Beste elektrische hogedrukreinigers van 2023

Een elektrische hogedrukreiniger kan een enorme verscheidenheid aan taken aan, maar met zoveel opties op de markt kan het overweldigend zijn om te kiezen.

We hebben echte klantrecensies, deskundig advies en productbeschrijvingen onderzocht om een uitgebreide lijst samen te stellen van zeven van de beste elektrische hogedrukreinigers.

Met deze topkeuzes vindt u iets dat uw vakjes aanvinkt en de smerigste plekken in uw huis reinigt.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Sun Joe SPX3000 2030 Max PSI 1.76 GPM 14.5-Amp elektrische hogedrukreiniger, reinigt auto's / hekken / patio's
Beste veelzijdige
Sun Joe SPX3000 Hogedrukreiniger
 • Krachtige 2030 PSI
 • Automatische uitschakeling
 • Inclusief alle benodigde accessoires
Prijs controleren
Productafbeelding van de WHOLESUN WS 3000 elektrische hogedrukreiniger 2.4GPM power washer 1600W hogedrukreinigermachine met 4 nozzles schuimkanon voor auto's, huizen, opritten, patio's (blauw)
Krachtigste
WholeSun Hogedrukreiniger
 • 3000 psi
 • 4 snel aan te sluiten nozzles
 • Total stop systeem
Prijs controleren
Productafbeelding van de Westinghouse ePX3100 elektrische hogedrukreiniger, 2050 Max PSI 1.76 Max GPM met anti-kanteltechnologie, ingebouwde zeeptank, pro-stijl stalen staaf, 5-nozzle set, voor auto's / hekken / opritten / thuis / patio's
Meest betrouwbaar
Westinghouse elektrische hogedrukreiniger
 • Ingebouwde zeeptank
 • Gemakkelijk op te bergen & transport
 • Geweldig voor het wassen van auto’s
Prijs controleren
Productafbeelding van de Worx 13 Amp elektrische hogedrukreiniger 1500 PSI 1.2 GPM - WG601
Beste eenvoudig te gebruiken
Worx elektrische hogedrukreiniger
 • On-board nozzle opslag
 • Inclusief axiale nokkenpomp
 • 12 gal/min debiet
Prijs controleren
Productafbeelding van de CRAFTSMAN elektrische hogedrukreiniger, koud water, 1700-PSI, 1.2-GPM, bedrade (CMEPW1700)
Beste budgetkeuze
Vakman Elektrische Hogedrukreiniger
 • Ongelooflijke reinigingsresultaten
 • Ingebouwde opslag
 • Lichtgewicht
Prijs controleren
Productafbeelding van de Stanley SHP1600 SHP elektrische hogedrukreiniger 1600 Max PSI, 1,3 GPM, wordt geleverd met vari nozzle, wand, spuitpistool, 20 'slang en schuimkanon
Beste lichtgewicht
Stanley elektrische hogedrukreiniger
 • Krachtige 1600 PSI
 • Weegt slechts 15,21 lbs
 • Heeft een variabel mondstuk
Prijs controleren
Productafbeelding van de Rrtizan elektrische hogedrukreiniger, 1800W high power reinigermachine met schuimkanon, voor het reinigen van auto's / patio's / hekken / huizen / opritten, 1,76 GPM, 2030PSI (RT300)
Beste met accessoires
Rrtizan elektrische hogedrukreiniger
 • Maximale PSI van 2030
 • Universele motor
 • Wordt geleverd met verstelbare nozzle
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Gas vs elektrische hogedrukreinigers
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • Elektrisch vermogen


Product beoordelingen

Hier zijn de zeven beste elektrische hogedrukreinigers die geld kan kopen.

1. Sun Joe SPX3000 Hogedrukreiniger

Beste veelzijdige elektrische hogedrukreiniger

Productafbeelding van de Sun Joe SPX3000 2030 Max PSI 1.76 GPM 14.5-Amp elektrische hogedrukreiniger, reinigt auto's / hekken / patio's

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op Snowjoe

Het is een goed idee om een hogedrukreiniger te kopen die elke klus aankan.

De meeste elektrische hogedrukreinigers kunnen dat wel, maar dit is een goede keuze als je specifiek op die afdeling op zoek bent.

Bij 2030 PSI is het perfect voor een verscheidenheid aan oppervlakken zonder schade, krassen of afbrokkelende verf te veroorzaken.

