Beste Black and Decker Irons van 2023

Sinds 1910 maken Black en Decker een enorm scala aan producten die zijn ontworpen om van uw huis een thuis te maken. Ze maken elektrisch gereedschap, tuingereedschap en huishoudelijk gereedschap zoals strijkijzers.

Hun strijkijzers zijn erg populair vanwege hun uitstekende eigenschappen tegen betaalbare prijzen. Als je op zoek bent naar een van deze strijkijzers, delen we onze beoordelingen van de zeven beste black- en decker-strijkijzers.

Om deze lijst te maken, hebben we uren besteed aan het onderzoeken van Black and Decker-strijkijzers en alles wat ze te bieden hebben. We analyseerden het wattage, het materiaal van de zoolplaat en de gebruikersbediening van elk strijkijzer voordat we elk item rangschikten voor uw inzage.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van het BLACK+DECKER Allure Professional Steam Iron, Comfort Grip, Stainless Steel Soleplate, Grijs/Blauw, D3030
Beste professionele stoomstrijkijzer
Zwart+Decker D3030 Allure Pro
 • Roestvrijstalen zoolplaat
 • Automatisch schoon systeem
 • Dynamische stoomtechnologie
Prijs controleren
Productafbeelding van de BLACK + DECKER IR1010 Light 'N Easy Compact Steam Iron, Teal
Beste zoolplaat
Black+Decker IR1010 Stoomstrijkijzer
 • SmartSteam Technologie
 • TrueGlide zoolplaat met antiaanbaklaag
 • Automatische uitschakeling in drie richtingen
Prijs controleren
Productafbeelding van de BLACK + DECKER IR16X One-Step Garment Steam Iron met roestvrijstalen anti-aanbakzoolplaat, one size, turquoise
Beste budgetkeuze
Zwart + Decker IR16X Stoomstrijkijzer
 • Evensteam roestvrije zoolplaat
 • Smartsteam control verwijdert rimpels
 • Automatische opschoningsfunctie
Prijs controleren

Geen producten gevonden.

Beste lichtgewicht strijkijzer
Zwart+Decker Compact Iron
 • Automatische uitschakeling in drie richtingen
 • Trueglide zoolplaat met antiaanbaklaag
 • Stoffen gids inbegrepen
Prijs controleren
Productafbeelding van de BLACK+DECKER IR1350S met extra grote zoolplaat, 13,2' x 16,3' x 7', paars
Beste zelfreinigende strijkijzer
Black + Decker Pro Stoomstrijkijzer IR1350S
 • Roestvrijstalen zoolplaat
 • Handige temperatuurknop
 • Verticaal & horizontaal stomen
Tsjek Prijs
Productafbeelding van de BLACK + DECKER Classic Steam Iron, F67E, Wit / Zwart, 10,5 'x 16,3' x 6,6'
Beste klassieke zwarte en decker stoomstrijkijzer
Black+Decker Klassiek Stoomstrijkijzer
 • Handige instellingsgids
 • Geweldig strijkijzer om te quilten
 • Snel strijken
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Zijn Black and Decker Irons goed?
 • Hebben zwarte en decker-ijzers automatisch uitgeschakeld?
 • Hoe een zwarte en decker iron te kiezen
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

We hebben uren besteed aan het vergelijken van top Black en Decker-strijkijzers aanbevolen door experts, echte klanten en het toevoegen van ons eigen onderzoek en inzicht. We keken naar het wattage, het besturingssysteem en meer van elk strijkijzer. Met deze criteria in gedachten hebben we onze lijst met de beste zwarte en decker-strijkijzers samengesteld om te overwegen.

Hier zijn onze favoriete zeven ijzers.

1. Zwart + Decker D3030 Allure Professional

Beste professionele stoomstrijkijzer

Productafbeelding van het BLACK+DECKER Allure Professional Steam Iron, Comfort Grip, Stainless Steel Soleplate, Grijs/Blauw, D3030

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Op zoek naar een professioneel stoomstrijkijzer? De Black and Decker D3030 Allure Professional is een topkeuze.

Het heeft professionele dynamische stoom en stoot 30 procent meer stoom uit dan andere merken. Dit is ontworpen om snel rimpels en plooien te elimineren en u professionele resultaten te geven die de hele dag aanhouden.

