Numatic HVR-180 Henry Eco

Welkom bij mijn blog! Vandaag ga ik het hebben over de Numatic HVR-180 Henry Eco stofzuiger. Deze stofzuiger is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige stofzuiger met uitstekende prestaties. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een betrouwbare stofzuiger voor dagelijks gebruik, of een huiseigenaar die op zoek is naar een krachtige stofzuiger om je huis schoon te houden, de Numatic HVR-180 Henry Eco is de perfecte keuze.

Overzicht

De Numatic HVR-180 Henry Eco is een van de meest populaire stofzuigers op de markt vanwege zijn betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Deze stofzuiger is ontworpen met de nieuwste technologie om de beste reinigingsresultaten te bieden. Met zijn krachtige motor en hoogwaardige zuigkracht is de Numatic HVR-180 Henry Eco in staat om zelfs de kleinste stofdeeltjes en vuil op te zuigen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Type stofzuiger: Sledestofzuiger
 • Vermogen: 620 watt
 • Stofopvang: Zak
 • Inhoud stofopvang: 8 liter
 • Gewicht: 8,5 kg

Technische details

 • Geluidsniveau: 72 dB
 • Snoerlengte: 10 meter
 • Actieradius: 26,8 meter
 • Filtertype: HEPA-filter
 • Energielabel: A

Productafmetingen

 • Hoogte: 34 cm
 • Breedte: 31 cm
 • Diepte: 36 cm

Bijzondere kenmerken

Een van de bijzondere kenmerken van de Numatic HVR-180 Henry Eco is de krachtige zuigkracht. Met zijn 620 watt motor kan deze stofzuiger zelfs het meest hardnekkige vuil en stof opzuigen. Daarnaast heeft de Numatic HVR-180 Henry Eco een grote stofopvangcapaciteit van 8 liter, waardoor je langer kunt stofzuigen zonder de zak te hoeven legen.

Deze stofzuiger is ook voorzien van een HEPA-filter, waardoor hij zeer geschikt is voor mensen met allergieën of astma. Het HEPA-filter vangt kleine stofdeeltjes en allergenen op, waardoor de lucht die uit de stofzuiger komt schoon en fris is. Dit maakt de Numatic HVR-180 Henry Eco een ideale keuze voor mensen die een gezonde en schone leefomgeving willen creëren.

Voordelen voor de gebruiker

De Numatic HVR-180 Henry Eco biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. Ten eerste zorgt de krachtige zuigkracht van deze stofzuiger ervoor dat je vloeren grondig worden gereinigd en vrij van stof en vuil zijn. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een lang snoer en een grote actieradius, waardoor je grote oppervlakken kunt stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen.

Een ander voordeel van de Numatic HVR-180 Henry Eco is de grote stofopvangcapaciteit. Met een inhoud van 8 liter hoef je de stofzuigerzak minder vaak te vervangen, wat tijd en moeite bespaart. Bovendien zorgt het HEPA-filter ervoor dat de lucht die uit de stofzuiger komt schoon en gezond is, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of astma.

Lees ook:   hoe muren schoonmaken

Nadelen

Hoewel de Numatic HVR-180 Henry Eco veel voordelen biedt, heeft deze stofzuiger ook enkele nadelen. Ten eerste is het gewicht van 8,5 kg iets zwaarder dan andere stofzuigers in dezelfde categorie. Dit kan het manoeuvreren en tillen van de stofzuiger enigszins bemoeilijken. Daarnaast is het geluidsniveau van 72 dB iets hoger dan gemiddeld, wat voor sommige mensen storend kan zijn tijdens het stofzuigen.

Voor welke vloertypen is de Numatic HVR-180 Henry Eco het beste?

De Numatic HVR-180 Henry Eco is geschikt voor verschillende vloertypen, waaronder tapijt, tegels, houten vloeren en laminaat. Met zijn krachtige zuigkracht kan deze stofzuiger effectief stof en vuil verwijderen van alle oppervlakken. Dankzij de grote actieradius kun je gemakkelijk door het hele huis manoeuvreren en alle vloertypen grondig reinigen.