Het maakt echter niet uit voor welke PSI je gaat, zorg ervoor dat je een paar meter terug begint om te controleren op tekenen van schade voordat je dichterbij komt en profiteert van de hoge PSI-classificatie.

Wat we leuk vinden

Geweldig voor alle schoonmaakprojecten

Test deze hogedrukreiniger op veel verschillende projecten. U kunt dit gebruiken voor het schoonmaken van patio’s, gebouwen, voertuigen, boten, opritten, gazonapparatuur en nog veel meer. We houden er ook van dat het wordt geleverd met een wasmiddeltank, waardoor het geweldig is voor het reinigen van hardnekkig vuil.

Total Stop Systeem

Deze hogedrukreiniger wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de pomp niet is ingeschakeld. Dit is een veiligheidsvoorziening, maar het bespaart ook energie en beschermt de levensduur van de pomp.

Inclusief alle benodigde accessoires

Het is niet nodig om de bank te breken en extra accessoires te krijgen die u wenste dat ze waren inbegrepen. Dit wordt geleverd met twee verwijderbare reinigingstanks, een verlengstang en een hogedrukslang van 20 voet. Er is ook een naaldreinigingstool, een tuinslangadapter, een netsnoer van 35 voet, en vijf quick-connect spuittips.

Wat we niet leuk vinden

Europese verbindingen

Een groot probleem met deze hogedrukreiniger is dat deze gebruik maakt van Europese verbindingsmetingen. Dus als u extra accessoires wilt toevoegen, moet u ervoor zorgen dat de afmetingen overeenkomen.

Sommige ongelukkige klanten kregen zelfs Amerikaanse accessoires toegestuurd die niet pasten bij de Europese afmetingen, wat betekent dat ze lekken ondervonden.

Productspecificaties

PSI 2030
GPM 1.76
Lengte van het netsnoer 35 voet
Slang lengte 20 voet
Gewicht 31 pond

2. WholeSun 3000PSI elektrische hogedrukreiniger

Meest krachtige elektrische hogedrukreiniger

Productafbeelding van de WHOLESUN WS 3000 elektrische hogedrukreiniger 2.4GPM power washer 1600W hogedrukreinigermachine met 4 nozzles schuimkanon voor auto's, huizen, opritten, patio's (blauw)

Prijs controleren

Hoewel de meeste elektrische hogedrukreinigers niet hoger zijn dan 2000 PSI, doen sommige dat wel.

Als u op zoek bent naar een elektrisch model met de kracht van een gasdrukreiniger, dan raden wij het WholeSun-model aan.

Het heeft een supersterke PSI van 3000, dus het kan taaie vlekken, vuil en alle andere vervelende dingen die zich rond uw huis ophopen, wegblazen.

Wat we leuk vinden

Hoge druk wassen

Als je op zoek bent naar iets dat zwaar kan schoonmaken, dan is dit het. Met een PSI-classificatie van 3000 en een GPM van 2,4 biedt dit een ongelooflijke reinigingskracht om vuil en vuil weg te blazen. Breng dit naar elk oppervlak (veilig, natuurlijk) zoals dekken, gevelbeplating, auto’s, buitenapparatuur, opritten en meer.

Vier Quick Connect-nozzles

Dit wordt geleverd met vier snel aan te sluiten nozzles om het overschakelen van de ene naar de andere super eenvoudig te maken. Dit omvat nul graden, 15, 25 en 40. Deze zijn geweldig voor lichte, middelzware en zware reiniging op verschillende oppervlakken.

Total Stop Systeem

Dit is een handige functie om op je hogedrukreiniger te hebben. Het total stop-systeem heeft een automatisch afsluitsysteem dat extra veiligheidsmaatregelen toevoegt. Wanneer de trigger is vergrendeld, kunt u het trekkerpistool niet bedienen. Dit bespaart energie en beschermt de levensduur van de hogedrukreinigerpomp.

Wat we niet leuk vinden

Kan te sterk zijn voor sommige taken

3000 PSI is erg hoog. Als u dit te dicht bij een delicaat object gebruikt, zoals een auto, kan dit schade veroorzaken. Het kan oppervlakken deuken, krassen maken, spaanverf en meer. Wees dus voorzichtig bij gebruik op meer delicate oppervlakken en begin ook vanaf een goede paar meter afstand.