Voor een zakenman of -vrouw is dit strijkijzer de ideale keuze. Het heeft ook een handige precisietip voor het navigeren rond kragen, manchetten en knopen. Je kunt er op kantoor op je best uitzien met dit krachtige strijkijzer van 1600 watt.

Wat we leuk vinden

Duurzame roestvrijstalen zoolplaat

De zoolplaat op de Black and Decker D3030 is duurzaam en heavy-duty. Wanneer je het naar de strijkplank brengt, kun je effectief en snel door je kleding heen komen. Het is geschikt voor alle stofsoorten en zal uw strijktijd verkorten.

Automatisch schoon systeem

Het auto-clean systeem is een bonusfunctie. Dit is vooral handig als u in een gebied met hard water woont of geen gedestilleerd water in uw strijkijzer gebruikt. Met een druk op de knop kun je de opbouw van mineralen wegspoelen, waardoor je strijkijzer weer nieuw aanvoelt.

Ultieme gebruikerscontrole

Dit strijkijzer heeft aparte stoom- en temperatuurregelaars. U kunt de manier waarop u dit strijkijzer gebruikt aanpassen en eenvoudig veranderen, afhankelijk van het stoftype. Het digitale display toont u de geselecteerde temperatuur en beveelt zelfs het beste stoomniveau aan om het te begeleiden.

Dynamische Steam-technologie

Deze gepatenteerde stoomtechnologie stoot 30 procent meer stoom uit dan andere merken. Dit zorgt niet alleen voor snelle resultaten, maar het zorgt ook voor een langer durende gladheid op je kleding. Zeg de hele dag vaarwel tegen rimpels.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijk om het waterniveau te zien

Wanneer je dit strijkijzer vult, is het moeilijk om het waterniveau te zien. Je weet misschien niet zeker of je te veel hebt gevuld, wat spuugt en sputteren kan veroorzaken.

Geen aan/uit-schakelaar

Wanneer je dit strijkijzer aansluit, is het aan. Er is geen optie om het uit te schakelen als het aan de muur is aangesloten. Het zal zichzelf echter automatisch uitschakelen als het acht minuten onbeheerd wordt achtergelaten of 30 seconden als het op de zoolplaat wordt achtergelaten.

Productspecificaties

Vermogen 1600 watt
Zoolplaat Edelstaal
Besturingselementen Afzonderlijke stoom- en temperatuurinstellingen
Gewicht 1,89 pond
Zelfreiniging Ja

2. Zwart + Decker IR1010 Stoomstrijkijzer

Beste zoolplaat

Productafbeelding van de BLACK + DECKER IR1010 Light 'N Easy Compact Steam Iron, Teal

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Zicht op Blackanddeckerappliances
Bekijk op Lowes

Het Black and Decker IR1010 stoomstrijkijzer heeft een duurzame anti-aanbakzoolplaat. De TrueGlide Anti-aanbakzoolplaat zorgt voor superglad strijken. Bovendien maakt het een geweldige distributie over uw stoffen mogelijk met zijn SmartSteam-technologie.

Dit strijkijzer heeft een super hoge stoomsnelheid. U kunt de instellingen aanpassen met behulp van de draaiknop om de meer geschikte temperatuur- en stoominstelling voor uw kledingstuk te krijgen. Haal het meeste uit deze geweldige zoolplaat met deze instellingen.

Wat we leuk vinden

SmartSteam Technologie

Naast de zoolplaat is de stoomuitvoer een ding dat we leuk vinden aan het Black and Decker Digital Advance stoomstrijkijzer. De royale stoomstoot is uitstekend geschikt om rimpels snel uit elk kledingstuk te breken.

Bovendien kun je het op veel verschillende manieren aanpassen om de beste combo te vinden. Maar aan de andere kant optimaliseert dit automatisch de stoomuitvoer om de beste resultaten te bieden, afhankelijk van de door u gekozen temperatuur.

