Beste draadloze steelstofzuigers van 2023

Denk je erover om een draadloze steelstofzuiger te kopen? Maken ze echt een kans in vergelijking met gesnoerde?

We gebruiken een draadloze steelstofzuiger in ons huis en houden van de ongelooflijke resultaten. We hebben een gids samengesteld voor het kopen van een van deze handige apparaten op basis van onze eigen ervaring en onderzoek.

Er zijn veel opties beschikbaar op de markt. Maar we hebben het beperkt tot de zeven beste draadloze steelstofzuigers, zodat u de juiste voor uw huis kunt vinden die netheid, gemak en draagbaarheid biedt.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de JASHEN D18 draadloze stofzuiger, smart stick handheld stofzuiger met 23kPa krachtige zuigkracht, 250W borstelloze motor, 8-in-1 draagbare lichtgewicht stofzuiger voor harde vloer, huisdierhaar, tapijt en auto
Meest veelzijdig
Jashen Steel VacuĆ¼m
 • Lange looptijd
 • Twee borstels inbegrepen
 • Stil en veelzijdig
Prijs controleren
Productafbeelding van de Kenmore DS4020 draadloze steelstofzuiger lichtgewicht reiniger 2-speed power zuigkracht LED-koplamp 2-in-1 handheld voor hardhouten vloer, tapijt en hondenhaar, groen
Beste voor allergieƫn
Kenmore DS4020 draadloos
 • Werkt op alle verdiepingen
 • Geweldig batterijsysteem
 • Flexibel manoeuvreren
Prijs controleren
Productafbeelding van de ORFELD draadloze stofzuiger met 1,4 liter grote vuilnisbak, uniek ontwerp opslagbasis hardhouten vloervacuĆ¼m, draadloze steelstofzuiger voor huisdierhaar
Grootste stofbus
Orfeld 4-in-1 vacuĆ¼m
 • Grote stofbus
 • HoogefficiĆ«nte zuigkracht
 • 30 minuten speelduur
Prijs controleren
Productafbeelding van de NEQUARE draadloze stofzuiger, 10 in 1 stofzuiger met 280 W krachtige zuigkracht, 40 minuten op zichzelf staande steelstofzuiger voor auto huisdier haartapijt harde vloer
Meerdere verdiepingen
Nequare Draadloze Vacuum
 • Lichtgewicht ontwerp
 • Uitgebreide looptijd
 • Stofbus met grote capaciteit
Prijs controleren
Productafbeelding van de Tineco A10 Hero draadloze stick / handheld stofzuiger, super lichtgewicht met krachtige zuigkracht voor tapijt, harde vloer en huisdier - spaceblauw
Breed reinigingspad
Tineco A10 Hero VacuĆ¼m
 • Powerborstel op ware grootte
 • Afneembare batterij
 • Viertraps filtratiesysteem
Prijs controleren
Productafbeelding van de Makita XLC02R1B 18V LXT Lithium-Ion compacte draadloze vacuĆ¼mkit (2.0Ah)
Beste voor comfort
Makita XLC02R1B VacuĆ¼m
 • Ergonomische zachte handgreep
 • Snelle oplaadtijd
 • LED-batterij laadniveau-indicator
Prijs controleren
Productafbeelding van de Dyson V7 Motorhead accupluizer, Fuchsia (227591-01)
Beste voor opslag
Dyson V7 Motorkop VacuĆ¼m
 • Reinigt tapijt efficiĆ«nt
 • Kop met laag profiel
 • Tweeledige radiale cyclonen
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Voordelen van draadloze steelstofzuigers
 • Hoe een draadloze steelstofzuiger te kiezen
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Dit zijn zeven van de beste draadloze steelstofzuigers die worden beoordeeld op zuigkracht, looptijd, HEPA-filter en oplaadtijd.

1. Jashen D18 krachtige draadloze steelstofzuiger

Meest veelzijdige draadloze steelstofzuiger

Productafbeelding van de JASHEN D18 draadloze stofzuiger, smart stick handheld stofzuiger met 23kPa krachtige zuigkracht, 250W borstelloze motor, 8-in-1 draagbare lichtgewicht stofzuiger voor harde vloer, huisdierhaar, tapijt en auto

Prijs controleren

Als je verschillende soorten vloeren en stoffige meubels hebt, ben je misschien geĆÆnteresseerd in de Jashen draadloze steelstofzuiger. U kunt deze steelstofzuiger in slechts een paar minuten omtoveren tot een handstofzuiger.

