Beste 30-Pint luchtontvochtigers van 2023

Luchtontvochtigers zijn essentieel als je vaak worstelt met een matige tot hoge luchtvochtigheid. Ze werken door lucht naar binnen te trekken en het vocht af te zuigen met behulp van spoelen of een droogmiddelmateriaal, afhankelijk van de eenheid.

Als u in een matige tot zeer vochtige omgeving woont, kan een 30-pint luchtontvochtiger helpen.

De beste 30-pins luchtontvochtigers zijn een uitstekend formaat voor elke kamer, dankzij hun compacte ontwerp. We zullen ook andere belangrijke functies doorlopen om op te letten. We hebben deze lijst gemaakt op basis van deskundig advies en echte klantrecensies.

Blijf lezen om vijf van de beste 30-pint luchtontvochtigers te bekijken die zowel klein als effectief zijn.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Vremi 22 Pint 1.500 Sq. Ft. Ontvochtiger Energy Star beoordeeld voor middelgrote ruimtes en kelders
Beste overall
Vremi Energy Star Luchtontvochtiger
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Continue drainage
 • Verwijdert geuren
Prijs controleren
Productafbeelding van de TOSOT 20 Pint 1.500 Sq Ft Ontvochtiger Energy Star - voor thuis, kelder, slaapkamer of badkamer - Super Quiet (vorige 30 Pint)
Meest stil
Tosot Draagbare Luchtontvochtiger
 • Rustig op 48 decibel
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Continue drainage
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ivation 30 Pint Energy Star-luchtontvochtiger - voor ruimtes tot 2.000 sq ft - inclusief programmeerbare humidistat, slangconnector, automatische afsluiting / herstart, wielen en afwasbaar luchtfilter (30 pint), wit
Beste 30-pint luchtontvochtiger voor grote ruimtes
Ivation Luchtontvochtiger
 • Uitstekend geschikt voor grotere gebieden
 • Handige functies
 • Automatisch ontdooien
Prijs controleren
Productafbeelding van de Inofia 30 Pint 1500 SQ FT luchtontvochtigers voor thuiskelders Kamer, draagbare luchtontvochtigers voor kleine kamers met continue afvoerslang en waterreservoir
Beste 30-pint luchtontvochtiger voor kelders
Inofia Kelder DeLuchtbevochtiger
 • Eenvoudig aan de slag
 • Stille slaapstand
 • Twee drainage opties
Prijs controleren
Productafbeelding van de BLACK + DECKER 3000 Sq. Ft. Ontvochtiger voor grote ruimtes en kelders, Energy Star-gecertificeerd, BDT30WTB, wit
Gemakkelijkst te verplaatsen
Zwart+Decker BDT30WTB
 • Eenvoudig in gebruik en leeg
 • Verwijdert schimmel en meeldauw
 • Extra drainage
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Is een 30-pint luchtontvochtiger groot genoeg?
 • Waar u op moet letten (koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • 30 pinten kiezen


Product beoordelingen

We houden van 30-pint luchtontvochtigers vanwege hun grootte en effectiviteit. Hoewel we op zoek waren naar de beste 30-pins luchtontvochtigers op de markt, was gebiedsdekking een belangrijke factor. Daarnaast kozen we voor units die verschillende drainagemogelijkheden boden voor meer gemak.

1. Vremi 30-pint Energy Star-Rated luchtontvochtiger

Beste overall

Productafbeelding van de Vremi 22 Pint 1.500 Sq. Ft. Ontvochtiger Energy Star beoordeeld voor middelgrote ruimtes en kelders

Prijs controleren

De Vremi Moisture Maniac 30-Pint Luchtontvochtiger is een van de meest populaire in zijn soort – en het is gemakkelijk te zien waarom. Het werkt snel en energiezuinig en u kunt het onmiddellijk aan de slag, dankzij de eenvoudige installatie.