Productspecificaties

PSI 3000
GPM 2.4
Lengte van het netsnoer 33 voet
Slang lengte 20 voet
Gewicht 18,46 pond

3. Westinghouse ePX3050 Elektrische Hogedrukreiniger

Beste betrouwbare elektrische hogedrukreiniger

Productafbeelding van de Westinghouse ePX3100 elektrische hogedrukreiniger, 2050 Max PSI 1.76 Max GPM met anti-kanteltechnologie, ingebouwde zeeptank, pro-stijl stalen staaf, 5-nozzle set, voor auto's / hekken / opritten / thuis / patio's

Prijs controleren

Zelfs budgetvriendelijke hogedrukreinigers kunnen duur zijn, dus het lijdt geen twijfel dat u op zoek bent naar iets betrouwbaars dat vele uren zal presteren.

De Hogedrukreiniger van Westinghouse is super betrouwbaar en dat wordt ondersteund door duizenden tevreden klanten.

Hij wordt zelfs geleverd met drie jaar garantie! U kunt er dus zeker van zijn dat als er in die tijd iets misgaat, u gedekt bent.

Wat we leuk vinden

Ingebouwde zeeptank

De zeeptank aan boord is iets waarmee men rekening moet houden bij het kopen van een betrouwbare hogedrukreiniger, omdat het helpt het reinigingsproces met minimale inspanning te versnellen in plaats van een aparte emmer te hebben. Dus je kent dat taaie vuil en vuil dat zich aan je oppervlakken vastklampt? Weg ermee met deze hogedrukreiniger. Met slechts 2050 PSI krijgt het nog steeds de klus geklaard. Dit is energiezuinig omdat de pomp automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de trekker niet is ingeschakeld.

Opslaan en transporteren met gemak

Het is een fluitje van een cent om deze hogedrukreiniger op te slaan en te vervoeren. Het hoogwaardige snel aansluitmondstuk maakt het gemakkelijk op te bergen en aan de gang te krijgen. De design is compact en rechtop met gemonteerde wielen, zodat u hem met totaal gemak achter u kunt rollen. Zwaar tillen is niet nodig.

Geweldig voor het wassen van auto’s

Neem de proef op de som door uw auto’s onder druk te wassen. Het wordt geleverd met een wasmiddeltank en een zeepmondstuk voor eenvoudige en snelle reiniging. Zorg er wel voor dat je nooit water in de motor spuit en gebruik de hogedruksproeiers niet, omdat dit de verf kan beschadigen.

Wat we niet leuk vinden

Zeepdispender kan beter

Sommige klanten waren niet onder de indruk van de zeepcontainer omdat deze klein loopt. Het kan dus voldoende navullingen nodig hebben voor het reinigen van grote oppervlakken.

Productspecificaties

PSI 2050
GPM 1.76
Lengte van het netsnoer 35 voet
Slang lengte 25 voet
Gewicht 19 pond

4. Worx WG601 Elektrische Hogedrukreiniger

Beste eenvoudig te gebruiken elektrische hogedrukreiniger

Productafbeelding van de Worx 13 Amp elektrische hogedrukreiniger 1500 PSI 1.2 GPM - WG601

Prijs controleren

De elektrische hogedrukreiniger van Worx is er trots op dat hij gemakkelijk te gebruiken is. Dus als je nieuw bent in de wereld van drukwassen, is dit een geweldige plek om te beginnen.

Ten eerste is het gemakkelijk te vervoeren, dankzij de handgreep. Je kunt het oppakken, zoals een tas, en het met je mee verplaatsen.

Ten tweede is het super eenvoudig en snel om de spuitmonden te vervangen. Dus als u van de ene hoek naar de andere moet gaan, kunt u dit zonder problemen doen.

Ten slotte is het 1500 PSI, dus het is gemakkelijk te gebruiken op de meeste oppervlakken zonder het risico op schade. Het ergonomische ontwerp en de handige constructie zetten een hoop kracht in een gebruiksvriendelijk model. We denken dat je dit geweldig zult vinden!

Wat we leuk vinden

On-Board Nozzle Opslag

Houd de meegeleverde spuitmonden op de hogedrukreiniger met de opslag aan boord. Dit minimaliseert het risico om iets te verliezen en maakt het gemakkelijk om snel te pakken wat je nodig hebt.