Hiermee kunt u verschillende oppervlakken, trappen en bekleding reinigen. We houden er ook van dat je geen trigger hoeft vast te houden, wat heel snel pijn kan worden!

De stofzuiger wordt geleverd met een 2000 mAh lithium-ion batterij. Dit levert 250 watt vermogen en een totaal van 30 minuten ononderbroken looptijd per volledige lading. Er is een batterij-indicator, zodat u weet wanneer u deze naar het dockingstation moet terugbrengen.

Er is een viertraps HEPA-filtratiesysteem op dit model. Dit voert in de stofbus, die een ontgrendelingsslot heeft om te legen.

Wat we leuk vinden

30 minuten looptijd

Niemand wil elke twee minuten zijn steelstofzuiger opladen. Het goede ding is dat deze tot 30 minuten kan duren. U kunt het laadstation ook positioneren met behulp van de muurbevestiging, zodat het niet veel ruimte in beslag neemt. Dit is super als je in een klein huis woont.

Twee borstels incl.uier

Deze steelstofzuiger is veelzijdig en kunt u gebruiken om zowel harde vloeren als bekleding te reinigen. Er is een andere borstel inbegrepen voor elk, en je kunt het gemakkelijk verwisselen om te passen. We waarderen ook de LED-verlichting die uw vloeren verlicht en eventuele kruimels laat zien die u misschien hebt gemist.

Stil en veelzijdig

In tegenstelling tot andere steelstofzuigers die behoorlijk luidruchtig zijn, zal deze je trommelvliezen niet irriteren. Bovendien is het vrij licht van gewicht, met een gewicht van 10,3 pond. U kunt getuige zijn van zijn veelzijdigheid door hoe het onder de meubelgebieden reikt.

Wat we niet leuk vinden

Lange oplaadtijd

De afweging voor het hebben van een lange looptijd betekent dat je een tijdje moet besteden aan het opladen van deze. Het duurt ongeveer vier of vijf uur om de batterij volledig op te laden. Dit is misschien niet geweldig als je haast hebt.

Productspecificaties

Gewicht 10,3 pond
Zuiging 250 watt
Oplaadtijd Vijf uur
Looptijd 30 minuten
Extra’s inbegrepen HEPA-filter, reinigingsborstel, spleetborstel en stofborstel.

Onze beoordelingen

Batterijleven 4.5 / 5
Zuigkracht 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4 / 5
Onderhoud en reiniging 4 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

2. Kenmore DS4020 draadloze steelstofzuiger

Beste draadloze steelstofzuiger voor allergieƫn

Productafbeelding van de Kenmore DS4020 draadloze steelstofzuiger lichtgewicht reiniger 2-speed power zuigkracht LED-koplamp 2-in-1 handheld voor hardhouten vloer, tapijt en hondenhaar, groen

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Bekijk op Target

Uitgerust met een HEPA-filter, kan dit de beste optie zijn als u familieleden met allergieƫn heeft. Het HEPA-filter vangt 99,97 procent van de vuildeeltjes en allergenen op. Ze worden niet teruggeblazen in huis, zodat je lucht mooi schoon is.

Bovendien heeft dit een uitstekend zakloos ontwerp, zodat u de vuilbus snel kunt legen zonder veel rommel.

Met een gewicht van minder dan vijf pond is dit uiterst eenvoudig om door het huis te manoeuvreren, waardoor uw stofzuigklussen een fluitje van een cent zijn.

Wat we leuk vinden

Werkt op alle verdiepingen

Sommige stofzuigers werken op sommige vloertypen beter dan andere. Maar deze stofzuiger is ontworpen voor alle vloertypen. Het heeft ook twee verschillende snelheidsinstellingen om ervoor te zorgen dat het supergemakkelijker hardnekkiger vuil kan oppikken.

