Beste stofzuigers voor lang haar van 2023

Heb je lang haar en heb je moeite om gevallen lokken van je vloeren te verwijderen? Raakt de borstel van je stofzuiger gemakkelijk in de knoop en kost het je meer tijd als je schoonmaakt? Geloof ons, we begrijpen de frustratie.

Huisdieren zijn niet de enigen die overal verharen. Terwijl je door je leven gaat, verlies je onderweg een paar haren. Je merkt het in eerste instantie misschien niet, maar ze zullen zich opbouwen en het kan lastig zijn om je vloeren ervan te ontdoen.

Soms snijdt een gewone stofzuiger het niet. Daarom hebben we uren besteed aan het onderzoeken van producten en echte klantrecensies en hebben we de vijf beste stofzuigers voor lang haar geconcludeerd.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de iRobot Roomba 694 Robot Vacuum-Wi-Fi-connectiviteit, gepersonaliseerde reinigingsaanbevelingen, werkt met Alexa, Goed voor huisdierhaar, tapijten, harde vloeren, zelfopladend, Roomba 694
Beste robotstofzuiger
iRobot Roomba 694
 • Geen handmatige bediening
 • Het kan oplopen tot 1 inch
 • Veiligheidsvoorziening voorkomt schade
Prijs controleren
Productafbeelding van de Dyson Cyclone V10 Animal Lightweight Cordless Stick Stofzuiger
Beste Stick
Dyson Cycloon V10 Dier
 • Multifunctioneel
 • Stiller dan andere opties
 • Grote capaciteit op 0,76 liter
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL 2252 CleanView draaibare rechtopstaande zakloze stofzuiger met draaibare besturing, krachtige haaroppakking voor huisdieren, gespecialiseerd gereedschap voor huisdieren, vuiltank met grote capaciteit, eenvoudig legen
Beste staander
Bissell Cleanview
 • Drievoudige actieborstel
 • Geweldige opzetstukken voor diepe reiniging
 • Bissell doneert wanneer u koopt
Prijs controleren
Productafbeelding van de Bissell Pet Hair Eraser Lithium Ion draadloze handstofzuiger, paars
Beste handheld
Bissell Pet Haar Gum
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Opbergruimte op tafel en compact ontwerp
 • Geweldige opzetstukken voor dieptereiniging
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ovente Heavy Duty Electric Bagless Canister Vacuum Cleaner 3L Dust Cup, draagbare zuigzuigmachine met snoer met reinigingsgereedschap compact eenvoudig te reinigen , zwart ST2620B
Beste bus
Ovente Zakloze Bus
 • Huisdier/sofa accessoire voor het verwijderen van lange haren
 • Gevarieerde borstels voor verschillende oppervlakken
 • Extra bereik met telescopische wand
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Hoe een vacuĆ¼m voor lang haar te kiezen
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Dit zijn vijf van de beste stofzuigers voor lang haar die we hebben beoordeeld op basis van hun capaciteit, filtratiemethode, zuigkracht en capaciteit.

1. iRobot Roomba 694 Robot vacuĆ¼m

Beste robotstofzuiger voor lang haar

Productafbeelding van de iRobot Roomba 694 Robot Vacuum-Wi-Fi-connectiviteit, gepersonaliseerde reinigingsaanbevelingen, werkt met Alexa, Goed voor huisdierhaar, tapijten, harde vloeren, zelfopladend, Roomba 694

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Bekijk op BestBuy
Zicht op Irobot

Waarom zou je je eigen schoonmaak doen als je een robot zou kunnen krijgen om het voor je te doen? Als je niet wilt worstelen met je haarstapels, zou dit weinig bekende – maar uitstekende – model je eerste keuze moeten zijn.

Het is een stofzuiger met meerdere verdiepingen die goed werkt op harde vloeren, vinyl, hout en tapijten. Dit low-profile model past zonder gedoe onder meubels. U kunt het eenvoudig bedienen met een afstandsbediening of plannen om het automatisch schoon te maken.

Een zelfopladende functie bespaart tijd, terwijl de gepatenteerde Dirt Detect-technologie het mogelijk maakt om gebieden met veel verkeer te herkennen en grondiger te reinigen. Het wordt geleverd met twee borstels met meerdere oppervlakken.

