Beste bezems voor dierenhaar van 2023

Bij het omgaan met huisdieren is het grootste probleem dat we vinden de krankzinnige hoeveelheid haar die ze achterlaten! Als je van je huisdier houdt – maar nog steeds van een schoon huis houdt – blijf je een beetje in een augurk achter.

Gelukkig heb je in deze situatie een aantal opties. Stofzuigers zijn de beste optie voor het verwijderen van haar van huisdieren, maar bezems kunnen ook de truc doen.

Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste bezems te vinden om het haar van huisdieren aan te pakken. Daar komen wij om de hoek kijken.

We zullen enkele belangrijke dingen bespreken waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor uw nieuwe bezem. We delen ook degenen waarvan we denken dat ze de beste bezems zijn voor haar van huisdieren.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de RAVMAG siliconen bezem met wisser - heavy-duty vloerveger met schuine borstelharen, verstelbare knokkelverbinding & 55 inch lang handvat - wasbaar huisdierhaartapijt hark voor cement, hardhout, glas en tegels
Beste voor harde oppervlakken
Ravmag Siliconen Bezem
 • Comfortabele handgreep
 • Weegt minder dan 2 pond
 • Gezamenlijke kop
Prijs controleren
Productafbeelding van de bezem- en stofferset voor thuis, stoffer en bezemset, bezem en stoffer combo voor kantoor thuiskeuken Lobby vloer gebruik dustpan broom set
Beste set
Yanxus Bezem &Stoffer
 • Rubberen lip
 • Multifunctioneel gebruik
 • Lang gehanteerd
Prijs controleren
Productafbeelding van de Yocada Heavy-Duty Broom Outdoor Commercial Perfect voor Courtyard Garage Lobby Mall Market Floor Home Kitchen Room Office Pet Hair Rubbish 54Inch
Beste heavy-duty
Yocada Heavy-Duty
 • Duurzame kwaliteit
 • Maximale opschoning
 • Gebruiksgemak
Prijs controleren
Productafbeelding van de FURemover Pet Hair Remover Carpet Rake - Rubber Bezem voor huisdier ontharingstool met wisser & telescopische handgreep strekt zich uit van 3-5 'zwart en geel
Zijnst Begroting
FURemover Huisdier Haar Bezem
 • Ingebouwde wisser
 • Verstelbare handgreep
 • Heavy-duty rubberen borstelharen
Prijs controleren
Productafbeelding van de MR. SIGA Soft Bristle Rubber Bezem en Wisser met telescopische handgreep - 12,4 'breedte
Beste kleine rubberen borstel
Mr. Siga Rubber Bezem
 • Compact en lichtgewicht
 • Grote wendbaarheid
 • Geschikt voor vloerbedekking
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Waarom je een speciale bezem nodig hebt voor huisdierenhaar
 • Soorten bezems voor huisdierhaar
 • Hoe een bezem voor huisdierhaar te kiezen
 • Veelgestelde vragen
 • Tot slot


Product beoordelingen

Hier zijn vijf briljante bezemaanbevelingen om te overwegen.

1. Ravmag Siliconen Rubber Bezem

Beste pet hair bezem voor harde oppervlakken

Productafbeelding van de RAVMAG siliconen bezem met wisser - heavy-duty vloerveger met schuine borstelharen, verstelbare knokkelverbinding & 55 inch lang handvat - wasbaar huisdierhaartapijt hark voor cement, hardhout, glas en tegels

Prijs controleren

Deze Ravmag bezem werkt goed op alle vloertypes. U kunt erop vertrouwen dat de zachte, enkel gegoten siliconenharen de delicatere vloeren niet beschadigen.

De vorm van het hoofd is ontworpen om dolende haren langs de rand van de kamer te vangen. Omdat het hoofd slechts drie centimeter lang is, is deze bezem gemakkelijk te navigeren onder meer substantiƫle meubels, zoals eetkamertafels.

Met een lengte van 55 inch is dit model geschikt voor gebruikers van veel verschillende hoogtes. Met de 16-inch bredere kop kunt u ook meer ruimte tegelijk bedekken terwijl u niet te breed bent om door uw huis te manoeuvreren.