Geweldig batterijsysteem

Met een looptijd van 40 minuten in de ECO-modus heeft dit een geweldige levensduur van de batterij. Bekijk bij twijfel de batterijstatusmeter op het LED-display. Het LED-display leest ook het laadniveau, de motorsnelheid en meer.

Flexibel manoeuvreren

Je zult het geweldig vinden hoe gemakkelijk het is om in elk hoekje en gaatje te komen met deze stofzuiger. Met een gewicht van minder dan vijf pond is het probleemloos te gebruiken. Je kunt het gemakkelijk naar boven en beneden dragen.

Omdat het zo licht van gewicht is, kun je het boven je hoofd houden om in plafondhoeken te komen. Maak er vervolgens een handstofzuiger van om je auto, meubels, hoeken, jaloezieƫn en nog veel meer schoon te maken.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor eigenaren van huisdieren

Hoewel het is ontworpen met eigenaren van gezelschapsdieren in gedachten, zeggen echte eigenaren van gezelschapsdieren dat het niet helemaal de plek raakt. Het kan pluisjes en haren van huisdieren achterlaten, vooral op tapijten.

Vereist frequent onderhoud

Klanten vinden dat je dit iets te veel TLC moet geven om het draaiende te houden. Je moet het vaak legen en de afzonderlijke onderdelen regelmatig schoonmaken.

Productspecificaties

Gewicht 5 pond
Zuiging 8 KPA
Oplaadtijd Drie uur
Looptijd 40 minuten
Extra’s inbegrepen Nozzle, een convertor voor handheld

Onze beoordelingen

Batterijleven 4.5 / 5
Zuigkracht 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Onderhoud en reiniging 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

3. Orfeld VC818 draadloze steelstofzuiger

Grootste stofbus

Productafbeelding van de ORFELD draadloze stofzuiger met 1,4 liter grote vuilnisbak, uniek ontwerp opslagbasis hardhouten vloervacuĆ¼m, draadloze steelstofzuiger voor huisdierhaar

Prijs controleren

Als je veel moet schoonmaken, ben je misschien geĆÆnteresseerd in deze draadloze steelstofzuiger van Orfeld. Het beschikt over de grootste stofbus op onze lijst, met 1,4 liter vuil en puin.

Dankzij de extra’s die zijn inbegrepen, kunt u ook uw huis dieper schoonmaken. Deze zijn voorzien van een reinigingsborstelgereedschap en een spleet/combinatiegereedschap.

Deze draadloze stofzuiger is veilig te gebruiken op harde vloeren en tapijten. Het kan haren van huisdieren verwijderen en werkt ook voor buitenreiniging! Voeg daarbij het feit dat het slechts 5,6 pond weegt en wordt geleverd met een draaibare kop, en we kunnen concluderen dat deze stofzuiger gemakkelijk en efficiƫnt te gebruiken is.

Wat we leuk vinden

1,4 liter stofbus capaciteit

We zijn onder de indruk van de capaciteit van de stofbus, die tot 1,4 liter kan bevatten. Dit is een geschikte maat voor grotere woningen. Bovendien is het zakloos – open het gewoon en gooi het in de vuilnisbak.

Hoogefficiƫnt filtratiesysteem

Het wasbare HEPA-filter en de roestvrijstalen cycloon maken het mogelijk om 99,9 procent van het allergieveroorzakende stof op te vangen, met een afmeting van slechts 0,3 micron. We raden aan om het HEPA-filter regelmatig te wassen, zodat het niet verstopt raakt.

30 minuten runtime

Wat indrukwekkend is aan deze stofzuiger, is dat hij je een volledige reinigingstijd van 30 minuten kan geven met zijn 2.200 mAh lithiumbatterij. Bovendien heeft deze steelstofzuiger niet veel ruimte nodig. Het heeft een compact ontwerp en het dockingstation kan aan de muur worden gemonteerd.

Wat we niet leuk vinden

Langere oplaadtijd

Uit klantrecensies blijkt dat dit model vier uur opladen vereist. U moet vooruit plannen en ervoor zorgen dat de stofzuiger is opgeladen voordat u aan uw reinigingssessie begint.