Wat we leuk vinden

Geen reinigingsinspanning vereist

Dit model heeft alle functies die een robotstofzuiger zou moeten hebben. U kunt plannen dat het automatisch wordt gestart en schoongemaakt of het instellen met een afstandsbediening en het zonder hulp laten werken. Het vereist absoluut geen inspanning van je.

Kan ongeveer een centimeter klimmen

Deze stofzuiger zal uw muren niet schalen, maar deze kleine machine kan zijn weg vinden over sporen of kleine stappen en richels. Dankzij deze functie is het schakelen tussen tapijten, tapijten en harde vloeren geen probleem voor deze stofzuiger.

Veiligheidsfunctie voorkomt schade

Je zou niet willen dat je robot valt en breekt, dus het is geweldig dat deze anti-drop-technologie heeft. Dit is extra handig als je in een woning met meerdere verdiepingen woont. U hoeft niet op uw stofzuiger te passen, waardoor u nog meer tijd bespaart.

Wat we niet leuk vinden

Meer onderhoud nodig

Als u op deze robotstofzuiger vertrouwt om haar te verwijderen, bereid u dan voor om meer tijd te besteden aan het schoonmaken ervan. Omdat het compact is, is de vuilcapaciteit veel lager dan de andere modellen die we aanbevelen. Vergeet ook niet dat het een robotstofzuiger is en je minder stroom geeft dan grotere machines.

Het is onvoorspelbaar en gemakkelijk te verwarren

Sommige gebruikers zeggen dat deze robotstofzuiger niet zo georganiseerd is als anderen. Kopers vermelden dat het niet duidelijk schoon ising pad en is gemakkelijk in de war. Het krijgt nog steeds de klus geklaard en klanten zijn hoe dan ook tevreden.

Productspecificaties

Type penseel Randvegend, dubbele borstel
Bijzonderheden Anti-drop technologie, spraakgestuurde planning, klimvermogen
Capaciteit 0,6 liter
Multifunctioneel? Ja
Accessoires 2 randveegborstels, app-bediening, spraakbesturing, adapter, oplaadstation, afstandsbediening, 2 batterijen

2. Dyson Cycloon V10 Dierlijke Draadloze Steel VacuĆ¼m

Beste steelstofzuiger voor lang haar

Productafbeelding van de Dyson Cyclone V10 Animal Lightweight Cordless Stick Stofzuiger

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Uitzicht op BedBath&Beyond
Bekijk op BestBuy

Dyson is een leider in vacuĆ¼mtechnologie en klanten zijn blij met dit model. Het is ontworpen voor dierenhuizen, dus het zal je lange haar met gemak aanpakken. Cycloontechnologie genereert meer vermogen voor een groter effect bij het reinigen.

Deze stofzuiger heeft een aantal handige functies, zoals akoestische techniek voor minder geluid en een fade-vrije motor voor consistente zuigkracht. Het is een draadloos model en de batterij gaat een uur mee na een volledige lading.

Het handheld-hulpprogramma maakt het een allrounder en het is gemakkelijk te gebruiken, aan te passen en op te slaan. Een mini gemotoriseerde borstel, mini zachte stofborstel, spleetgereedschap en combinatiegereedschap zijn inbegrepen.

Wat we leuk vinden

Multifunctioneel vermogen reinigt uw huis grondig

Dit is een krachtige machine die je bijna overal in huis kunt gebruiken. Het is goed voor zowel tapijten als harde vloeren, en het verandert in een handheld. Het wordt geleverd met een grote selectie hulpmiddelen voor het reinigen van lastige plekken, stoffen en hardnekkige haren. Waar u ook moet reinigen, deze stofzuiger kan u vergezellen.

Het is stiller dan andere opties

Het komt niet vaak voor dat huishoudelijke stofzuigers geluidsonderdrukking hebben, maar deze wel. De akoestische techniek is een uitstekende en gewaardeerde functie die het geluidsniveau laag houdt. Het is niet meer dan normaal omdat dit model bedoeld is voor gebruik rond huisdieren.

Grote capaciteit bij 0,76 liter

Met 40 procent meer ruimte dan eerdere modellen kan deze 0,76 liter vuil bevatten. Een bonus is dat het wordt geleverd met een eenvoudige uitwerper, dus het legen van de bak is moeiteloos en schoner.