Kan de Numatic HVR-180 Henry Eco omgaan met dierenharen?

Ja, de Numatic HVR-180 Henry Eco is zeer geschikt voor het verwijderen van dierenharen. Met zijn krachtige zuigkracht kan deze stofzuiger moeiteloos dierenharen opzuigen van tapijten, meubels en andere oppervlakken. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een HEPA-filter, dat ook kleine allergenen, zoals dierenharen, kan opvangen.

Waarom kiezen voor de Numatic HVR-180 Henry Eco?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor de Numatic HVR-180 Henry Eco. Ten eerste biedt deze stofzuiger uitstekende prestaties en een krachtige zuigkracht, waardoor je vloeren grondig worden gereinigd. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een HEPA-filter, waardoor de lucht die uit de stofzuiger komt schoon en gezond is.

Bovendien heeft de Numatic HVR-180 Henry Eco een grote stofopvangcapaciteit van 8 liter, waardoor je minder vaak de stofzuigerzak hoeft te vervangen. De stofzuiger is ook voorzien van een lang snoer en een grote actieradius, waardoor je gemakkelijk grote oppervlakken kunt schoonmaken zonder van stopcontact te hoeven wisselen.

Onderhoud

Het onderhoud van de Numatic HVR-180 Henry Eco is eenvoudig en gemakkelijk. Om de stofzuiger optimaal te laten presteren, is het belangrijk om regelmatig de stofzuigerzak te vervangen en het filter schoon te maken of te vervangen indien nodig. Daarnaast is het aan te raden om de stofzuiger regelmatig schoon te maken en te controleren op eventuele verstoppingen.

Ontwerp

Het ontwerp van de Numatic HVR-180 Henry Eco is zowel functioneel als esthetisch. Met zijn slanke en compacte ontwerp is deze stofzuiger gemakkelijk op te bergen en neemt hij weinig ruimte in beslag. Het handvat en de wielen zorgen voor extra mobiliteit en manoeuvreerbaarheid, waardoor je gemakkelijk door het hele huis kunt stofzuigen.

Lees ook:   hoe vaak zwembad schoonmaken

Accessoires, gereedschappen en borstels

De Numatic HVR-180 Henry Eco wordt geleverd met verschillende accessoires, gereedschappen en borstels om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. Deze accessoires zijn onder andere een vloerzuigmond, een meubelzuigmond, een spleetzuigmond en een borstelzuigmond. Met deze accessoires kun je gemakkelijk verschillende oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen schoonmaken.

Filters

De Numatic HVR-180 Henry Eco is voorzien van een HEPA-filter, dat kleine stofdeeltjes en allergenen opvangt en de lucht die uit de stofzuiger komt schoon en gezond maakt. Het filter kan worden schoongemaakt of vervangen indien nodig. Het is belangrijk om regelmatig het filter te controleren en schoon te maken om optimale prestaties te behouden.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van de Numatic HVR-180 Henry Eco is 72 dB. Hoewel dit iets hoger is dan gemiddeld, is het geluidsniveau nog steeds acceptabel en niet al te storend tijdens het stofzuigen. Dankzij de geavanceerde technologieën en materialen produceert de stofzuiger minder geluid dan oudere modellen, waardoor je in alle rust kunt schoonmaken.

Batterijduur en opladen

De Numatic HVR-180 Henry Eco is een stofzuiger die werkt op netstroom en heeft geen batterij. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur of het opladen van de stofzuiger. Je kunt de stofzuiger eenvoudig aansluiten op een stopcontact en direct beginnen met schoonmaken.