Productspecificaties

Gewicht 5,6 pond
Zuiging Niet gespecificeerd
Oplaadtijd Vier uur
Looptijd 30 minuten
Extra’s inbegrepen Combinatiegereedschap, spleetgereedschap en bankborstel.

Onze beoordelingen

Batterijleven 4.5 / 5
Zuigkracht 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Onderhoud en reiniging 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

4. Nequare S25 Pro draadloze steelstofzuiger

Beste draadloze steelstofzuiger voor typen met meerdere verdiepingen

Productafbeelding van de NEQUARE draadloze stofzuiger, 10 in 1 stofzuiger met 280 W krachtige zuigkracht, 40 minuten op zichzelf staande steelstofzuiger voor auto huisdier haartapijt harde vloer

Prijs controleren

Niet alle steelstofzuigers, vooral draadloze, kunnen voor verschillende vloertypen worden gebruikt. U kunt deze lichtgewicht steelstofzuiger gebruiken voor tapijten, tegels en hardhouten vloeren.

Het is ook geschikt voor andere delen van het huis, zoals hoeken, stoffering, trappen en andere spleten. Zelfs matrassen en gordijnen! De handige accessoires maken dit mogelijk. Deze omvatten een intrekbare slang, een spleetmondstuk, een mini-gemotoriseerde borstel en een stofborstel. Haal elke laatste centimeter van je huis uit de kast.

Het is ook converteerbaar. Zodra u klaar bent met het stofzuigen van de vloeren, maakt u de paal los en gebruikt u deze als een handstofzuiger. Beide mechanismen zijn ontworpen om stil te zijn, zodat je de buren niet van streek zult maken.

Nog een geweldige functie is het HEPA-filtratiesysteem. Dit reinigt de lucht in uw gezinswoning.

Vergelijkbare artikelen
Robotstofzuiger van een hardhouten vloer5 Beste robotstofzuigers voor hardhouten vloeren (2023 Beoordelingen)

Wat we leuk vinden

Weegt slechts 3,08 pond

De hoofdeenheid van deze stofzuiger weegt slechts 3,08 pond. Dit maakt het gemakkelijker om boven je hoofd te houden. Er mogen geen hoge gebieden buiten de perken voor u zijn.

40 minuten uitgebreide looptijd

Als je een diepe reiniging moet doen, zul je blij zijn dat deze stofzuiger meer dan 40 minuten krachtige zuigkracht heeft. Hierdoor kunt u meer kamers schoonmaken zonder dat u deze tijdens uw voorjaarsschoonmaak hoeft op te laden.

25.000 Pascal zuigkracht

Naast veelzijdig en lichtgewicht is dit ook nog eens super krachtig. Het is geweldig voor zwaar gebruik, omdat het een krachtige modus van 25.000 pascal heeft. Deze modus duurt 15 minuten, maar reinigt hardnekkige kruimels en vuil diep. Als je een diepe reiniging nodig hebt, zal deze modus de truc doen.

Wat we niet leuk vinden

Opslag voor accessoires

De set bevat geen opbergdoos voor de accessoires. Dit zorgt voor een beetje rommel en verhoogt uw kans op het verliezen van reserveonderdelen.

Productspecificaties

Gewicht 3.08 pond
Zuiging 25 KPA
Oplaadtijd Vier tot vijf uur
Looptijd 40 minuten
Extra’s inbegrepen Stofborstel, spleetgereedschap, mini gemotoriseerde kop, reinigingsborstel, verlengslang en oplaadadapter

Onze beoordelingen

Batterijleven 4 / 5
Zuigkracht 4.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Onderhoud en reiniging 4 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

5. Tineco A10 Hero draadloze steelstofzuiger

Breedste reinigingspad

Productafbeelding van de Tineco A10 Hero draadloze stick / handheld stofzuiger, super lichtgewicht met krachtige zuigkracht voor tapijt, harde vloer en huisdier - spaceblauw

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Target
Bekijk op BestBuy

Wil je niet urenlang je huis stofzuigen? Misschien kun je wat tijd besparen met deze draadloze steelstofzuiger. Het heeft een full-size power borstel voor het reinigen van de vloeren die een breed reinigingspad van 10,4 inch oplevert.

