV675 robotstofzuiger voor huisdierhaar met zelfoplaadstation, 2503, zwart

Prijs controleren

Het hebben van een robotstofzuiger betekent dat u gewoon achterover kunt leunen, ontspannen en uw stofzuiger al het werk kunt laten doen. Een groot pluspunt is dat je hem met de afstandsbediening kunt bedienen. Het kan dus gaan waar je gewone stofzuiger dat niet kan.

De kleine robot is uitgerustd met een drievoudig reinigingssysteem dat meerdere oppervlakken effectief reinigt. Bovendien zijn de twee zijborstels uitstekend om in de hoeken van je huis te komen.

Wat we leuk vinden

Zelfdocking wanneer de batterij leeg is

U hoeft zich geen zorgen te maken over het terugzetten van de robot in de lading – hij zal dit zelf doen. Wanneer de batterij bijna leeg is of de reinigingssessie voorbij is, keert het kleine apparaat terug naar het dockingstation.

Slimme functies Bescherm het apparaat

Trappen kunnen de ergste vijand van een robot zijn. Deze is echter uitgerust met klifdetectie. Het zal zich omdraaien wanneer het te dicht bij trappen of een ander inleverpunt komt.

Een ding dat veel klanten leuk vonden, was de stille werking. Velen zeiden dat het veel stiller was dan duurdere modellen van andere merken.

Het reinigt meerdere oppervlakken

Deze robotstofzuiger kan het aan, ongeacht wat voor soort vloer je hebt. Het zal zich snel aanpassen aan de verschillende oppervlakken terwijl het door een kamer beweegt. De robot kan tegels, laminaat, harde vloeren en laagpolige tapijten reinigen.

Wat we niet leuk vinden

Heeft geen ingebouwd geheugen

Helaas moet je het elke keer dat je het moet gebruiken, opnieuw programmeren. Sommige klanten vonden dit een beetje onhandig.

Productspecificaties

Stroombron Batterij
Draaibare besturing N.V.T
Huisdier Gereedschap Geen
Lengte van het snoer N.V.T
Gewicht 11 pond

5. Bissell Hard Floor Expert snoerloze zakloze bus vacuüm

Beste Bissell-stofzuiger voor harde vloeren

Productafbeelding van de Bissell Hard Floor Expert Multi-Cyclonic Bagless Canister Vacuum, 1547 - Corded

Bekijk op Amazon
Zicht op Bissell

Harde vloeren vragen om een andere aanpak dan weelderige tapijten. Ten eerste heb je geen gespecialiseerde klopperrollen nodig.

Hoewel Bissell de meester is van tapijten, weet het merk ook het een en ander over harde vloeren. Deze busstofzuiger heeft een brede vloerkop die in één keer een ruim gebied bedekt. Het maakt gebruik van multi-cyclonische technologie om krachtige zuigkracht te bieden die na verloop van tijd niet zal vervagen.

Het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat de stofzuiger gemakkelijk te verplaatsen is en u kunt de stofbak snel legen zonder een puinhoop te maken.

Wat we leuk vinden

Zacht op harde vloeren

Harde vloeren vereisen een delicatere reiniging. De turbine harde vloerborstel glijdt over de vloeren terwijl hij fijnstof en puin opraapt. Het kan ook gemakkelijk worden overgebracht naar tapijten en tapijten die bij uw hele huis passen.

Krachtige multi-cyclonische zuigkracht

Multi-cyclonische technologie geeft u een krachtige zuigkracht die na verloop van tijd niet zal vervagen. Het kan effectief haar van huisdieren, kattenbakvulling en verspreid voedsel voor huisdieren oppikken.

Telescopische wand past op verschillende hoogtes

Met de telescopische toverstaf kunt u het handvat aanpassen aan uw lengte. Het is ook handig wanneer u moeilijke plaatsen moet bereiken of een schoonmaak boven de vloer moet doen.

Wat we niet leuk vinden

Niet goed op trappen

Sommige klanten vonden het moeilijk om op trappen te manoeuvreren. Ze vonden het omvangrijk en de brede vloerkop was een uitdaging om op de treden te passen.