Inclusief axiale nokkenapomp

Als u op zoek bent naar een betrouwbare hogedrukreiniger, hoeft u niet verder te zoeken. Dit wordt geleverd met een handige axiale nokkenpomp die in de machine is geĆÆntegreerd. Dit levert zowel vermogen als efficiĆ«ntie aan de machine.

1,2 gallon per minuut

De reden dat we dit roepen, is dat hoewel het veel stroom is, het niet veel water is. Zo kunt u geld, water en energie besparen bij het schoonmaken van het huis dankzij de GPM.

Wat we niet leuk vinden

Veel lange onderdelen en geen opslag

Het snoer en de slang zijn lang en er is nergens om ze op de machine op te slaan. Zonder wielen op de machine, elke keer dat u het verplaatst, moet u de machine, de slang en het snoer dragen en het spuitpistool van de grond houden. Het is een beetje een faff.

Productspecificaties

PSI 1500
GPM 1.2
Lengte van het netsnoer 35 voet
Slang lengte 20 voet
Gewicht 18.01 pond

5. Vakman elektrische hogedrukreiniger

Beste budget elektrische hogedrukreiniger

Productafbeelding van de CRAFTSMAN elektrische hogedrukreiniger, koud water, 1700-PSI, 1.2-GPM, bedrade (CMEPW1700)

Bekijk op Amazon
Bekijk op Lowes

De Craftsman hogedrukreiniger is een geweldige optie als u geen fortuin wilt uitgeven, maar u wilt toch een kwaliteitsoptie. Het is veel goedkoper dan de gemiddelde hogedrukreinigers, dus het moet de bank niet te veel breken.

Het wordt ook geleverd met een zeepapplicator en twee spuitmonden. Dit maakt het geweldig voor veelzijdige reiniging. U kunt het mondstuk eenvoudig vervangen, afhankelijk van de taak.

Met een PSI van 1700 en een GPM van 1,2 krijg je ongelooflijke kracht met deze machine.

Wat we leuk vinden

Levert ongelooflijke reinigingsresultaten

Maakt u zich zorgen over uw elektrische hogedrukreiniger die geen maximale reiniging levert? De kracht van dit model kan hardnekkig vuil snel wegblazen, binnen enkele minuten. U kunt tonnen tijd, energie en water besparen door dit te gebruiken, omdat het snel werkt.

Ingebouwde opslag

Met een ingebouwde koordwikkel en een plek om accessoires op te bergen, kun je alles op Ć©Ć©n plek bewaren. Dit is niet alleen handig voor u, maar het beschermt de accessoires ook tegen schade terwijl u de hogedrukreiniger vervoert en opbergt.

Lichtgewicht

Met een gewicht van 17,69 pond wordt dit geleverd met twee verwisselbare spuitmonden en een zeepapplicator. Dit zorgt ervoor dat de hogedrukreiniger ideaal is voor allerlei klussen.r je wast hek, beton, ramen, gevelbeplating, houten oppervlakken en meer. Het is de op een na lichtste elektrische hogedrukreinigeroptie op de lijst.

Wat we niet leuk vinden

Korte slang

Het is vermeldenswaard dat de slang alleen tot 20 voet kan worden verlengd, waardoor anderen een extra slanglengte wensen om grotere gebieden voor reiniging te bedekken.

Productspecificaties

PSI 1700
GPM 1.2
Lengte van het netsnoer 35 voet
Slang lengte 20 voet
Gewicht 17,69 pond

6. Stanley SHP1600 elektrische hogedrukreiniger

Beste lichtgewicht elektrische hogedrukreiniger

Productafbeelding van de Stanley SHP1600 SHP elektrische hogedrukreiniger 1600 Max PSI, 1,3 GPM, wordt geleverd met vari nozzle, wand, spuitpistool, 20 'slang en schuimkanon

Bekijk op Amazon
Bekijk op HomeDepot

Wil je iets dat lekker licht van gewicht is, en dus makkelijk te manoeuvreren, bekijk dan dit model van Stanley.

Met een gewicht van slechts 15,21 pond is het praktisch te gebruiken, vooral voor een niet-draagbare optie.

Het lichtgewicht maakt het zeer gemakkelijk om te dragen en te vervoeren door het huis. Hierdoor kun je het voor verschillende taken gebruiken, zelfs als je de laatste tijd niet naar de sportschool bent geweest!