De stofzuiger is ontworpen om op verschillende vloeren te werken, waaronder hardhout en tapijt. Met een looptijd tot 25 minuten en een continue reinigingsmodus kunt u door het hele huis scharrelen zonder een trigger ingedrukt te houden.

Wanneer u de stofbus moet legen, drukt u gewoon op een knop en deze dumpt de inhoud in uw prullenbak.

We houden er ook van dat deze steelstofzuiger gemakkelijk kan worden omgezet in een handbagage. De mini power brush en kleinere vacuĆ¼mkop maken het super eenvoudig voor u om uw bekleding en auto grondig te reinigen.

Wat we leuk vinden

Drie energiemodi: Trigger, Continu en Max

Met drie energiemodi kunt u de beste instelling voor de betreffende taak kiezen. Trigger-modus is uitstekend voor het snel schoonmaken van vlekken.

Continue modus is het beste voor dagelijkse reiniging.

Max Power-modus is voor koppige en grote rotzooi. Dus het maakt niet uit met welk vuil je wordt geconfronteerd, deze stofzuiger kan het aan.

Afneembare batterij

Het is gemakkelijk om de batterij los te maken van deze draadloze steelstofzuiger. U kunt een extra kopen en deze omwisselen om te voorkomen dat u wacht tot deze is opgeladen. We waarderen dit detail omdat de looptijd met 25 minuten iets kort is.

Viertraps filtratiesysteem

Als u allergieƫn heeft, kunt u profiteren van het viertrapsfiltratiesysteem. Dit kan stof en deeltjes opzuigen die allergieƫn kunnen verergeren. Het is volledig afgesloten, zodat u kunt genieten van de frisse lucht in uw huis. Al het vuil dat wordt verzameld, wordt opgeslagen in de stofbus.

Wat we niet leuk vinden

Capaciteit kleine stofbak

Helaas kan deze slechts tot 0,4 liter stof en vuil in de bus bevatten. Dit is niet zo veel als anderen op onze lijst, en het is misschien niet genoeg voor diepe reinigingen. Verwacht wat extra uitstapjes naar de vuilnisbak.

Productspecificaties

Gewicht 2,87 pond
Zuiging 110 luchtwatt
Oplaadtijd Drie en een half uur
Looptijd 25 minuten
Extra’s inbegrepen Mini power brush, 2-in-1 stofborstel en spleetgereedschap

Onze beoordelingen

Batterijleven 4 / 5
Zuigkracht 4.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 5 / 5
Onderhoud en reiniging 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.5 / 5

6. Makita XLC02R1B draadloze steelstofzuiger

Beste voor comfort

Productafbeelding van de Makita XLC02R1B 18V LXT Lithium-Ion compacte draadloze vacuĆ¼mkit (2.0Ah)

Prijs controleren

Ons favoriete kenmerk van deze stofzuiger is de zachte ergonomische handgreep. Het is gemakkelijk vast te pakken en comfortabel vast te houden terwijl je over je vloeren glijdt. Dit wordt gecombineerd met een lichtgewicht ontwerp van slechts 2,7 pond – schoonmaken kan leuk en moeiteloos zijn.

Deze 18v lithium-ion 2.0 Ah accu zorgt voor een goede zuigkracht voor een steelvacuĆ¼m.

Je kunt dit ook omzetten in een handstofzuiger voor stoffering. Het is geschikt voor alle harde vloeren en tapijten.

Om stof uit te roeien, is er een tweetraps doek filtrantsoensysteem. Dit kan ook allergenen opvangen die op de loer liggen in uw ouderlijk huis. De doek kan wasbaar zijn en vele malen worden hergebruikt.

Lees dit volgende
Robotstofzuiger die het tapijt reinigtBeste robotstofzuigers voor tapijt van 2023

Wat we leuk vinden

Ergonomische zachte handgreep

Iets wat dit product een beetje anders maakt is het zachte handvat. Het ergonomische ontwerp maakt het handvat comfortabel, met een natuurlijke en gemakkelijke grip.