Productspecificaties

Stroombron Vaste
Draaibare besturing Nee
Huisdier Gereedschap Geen
Lengte van het snoer 18 voet
Gewicht 13 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best Stroombron Draaibare besturing Huisdier Gereedschap Lengte van het snoer Gewicht
CleanView Draaibare stofzuiger voor huisdieren Voor meerdere oppervlakken Vaste Ja Pet haar hoek tool, huisdier gereedschap 27 voet 17,8 pond
Vederlichte steelvacuüm Stok Vaste Nee Geen 15 voet 3 pond
Draadloze handstofzuiger Handheld Batterij Nee Geen N.V.T 1,37 pond
Robot vacuüm Robot Batterij N.V.T Geen N.V.T 11 pond
Harde Vloer Expert Voor harde vloeren Vaste Nee Geen 18 voet 13 pond

Geschiedenis van Bissell

Opgericht door Melville R. Bissell en zijn vrouw Anna in 1876, begon dit merk als een kleine servieswinkel in Michigan. Moe van het verwijderen van sawdust van het tapijt creëerde Melville een unieke veegmachine.

De veegmachine werd al snel het gesprek van de dag en velen begonnen verzoeken te doen om het te kopen. Kort daarna nam hun bedrijf een vlucht.

Helaas overleed Melville in 1889. Het duurde echter niet lang voordat zijn vrouw, Anna, instapte en de eerste vrouwelijke CEO in Amerika werd.

Anna verspilde geen tijd aan het op de markt brengen van Bissell-veegmachines in Europa en Noord-Amerika. Ze maakte een duidelijke indruk in Engeland, waar koningin Victoria het paleispersoneel specifiek vroeg om elke week schoon te maken met Bissell-apparatuur. (1).

Bissell groeide snel en kwam met nieuwe veegmachines en schoonmakers:

  • In 1956: Bissell introduceerde de eerste handmatige tapijtshampoo. Dit zou de noodzaak elimineren om op je handen en knieën te gaan om te scrubben. In 1957 werd de Shampoo Master bekroond met de Bachner Award for Achievement.
  • In 1979: De tapijtdiepreinigingsmachine werd geïntroduceerd. Het bevatte nieuwe ontwerpen om dieper in tapijten te graven om vlekken en vuil te elimineren.
  • In de late jaren 1980: Een onafhankelijke tapijtreiniger werd onthuld. Het was de eerste machine die tapijten reinigde zonder aan een waterbron te worden bevestigd. Dit maakte diep reinigen veel efficiënter voor huiseigenaren en bedrijven.

In de komende jaren introduceerde Bissell de Big Green Clean Machine en het eerste rechtopstaande model van het bedrijf, de PowerGroom.

Tijdens de vroege jaren 2000 werd Bissell echter meer gericht op een bepaalde groep: eigenaren van gezelschapsdieren. Het bedrijf bracht in 2005 zijn eerste gespecialiseerde dierenpoepreiniger uit, de SpotBot.

Een liefdadigheidsovereenkomst

Na een samenwerking met Petfinder.com in 2001, beloofde Bissell te helpen bij de adoptie van huisdieren.

In 2011 lanceerde Cathy Bissell de BISSELL Pet Foundation. Het is een non-profit liefdadigheidsinstelling voor verlaten, verloren, verwaarloosde en mishandelde honden. De stichting zamelt geld in om sterilisatie en castratie, adoptie, chippen en pleegzorg te ondersteunen. Elke keer dat een klant een aankoop doet, doet Bissell een donatie.

Duurzaamheid

Het redden van het milieu is ook een grote prioriteit voor Bissell, en ze hebben een team om het te bewijzen. In 2006 ontwikkelde het merk een ForEverGreen-team van experts die werken om duurzaamheid een onderdeel van het bedrijf te maken.

Bissell richt zich op het vinden van nieuwe manieren om zijn producten te vervoeren en zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Bissell is al begonnen met het gebruik van verschillende verpakkingen met behulp van YFY Jupiter Packaging.

YFY Jupiter Packaging introduceerde een nieuw hernieuwbaar verpakkingsmateriaal genaamd Npulp. Het Aziatische bedrijf gebruikt overgebleven stro van tarwe en rijst om milieuvriendelijke verpakkingen te maken (2).