Automatische uitschakeling in drie richtingen

Veiligheid is de prioriteit van Black en Decker. Dat gezegd hebbende, hebben ze ervoor gezorgd dat wanneer het strijkijzer 30 seconden niet in gebruik is op zijn kant of zoolplaat, het automatisch wordt uitgeschakeld. Afgezien daarvan schakelt het ook uit wanneer het acht minuten in hielsteun inactief blijft.

TrueGlide Zoolplaat met anti-aanbaklaag

Deze zoolplaat is gemaakt van een glad anti-aanbakmateriaal. Net als een koekenpan is dit ontworpen om te voorkomen dat je aan je kleding blijft plakken. Hierdoor kun je zonder onderbreking over verschillende stoffen glijden.

Anti-druppel technologie

Een lekkend strijkijzer lijkt misschien geen probleem, maar het hete water kan vlekken veroorzaken. Dit strijkijzer heeft anti-druppel technologie.

Wanneer de temperatuur en het waterniveau te laag zijn, voorkomt het ijzer dat water uit de zoolplaat ontsnapt. Dit beschermt je kleding op zijn beurt tegen watervlekken.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor Quilters

Vanwege het ontwerp van de zoolplaat met grote groeven, kan deze niet worden gebruikt voor quiltdoeleinden, omdat het de randen kan vervormen.

Goedkoop, maar niet super vrolijk

Dit is een super budgetvriendelijk strijkijzer, een van de goedkoopste die we hebben gezien. Klanten merken op dat de kwaliteit van het strijkijzer de prijs weerspiegelt. Het ziet er goedkoop uit en voelt goedkoop aan en kan een paar passen over de stof nemen om rimpels te verwijderen.

Productspecificaties

Vermogen 1200 watt
Zoolplaat TrueGlide Anti-aanbaklaag
Besturingselementen Temperatuur- en stoominstelling
Gewicht 2,5 pond
Zelfreiniging Ja

3. Zwart + Decker IR16X stoomstrijkijzer

Beste budgetkeuze

Productafbeelding van de BLACK + DECKER IR16X One-Step Garment Steam Iron met roestvrijstalen anti-aanbakzoolplaat, one size, turquoise

Prijs controleren

Met een beperkt budget? Geen probleem. De Black and Decker IR16X is een topkeuze voor een stoomstrijkijzer met een beperkt budget.

Dit strijkijzer heeft een reeks coole functies. Het wordt geleverd met een EvenSteam-zoolplaat, slimme stoomregeling, spray- en stoomstootknoppen, evenals een precisietip. Niet alleen dat – er is ook een zelfreinigende functie en automatische uitschakeling in drie richtingen.

Dus wat offer je op door met een beperkt budget te kopen? Dit strijkijzer is niet zo zwaar als andere zwarte en decker-strijkijzers en heeft enkele condensatieproblemen. Maar qua effectiviteit is het een topkeuze.

Wat we leuk vinden

EvenSteam roestvrije zoolplaat

Het IR16X stoomstrijkijzer heeft eenn EvenSteam roestvrije zoolplaat. Het heeft veel stoomgaten, zodat stoom gelijkmatig over je kleding wordt verdeeld. Je kunt rimpels zien verdwijnen op elk type stof.

SmartSteam Control verwijdert rimpels

Dit strijkijzer neemt een deel van het giswerk voor u weg. Zodra je je temperatuur hebt gekozen, berekent het strijkijzer automatisch hoeveel stoom je voor die temperatuur moet uitstoten. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die extra controle willen, maar het kan het strijken gemakkelijker voor je maken.

Auto Clean-functie

Dit strijkijzer wordt geleverd met een handige auto-clean functie. We houden hiervan vooral voor gebieden met hard water, maar het is handig voor iedereen die kraanwater in zijn strijkijzers gebruikt. Wanneer je ijzer minerale afzettingen op je kleding begint uit te stoten, betekent dit dat het tijd is om schoon te maken!

Tank is gemakkelijk te vullen

Het is super onhandig als een ijzerfabrikant de navultuit moeilijk toegankelijk heeft gemaakt. Gelukkig is dit strijkijzer een fluitje van een cent om bij te vullen. Breng gewoon een kan water naar het strijkijzer en giet het in de tank.