25 minuten oplaadtijd

We houden ervan hoe snel deze weer op gang komt. Dankzij het snel optimale opladerapparaat duurt het slechts 25 minuten om een volledige lading te bereiken voordat u weer kunt beginnen met schoonmaken.

LED-batterij laadniveau-indicator

Het zal je niet verbazen als je stofzuiger tijdens het schoonmaken plotseling uitvalt. De LED-indicator voor het laadniveau van de batterij geeft aan wanneer u deze opnieuw op het oplaadstation moet aansluiten.

Wat we niet leuk vinden

Slechts 13 minuten looptijd

Helaas heeft deze de laagste looptijd van alle modellen op onze lijst. Het werkt ongeveer 13 minuten. Deze looptijd kan voldoende zijn voor kleine ruimtes. Maar als je veel diepe reiniging op je planning hebt staan, duurt het misschien niet lang genoeg om je hele huis te stofzuigen.

Productspecificaties

Gewicht 2,7 pond
Zuiging 46 CFM
Oplaadtijd 25 minuten
Looptijd 13 minuten
Extra’s inbegrepen Spleetmondstukhouder en spleetmondstuk

Onze beoordelingen

Batterijleven 4.5 / 5
Zuigkracht 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Onderhoud en reiniging 4 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

7. Dyson V7 Motorhead accu steelvacuĆ¼m

Beste draadloze steelstofzuiger voor eenvoudige opslag

Productafbeelding van de Dyson V7 Motorhead accupluizer, Fuchsia (227591-01)

Bekijk op Amazon
Uitzicht op BedBath&Beyond

Heb je niet veel ruimte om je nieuwe steelstofzuiger op te bergen? U hoeft zich geen zorgen te maken, want deze bevat een glad oplaadstation dat aan de muur kan worden bevestigd. Je kunt de accessoiregereedschappen er ook aan hangen en ze met een druk op de knop losmaken.

De zuigkracht wordt aangedreven door een Dyson digitale V7-motor, die 100 luchtwatt levert. De looptijd is respectabel, met maximaal 30 minuten non-stop schoonmaken.

Als u uw huis rondom wilt schoonmaken, transformeert deze gemakkelijk in een handstofzuiger. Er zijn twee bijlagen inbegrepen – een combinatiegereedschap en een spleetgereedschap. Deze kunnen u helpen stof, spinnenwebben en ander puin rond het huis te vangen.

De stofbus bevat ongeveer 0,53 liter en u kunt deze snel legen met een druk op de knop.

Misschien vind je dit ook interessant
Dyson StofzuigersTips en trucs voor het reinigen van een Dyson-stofzuiger

Wat we leuk vinden

Reinigt tapijt en harde vloeren efficiƫnt

Tapijtvezels moeten ook regelmatig worden schoongemaakt. Gelukkig heeft deze stofzuiger stijve nylon borstelharen die perfect zijn voor de klus. Dit stimuleert een efficiƫnte reiniging om vuil en stof diep in de vezels op te vangen.

Het is ook geschikt voor harde vloeren. U kunt afscheid nemen van stof en vuil op uw tegels, laminaat en hardhouten vloeren.

Low Profile Kop voor eenvoudige reiniging

Dankzij de onopvallende vacuĆ¼mkop kunt u kruimels en vuil van onder meubels opvangen. Het kan voorkomen dat u de bank, tafels en stoelen moet verplaatsen wanneer u schoonmaakt.

Stof opvangen met radiale cyclonen op twee niveaus

Dyson staat vaak bekend om zijn cycloontechnologie, die ze op dit vacuĆ¼m gebruikten. De hoge centrifugale krachten scheiden en vangen microscopisch klein stof op uit de luchtstroom met zijn twee lagen.

Wat we niet leuk vinden

Constant op de trigger moeten drukken

Misschien vindt u het niet leuk om constant de trekker vast te houden om de zuigkracht te activeren. Dit kan na een tijdje vermoeiend worden of onhandig zijn voor het schoonmaken onder verschillende hoeken.

Dit is het geval met onze draadloze steelstofzuiger, en het is een klacht. Maar het goede weegt zeker op tegen het slechte!