Vergelijkbare artikelen
Het verwijderen van haar van huisdieren met draadloze stofzuigerDe beste draadloze stofzuigers voor huisdierhaar (no more fuzz)

Wat we leuk vinden

Comfortabele handgreep voor een betere gebruikerservaring

De extra lengte door het handvat geeft u een betere controle over de bezem, wat een uitstekende hoek biedt voor het reinigen. Hierdoor kunt u het apparaat manoeuvreren waar het het meest nodig is en biedt het de gebruiker een comfortabele reinigingservaring.

Weegt minder dan twee pond

Hoewel dit een bezem in push-stijl is, compleet met een oversized hoofd, is het lichtgewicht met minder dan twee pond. Het lichtere gewicht maakt het gemakkelijker te gebruiken voor langdurige reinigingssessies. Het is ook een uitstekende functie voor het overbrengen van meerdere verhalen.

Gewrichtshoofd helpt bij navigatie

Een verbinding tussen het hoofd en het handvat zorgt ervoor dat u elke keer dat u veegt de juiste hoek krijgt. Draai de knokkelverbinding om je bezem op zijn plaats te vergrendelen en stijf te maken. Wanneer u de hoek moet veranderen om lastige plekken te bereiken, draait u deze terug in de open positie.

Wat we niet leuk vinden

Beter geschikt voor harde oppervlakken

Hoewel dit apparaat op tapijten werkt, moet u aanzienlijk elleboogvet gebruiken. De borstelharen zijn te zacht en don’t voldoende druk te bieden om het haar vast te pakken en van het tapijt te trekken.

Productspecificaties

Gewicht 1,6 pond
Dimensies Bezemstang: 55,5 inch; bezemkop: 15,7 inch bij 3 inch bij 3 inch
Borsteltype Silicone
Vloeren Hout; tegel; tapijt; linoleum
Extra functies Gezamenlijke kop

2. Yanxus Bezem en Dustpan Combo

Beste Huisdier Haar Bezem Set

Productafbeelding van de bezem- en stofferset voor thuis, stoffer en bezemset, bezem en stoffer combo voor kantoor thuiskeuken Lobby vloer gebruik dustpan broom set

Prijs controleren

Deze traditionele rechtopstaande bezem heeft een slank profiel, waardoor je op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. U kunt ook de hoogte van het handvat aanpassen om u de juiste lengte te geven voor reiniging. De bezem bevat ook een stoffer met lange handgreep om je rug en knieƫn te redden tijdens het vegen.

Lange, synthetische borstelharen grijpen snel naar het haar van huisdieren. Meestal kan het moeilijk zijn om haar los te trekken van andere borstels met dezelfde borstels. Deze bezem wordt echter geleverd met een stoffer uitgerust met een rubberen lip, waardoor het gemakkelijker is om je bezem schoon te houden.

Wat we leuk vinden

Rubberen lip op de dustpan-unit

Een rubberen kam wordt bevestigd aan de bovenkant van de stofferunit. Schuif de borstelige kop omhoog tegen de kam en trek hem omhoog. De kam werkt om het haar van het huisdier aan te trekken en vast te pakken, waardoor het in de stoffer eronder valt en het verwijderen gemakkelijk wordt.

Multifunctioneel gebruik

Traditionele borstelharen maken dit een uitstekende keuze voor allerlei soorten rommel, niet alleen haar van huisdieren.

De stoffer heeft aan de voorkant een rubberen lip die de vloer goed afsluit voor stof- en vuilopvang.

Lees dit volgende
Kattenbakvulling en vuilnisbak5 Beste vuilnisbakken voor huisdierafval (2023 Beoordelingen)

Lange handgreep en verstelbare lengte

Zowel de stoffer als de bezem zijn voorzien van een lang handvat. Het handvat van de bezem is verstelbaar; Hiermee kunt u een aangepaste lengte maken.

Extra lengte zorgt wel voor wat flex in de bezem, maar bespaart je rug en stelt je in staat om meer plaatsen te bereiken tijdens het schoonmaken.

Wat we niet leuk vinden

Vereist montage bij aankomst

Het voelt een beetje verkeerd voor deze stoffer en bezem combo om een montage te vereisen, omdat je meestal een geassembleerde eenheid ontvangt, maar hiermee vereist het wat kritisch denkvermogen.