Wat we niet leuk vinden

Onhandige en onvervangbare batterijen

U moet extra voorzichtig zijn bij het gebruik en opladen van deze stofzuiger omdat de batterijen zijn verzegeld. Dus als u ze ooit moet repareren of vervangen, moet u een geheel nieuwe machine kopen.

Sommige kopers zeggen ook dat de kosten niet een volledig uur hebben standgehouden. Er is geen manier om te zeggen of dit de schuld of verwaarlozing van Dyson door de gebruikers is.

Geen ergonomisch ontwerp

Hoewel dit model lichtgewicht en draagbaar is, zeggen sommige gebruikers dat het enigszins ongemakkelijk is om vast te houden. Omdat je hem altijd ingedrukt moet houden, kan de aan / uit-knop je vingers belasten en het bedienen van de stofzuiger is even wennen.

Productspecificaties

Type penseel Stijf nylon
Bijzonderheden Filtratie van het hele systeem, akoestische engineering, Direct Drive-kop, drie zuigmodi, handheld convertible
Capaciteit 0,7 liter
Multifunctioneel? Ja
Accessoires Mini gemotoriseerde borstel, mini zachte stofborstel, spleetgereedschap, combinatiegereedschap

3. Bissell Cleanview Draaibaar huisdier 2252 rechtopstaande stofzuiger

Beste rechtopstaande stofzuiger voor lang haar

Productafbeelding van de BISSELL 2252 CleanView draaibare rechtopstaande zakloze stofzuiger met draaibare besturing, krachtige haaroppakking voor huisdieren, gespecialiseerd gereedschap voor huisdieren, vuiltank met grote capaciteit, eenvoudig legen

Bekijk op Amazon
Zicht op Bissell

Deze rechtopstaande valt ons op omdat het een multi-surface utility heeft. Het bevat een spleetgereedschap, turboborstel en stofborstel, dus het is geschikt voor meubels, bekleding en krappe plekken.

Het wordt aangedreven door gepatenteerde Triple Action-technologie die het reinigen efficiƫnter, sneller en gemakkelijker maakt. De borstelrol tilt op, maakt los en verwijdert zelfs hardnekkig vuil in ƩƩn keer. Voor haar is dit een geweldige functie; je hoeft niet te worstelen met do-overs.

Een ander kenmerk waar we dol op zijn, is de multi-level, multi-cyclonische filtratie. Het stimuleert de vacuĆ¼m zuigt, zodat je meer vuil en haar oppikt. Ook inbegrepen is een herbruikbaar, wasbaar filter dat u op de lange termijn geld bespaart.

Wat we leuk vinden

Minder inspanning van u gevraagd

Een Triple Action borstelrol maakt een krachtig verschil in hoe je reinigt. U bespaart veel energie en moeite dankzij deze functie. Het is uitstekend geschikt voor ontharing en bespaart u ook tijd.

Geweldige bijlagen helpen u diep schoon te maken

Afgezien van de accessoires die we noemden, krijg je een goed assortiment add-ons. Er is een verlengstok en een slang van 6 voet gegooid voor extra bereik. Staanders bevatten meestal geen gereedschap zoals dit, dus Bissell verdient extra punten in onze boeken.

Het is voor een goed doel

Bissell doneert maar liefst 10 dollar per aankoop aan een liefdadigheidsinstelling voor dieren naar keuze. Dus je voegt wat broodnodig goed toe aan de wereld als je deze kiest. Bovendien, omdat het een huisdierstofzuiger is, zijn je haren er niet opgewassen tegen.

Wat we niet leuk vinden

Leercurve om eraan te wennen

Klanten zeggen dat het in vergelijking met andere rechtopstaande stofzuigers lastig is om deze onder de knie te krijgen. De meeste kritiek is gericht op onhandige montage en frustrerende controleplaatsing. Hoe dan ook, gebruikers zijn blij met de efficiƫntie van deze stofzuiger.

Het is stijf en zwaar om te manoeuvreren

Vergeet niet dat dit een rechtopstaand model is. Dus, hoewel het uitstekende hulpstukken bevat voor veelzijdigheid, mist het manoeuvreerbaarheid en draagbaarheid. Sommige gebruikers denken misschien dat het een beetje zwaar is met 12,5 pond.