Productspecificaties

Gewicht 5,45 pond
Zuiging 100 luchtwatt
Oplaadtijd Drie en een half uur
Looptijd 30 minuten
Extra’s inbegrepen Combinatie gereedschap en spleet werktuig.

Onze beoordelingen

Batterijleven 4 / 5
Zuigkracht 4.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Onderhoud en reiniging 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Prijs Gewicht Zuiging Oplaadtijd Looptijd
Jashen Snoerloos Meest veelzijdig 10,3 pond 250 W 5 uur 30 min.
Kenmore DS4020 draadloos Beste voor allergieƫn 5 pond 8 KPA 3 uur 40 min
Orfeld Snoerloos Grootste stofbus 5,6 pond 160 W 4 uur 30 min.
Nequare S25 Pro Meerdere verdiepingen 3,08 pond 280 W 4,5 uur 40 min
Tineco A10 Held Breed reinigingspad 2,87 pond 110 W 3,5 uur 25 min.
Makita XLC02R1B Beste voor comfort 2,7 pond 36 W 25 min. 13 min.
Dyson V7 Motorkop Beste voor opslag 5,45 pond 100 W 3,5 uur 30 min.

Voordelen van draadloze steelstofzuigers

Laten we eens kijken naar de voordelen van het kiezen van een draadloze steelstofzuiger boven andere typen.

Compact ontwerp voor eenvoudige opslag

We weten allemaal dat rechtopstaande stofzuigers de neiging hebben om dik, zwaar en ronduit moeilijk te manoeuvreren te zijn. Hetzelfde kan niet gezegd worden van draadloze steelstofzuigers.

Ze hebben een modern, compact ontwerp met een hoge en slanke bouw, waardoor ze gemakkelijker op te bergen zijn in de wasruimte.

Sommige draadloze steelstofzuigers worden zelfs geleverd met een aan de muur gemonteerd dockingstation. Je kunt het dus ophangen en pakken wanneer je maar wilt. Het is niet meer nodig om het in een kleine kast te proppen.

Lichtgewicht voor tillen

Ooit geprobeerd om een rechtopstaande stofzuiger de trap op te dragen? Het kan een mission impossible lijken en het kan zelfs tot letsel leiden. Hun grote, omslachtige ontwerpen maken ze vaak zwaar en onhandig om op te tillen.

Gelukkig zijn draadloze steelstofzuigers speciaal ontworpen om lichtgewicht te zijn – vaak de helft van het gewicht van een rechtopstaand model. Je kunt verwachten dat het gewicht ongeveer 2,6 tot zes pond is, terwijl een staander meestal ergens rond de 10 tot 17 pond ligt.

Klittenvrij

Laten we eerlijk zijn – stofzuigers met snoer worden overal op gevangen. Bovendien zijn ze een struikelgevaar. Het kan ook beperkend zijn voor grote ruimtes als het snoer te kort is.

Wanneer je kiest voor een draadloos model, geniet dan van wat meer vrijheid. U hoeft het snoer niet te ontrafelen of een stopcontact in de buurt te vinden – u kunt overal naartoe glijden waar u maar wilt.

Bespaar energie

Draadloze steelstofzuigers zijn gemakkelijk voor het milieu en kunnen u geld besparen op uw energierekening.

De meeste modellen bevatten een oplaadbare batterij, zodat u geen constante elektriciteit gebruikt zoals u zou doen met een bedrade batterij.

Hoe een draadloze steelstofzuiger te kiezen

Heb je besloten dat je een draadloze steelstofzuiger wilt? We hebben de belangrijkste functies uitgezocht die u moet overwegen.

Looptijd

De gemiddelde looptijd ligt tussen de 15 en 45 minuten voordat u de batterij moet opladen.

Als je veel ruimte hebt om schoon te maken, kun je kiezen voor een model met een langere looptijd.

Het helpt als de draadloze stofzuiger lithium- of lithium-ionbatterijen gebruikt. Ze gaan langer mee dan andere batterijen en ze bevatten geen cadmium, wat giftig is (1).

Houd er rekening mee dat sommige stofzuigers verschillende looptijden hebben, afhankelijk van de modus die u gebruikt. Onze stofzuiger heeft bijvoorbeeld een looptijd van 45 minuten op de eco-instelling, maar een looptijd van 10 minuten op de maximale energiemodus.