Wat we niet leuk vinden

Niet heavy duty

Door zijn bescheiden prijs mag je verwachten dat dit strijkijzer van iets mindere kwaliteit is. Het is gemaakt van plastic en is niet zo stevig als andere zwarte en decker-strijkijzers. Maar net als al hun andere producten valt het onder een garantie van twee jaar, dus het zou een tijdje mee moeten gaan.

Wordt niet heet genoeg

Voor algemeen strijken zal dit strijkijzer de plek raken. Maar voor zwaar, frequent en project strijken voldoet dit niet helemaal aan het doel. Dit zal niet heet genoeg zijn als je een strijkijzer nodig hebt om te quilten of vezelkunst.

Productspecificaties

Vermogen 1200 watt
Zoolplaat EvenSteam roestvrije zoolplaat
Besturingselementen SmartSteam technologie
Gewicht 2.38 pond
Zelfreiniging Ja

4. Zwart + Decker Easy Steam Compact Iron

Beste lichtgewicht strijkijzer

Geen producten gevonden.

Bekijk op Amazon
Zicht op Blackanddeckerappliances

Het Black and Decker Easy Steam compact strijkijzer is lichtgewicht op minder dan twee pond. Dit is onze topaanbeveling als u iets gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren wilt.

Deze is klein genoeg om in je koffer te passen, maar hij is nog steeds krachtig en komt uit op 1200 watt. Het is comfortabel om vast te houden en te manoeuvreren. Wij denken dat het uitstekend is als je worstelt met zwaardere ijzers.

Het heeft ook een fenomenale stoomoutput die je zal helpen rimpels en vouwen te verslaan. De SmartSteam-technologie kiest automatisch de stoomhoeveelheid, afhankelijk van de gekozen temperatuur. Dit elimineert het giswerk voor u en versnelt de strijktijd.

Wat we leuk vinden

Drieweg automatische uitschakeling

Het Easy Steam compact strijkijzer heeft een drieweg automatische uitschakeling voor gemoedsrust. Als u het strijkijzer op de zoolplaat laat zitten, gaat het na 30 seconden uit. Acht minuten onbeheerd op zijn kant of hiel gelaten, schakelt het ook uit – een superhandige veiligheidsfunctie!

TrueGlide Anti-Aanbak Zoolplaat

Dit strijkijzer is voorzien van een TrueGlide antiaanbaklaag. Het heeft 72 stoomgaten om gelijkmatig verdeelde en krachtige stoom uit te stoten.

Deze zoolplaat is gemaakt om soepel over elke stof te glijden. Klanten vinden de zoolplaat een totale droom bij het strijken.

Stoffen gids inbegrepen

Dit Black and Decker strijkijzer heeft een stoffen gids op het lichaam. Het heeft zes temperatuurinstellingen, aanbevolen per stoftype.

Het vertelt u dus welke besturingsinstelling u moet gebruiken voor kunststoffen, nylon, polyester, mengsels, wol en katoen. Nooit meer per ongeluk de verkeerde temperatuur kiezen en je kleding verschroeien!

SmartSteam Technologie

Wanneer u uw strijktemperatuur kiest, past het strijkijzer automatisch de stoomuitvoer aan, waardoor rimpels het meest effectief worden verwijderd. Geen giswerk meer voor u!

Wat we niet leuk vinden

Geen instelbare stoominstelling

In tegenstelling tot sommige van de andere Black and Decker stoomstrijkijzers, heeft deze geen instelbare stoominstelling. Het verandert automatisch afhankelijk van de door u gekozen temperatuur, wat voor sommigen een voordeel is. Maar dit is een oplichter voor anderen.

Open water deur

Wanneer je dit strijkijzer met water vult, is er geen deur om te sluiten. Dus als je dit onder een bepaalde hoek houdt, zal het water eruit lopen. Het normaal gebruik ervan zou geen druppels moeten veroorzaken, maar sommige klanten hebben een kleine lekkage opgemerkt.

Productspecificaties

Vermogen 1200 watt
Zoolplaat TrueGlide anti-aanbaklaag
Besturingselementen SmartSteam technologie
Gewicht 1,98 pond
Zelfreiniging Nee

5. Zwart+Decker Professionele Steben Iron IR1350S

Beste zelfreinigende strijkijzer

Productafbeelding van de BLACK+DECKER IR1350S met extra grote zoolplaat, 13,2' x 16,3' x 7', paars

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Hard water kan minerale afzettingen achterlaten die zich in de loop van de tijd in uw ijzer ophopen. Het is goed om een strijkijzer te vinden dat zichzelf reinigt: daarom houden we van het professionele stoomstrijkijzer Black and Decker IR1350S.