Productspecificaties

Gewicht 2,66 pond
Dimensies 54,3 inch bij 11,2 inch bij 10 inch
Borsteltype Synthetische PET borstelharen
Vloeren Hardhout; garagevloer; tegel
Extra functies Uitgebreide kam om het haar van huisdieren te verwijderen; stoffer

3. Yocada Outdoor Commerciƫle Bezem

Beste Heavy-Duty Pet Hair Broom

Productafbeelding van de Yocada Heavy-Duty Broom Outdoor Commercial Perfect voor Courtyard Garage Lobby Mall Market Floor Home Kitchen Room Office Pet Hair Rubbish 54Inch

Prijs controleren

De Yocada is een van de favoriete opties van de klant op de lijst, qua duurzaamheid en voor een geweldige prijs.

Elke bezemhar is gemaakt van een drievoudige laag polyethyleentereftalaat, waardoor het duurzaam en toch lichtgewicht is.

Het maakt eenvoudig opschonen mogelijk, maar ook handige opslag. Verder kun je de borstel eenvoudig in vier delen demonteren. Dit maakt het gemakkelijk op te bergen, maar het is ook eenvoudig om opnieuw te monteren. Klanten houden van het handvat; het is comfortabel in gebruik en sterk genoeg om de tand des tijds te doorstaan.

Deze bezem werkt perfect op hardhouten vloeren. Dus als dat is waar huisdierhaar zich in uw huis verzamelt, overweeg dan deze veegmachine.

Vergelijkbare artikelen
Vrouw die een handstofzuiger gebruikt om hondenhaar op matras te verwijderen5 Beste handheld stofzuigers voor huisdierhaar (2023 Beoordelingen)

Wat we leuk vinden

Duurzame kwaliteit voor langdurige resultaten

De meeste positieve feedback van klanten heeft iets te maken met de duurzaamheid van deze bezem. Dit kan voornamelijk worden toegeschreven aan de plastic materialen die worden gebruikt om deze behulpzame schoonmaakmaat te produceren. Ondanks dat het stevig is, blijft het lichtgewicht met slechts 2,33 pond.

Broom biedt maximale opruiming

De bezem heeft stijve borstelharen. Dit maakt het super effectief in het opruimen van alles op uw vloeren, inclusief mensen- en huisdierenhaar! We raden het aan voor persoonlijk en commercieel gebruik.

Meer over dit onderwerp
meisje stofzuigenDe beste stofzuigers voor lang haar (houd je huis vrij van haarlokken)

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Wanneer deze bezem arriveert, is deze super eenvoudig te installeren. Met een lengte van 59,8 inch en een breedte van 13,4 inch kunt u het in vier delen demonteren als u het moet schoonmaken of opslaan.

Het handvat wordt geleverd met een beschermend kussen voor een extra kussen om in een mum van tijd naar uw huishoudelijke taken te gaan zonder uw hand te belasten. Bovendien is het moeiteloos om dit te gebruiken. Klanten houden ervan hoe eenvoudig het is om hun vloeren schoon te vegen.

Wat we niet leuk vinden

Kan niet omgaan met buitengebruik

Hoewel er in de beschrijving staat dat je het buiten kunt gebruiken, merkten veel mensen op dat het buiten geen ruwe oppervlakken aankon. Het niveau van ruwheid is echter subjectief, maar dit is iets om in gedachten te houden.

Productspecificaties

Gewicht 2,33 pond
Dimensies 2,36 inch x 13,4 inch x 59,8 inch
Borsteltype Plastic
Vloeren Harde vloer
Extra functies 3-delige handgreep

4. FURemover Pet Hair Rubber Bezem

Beste Budget Huisdier Haar Bezem

Productafbeelding van de FURemover Pet Hair Remover Carpet Rake - Rubber Bezem voor huisdier ontharingstool met wisser & telescopische handgreep strekt zich uit van 3-5 'zwart en geel

Bekijk op Amazon
Zicht op Chewy

Geweldige haarreinigingsproducten voor huisdieren zijn zelfs met een beperkt budget te vinden.

Deze bezem biedt een verstelbaar handvat en een wisserrand die geweldig is voor het verzamelen van vuil en haar van huisdieren. Het is geschikt voor gebruik op verschillende vloertypen en kan worden gebruikt op zowel natte als droge oppervlakken.