Productspecificaties

Type penseel Zachte/drievoudige actie
Bijzonderheden Multi-level en multi-cyclonische filtratie, wasbaar filter, scatter-vrije technologie
Capaciteit 1 liter
Multifunctioneel? Ja
Accessoires Turboborstel, stofborstel, spleetgereedschap

4. Bissell Pet Hair Eraser draadloze handstofzuiger

Beste handheld vacuĆ¼m voor lang haar

Productafbeelding van de Bissell Pet Hair Eraser Lithium Ion draadloze handstofzuiger, paars

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Target
Bekijk op BestBuy
Zicht op Bissell

Als je een stofzuiger nodig hebt voor kleine, snelle haarreinigingstaken, zul je niet fout gaan met deze. Het werkt goed op lang haar, stof, vuil, puin en haar van huisdieren. Je kunt het ook gebruiken op tapijten, stoffen en harde oppervlakken.

We zijn dol op de tafelbladadapter omdat deze het opslaan en opladen zo eenvoudig maakt. De bijlagen zijn standaard, maar ze zijn een prachtige toevoeging. Je krijgt een bekledingsgereedschap, spleetgereedschap en gemotoriseerd penseelgereedschap.

We zijn onder de indruk van de 0,7-liter capaciteit van deze handheld. Het onderhoud is eenvoudig en een LED-lampje helpt u de levensduur van de batterij te controleren.

Wat we leuk vinden

Gebruiksvriendelijk en probleemloos schoonmaken

Klanten zijn blij met het gebruiksgemak van dit model. Er is geen gedoe om je weg te vinden en het zal in een mum van tijd operationeel zijn.

We raden het aan voor probleemloze haarreiniging rond uw kaptafel of meubels. Het is ook perfect voor touch-ups.

Opbergruimte op tafel en compact ontwerp

Je hoeft je geen zorgen te maken over muurbeugels of het vinden van een plekje in je kasten. Deze compacte stofzuiger neemt weinig ruimte in beslag en kan eenvoudig worden ingesteld om te docken en op te laden op uw tafels, planken of toonbanken. Het is toegankelijk en handig.

Geweldige bijlagen inbegrepen

Niet alle handhelds worden geleverd met accessoires. De meegeleverde opzetstukken voor deze stofzuiger zijn standaard, maar we waarderen ze toch. Ze zijn een grote hulp wanneer je precisie nodig hebt bij het opruimen van je haar.

Wat we niet leuk vinden

Opladen is vervelend

Een opvallende klacht is dat deze stofzuiger, hoe handig ook, acht uur nodig heeft om volledig op te laden. Het is het wachten waard, maar we raden aan om het ’s nachts op te laden wanneer het onwaarschijnlijk is dat je het nodig hebt. Het zou zo frustrerend zijn om het in een oplossing nodig te hebben en het niet klaar te hebben om te gaan.

Alleen kleine klussen

We raden aan om dit model naast een grotere stofzuiger te kopen. Het is een prachtige keuze die zijn werk goed doet, maar het is niet bedoeld voor grote oppervlakken of dieptereiniging. Blijf dus bij touch-ups en noodopruiming.

Productspecificaties

Type penseel Gemotoriseerd
Bijzonderheden Tafelmodel docking station, drievoudige filtratie, een indicatielampje
Capaciteit 0,7 liter
Multifunctioneel? Ja
Accessoires Bekledingsgereedschap, spleetgereedschap, oplaadstation

5. Ovente Zakloos Bus

Beste canistervacuĆ¼m voor lang haar

Productafbeelding van de Ovente Heavy Duty Elektrische Zakloze Bus Stofzuiger 3L Dust Cup, Draagbare zuigstofzuigermachine met snoer met reinigingsgereedschap Compact Eenvoudig schoon te maken en op te bergen, Zwart ST2620B

Prijs controleren

Deze busstofzuiger is een topkeuze bij multifunctionele reiniging. Om te beginnen bevat het een buigbare telescopische staaf en een 360-graden draaislang. Het is wendbaarder en geeft je meer bereik dan de meeste andere busstofzuigers.

Een HEPA-filter en multi-level filtratie dragen bij aan de waarde en zuigkracht van dit product. Het is geschikt voor dierenhuizen en dankzij de coole accessoires heeft het geen probleem om lang haar aan te pakken.

Een spleetmondstuk, vloerborstel, borstel voor huisdieren / banken, borstel en een buigbare borstel met meerdere hoeken zijn inbegrepen. Het beschikt ook over automatische terugspoeling van het snoer en een doorschijnende stofbak voor eenvoudig onderhoud.