Deze heeft een handige auto-clean knop aan de zijkant van het strijkijzer. Gebruik dit wanneer uw strijkijzer moet worden schoongemaakt, of om de paar weken, afhankelijk van hoe vaak u het gebruikt. Je weet dat het moet worden schoongemaakt wanneer het lelijke stoffen begint uit te spugen.

De auto clean op dit ijzer spoelt mineralen, residu en watersediment weg. In ruil daarvoor zal je strijkijzer zo goed als nieuw aanvoelen.

Wat we leuk vinden

Roestvrij stalen zoolplaat

De roestvrijstalen zoolplaat is heavy-duty en duurzaam. Het gaat lang mee en doet fenomenaal werk bij het bereiken van hoge temperaturen om rimpels weg te zappen. Bovendien is het compatibel met elke stof.

Handige temperatuurknop

Met de handige temperatuurknop kunt u uw temperatuur aanpassen aan uw stof. Maar dit strijkijzer gaat verder om u de beste stoominstelling aan te bevelen om die temperatuur te begeleiden. Je kunt stoom- en temperatuurniveaus mixen en matchen om de beste combo voor jou te vinden.

Verticaal en horizontaal stomen

Je kunt dit strijkijzer op alles gebruiken. Horizontaal kun je zoals gewoonlijk strijken met je board. Je kunt ook verticaal stomen, wat geweldig is voor gordijnen, hangende outfits en meubels.

Richt gewoon de zoolplaat op het object en stoot de stoom continu uit om rimpels te verwijderen.

Automatisch schoon systeem

Het zelfreinigende systeem op dit strijkijzer is super eenvoudig in gebruik. Het spoelt residu en watersediment weg, waardoor uw ijzer vers achterblijft. Dit verlengt ook de levensduur van het strijkijzer, dus gebruik het wanneer nodig.

Wat we niet leuk vinden

Het lekt onder bepaalde hoeken

Pas op – dit strijkijzer kan onder bepaalde hoeken lekken. Zorg er altijd voor dat het niet voorbij de maximale lijn is om morsen en lekken te voorkomen.

Misschien niet warm genoeg

Sommige klanten klagen dat dit strijkijzer niet heet genoeg voor hen is geworden. Dit is speciaal voor katoen en linnen, evenals ijzer transfers. Houd hier rekening mee, zodat je niet teleurgesteld wordt.

Productspecificaties

Vermogen 1500 watt
Zoolplaat Edelstaal
Besturingselementen Individuele temperatuur- en stoominstellingen
Gewicht 3 pond
Zelfreiniging Ja

6. Zwart + Decker Classic Steam Iron

Beste klassieke zwarte en decker stoomstrijkijzer

Productafbeelding van de BLACK + DECKER Classic Steam Iron, F67E, Wit / Zwart, 10,5 'x 16,3' x 6,6'

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Het Black and Decker Classic Steam-strijkijzer is precies dat – klassiek. Het heeft een retro-ontwerp en ziet eruit als een strijkijzer uit de jaren 1960. Maar de moderne technologie maakt het een uitzonderlijke aankoop.

Wat dit strijkijzer opvalt – afgezien van het ontwerp – is de aluminium zoolplaat. Het is gebouwd om duurzaam te zijn.

Met de gladde afwerking is het geschikt voor alle stofsoorten. Met de groef aan de bovenkant kun je navigeren rond knopen, manchetten en kragen.

Houd er rekening mee dat aluminium zoolplaten gevoelig zijn voor het plakken aan kleding, wat vervelend kan zijn bij het strijken.

Wat we leuk vinden

Handige instellingsgids

Een belangrijke reden waarom we van dit strijkijzer houden, is de handige instellingsgids. Op het lichaam van het strijkijzer is een grafiek die u vertelt welke temperatuur u voor welke stof moet gebruiken. Er zijn zeven verschillende instellingen; stem de wijzerplaat af op de aanbevolen temperatuur en ga aan de slag!