Wat we leuk vinden

Cleaning Force past bij een verscheidenheid aan taken

De 1600 PSI is krachtig, maar niet tot het punt waarop het te gevaarlijk is voor bepaalde oppervlakken. U kunt dit testen op gevelbeplating, cement, tuinmeubilair, campers, auto’s, vrachtwagens, zwembadtegels, trottoirs en nog veel meer.

Inclusief wasmiddeltank

Dit wordt geleverd met een meegeleverde wasmiddeltank waardoor het gemakkelijker dan ooit is om zeep te gebruiken voor bepaalde taken. We houden hiervan voor het reinigen van voertuigen, omdat de zeep het supereenvoudig maakt om hardnekkig vuil weg te blazen.

Variabel mondstuk

In plaats van meerdere afzonderlijke nozzles moet je aansluiten, deze heeft een variabel mondstuk. U kunt het eenvoudig draaien om de graadinstelling te wijzigen. Dit bespaart u tijd en voorkomt dat u waardevolle nozzles verliest.

Wat we niet leuk vinden

Gemiddelde zeepdispenser

Hoewel de wasmiddeltank nuttig is, laat de zeepdispenser veel te wensen over. Het is onhandig en tijdrovend om het zeepmondstuk aan de machine toe te voegen. Bovendien heeft het niet veel druk wanneer je het wel gebruikt. Het maakt het een beetje zinloos om voor bepaalde banen te gebruiken.

Productspecificaties

PSI 1600
GPM 1.3
Lengte van het netsnoer 35 voet
Slang lengte 20 voet
Gewicht 15.21 pond

7. Rrtizan elektrische hogedrukreiniger

Beste elektrische hogedrukreiniger met accessoires

Productafbeelding van de Rrtizan elektrische hogedrukreiniger, 1800W high power reinigermachine met schuimkanon, voor het reinigen van auto's / patio's / hekken / huizen / opritten, 1,76 GPM, 2030PSI (RT300)

Prijs controleren

Hoe meer accessoires een hogedrukreiniger heeft, hoe veelzijdiger hij is. Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met een aantal geweldige accessoires.

Dit omvat een spuitpistool, een koordhouder, een verstelbaar mondstuk, een reinigingstank, wielen en zelfs een moersleutel.

Deze accessoires maken het gemakkelijker om een verscheidenheid aan taken uit te voeren, waardoor dit een fantastische keuze is voor veel klussen in huis.

Wat we leuk vinden

Universele motor

De universele motor op deze hogedrukreiniger biedt een maximale PSI-classificatie van 2030, wat geweldig is voor vrijwel alle taken! Het heeft ook een sterke stroom van 1,76 GPM die ongelooflijke reinigingskracht biedt. U kunt dit gebruiken voor voertuigen, dekken, gevelbeplating, schuren, opritten en nog veel meer.

Verstelbaar mondstuk

Geen behoefte aan tonnen verschillende nozzles met dit. Het wordt geleverd met een verstelbaar mondstuk dat een sproeihoek van nul tot 60 graden bevat. U kunt nu snel de hoek veranderen terwijl u onderweg bent, waardoor het gemakkelijker wordt om verschillende taken aan te pakken. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van sproeikoppen.

Inclusief veilige technologie

Deze hogedrukreiniger heeft een compleet stopsysteem dat automatisch de pompmotor uitschakelt wanneer u niet met de reiniger bezig bent. Dit bespaart energie en beschermt de pomp.

Wat we niet leuk vinden

Goedkope bouw

Sommige klanten vonden de constructie vrij goedkoop. Dit is een behoorlijk budgetvriendelijke hogedrukreiniger, dus het zal niet de meest hoogwaardige apparatuur zijn, maar houd daar rekening mee. Sommige klanten ervaren ook lekkages als gevolg van het gebruikte materiaal.

Productspecificaties

PSI 2030
GPM 1.76
Lengte van het netsnoer 36 voet
Slang lengte 16 voet
Gewicht 21,8 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best PSI GPM Lengte van het netsnoer Slang lengte Gewicht
Sun Joe SPX3000 Hogedrukreiniger Veelzijdig 2030 1.76 35 voet 20 voet 31 pond
WholeSun elektrische hogedrukreiniger Machtig 3000 2.4 33 voet 20 voet 18,46 pond
Westinghouse ePX3050 Elektrische Hogedrukreiniger Betrouwbaar 2050 1.76 35 voet 25 voet 19 pond
Worx elektrische hogedrukreiniger Eenvoudig te gebruiken 1,500 1 35 voet 20 voet 18,01 pond
Vakman Elektrische Hogedrukreiniger Budgetkeuze 1700 1.2 35 voet 20 voet 17,69 pond
Stanley elektrische hogedrukreiniger Lichtgewicht 1,600 1.3 35 voet 20 voet 15,21 pond
Rrtizan elektrische hogedrukreiniger Accessoires 2,030 1.76 36 voet 16 voet 21,8 pond