Gebruikershandleiding

De Numatic HVR-180 Henry Eco wordt geleverd met een uitgebreide gebruikershandleiding waarin alle functies en bedieningselementen van de stofzuiger worden uitgelegd. Deze handleiding bevat ook informatie over het onderhoud en de garantie van de stofzuiger. Het is aan te raden om de gebruikershandleiding goed door te lezen voordat je de stofzuiger in gebruik neemt.

Garantie

De Numatic HVR-180 Henry Eco wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode kunt rekenen op reparatie of vervanging van de stofzuiger in het geval van fabricagefouten of defecten. Het is belangrijk om de garantievoorwaarden te lezen en te volgen om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

Wat zit er in de doos?

De Numatic HVR-180 Henry Eco wordt geleverd met de volgende items:

 • Numatic HVR-180 Henry Eco stofzuiger
 • Vloerzuigmond
 • Meubelzuigmond
 • Spleetzuigmond
 • Borstelzuigmond
 • Handleiding

Merkinformatie

Numatic is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige stofzuigers en schoonmaakapparatuur. Het merk is al jarenlang een favoriet onder professionals en huiseigenaren vanwege zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met de Numatic HVR-180 Henry Eco stofzuiger ben je verzekerd van kwaliteit en prestaties.

Lees ook:   Hoe hang je een vogelvoeder op? (Alles wat u moet weten)

Vergeleken met andere stofzuigers

Als we de Numatic HVR-180 Henry Eco vergelijken met andere stofzuigers in dezelfde categorie, valt het op dat deze stofzuiger uitblinkt in zijn zuigkracht en prestaties. Met zijn krachtige motor en hoogwaardige filtersysteem kan de Numatic HVR-180 Henry Eco zelfs het kleinste stofdeeltje en vuil opzuigen. Bovendien heeft deze stofzuiger een grote stofopvangcapaciteit en een lange actieradius, waardoor je efficiënt kunt schoonmaken zonder onderbrekingen.

Samenvatting

De Numatic HVR-180 Henry Eco is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige stofzuiger met uitstekende prestaties. Met zijn krachtige zuigkracht, grote stofopvangcapaciteit en geavanceerde filtersysteem zorgt deze stofzuiger ervoor dat je vloeren grondig worden gereinigd. Bovendien is de Numatic HVR-180 Henry Eco voorzien van handige functies en accessoires om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen.

Review

Ik heb de Numatic HVR-180 Henry Eco stofzuiger persoonlijk getest en ik ben zeer tevreden met de prestaties en functionaliteit ervan. Deze stofzuiger heeft een krachtige zuigkracht en kan gemakkelijk stof en vuil opzuigen van alle vloertypen. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van handige accessoires en heeft hij een grote stofopvangcapaciteit, wat het schoonmaken veel gemakkelijker maakt.

Wat me ook opviel aan de Numatic HVR-180 Henry Eco is het geluidsniveau. Hoewel het iets hoger is dan gemiddeld, vond ik het geluidsniveau nog steeds acceptabel en niet al te storend tijdens het stofzuigen. Bovendien is de stofzuiger eenvoudig te gebruiken en te manoeuvreren dankzij het ergonomische ontwerp en de handige wielen.

Al met al kan ik de Numatic HVR-180 Henry Eco stofzuiger zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige stofzuiger. Met zijn uitstekende prestaties en handige functies maakt deze stofzuiger het schoonmaken een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Alternatieve stofzuigers

Als je op zoek bent naar alternatieve stofzuigers, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Enkele populaire alternatieven voor de Numatic HVR-180 Henry Eco zijn:

 • Dyson V11 Absolute – een krachtige draadloze stofzuiger met geavanceerde technologieën en een lange batterijduur.
 • Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine – een stofzuiger speciaal ontworpen voor het verwijderen van dierenharen en allergenen.
 • Bosch Relaxx’x Ultimate ProSilence – een stille en krachtige stofzuiger met geavanceerde geluidsdempingstechnologie.

Veelgestelde vragen

1. Hoe vaak moet ik de stofzuigerzak vervangen?

De frequentie van het vervangen van de