Wat we leuk vinden

Huisdier / Sofa Accessoire verwijdert lang haar

We houden van de huisdierspecifieke bankborstel die moeiteloos voor je lange haar zorgt. Bovendien vinden we het geweldig dat dit product meer accessoires bevat dan uw gemiddelde bus. De toegevoegde functies verhogen de prijs-kwaliteitverhouding.

Gevarieerde borstels voor multifunctioneel gebruik

De opzetstukken en accessoires die u krijgt, laten het multifunctionele vermogen van deze stofzuiger glanzen. Je hebt de keuze uit vier verschillende borstels die passen bij je oppervlakken en behoeften. De borstel met meerdere hoeken is buigbaar, wat veiliger is voor uw oppervlakken en u ook moeite bespaart.

Deze stofzuiger kun je gebruiken op alle soorten vloeren, stoffering en meubels.

Extra bereik met telescopische wand

We houden van de buigbare telescopische toverstaf omdat het een groot verschil maakt in wat je kunt bereiken. De 360 graden draaibare slang complimenteert hoe veelzijdig en wendbaar deze stofzuiger is. Het is geweldig voor het schoonmaken van moeilijke, strakke en afgelegen gebieden.

Wat we niet leuk vinden

Het is niet ergonomisch

Gebruikers zeggen dat het voelt alsof dit model is ontworpen met korte mensen in gedachten. Er zijn een paar klachten dat het bedienen ervan enigszins ongemakkelijk is, of op zijn minst even wennen is. Klanten zijn nog steeds tevreden met de efficiƫntie, maar waarschuwen dat het uw rug kan belasten.

Meer onderhoud door HEPA-filter

Hoewel het HEPA-filter een geweldige toevoeging is, merken sommige gebruikers op dat het een gedoe is om schoon te maken. Sommige kopers zeggen dat ze het voor elk gebruik moeten opruimen. Ondanks deze klachten werd de stofzuiger nog steeds geprezen om zijn vermogen.

Productspecificaties

Type penseel Hard/divers
Bijzonderheden HEPA-filter, automatisch terugspoelen van het snoer, 360-graden slangdraaibaar, buigbare telescopische staaf
Capaciteit 3 liter
Multifunctioneel? Ja
Accessoires Vloerborstel, spleetmondstuk, borstel voor huisdieren/ banken, borstel met meerdere hoeken

Productvergelijkingstabel

Product Best Type penseel Capaciteit Multifunctioneel?
iRobot Roomba 694 Robot vacuĆ¼m Randvegend, dubbele borstel 0,6 liter Ja
Dyson Cycloon V10 Dier Stok Stijf nylon 0,7 liter Ja
Bissell Cleanview Rechtop Zachte/drievoudige actie 1 liter Ja
Bissell Pet Haar Gum Handheld Gemotoriseerd 0,7 liter Ja
Ovente Zakloze Bus Bus Hard/divers 3 liter Ja

Hoe een vacuĆ¼m voor lang haar te kiezen

Er zijn een paar eigenschappen waarvan u zeker wilt weten dat het model dat u kiest, heeft. Let op de volgende kenmerken bij het kopen van een stofzuiger voor lang haar.

Penseelrol

De meeste stofzuigers worden geleverd met een rol – een kleine, borstelige cilinder die uw vloer borstelt terwijl de machine reinigt. Ze zijn effectief in het verwijderen van haar omdat ze strengen omhoog en van je vloer trekken, maar ze hebben twee nadelen.

Ten eerste kunnen ze harde vloeren krassen of tapijtvezels ontrafelen als de borstelharen te stijf zijn. Een ander probleem is dat lang haar snel verstrikt raakt in de borstel.

Controleer daarom voordat u een stofzuiger koopt met wat voor soort roller deze wordt geleverd. Kies dan een bspoedsterkte die past bij uw oppervlakken. Nog beter, probeer te kiezen voor een die klittenvrij is.

Zuigkracht

Na het type borstelrol is het tweede belangrijkste dat u moet overwegen de zuigkracht van de stofzuiger. Voor lang haar wil je een machine met een sterke zuigkracht. Anders heeft het misschien niet voldoende kracht om haar op te zuigen.