Geweldig strijkijzer voor quilten

Klanten zijn dol op het Black and Decker Classic stoomstrijkijzer voor quilten. Het is heavy duty en heeft een gewicht van 3,2 pond, waardoor het uitstekend is voor het persen van je stoffen. Je zult het geweldig vinden om dit strijkijzer in de buurt te houden om te knutselen, naaien en quilten.

Snel strijken

Als je op zoek bent naar snel strijken, ben je hier aan het juiste adres. Dit strijkijzer warmt snel op, wat handig is voor touch-ups voor het werk. Maar door het gewicht en de gladde zoolplaat krijg je in korte tijd snelle, kreukvrije resultaten.

Optie voor droog strijken

Hoewel we dol zijn op een stoomstrijkijzer, is stoom niet geschikt voor alle kledingstukken. We waarderen het dat dit strijkijzer de mogelijkheid heeft om de stoom uit te schakelen. U kunt strijkijzer of stoomstrijkijzer drogen met this handige tool.

Wat we niet leuk vinden

Aluminium zoolplaat soms plakken

Aluminium zoolplaten zijn gevoelig voor het plakken aan kleding. Klanten klagen vaak dat de zoolplaat op dit strijkijzer aan kleding kleeft. Het is geweldig om te persen, maar niet zozeer voor het gladstrijken van stoffen.

Het kan lekken

Hoewel dit strijkijzer aangeeft dat het anti-druppel is, verschillen de ervaringen van klanten. Velen zeggen dat het echt anti-infuus is, terwijl anderen zeggen dat het hunne altijd lekt. Houd hier rekening mee, en vul deze nooit boven de max lijn om dit te voorkomen.

Productspecificaties

Vermogen 1100 watt
Zoolplaat Aluminium
Besturingselementen Handige kaart met wijzerplaat
Gewicht 3,2 pond
Zelfreiniging Nee

7. Zwart + Decker Vitessa Advanced Steam Iron

Beste voor reizen

Productafbeelding van de Black+Decker ICR2020, Groen

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot

De Black and Decker Vitessa Advanced Steam Iron is onze beste keuze als je op reis bent. Dit strijkijzer van 2 pond is een lichtgewicht optie met een intrekbaar snoer. Het neemt dus niet te veel ruimte in beslag in je koffer.

Hoewel het een full-size strijkijzer is, is het een compacte versie voor Black en Decker zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit ervan.

Dit strijkijzer heeft een prachtige zoolplaat met stoomopeningen gelijkmatig verdeeld over het hele oppervlak. Het ontwerp geeft u snelle en professionele resultaten, wat geweldig is als u dit strijkijzer meeneemt op zakenreis.

Wat we leuk vinden

SmartSteam Technologie

Dit is een gemakkelijk strijkijzer om te gebruiken. De handige gids vertelt je welke temperatuur je moet gebruiken voor verschillende stoffen.

Zodra je een van de zes instellingen hebt gekozen, zendt het strijkijzer slim de beste stoomhoeveelheid uit om de gekozen temperatuur te begeleiden. Dat neemt het giswerk voor je weg, zodat je alleen maar hoeft na te denken over het doorbreken van rimpels.

Compatibel met verticaal stomen

Met de anti-druppelfunctie op dit strijkijzer kunt u zowel verticaal als horizontaal stomen. Houd het strijkijzer gewoon omhoog tegen meubels, gordijnen, beddengoed of hangende outfits en stoot de stoom uit. Dit is ook goed voor snelle touch-ups, als je outfit al ophangt en klaar is om aan te trekken.

TrueGlide Zoolplaat met anti-aanbaklaag

Zoals gezegd is deze zoolplaat uitstekend. Het heeft veel stoomgaten die gelijkmatig uitgestoten stoom leveren om kreuken en rimpels in een mum van tijd te verwijderen. Het is ook gemaakt van TrueGlide anti-aanbakmaterialen, waardoor het gemakkelijk over elke stof kan glijden.

Auto Clean-functie inbegrepen

Nog een Black &Decker strijkijzer dat zichzelf reinigt! We zien het graag. Deze heeft een one-touch knop om onzuiverheden in de tank te verwijderen, waardoor het ijzer optimaal blijft werken.