Het schoonmaken en verzorgen van deze borstel is eenvoudig. Was indien nodig de rubberen borstelharen met water en zeep om vuil en haar van huisdieren helemaal te verwijderen. Dit vermindert de kans op het overbrengen van huisdierhaar van de ene kamer naar de andere. Bovendien houdt het je bezem klaar voor de volgende schoonmaaksessie.

Wat we leuk vinden

Ingebouwde Wisser

Een geĆÆntegreerde 12-inch wisser maakt het handig om deze bezem op allerlei rommel te gebruiken. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en kan worden gebruikt in droge of natte ruimtes.

Het enige dat u hoeft te doen, is de hoek tijdens het gebruik wijzigen om een stevige rand te creƫren en de wisserfunctie te bewerken.

Verstelbare handgreep van 36 tot 60 inch

De bezemstang op dit apparaat kan worden aangepast tot 36 inch lang en uitgebreid tot 60 inch. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met zowel kleine als grote gebieden die moeten worden schoongemaakt.

Het hebben van een kortere handgreeplengte kan het ook gemakkelijker maken om op te bergen.

Heavy-Duty rubberen borstelharen

Sommige bezems met rubberen borstels zijn niet duurzaam genoeg voor zware klusjes of tapijtgebruik. Deze bezem is echter uniek. Het is een uitstekende keuze voor het onderhoud van huisdieren binnenshuis, maar het is ook geweldig voor gebruik buitenshuis.

Wat we niet leuk vinden

Beter voor duwen dan trekken

Trouw aan het ontwerp, werkt dit model het beste wanneer het wordt gebruikt op een traditionele push-bezem-manier. Daarom kunt u de effectiviteit verliezen wanneer u deze bezem naar u toe trekt.

Productspecificaties

Gewicht 0.92 pond
Dimensies 36,9 inch bij 1,65 inch bij 7,9 inch
Borsteltype Rubber
Vloeren Hout; tegel; tapijt; Tapijten; linoleum; Vinyl; en beton
Extra functies Ingebouwde wisser; verstelbare handgreep

5. Mr. Siga Soft Bristle Rubber Bezem

Beste kleine rubberen borstelharen haar bezem

Productafbeelding van de MR. SIGA Soft Bristle Rubber Bezem en Wisser met telescopische handgreep - 12,4 'breedte

Prijs controleren

Met een breedte van slechts 12,5 inch geeft dit apparaat dezelfde geweldige functies als een extra grote duwbezem, op een fractie van de grootte. Dit zorgt voor meer toegankelijke opslag. Het maakt het ook mogelijk om te gebruiken in woningen met een beperkt open vloeroppervlak.

De zachte rubberen borstelharen zijn zacht genoeg om zelfs op delicate vloeren schoon te maken.

Een telescopische handgreep allows voor uitstekende wendbaarheid en maakt het mogelijk om moeilijke plekken te bereiken om schoon te maken.

Met een gewicht van minder dan een pond is dit ook een uitstekende keuze voor huizen met meerdere verdiepingen en lange schoonmaaksessies.

Wat we leuk vinden

Compact en lichtgewicht voor gemak

Dit model heeft zowel een ruimtebesparende als lichtgewicht kop. Het biedt ook een verstelbare lichtgewicht handgreep die u kunt instellen tussen 29,5 inch en 57 inch. Stel de bezem in op de kleinste stand voor veilige opslag of gebruik in krappe ruimtes.

Grote manoeuvreerbaarheid door telescopische handgreep

Met de telescopische handgreep kunt u de bezem naar behoefte positioneren zonder uw rug extra te belasten. Dit maakt het gemakkelijk om door meubels en door uw huis te navigeren.

Geschikt voor vloerbedekking en harde FLoors

Deze bezem werkt goed op harde en zachte oppervlakken, waaronder binnentapijt, binnen- / buitenkleden en astroturf.

De zachte borstelharen zullen fragiele oppervlakken niet beschadigen. Toch zijn ze stijf genoeg om weerstand en druk te bieden die nodig is op meer delicate gebieden.

Wat we niet leuk vinden

Niet geschikt voor grote ruimtes

Hoewel dit een uitstekende optie is voor kleinere gebieden, zult u merken dat het veel te klein is om effectief in grote ruimtes te gebruiken. Dus als je zowel grote als kleine kamers hebt, kan het verstandig zijn om een andere optie te overwegen.