De grootte van deze eenheid is uitstekend geschikt voor middelgrote tot grote gebieden van maximaal 1.500 vierkante voet. Het compacte formaat betekent dat u het overal in de woonkamer of slaapkamer kunt plaatsen. Er zijn zelfs twee handgrepen aan elke kant om u te helpen het apparaat te dragen.

Wanneer u het voor het eerst start, wordt het apparaat automatisch ingesteld op de continue modus. Schakel dit gewoon uit en pas het aan op het gewenste niveau. U kunt dit doen met behulp van de pijlen op het display.

Wat we leuk vinden

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De Vremi 30-Pint is een populair model vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. U kunt uw gewenste vochtigheidsniveaus instellen op de humidistat en het apparaat zal continu werken totdat het is bereikt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de tank vol raakt, omdat de automatische uitschakelfunctie voorkomt dat deze overloopt.

Continue drainage

Het is niet altijd mogelijk om de tank te legen, dus u kunt kiezen voor continue drainage voor uw gemak. Het enige dat u hoeft te doen, is een slang aan het apparaat bevestigen en deze naar een nabijgelegen afvoer of gootsteen trekken. De luchtontvochtiger werkt dan non-stop totdat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt of u deze uitschakelt.

Strak modern ontwerp

Een van de belangrijkste dingen die we echt waarderen aan de Vremi is het ontwerp. Het heeft een strakke, moderne uitstraling en is niet zo omslachtig als andere 30-pins luchtontvochtigers. Je kunt het gemakkelijk in de hoek van de woonkamer plaatsen zonder dat het er misplaatst uitziet.

Filter om geuren te verwijderen

Vochtige lucht kan klam aanvoelen en muf ruiken. Gelukkig heeft de Moisture Maniac een zeer handige oplossing. Het is uitgerust met een fijn filter dat bacteriën, schimmelsporen, vuil en andere onzuiverheden uit uw lucht verwijdert, waardoor het schoon, fris en droog blijft.

Het filter is ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan worden hergebruikt door het een keer per maand te wassen of wanneer dat nodig is.

Wat we niet leuk vinden

Luid volume, zelfs op laag

De Vremi 30-pint is misschien compact, maar hij is ook luid. Het heeft verschillende instellingen; het kan echter nog steeds behoorlijk luid zijn, zelfs als het op laag staat.

Het moet dagelijks worden geleegd

Hoewel dit een ruime tank van één gallon heeft, moet het nog steeds regelmatig worden geleegd. Klanten waren verbaasd dat ze dit de meeste dagen, zo niet vaker, moesten legen.

Productspecificaties

Kamer dekking 1.500 vierkante voet
Capaciteit van de bak 1 gallon
Dimensies 16,1 bij 10,4 bij 19,9 inch
Gewicht 30,9 pond
Garantie 12 maanden garantie

2. Tosot 30-pint draagbare luchtontvochtiger

Meest stil

Productafbeelding van de TOSOT 20 Pint 1.500 Sq Ft Ontvochtiger Energy Star - voor thuis, kelder, slaapkamer of badkamer - Super Quiet (vorige 30 Pint)

Prijs controleren

De Tosot 30-pint luchtontvochtiger is een andere uitstekende eenheid. Het heeft verschillende handige functies, zoals continue afvoer en automatische herstart van de stroomuitval. Het is Energy Star-geclassificeerd, wat betekent dat u een paar dollar op uw elektriciteitsrekening kunt besparen.

Het ontwerp is echter een beetje omslachtig. Hoewel het vier wielen heeft, kan het lastig zijn om te bewegen, afhankelijk van uw vloeren. Desondanks houden klanten van de effectiviteit en stille werking – zelfs als ze hoog zijn.

Wat we leuk vinden

Rustig op 48 decibel

In tegenstelling tot andere 30-pint luchtontvochtigers, werkt de Tosot rustig. Je kunt het gemakkelijk gebruiken in je slaapkamer tijdens de nacht of in de woonkamer als de gasten over zijn. Tosot heeft het gemeten op 48 decibel op de laagste stand en 52 op de hoogste.