Wat we niet leuk vinden

Geen stoomregeling

Als de watertank is gevuld, is de stoom aan. Er is geen manier om de stoom uit te schakelen met dit strijkijzer, maar er is een stoomknop.

Dit geeft je een extra boost van stoom indien nodig. Maar voor items die je niet wilt stomen, moet je eerst de watertank volledig legen.

Slecht uitzicht op het waterniveau

Het is vrij moeilijk om het waterniveau op dit Black and Decker-strijkijzer te zien. De beoordelingen van klanten zeggen dat ze moeite hebben om te bepalen of het leeg of vol is. Sommige klanten meldden ook problemen met condensatie.

Productspecificaties

Vermogen 1200 watt
Zoolplaat TrueGlide anti-aanbaklaag
Besturingselementen SmartSteam technologie
Gewicht 2 pond
Zelfreiniging Ja

Productvergelijkingstabel

Product Best Vermogen Zoolplaat Gewicht Zelfreiniging
Zwart+Decker D3030 Allure Pro Professioneel stoomstrijkijzer 1600 W Edelstaal 1,89 pond Ja
Black+Decker IR1010 Stoomstrijkijzer Zoolplaat 1200 W TrueGlide Anti-aanbaklaag 2,5 pond Ja
Zwart + Decker IR16X Stoomstrijkijzer Budgetkeuze 1200 W EvenSteam roestvrije zoolplaat 2,38 pond Ja
Black + Decker Easy Steam Compact Strijkijzer Lichtgewicht ijzer 1200 W TrueGlide anti-aanbaklaag 1,98 pond Nee
Black + Decker Pro Stoomstrijkijzer IR1350S Zelfreinigend strijkijzer 1500 W Edelstaal 3 pond Ja
Black+Decker Klassiek Stoomstrijkijzer Klassiek zwart en decker stoomstrijkijzer 1100 W Aluminium 3,2 pond Nee
Black+Decker Vitessa Advanced Stoomstrijkijzer Voor reizen 1200 W TrueGlide anti-aanbaklaag 2 pond Ja

Zijn Black and Decker Irons goed?

Black en Decker hebben geweldige ijzers voor veel verschillende doeleinden en budgetten. Ze begonnen hun reis in 1910 toen twee jonge ondernemers een winkel openden in Baltimore. (1). In het begin maakten ze machines voor melkflesdoppen en snoepdippen.

In 1919 had hun jaarlijkse omzet meer dan $ 1 miljoen overschreden. Hoewel hun oorspronkelijke onderneming voornamelijk bestond uit doe-het-zelfgereedschap zoals boren, hebben ze nu een breed scala aan thuisgereedschappen.

Naast strijkijzers maken ze stofzuigers, stoomreinigers, hogedrukreinigers en meer.

Black and Decker producten worden geproduceerd in de VS en China (2). Black en Decker zijn echter van plan om uiteindelijk meer van hun productieproces naar de VS te verplaatsen.

Hebben zwarte en decker-ijzers automatisch uitgeschakeld?

De strijkijzers van Black en Decker hebben een automatische uitschakeling, wat klanten gemoedsrust geeft. De meeste van hun producten hebben automatische uitschakeling in drie richtingen. Dit betekent dat het automatisch wordt uitgeschakeld, of het nu op zijn hiel, zijkant of zoolplaat wordt achtergelaten.

Als deze op de zoolplaat wordt achtergelaten, wordt deze na 30 seconden uitgeschakeld. Links op zijn kant of hiel, schakelt het meestal na acht minuten zonder gebruik uit.

Iets om op te merken

Automatische afsluiting werd geïntroduceerd om branden te voorkomen, omdat het achterlaten van een ijzeren gezicht naar beneden materialen kan verschroeien en mogelijk een brand kan veroorzaken.

Hoe een zwarte en decker iron te kiezen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw strijkijzer, moet u rekening houden met enkele van de belangrijkste factoren om u te helpen het ideale strijkijzer voor u te vinden.