Productspecificaties

Gewicht 15,2 gram
Dimensies 3 inch bij 12,5 inch bij 29,5 inch
Borsteltype Rubber
Vloeren Hardhout; linoleum; Vinyl; tegel
Extra functies Verstelbare handgreep; wisser rand

Productvergelijkingstabel

Product Beste voor Gewicht Dimensies Borsteltype Vloeren
Ravmag Bezem Harde oppervlakken 1,6 pond Stang: 55,5″; Hoofd: 15,7 “x 3” x 3 “ Silicone Hout; tegel; tapijt; linoleum
Yanxus Bezem en Dustpan Bezemset 2,66 pond 54,3″ x 11,2″ x 10″ Synthetische PET borstelharen Hardhout; garagevloer; tegel
Yocada Heavy-Duty Bezem Zware 2,33 pond 2,36″ x 13,4″ x 59,8″ Synthetische PET borstelharen Hardhout
FURemover Huisdier Haar Bezem Begroting 0,92 pond 36,9″ x 1,65″ x 7,9″ Rubber Hout; tegel; linoleum; Vinyl; beton
De heer Siga Kleine rubberen borstelharen 15.2 ounce 3″ x 12,5″ x 29,5″ Rubber Hardhout; linoleum; Vinyl; tegel

Waarom je een speciale bezem nodig hebt voor huisdierenhaar

Heb je ooit naar je vertrouwde bezem gegrepen om plukjes huisdierenhaar over de vloer te zien verspreiden? Traditionele borstelige bezems kunnen fantastisch zijn voor het vastpakken van huisdierenhaar, maar niet zozeer voor het verwijderen en bevatten ervan.

Aan de andere kant zijn bezems die speciaal zijn ontworpen met huisdieren in gedachten gemaakt om haar van huisdieren te vangen, zodat u het uit uw huis kunt verwijderen.

Stofzuigers kunnen een andere uitstekende optie zijn om het haar van huisdieren onder controle te houden. Ze kunnen echter een uitdaging zijn om in kleine ruimtes te gebruiken en kunnen moeilijk onder meubels komen.

Een fatsoenlijke bezem verlicht deze problemen en zorgt ervoor dat uw huis er geweldig uitziet wanneer een stofzuiger dat niet kan (1).

Soorten bezems voor huisdierhaar

Er zijn twee hoofdtypen bezems die je waarschijnlijk zult tegenkomen. De eerste is een traditionele rechtopstaande kamer met borstelharen (meestal synthetisch). De tweede is een duwbezemstijl en heeft siliconen borstelharen.

Rechtopstaande bezem

Een rechtopstaande bezem heeft een kleine voetafdruk, handig voor zowel opslag- als schoonmaaksessies. Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk te manoeuvreren en werken op verschillende harde oppervlakken.

Ze zijn ook een uitstekende keuze voor regelmatig onderhoud aan het huis en pakken meer dan alleen haar van huisdieren wanneer ze worden gebruikt.

Pros

 • Er is minder ruimte nodig voor opslag.
 • Past onder meubels voor eenvoudige reiniging.
 • Een uitstekende keuze voor het navigeren door kleine ruimtes.

Tegens

 • Niet geschikt voor tapijtgebieden.
 • Tijdrovend om de bezem schoon te maken.

Duw Bezem

Duwbezems hebben een extra brede kop en bedekken in Ć©Ć©n keer een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. Dit helpt om schoonmaaksessies kort te houden terwijl u uw huisdier haarvrij achterlaat.

Siliconen of rubberen “borstelharen” trekken haar aan en verzamelen het. Dit voorkomt dat tumbleweeds zich vormen en wegscharrelen tijdens het schoonmaken.

Schoonmaken gaat snel en eenvoudig, maar de oversized kop kan working in kleinere ruimtes moeilijk.

Pros

 • Fantastisch voor grote ruimtes door de extra brede kop.
 • Werkt zowel op het tapijt als op harde oppervlakken.
 • Gemakkelijk om de bezem schoon te maken, dankzij de siliconen of rubberen borstelharen.

Tegens

 • Moeilijk te gebruiken in krappe ruimtes omdat het hoofd breed is.
 • Vereist een grotere opslagruimte omdat de bezem groter is.

Hoe een bezem voor huisdierhaar te kiezen

Houd bij het selecteren van uw nieuwe bezem rekening met het volgende om ervoor te zorgen dat u een product mee naar huis neemt dat aan uw behoeften voldoet.