Gemakkelijk te onderhouden

Wanneer de emmer vol raakt, kunt u deze snel aan de voorkant van het apparaat vinden – schuif hem er gewoon uit en draag hem naar een gootsteen om hem te legen.

Nadat u de emmer eruit hebt gehaald, kunt u het luchtfilter naar beneden trekken en controleren of het moet worden gereinigd. Was het dan in warm water en een mild reinigingsmiddel. Laat het vervolgens volledig drogen voordat u het terug in het apparaat plaatst.

Continue drainage

Gebruik continue drainage als u de luchtontvochtiger continu moet laten werken en geen tijd hebt om de emmer te legen. U bevestigt eenvoudig een standaard tuinslang aan de uitlaat en trekt deze naar een nabijgelegen afvoer of gootsteen. Deze functie is erg handig, vooral als de luchtontvochtiger zich op een plaats bevindt waar hij gemakkelijk te vergeten is, zoals de kelder.

U stelt de doelvochtigheid in

Om energie te besparen, kun je dit instellen om een bepaald doel te bereiken. Zodra het dat doel bereikt, wordt het uitgeschakeld, waardoor u energie bespaart. Als u liever hebt dat het continu draait, kunt u het instellen op het “NS” -niveau en het wordt uitgeschakeld zodra de tank vol is.

Wat we niet leuk vinden

Kleine wielen werken niet op tapijt

De Tosot 30-pint luchtontvochtiger is uitgerust met vier wielen om u te helpen hem te verplaatsen. De wielen zijn echter klein en rollen alleen op harde vloeren. Dit betekent dat als je tapijten hebt, het lastig kan zijn.

Gaat niet lang mee

Dit wordt geleverd met een garantie van een jaar; daarna merkten klanten op dat het apparaat begon af te breken. Als je iets wilt dat jaren meegaat, is dit niet de meest duurzame.

Productspecificaties

Kamer dekking 1.500 vierkante voet
Capaciteit van de bak 1 gallon
Dimensies 13,4 bij 9,9 bij 19,5 inch
Gewicht 34 pond
Garantie Een jaar garantie

3. Ivation 30-Pint Luchtontvochtiger

Beste 30-pint luchtontvochtiger voor grote ruimtes

Productafbeelding van de Ivation 30 Pint Energy Star-luchtontvochtiger - voor ruimtes tot 2.000 sq ft - inclusief programmeerbare humidistat, slangconnector, automatische afsluiting / herstart, wielen en afwasbaar luchtfilter (30 pint), wit

Prijs controleren

Als u een luchtontvochtiger nodig heeft om een groot gebied te bestrijken, is de Ivation een uitstekende optie. Het werkt erg snel en kan tot 2.000 vierkante voet bedekken. We houden van hoe eenvoudig het is om te bedienen en alle handige functies en opties die het met zich meebrengt.

Het is ook een uitstekende keuze voor iedereen die in koudere gebieden woont, omdat het vorstsensoren heeft die de coliën die werken. Bovendien kunt u het luchtfilter snel verwijderen en indien nodig wassen. Hierdoor blijft de luchtontvochtiger effectief werken.

Wat we leuk vinden

Uitstekend geschikt voor grotere gebieden

In tegenstelling tot de meeste 30-pint-eenheden die slechts 1.500 vierkante voet beslaan, kan deze luchtontvochtiger een indrukwekkende 2.000 vierkante voet bedekken. Het ontwerp is verrassend compact en weegt slechts 31 pond en is ook gemakkelijk te verplaatsen.

Eenvoudig te gebruiken en te vervaardigen

De Ivation 30-Pint Luchtontvochtiger heeft een handvol handige functies, zoals vier zwenkwielen voor eenvoudige draagbaarheid. Het heeft ook twee ventilatorinstellingen, een ingebouwde relatieve vochtigheidsmeter, een timer en automatische uitschakeling. U kunt al uw gewenste instellingen instellen op het LCD-scherm.