Gas vs elektrische hogedrukreinigers

Als u een elektrische hogedrukreiniger overweegt, zijn hier enkele van de voordelen die ze hebben ten opzichte van een gaswasser:

 • Ze zijn milieuvriendelijker. In plaats van op brandstof te werken, werken ze op batterijvermogen of zijn ze aangesloten op een stopcontact. Dit maakt ze een groenere optie omdat ze geen dampen uitstoten.
 • Hoewel de PSI-classificatie meestal lager is dan gasdrukreinigers, maakt dit ze veelzijdiger voor verschillende taken. Ze veroorzaken minder snel schade, spaan- of scheuroppervlakken, zodat u ze voor een grote verscheidenheid aan taken kunt gebruiken.
 • Elektrische hogedrukreinigers zijn over het algemeen betaalbaarder dan gaswassers met ongeveer een derde.
 • Elektrische hogedrukreinigers zijn lichter en gemakkelijker te manoeuvreren, waardoor ze een fluitje van een cent zijn om te gebruiken voor verschillende taken.
 • U hoeft geen brandstof en olie te blijven kopen om ze draaiende te houden. Zodra u uw hogedrukreiniger hebt gekocht, zijn de kosten klaar. Er zijn geen extra exploitatiekosten.

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Voordat u een oude elektrische hogedrukreiniger koopt, zijn er enkele belangrijke details waarmee u rekening moet houden. Dit zal u helpen om de beste elektrische hogedrukreiniger voor uw behoeften te krijgen.

Macht

Het vermogen van een hogedrukreiniger wordt gemeten in PSI – pond per vierkante inch – en GPM – gallons per minuut. Elektrische hogedrukreinigers hebben meestal een PSI tussen 500 en 2000, maar we hebben enkele aanbevelingen tot 3800.

Voor algemene reiniging is plakken tussen 2000 en 3000 ideaal omdat het sterk is, maar geen schade veroorzaakt. Voor zware reiniging ga je voor alles boven de 3000. Voor lichte reiniging is minder dan 2000 goed voor u.

GPM voor elektrische hogedrukreinigers ligt normaal gesproken tussen 1,2 en 2,8. Hoe hoger dit getal, hoe krachtiger de machine zal zijn.

Houd er rekening mee

Alles onder de 1000 kan te licht zijn voor wat vuil en vlekken. Deze lage aantallen zijn meestal te vinden in draagbare elektrische hogedrukreinigers. Als je op zoek bent naar iets lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren zoals dit, houd er dan rekening mee dat je kracht opoffert.

Functies

Er zijn bepaalde functies die u zult vinden op elektrische hogedrukreinigers die ze efficiƫnter en gemakkelijker te gebruiken maken. Let op dingen als:

 • Totaalstopsystemen: De machine wordt automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en de pomp te beschermen.
 • Wasmiddeltanks: Als u zeep en hogedrukreiniger met uw machine wilt gebruiken, is het belangrijk om er een te kopen met een wasmiddeltank.
 • Wielen: Als u geen draagbare hogedrukreiniger wilt, maar toch iets wilt dat gemakkelijk te navigeren is, koop er dan een op wielen.
 • Slanghaspel: Een slanghaspel maakt het gemakkelijker om de slang op te bergen, zodat deze beschermd blijft tijdens opslag en transport.

Er zijn veel andere functies beschikbaar, dus controleer wat elk specifiek model biedt.

Lengte van het netsnoer

Netsnoerlengtes variƫren van ongeveer 16 tot 40 voet. We raden aan om naar alles van 30 voet en langer te kijken. We hebben echter enkele kortere opties, maar houd er rekening mee dat ze onhandig kunnen worden. Maar met een verlengsnoer ben je gesorteerd!

Gebruiksgemak

Niemand wil een hogedrukreiniger die zoveel toeters en bellen heeft dat het lastig is om te gebruiken, vooral als dit je eerste keer is. We raden aan om er een te kopen met bepaalde functies die de hogedrukreiniger gebruiksvriendelijker maken. Dit kan een eenvoudig in te drukken trigger, een lichtgewicht, verstelbare nozzles of snel aan te sluiten tips zijn.