Houd er rekening mee

Hoewel sterke zuigkracht over het algemeen beter is, moet u ook rekening houden met uw vloertype. Sommige oppervlakken, zoals delicate of donzige tapijten, zijn niet bestand tegen krachtige zuigkracht. Dus wanneer u op zoek bent naar een stofzuiger, probeer er dan een te vinden met functies met meerdere verdiepingen of instelbare zuiginstellingen.

Capaciteit

Denk vervolgens na over hoeveel haar er meestal in uw huis wordt afgeworpen. Om dingen in perspectief te plaatsen, zou je alleen al elke dag tot 100 strengen kunnen afstoten (1).

Ga bij het omgaan met lang haar voor een stofzuiger met een grote vuilcapaciteit. Dit bespaart u problemen in het onderhoud. Bovendien vermindert het de frequentie van blokken en zuigverlies in uw machine.

Vergeet niet dat je niet alleen haar zult opruimen. Je stofzuiger zal ook vuil, stof en vuil oppikken. Dus hoe meer ruimte het heeft bij het verzamelen van dit alles, hoe beter.

We raden minstens 0,5 liter aan, maar sommige stofzuigers hebben tanks tot drie liter, wat erg genereus is.

Filtratie methode

Het is uiterst onwaarschijnlijk – praktisch onmogelijk – voor mensen om allergieĆ«n voor hun eigen haar te ontwikkelen. Maar dit betekent niet dat een goed filter niet van pas komt. Hoewel haar zelf geen allergeen is, kan het irriterende stoffen bevatten die onze gezondheid kunnen beĆÆnvloeden (2).

De meesten van ons laten ons haar blootgesteld aan allergenen. Haar dat we afwerpen kan ook sporen van roos of resten van de haarverzorgingsproducten die we gebruiken bevatten. Technisch gezien word je hier niet ziek van, maar frisse lucht heeft altijd de voorkeur.

Daarom zal een stofzuiger met een goed filter – HEPA-filters zijn het populairst – niet alleen haarlokken opzuigen. Het zal ook de lucht in je ruimte zuiveren.

Huisdier Stofzuigers

Als u op zoek bent naar een machine die het allemaal kan, hebben we een snelkoppeling voor u: neem een stofzuiger voor huisdieren. Denk er eens over na, we zijn ook dieren, dus een machine gemaakt om huidschilfers en bont op te pakken, zal werken voor het reinigen van huidschilfers en haar.

Stofzuigers voor huisdieren worden vaak geleverd met gespecialiseerde functies en hulpmiddelen, zoals de klittenvrije borstels en HEPA-filters die we noemden. Vaker wel dan niet, zijn deze modellen stofzuigers met meerdere oppervlakken die alle vakjes aanvinken bij het omgaan met lang haar.

Misschien vind je dit ook interessant
Robotstofzuiger die de kamer schoonmaakt terwijl de kat op de bank zit7 Beste stofzuigers voor huisdierenhaar (2023 Beoordelingen)

Veelgestelde vragen

Welk vacuĆ¼m raakt het haar niet in de knoop?

De beste stofzuiger die geen haar in de knoop raakt is de Dyson Cyclone V10. Het maakt gebruik van cycloontechnologie om lange haarlokken van de vloer te trekken en in de stofbus te deponeren. Het heeft een capaciteit van 0,76 liter, is stiller dan vergelijkbare modellen en heeft een ongelooflijke zuigkracht.

Hoe voorkom ik dat mijn stofzuiger verstopt raakt met mijn haar?

De beste manier om te voorkomen dat je stofzuiger verstopt raakt met je haar, is door je haar regelmatig te borstelen in delen van het huis waar geen tapijt is. Het is gemakkelijker om haar van een hardhouten vloer te zuigen dan tapijt

Hoe verwijder je haar uit een robotstofzuiger?

Je kunt haar van een robotstofzuiger verwijderen door het op zijn rug te draaien en het haar met een mes of schaar los te knippen van de borstelroller.

Hoe krijg je lang haar uit tapijt?

Er zijn een aantal manieren om lang haar uit tapijt te krijgen. De eerste is om een bezem te gebruiken en korte poetsbewegingen tegen de vezels te maken. Het tilt het haar op, zodat je het kunt verzamelen.

De andere manier is om een rubberen handschoen aan te trekken, zoals deze Vgo Household handschoenen, en de tapijtvezels met je mee te wrijvenr hand. Het creƫert statische elektriciteit, waardoor de haren aan de handschoen blijven plakken.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   waar kun je je oren laten schoonmaken