6-voet lang koord

Het belang van de lengte van het netsnoer wordt vaak vergeten, waar we vaak spijt van hebben. Een kort snoer is nutteloos, vooral omdat een stopcontact niet altijd in de buurt is. Gelukkig wordt deze luchtontvochtiger geleverd met een zes voet lang snoer dat je meer vrijheid geeft om de juiste plek te kiezen.

Auto-ontdooien helpt in de winter

Als u in een gebied woont dat elk jaar koude winters ziet, bent u misschien bang om een koelmiddelontvochtiger te kiezen. Dit apparaat heeft echter een automatische ontdooifunctie die vriestemperaturen op de spoelen detecteert. Als gevolg hiervan voorkomt het dat de verdamperspoelen bevriezen en energie verspillen.

Wat we niet leuk vinden

Slangafvoer is moeilijk

Hoewel de luchtontvochtiger geweldig werkt, kan het lastig zijn om de slang te bevestigen. Verschillende klanten worstelden hiermee, en een paar ervaren druppels. Er zijn ook een paar meldingen geweest over ontbrekende schroeven die apart moeten worden gekocht.

Alles aan het apparaat is klein

Nu is dit misschien geen slechte zaak in termen van het vinden van een plek om dit op te zetten. Maar de tank vult zich heel snel en het is slechts 0,8 gallon. Bovendien zijn de bedieningselementen op het apparaat klein en moeilijk te lezen, vooral bij weinig licht.

Automatische uitschakeling mislukt

Van tijd tot tijd zal de automatische uitschakelfunctie falen. Het apparaat wordt niet uitgeschakeld en de tank begint te lekken, waardoor er water onder de unit en op uw vloeren achterblijft.

Productspecificaties

Kamer dekking 2.000 vierkante voet
Capaciteit van de bak 0.8 gallons
Dimensies 14,2 bij 9,9 bij 20,1 inch
Gewicht 31 pond
Garantie Een jaar garantie

4. Inofia 30-pint kelder luchtontvochtiger

Beste 30-pint luchtontvochtiger voor kelders

Productafbeelding van de Inofia 30 Pint 1500 SQ FT luchtontvochtigers voor thuiskelders Kamer, draagbare luchtontvochtigers voor kleine kamers met continue afvoerslang en waterreservoir

Prijs controleren

Als u een compacte en stille luchtontvochtiger nodig heeft, is dit iets voor u. De Inofia is zo eenvoudig mogelijk te bedienen – er zijn slechts vier knoppen om vertrouwd mee te raken. Desondanks heeft het verschillende slimme functies om onderhoud een fluitje van een cent te maken.

U kunt aftappen in de emmer van 0,5 gallon of de meegeleverde slang bevestigen voor continue drainage. Bovendien maakt de slaapmodusoptie deze luchtontvochtiger de perfecte keuze voor slaapkamers en kinderkamers.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig aan de slag

Om aan de slag te gaan, sluit u de luchtontvochtiger gewoon aan op een stopcontact in de buurt en selecteert u vervolgens de gewenste instellingen. Het display is gemakkelijk te achterhalen met slechts vier knoppen en een paar indicatoren. U kunt de gewenste vochtigheidsgraad snel instellen en de timer en ventilatorsnelheid aanpassen.

Voordat u begint

Inofia raadt aan om het apparaat ten minste 24 uur te laten staan voordat u het aansluit.

Luchtig onderhoud

Het onderhouden van een luchtontvochtiger wordt vaak over het hoofd gezien en sommige eenheden lijken het zo’n karwei te maken. De Inofia luchtontvochtiger maakt het echter een fluitje van een cent met zijn slimme onderhoudsfuncties.

Allereerst is het filter gemakkelijk te verwijderen en te wassen. Vervolgens beschermt de werking bij lage temperaturen uw apparaat door het te ontdooien bij het werken bij temperaturen tot 41 graden. Bovendien is de emmer gemakkelijk te vinden aan de achterkant van het apparaat en gemakkelijk mee te nemen naar een nabijgelegen gootsteen.