Wat voor soort ruimte u schoonmaakt

Heb je een open plattegrond met veel ruimte? Of heb je een lieve vintage plattegrond waarbij de kamer wat beperkter is? Dit zal een belangrijke factor zijn bij het kiezen van het juiste gereedschap voor uw reinigingsbehoeften.

Een rechtopstaande bezem is bijvoorbeeld beter voor kleine ruimtes, terwijl een duwbezem meer geschikt is voor grote ruimtes.

Uw opslagsituatie

In nieuwere gebouwen kunnen grote modderkamers of wasruimtes geweldig zijn voor het opslaan van oversized reinigingsapparatuur. Maar als je een ouder huis hebt met minder kasten, heb je misschien een meer petite bezem nodig.

De vloeren die je hebt

Sommige bezems zijn ontworpen om beter te werken op harde oppervlakken, zoals hout en tegelvloeren. Anderen zijn geweldig voor tapijtgebieden. Zorg ervoor dat u rekening houdt met het soort vloeren dat u schoonmaakt terwijl u boodschappen doet.

Als je tapijten wilt vegen, kies dan voor een duwbezem met siliconen of rubberen borstelharen in plaats van een rechtopstaande bezem.

Let op

Denk je dat je te maken hebt met een overmatige hoeveelheid haar van huisdieren? Vergeet niet dat opruimen achteraf slechts een deel is van het benaderen van een haarprobleem met huisdieren. Zorg er dus voor dat uw huisdier geen onderliggend gezondheidsprobleem heeft. Houd ze regelmatig verzorgd om overmatig haar in huis te verminderen.

Lees dit volgende
Bezem en dweil op een wandhanger houden5 Beste bezem- en dweilhouders (2023 beoordelingen)

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn huisdierenhaar vrij houden?

De beste manier om het haar van uw huisdier thuis vrij te houden, is door uw huisdier zo regelmatig mogelijk te verzorgen. Hoe meer haar je bij de bron verwijdert, hoe minder lokken je huis besmetten.

Welk type bezem is het beste voor huisdierenhaar?

Het type bezem dat het beste is voor huisdierenhaar is de RAVMAG Heavy-Duty Siliconenborstel. Het heeft een samengevoegd hoofd voor gemakkelijkere manoeuvreerbaarheid, een handvat met comfortabele grip en het weegt slechts twee pond.

Wat is de beste manier om haar van huisdieren van tapijt te verwijderen?

De beste manier om huisdierenhaar van uw tapijt te verwijderen, is door een speciale haarbezem voor huisdieren te gebruiken, zoals deze Yocada Heavy-Duty Pet Broom. Het heeft lange borstelharen die aanzienlijk vuil verwijderen, waaronder huidschilfers van huisdieren, en is gemakkelijk te gebruiken.

Een andere manier om haar van huisdieren van tapijten te verwijderen, is door een stofzuiger te gebruiken die is ontworpen om met haar van huisdieren om te gaan. Onze favoriet is de Shark Rotator Lift-Away omdat deze unieke zuigtechnologie gebruikt die het haar van huisdieren met gemak optilt.

Waarom verhaart mijn hond zo erg?

Uw hond verhaart zo erg om verschillende redenen: een slecht dieet kan ervoor zorgen dat uw huisdier verhaart. Honden hebben moeite om graan, maĆÆs en zemelen te verteren, waardoor hun huid droogt en haar verliest. Stress is een andere oorzaak..

Evenzo zullen de veranderende seizoenen ervoor zorgen dat uw huisdier vervellt. Naarmate de zomer nadert, werpt uw hond winterhaar af om hem te helpen koeler te blijven in de warmere maanden.


Tot slot

Het onder controle houden van uw huisdierenhaarprobleem kan een wereld van verschil maken als het gaat om het onderhouden van een schoon huis.

De juiste bezem kan een geweldige manier zijn om het probleem aan te pakken. Om de juiste bezem voor u te vinden, bepaalt u eerst de specifieke behoeften van uw huis. Probeer dan een van onze favoriete bezems uit en ga schoonmaken.

Houd er rekening mee dat dit geen vervanging is voor stofzuigen, maar een hulpmiddel bij het werken in kleine of krappe ruimtes.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   hoe een leren bank schoonmaken