Oplaadtijd

Sommige modellen bieden u zeer snelle oplaadtijden, maar werken mogelijk niet erg lang. Als alternatief kunt u langer stroom krijgen, maar met een uitgebreide oplaadtijd.

Idealiter wil je iets in het midden. Ongeveer drie tot vier uur kan de beste keuze zijn voor een goede looptijd van ongeveer 40 minuten.

LED-verlichting

Je denkt misschien dat LED-lampen op de vacuĆ¼mkop een nieuwigheid zijn, maar ze zijn goed voor het spotten van vuil in donkere hoeken en onder meubels.

Het kan ook ideaal zijn als je niet veel natuurlijk licht in de kamer hebt. De LED-lampen kunnen de vloer verlichten, zodat u efficiƫnter kunt reinigen.

Zuiging

Natuurlijk is de belangrijkste taak van een steelstofzuiger om al het vuil en puin van de vloer op te rapen. U wilt dus uitkijken naar een model met een hoge zuigkracht.

Draadloze steelstofzuigers hebben meestal een lagere zuigsnelheid dan rechtopstaande stofzuigers. Je kunt echter nog steeds goed schoonmaken als je een steelstofzuiger hebt met minimaal 100 luchtwatt. Dit is krachtig genoeg om alles op te pakken, zoals losse kruimels, stof en stuifmeel.

Onze draadloze steelstofzuiger heeft een ongelooflijke zuigkracht en is beter dan elke rechtopstaande stofzuiger die we ooit hebben gebruikt. Zo kun je nog steeds een vacuĆ¼m vinden waarvan de krachten je verbazen!

HEPA-filter

Veel mensen realiseren zich niet dat er veel stof, mijt en andere kleine deeltjes op harde vloeren en tapijten zitten. Dit betekent dat u een filtersysteem wilt dat er vanaf kan komen. Als u allergieƫn heeft, wilt u misschien uitkijken naar een model met een HEPA-filter.

Dit zeer efficiƫnte deeltjesluchtfilter kan schadelijke deeltjes uit de lucht verminderen.

Het kan zich ontdoen van huidschilfers van huisdieren, stof, pollen en zelfs schimmels die op de loer liggen in uw huis (2). Het kan ook ongeveer 99,97% van de pathogenen vangen bij 0,3 micron (3).

Studies tonen aan dat een HEPA-filter allergische ademhalingssymptomen kan verminderen voor mensen die lijden aan astma of meerjarige rhinitis (4).

Stofbus

De meeste steelstofzuigers zijn zakloos vanwege hun gestroomlijnde ontwerp. Houd rekening met de grootte van de stofbak. Je kunt verwachten dat dit apparaat ongeveer 0,4 tot 1,5 liter stof en vuil bevat.

We raden u aan een bus met een grotere capaciteit te kiezen als u een groter huis heeft.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste draadloze steelstofzuiger voor hardhouten vloeren?

Naar onze mening is de beste draadloze steelstofzuiger voor hardhouten vloeren de Jashen V18 draadloze stofzuiger. Het is een van de meest veelzijdige stickreinigers op de markt, heeft een lange looptijd en is superstil.

Welke draadloze stofzuiger heeft de sterkste zuigkracht?

Naar onze mening is de draadloze stofzuiger met de sterkste zuigkracht de NEQUARE 10-In-1 Stick. Het heeft een motor van 280 watt die 25.000 pascal (drukeenheden) produceert, dus als u een diepe reiniging wilt uitvoeren, is dit het stokvacuĆ¼m dat u moet krijgen.

Welke draadloze stofzuiger heeft de langste looptijd?

Naar onze mening is de draadloze stofzuiger die de langste looptijd heeft de Dyson V11. Het heeft een continue looptijd van 60 minuten op de laagste stand.

Hoe lang moet een steelstofzuiger meegaan?

Een steelstofzuiger moet ongeveer vijf tot acht jaar meegaan. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken, maar niet geschikt voor zware taken.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents

Lees ook:   Dettol Power & Fresh Kersenbloesem Allesreiniger - 3 x 750 ml