Stille slaapstand

Hoewel deze luchtontvochtiger bedoeld is voor kelders, heeft hij nog steeds een rustige slaapmodus. Als je het nodig hebt in je slaapkamer of kinderkamer, sluit je het gewoon aan en stel je het in de slaapstand in. Het apparaat werkt op een lage ventilatorsnelheid die lijkt op witte ruis – u krijgt een vredige en droge nachtrust.

Twee afvoeropties

Voor uw gemak krijgt u twee afvoeropties die bij uw levensstijl passen. Ten eerste kan de emmer tot 0,5 liter water bevatten voordat deze automatisch wordt uitgeschakeld totdat deze wordt geleegd.

Bovendien kunt u kiezen voor continue drainage en de meegeleverde 5,65-voetslang bevestigen. De luchtontvochtiger werkt dan non-stop om een comfortabele luchtvochtigheid voor u te bereiken.

Wat we niet leuk vinden

Klein waterreservoir

Als u ervoor kiest om de slang niet te gebruiken voor continue drainage, kunt u de tank meer dan één keer per dag legen. Met een halve gallon is het half zo groot als de capaciteiten van andere apparaten.

Niet voor grote ruimtes

Als je een grote kelder hebt met veel ruimte, dan is dit misschien teleurstellend voor je. Vanwege de kleinere laadbakcapaciteit is dit het meest geschikt voor kleinere ruimtes, omdat u deze vaker moet legen.

Het lekt soms

De automatische uitschakelfunctie is hit or miss. Als u van plan bent om deze luchtontvochtiger in te stellen en te vergeten, kunt u terugkeren naar enkele lekken.

Productspecificaties

Kamer dekking 1.056 vierkante voet
Capaciteit van de bak 0.5 gallons
Dimensies 12,2 bij 8,2 bij 17,3 inch
Gewicht 24,9 pond
Garantie Een jaar garantie

5. Zwart + Decker BDT30WTB 30-Pint Luchtontvochtiger

Gemakkelijkst te verplaatsen

Productafbeelding van de BLACK + DECKER 3000 Sq. Ft. Ontvochtiger voor grote ruimtes en kelders, Energy Star-gecertificeerd, BDT30WTB, wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

De Black + Decker 30-pint luchtontvochtiger is een goede keuze voor een kleine, draagbare optie. Het kan in slechts 24 uur tot 30 pinten water uit de lucht halen, waardoor het ideaal is voor kelders, kelders of grotere kamers in huis.

Het is ook niet omvangrijk of te lelijk. Dus of je nu een moderne of gezellige esthetiek in huis hebt, deze luchtontvochtiger is ontworpen om er precies in te passen zonder opdringerig te zijn.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig te gebruiken en te legen

Als je nieuw bent in de wereld van luchtontvochtigers, is dit een geweldig startpunt. Het is super eenvoudig te gebruiken. Ten eerste heeft het een gebruiksvriendelijk LED-displaypaneel, zodat u uw instellingen eenvoudig kunt aanpassen.

Vervolgens is het kiezen van de gewenste ventilatorsnelheidsopties eenvoudig, omdat er drie opties zijn: laag, gemiddeld en hoog. Er is ook een verstelbare humidistat.

Ten slotte, wanneer de tank vol is, is er een eenvoudig toegangspunt om de 8,0-pint tank te verwijderen. Gewoon verwijderen, legen, schoonmaken en terug!

Vaarwel Schimmel en Meeldauw

Klanten prijzen deze luchtontvochtiger voor het verwijderen van schimmel, meeldauw en vocht. Het hebben van hoge schimmelniveaus en meeldauw in huis kan gevaarlijk zijn. Deze luchtontvochtiger geeft je extra geruststelling en veiligheid in huis door deze te verwijderen.