Vermogen

Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger het ijzer hardnekkige rimpels kan wegnemen. Zwart en Decker ijzer wattage varieert van 1100 watt tot 1600. Elke optie is krachtig en sterk – maar hoe hoger, hoe beter.

Stoom- en temperatuurinstellingen

Stoomstrijkijzers zijn geweldig in het uitbannen van vouwen en rimpels. Als dat je interesseert, kies dan voor een stoomstrijkijzer.

Ook geven uitgebreide temperatuurinstellingen u meer opties en controle over de warmte. Zo kun je met een druk op de knop van strijken van delicate stoffen naar stoere stoffen zoals katoen gaan.

Zoolplaat

Er zijn een paar verschillende zoolplaatmaterialen om uit te kiezen. Elke zoolplaat heeft voor- en nadelen, dus bedenk welke het beste voor u is.

 • Edelstaal is het populairst, maar aluminium en keramiek groeien ook in populariteit. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar het kan aan kledingstickers kleven.
 • Keramisch heeft een uitstekende warmteverdeling en kan statische elektriciteit bij hoge hitte elimineren. Het is echter meer vatbaar voor slijtage na verloop van tijd.
 • Aluminium heeft een uitstekende warmteverdeling, maar het blijft waarschijnlijk aan je kleding plakken, waardoor de strijkervaring frustrerend is.

Ga de klassieke route

Bij twijfel raden wij een rvs zoolplaat aan. Het is de meest voorkomende en de beste voor strijken vanwege de duurzaamheid.

Besturingselementen

De strijkijzers van Black en Decker hebben andere bedieningsopties, zoals spuitknoppen en stoomstoot. Spray is geweldig voor het bevochtigen van een stof om het gemakkelijker te strijken. Stoomstoot is goed voor verticaal stomen van meubels en gordijnen.

Gewicht

De ijzers van Black en Decker zijn er in verschillende gewichten. Sommige mensen geven de voorkeur aan lichtere strijkijzers omdat deze gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken zijn.

Maar anderen geven de voorkeur aan zwaardere ijzers omdat ze beter in rimpels en plooien drukken. Zwaardere ijzers zijn ook ideaal om te quilten en te naaien.

De ijzers van Black en Decker variëren van 1,89 pond tot 3,2. De meeste gemiddeld ongeveer twee pond, wat vrij licht is.

Zelfreiniging en anti-weegschaal

Dit is een belangrijke factor om te overwegen bij het winkelen voor een nieuw strijkijzer. Mineralen kunnen zich ophopen in je ijzer als je in een gebied met hard water woont. Je kunt een strijkijzer handmatig schoonmaken, maar het is gemakkelijker met een zelfreinigende en anti-scale functie.

We laten je weten of elk strijkijzer een zelfreinigende functie heeft.


Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een normaal strijkijzer en een stoomstrijkijzer?

Het verschil tussen een stoomstrijkijzer en een gewoon strijkijzer is hoe het strijkijzer presteert. Een stoomstrijkijzer produceert stoom om hardnekkige rimpels te verwijderen, terwijl een gewoon strijkijzer opwarmt maar geen stoom produceert.

Hoe gebruik je een black and decker professioneel stoomstrijkijzer?

De beste manier om een Black and Decker Professional Steam Iron te gebruiken, is door het reservoir met water te vullen, de stoominstelling in te stellen en te wachten terwijl het water opwarmt. Druk op het kledingstuk en gebruik de steam boost-knop om hardnekkige rimpels aan te pakken.

Als u t droog ijzer wilt, hoeft u het reservoir niet te vullen en ervoor te zorgen dat de instelling is ingesteld op ‘droog’.

Hoe maak ik een zwarte en decker iron schoon?

De beste manier om een Black and Decker-strijkijzer schoon te maken, is door witte azijn te gebruiken om de binnenkant en het reservoir te reinigen, en zuiveringszout en azijn op de warmteplaat om minerale afzettingen en schroeiplekken te verwijderen.

Waarom lekt mijn zwarte en decker-ijzer?

Je Black and Decker ijzer lekt omdat je de waterbak te veel hebt gevuld of er is een storing met het strijkijzer. Minerale afzettingen kunnen de interne componenten beschadigen en ervoor zorgen dat ze lekken, daarom moet u het onderhoud bijhouden.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?