Over Bissell

Bissell is een geliefd merk bij veel huiseigenaren en, belangrijker nog, eigenaren van gezelschapsdieren. Ze zijn perfect voor dierenliefhebbers en iedereen die om het milieu geeft.

Waar te koop Bissell

Uiteraard herbergt Bissell.com zijn volledige assortiment stofzuigers. Bovendien heeft Amazon een brede selectie, waarbij sommige van de oudere modellen van de fabrikant nog steeds beschikbaar zijn.

Klantenservice en beoordelingen

Als er iets misgaat met uw gekochte product, kunt u snel verschillende bronnen van hulp vinden. Bissell heeft een speciale contactsite met e-mailadressen en telefoonnummers voor onmiddellijke hulp. Er zijn ook live chats en een contactnummer – 1-833-470-1876 – om een bericht te sturen voor hulp (3).

Consumenten zijn zeer tevreden over bissell producten. Het merk heeft alleen al op Amazon een gemiddelde score van 4,2 sterren. Veel van de producten hebben ook enkele honderden, zo niet duizenden klantrecensies. Dit maakt het eenvoudig om betrouwbare informatie te vinden over de stofzuiger die u overweegt.

Wat klanten leuk vinden aan Bissell is de efficiëntie van de producten. Ze bieden een diepe reiniging, of uw probleemgebied nu het tapijt, tegels of hardhout is. Bissell heeft ook een brede selectie van innovatieve huisdier-haar-gum opzetstukken. Deze stofzuigers zijn effectief in het aanpakken van hardnekkig haar.

Waarom kiezen voor Bissell?

Gespecialiseerde hulpstukken voor huisdieren en tapijtgereedschappen zijn elders te vinden, dus wat maakt Bissell populair? Bissell is een familiebedrijf en is dat al meer dan 140 jaar.

In plaats van zich te wagen aan andere apparaten zoals wasmachines, thet merk bleef zich richten op wat het het beste weet. Als gevolg hiervan heeft Bissell uitstekende vloerverzorgingsproducten gecreëerd. Ze maken alles van tapijtreinigers en veegmachines tot stofzuigers en schonere oplossingen.


Veelgestelde vragen

Zijn Bissell stofzuigers gemaakt in de VS?

Bissell stofzuigers worden niet in de VS gemaakt, maar worden ontworpen en geperfectioneerd in de Verenigde Staten voordat ze in China worden geproduceerd.

Welke Bissell Stofzuiger is de krachtigste?

De krachtigste Bissell stofzuiger is de Bissell CleanView Upright. Het heeft een ongelooflijke borstelrol voor haar van huisdieren, reinigt dicht bij de randen en heeft een wasbaar filter.

Hoe lang moet een Bissell stofzuiger meegaan?

De meeste Bissell stofzuigers gaan tot acht jaar mee, zolang ze worden onderhouden en de versleten onderdelen worden vervangen. Staanders gaan het langst mee van alle modellen in het assortiment, met stofzuigers met snoer die beter presteren dan draadloze versies.

Wat is Bissell Heat Wave Technology?

Bissell Heat Wave-technologie regelt het water in de tank om het op een consistente temperatuur te houden om meerdere vloeroppervlakken te reinigen. Ze bieden deze technologie aan in hun rechtopstaande en canister stofzuigers.

Kan ik mijn Bissell vacuümfilter wassen?

U kunt Bissell vacuümfilters wassen met warm water en afwasmiddel. U moet er echter voor zorgen dat het filter droog is voordat u het terug in het vacuüm plaatst, anders riskeert u schimmelgroei.


Houd het rollend met Bissell

Velen weten niet dat Bissell al meer dan 140 jaar actief is. Het is een familiebedrijf met grote waarden. Het merk maakt zich vooral zorgen over het milieu, dieren en zijn klanten.

Het verkleinen van onze lijst voor de beste Bissell-stofzuiger was geen gemakkelijke taak. Ze bieden een brede selectie van stofzuigers om aan de behoeften van elke huiseigenaar te voldoen. Overweeg dus uw behoeften en het soort vloeren dat u in uw huis heeft voordat u een stofzuiger kiest.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?






Wat ging er mis?






Lees ook:   wat kun je schoonmaken met vaatwastablet?