Omdat het lichtgewicht en compact is, kunt u het ook meenemen op reis. Neem het mee naar uw vakantiehuis, of neem het mee in uw camper.

Extra Drainage

U kunt het apparaat aansluiten op een tuinslang voor extra drainage als u de watertank niet zo vaak wilt legen. Dit is geweldig om het te laten draaien terwijl je geniet van een dagtocht of voor het verwijderen van schimmel en meeldauw, zodat je niet te maken hebt met de grove opbouw in de tank. Natuurlijk raden we nog steeds aan om dit regelmatig schoon te maken om de opbouw indien nodig te verwijderen.

Milieuvriendelijk ontwerp

Deze luchtontvochtiger is Energy Star gecertificeerd, waardoor hij vriendelijker is voor het milieu. U bespaart niet alleen energie, maar het filter is ook wasbaar. Dit betekent dat u geld bespaart, maar ook in het algemeen minder afval produceert.

Wat we niet leuk vinden

Kwaliteitsproblemen

Pas op – sommige klanten meldden inconsistenties in de motorische prestaties van dit apparaat. Ze hebben eraan toegevoegd dat er gevallen zijn waarin de motor volledig stopt zonder duidelijke reden.

Begint met het maken van harde geluiden

Hoewel het bij aankomst vrij rustig was, begonnen veel klanten na een paar weken harde ratelende geluiden op te merken. Deze geluiden waren onmogelijk om doorheen te slapen en je kon ze zelfs vanuit een andere kamer horen!

Niet geschikt voor de winter

In koude maanden is het bekend dat dit apparaat bevriest. Het ontdooit niet automatisch, wat het onhandig maakt als je ergens koud woont.

Productspecificaties

Kamer dekking 3.000 vierkante voet
Capaciteit van de bak 1 gallon
Dimensies 20.7 x 14.6 x 11.2 inch
Gewicht 32,7 pond
Garantie Eén-jar garantie

Productvergelijkingstabel

Product Best Kamer dekking Capaciteit van de bak Dimensies Gewicht
Vremi Energy Star Luchtontvochtiger Algeheel 1.500 m² 1 gal. 16,1 x 10,4 x 19,9″ 30,9 pond
Tosot Draagbare Luchtontvochtiger Rustig 1.500 m² 1 gal. 13,4 x 9,9 x 19,5″ 34 pond
Ivation Luchtontvochtiger 30-pint ontvochtiger voor grote ruimtes 2.000 m² 1.3 gal. 14,2 x 9,9 x 20,1″ 31 pond
Inofia Kelder Luchtontvochtiger Beste 30-pint deontvochtiger voor kelders 1.056 m² 0.5 gal. 12,2 x 8,2 x 17,3″ 24,9 pond
Zwart+Decker BDT30WTB Gemakkelijkst te verplaatsen 3.000 m² 1 gal. 20,7 x 14,6 x 11,2″ 32,7 pond

Is een 30-pint luchtontvochtiger groot genoeg?

Om te bepalen of een 30-pint luchtontvochtiger geschikt voor u is, moet u overwegen hoe vochtig of vochtig uw huis is. We raden er een aan voor gematigde tot zeer vochtige omgevingen. Let op de volgende tekenen:

 • Een muffe geur die altijd aanwezig is of slechts af en toe.
 • Klam gevoel.
 • Vochtige plekken op muren of vloeren (1).

De meeste 30-pint luchtontvochtigers kunnen tussen de 1.000 en 1.500 vierkante voet bedekken, met sommige tot 2.000. Als je echter een ruimte van 1.500 vierkante meter hebt die zo vochtig is dat je water op de muren ziet parelen, is 30 pinten misschien niet genoeg.

Waar u op moet letten (koopgids)

Zodra je hebt besloten dat een luchtontvochtiger van 30 pint iets voor jou is, is het tijd om het beste apparaat voor je huis te vinden. Hier zijn een paar dingen die het overwegen waard zijn om de juiste eenheid voor u te vinden.