Slang lengte

Voorkeuren voor de lengte van de hogedrukreinigers verschillen tussen mensen. Sommigen houden van een langere, zodat ze meer flexibiliteit hebben, terwijl anderen de voorkeur geven aan een kortere die soms gemakkelijker te gebruiken is. De slanglengte varieert meestal van 16 tot 20 voet.

Begroting

Elektrische hogedrukreinigers variƫren meestal van ongeveer $ 50 tot $ 250, waarbij de meerderheid tussen $ 100 en $ 200 ligt. Als u een beperkt budget heeft, zijn er veel geweldige opties aan de onderkant van de prijsschaal.

Accessoires

Kijk uit voor een aantal handige hulpstukken en accessoires die uw drukwaservaring zullen verbeteren. Dit kan een verscheidenheid aan nozzles, een zeepmondstuk, een borstelmondstuk, een spuitpistool en meer omvatten.

Garantie

We raden u aan de garantie te controleren om te zien hoe lang schade en storingen worden gedekt. Een goede garantie is ongeveer twee jaar, maar sommige hebben een jaar garantie, terwijl anderen iets langer hebben.


Veelgestelde vragen

Zijn elektrische hogedrukreinigers goed?

Ja! Als u op zoek bent naar een hogedrukreiniger voor thuisgebruik, zijn elektrische hogedrukreinigers de juiste keuze. Gasdrukreinigers zijn ongetwijfeld krachtiger, maar ze zijn niet altijd nodig voor thuisgebruik. Ze zijn meer gericht op commerciƫle banen.

Wat kan ik doen met een elektrische hogedrukreiniger?

Gelukkig kun je de meeste klussen doen met een elektrische hogedrukreiniger. Al onze aanbevelingen zijn geschikt voor elke klus in huis, inclusief het schoonmaken van voertuigen, gevelbeplating, opritten, trottoirs en nog veel meer.

Wat kan ik niet doen met een elektrische hogedrukreiniger?

U kunt moeite hebben om hardnekkige vlekken en kleverig vuil diep te reinigen als de PSI zich aan de onderkant bevindt. Houd er dus rekening mee dat niet elke elektrische hogedrukreiniger het sterkste vermogen heeft.

We zouden ook niet aanraden om commercieel werk te doen met een elektrische hogedrukreiniger. Het zal langer duren. Het zou een betere financiƫle keuze zijn om gas te gebruiken, wat sneller is en u tijd en geld bespaart.

Wat is belangrijker? PSI of GPM?

We vinden ze net zo belangrijk en de combinatie is cruciaal. De PSI is wat de stripping-actie zal bieden om vuil op te tillen en weg te verplaatsen. De GPM gaat meer over de spoelkracht die het vuil dat je hebt opgetild wegvoert.

Als u de PSI vermenigvuldigt met de GPM, krijgt u de reinigingseenheid (CU), wat voor sommige klanten een gemakkelijkere manier is om ernaar te kijken.

Bijvoorbeeld

Een hogedrukreiniger met een 3600 PSI en een 2.4 GPM heeft een CU van 8640. Hoe hoger dit getal, hoe krachtiger de hogedrukreiniger.

Welke PSI gebruiken professionele powerwashers?

Professionele powerwashers zullen meestal kiezen voor een gas hogedrukreiniger. Deze machines hebben meestal een PSI van tussen de 3000 en 4000.

Hoe lang gaan elektrische hogedrukreinigers mee?

Elektrische hogedrukreinigers gaan meestal 500 uur mee. Gezien het feit dat de meeste hogedrukreinigers krijgen 50 uur gebruik per jaar, dat komt overeen met 10 jaar probleemloos gebruik, op voorwaarde dat u het onderhoudt volgens de richtlijnen van de fabrikant.


Elektrisch vermogen

Om samen te vatten, bij het winkelen voor een elektrische hogedrukreiniger, moet u rekening houden met de PSI, de GPM, de slanglengte, de snoerlengte en het gewicht.

Wanneer u al deze factoren in gedachten houdt, kunt u een hogedrukreiniger vinden die uw vakjes aanvinkt en het meest praktisch voor u is om te gebruiken.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents

Lees ook:   Beginners Bundel - Ramen, Toilet, Allesreiniger