Dekking van het gebied

Zoals hierboven vermeld, bedekken 30-pint luchtontvochtigers over het algemeen tussen 1.000 en 2.000 vierkante voet.

Het is echter nog steeds belangrijk om dit te controleren bij het overwegen van een luchtontvochtiger. Sommige eenheden van 30 pint dekken slechts iets meer dan 1.000 vierkante voet. Daarom moet u uw ruimte meten voordat u een beslissing neemt.

Capaciteit van de bak

Hoewel een luchtontvochtiger van 30 pinten per dag 30 pinten water kan verwijderen, betekent dat niet dat hij 30 pinten kan bevatten. Het is essentieel om te controleren hoeveel water de emmer kan bevatten en te overwegen wat bij u past.

We raden ten zeerste aan om een eenheid te kiezen met een bakcapaciteit van ten minste één gallon. U kunt er ook een kiezen die continue drainage biedt, zodat u deze helemaal niet hoeft te legen.

Een opmerking over gemak

Een kleine tank moet vaak worden geleegd, afhankelijk van de luchtvochtigheid. Dit kan onhandig zijn omdat je tijd moet besteden aan het verwijderen en meerdere keren per dag terugzetten.

Grootte

30-pint luchtontvochtigers zijn er in verschillende maten. Sommige zijn klein en compact, terwijl andere groot en omslachtig zijn. Voordat u een eenheid kiest, moet u overwegen waar deze in een kamer zal worden geplaatst. Het past misschien niet goed of ziet er niet goed uit als het te groot is.


Veelgestelde vragen

Kan één luchtontvochtiger een heel huis doen?

Eén luchtontvochtiger kan een heel huis doen, mits het de kracht en capaciteit heeft. Luchtontvochtigers voor het hele huis zijn groter, met een verhoogd vermogen om met hogere vochtniveaus om te gaan.

Is het slecht om een luchtontvochtiger te overdimensioneren?

Het kan slecht zijn om een luchtontvochtiger te groot te maken, omdat deze te veel vocht uit de lucht haalt, waardoor uw interieur met droge lucht achterblijft. Dit veroorzaakt rode ogen, keelpijn, een droge huid en ademhalingsmoeilijkheden.

Heb ik een 30-pint of 50-pint luchtontvochtiger nodig?

Of je een 30-pint of 50-pint luchtontvochtiger nodig hebt, hangt af van de grootte van je ruimte en het vochtgehalte. Budget is ook een factor omdat een 50-pint model veel meer kost dan een 30-pint luchtontvochtiger.

Zijn er luchtontvochtigers die niet geleegd hoeven te worden?

Je kunt luchtontvochtigers kopen die niet geleegd hoeven te worden. Ze hebben een slang die rechtstreeks in een afvoer of afvoer wordt gevoerd om het water veilig weg te voeren. Het elimineert de noodzaak van twee of drie ritten om de wateropvangemmer te legen.

Deze Airplus is een uitstekend voorbeeld van een 30-pins luchtontvochtiger met een slangbevestiging.

Gebruiken luchtontvochtigers veel elektriciteit?

Luchtontvochtigers gebruiken niet veel elektriciteit. Ze verbruiken het equivalent van het draaien van je vaatwasser gedurende 30 minuten of een standaard laptop.


30 pinten kiezen

30-pins luchtontvochtigers zijn uitstekend geschikt voor middelgrote ruimtes. De meeste kunnen ongeveer 1.500 vierkante voet bedekken en anderen kunnen tot 2.000 bedekken. Hoewel sommige 30-pins luchtontvochtigers groot kunnen zijn, kunt u nog steeds lichtgewicht modellen vinden.

Bij het zoeken naar de beste 30-pint luchtontvochtiger, raden we u aan om de kamerdekking zorgvuldig te overwegen. Bovendien moet u een emmercapaciteit kiezen die bij uw behoeften past.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Pantry Moth Foto's en Identificatie