Beste gasdrukreinigers van 2023

Bent u in de markt voor een gas hogedrukreiniger maar weet u niet waar u moet beginnen? Deze superkrachtige hogedrukreinigers kunnen een uitzonderlijke en ongeƫvenaarde reiniging bieden.

We hebben een lijst samengesteld met de zeven beste gasdrukreinigers, zodat u uw droomgereedschap kunt vinden.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de SIMPSON Cleaning MSH3125 MegaShot 3200 PSI gasdrukreiniger, 2,5 GPM, Honda GC190-motor, inclusief spuitpistool en verlengstok, 5 QC-nozzletips, 1/4-in. x 25-ft. MorFlex slang, (49-State), Zwart
Beste voor beton
Simpson 3200 PSI Hogedrukreiniger
 • Duurzaamheid van het hoogste niveau
 • Gemakkelijk te manoeuvreren
 • Het kan bijna alles aan
Prijs controleren
Productafbeelding van de Westinghouse WPX2700 gasdrukreiniger, 2700 PSI en 2,3 max GPM, zeeptank aan boord, spuitpistool en toverstok, 4 nozzleset, CARB-compatibel, voor auto's / hekken / opritten / huizen / patio's / meubels
Beste duurzaam
Westinghouse Gas Hogedrukreiniger
 • Zeeptank aan boord
 • Intense ontploffing
 • Eenvoudig transport
Prijs controleren
Productafbeelding van de TEANDE 3200PSI gasdrukreiniger Power Washher 212CC-motor, hogedrukslang, 5 nozzles, EPA / CARB / ETL-compatibel (zwart)
Beste Commercial
Teande 4200PSI Hogedrukreiniger
 • Vijf snelle nozzle tips
 • Grote schuimspuitbus
 • Werkt op verschillende terreinen
Prijs controleren

Geen producten gevonden.

Beste budgetkeuze
A-iPower gasdrukreiniger
 • Lichtgewicht en draagbaar
 • 25-voet slang
 • Opslag aan boord
Prijs controleren

Geen producten gevonden.

Beste voor thuisgebruik
Simpson Schone Machine
 • Duurzame constructie
 • Ergonomisch ontwerp
 • Axiale nokkenpomp
Prijs controleren
Productafbeelding van de Generac 8874 2900 PSI 2.4 GPM gasaangedreven residentiƫle hogedrukreiniger - geen zeeptank, 50-state / CARB-compatibel
Beste Draagbaar
Generac 2900 PSI Hogedrukreiniger
 • Eenvoudig in gebruik
 • Veilige grip voor spuitpistool
 • Snelwissel nozzle tips
Prijs controleren
Productafbeelding van de WEN PW3200 gasaangedreven 3200 PSI 208cc hogedrukreiniger, CARB-compatibel, zwart
Beste voor beton
WEN PW3200
 • Flexibel wassen
 • Zeeptank aan boord
 • Axiale nokkenpomp
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat kunt u reinigen met een hogedrukreiniger?
 • Voordelen van gasdrukreinigers
 • Hoe een gasdrukreiniger te kiezen
 • Veelgestelde vragen
 • Gas kiezen


Product beoordelingen

We hebben uren besteed aan het onderzoeken van echte klantrecensies, deskundig advies en ons eigen inzicht om een uitgebreide lijst te maken van de zeven beste gasdrukreinigers op de markt.

1. Simpson MegaShot 3100 PSI Hogedrukreiniger

Beste gasdrukreiniger voor beton

Productafbeelding van de SIMPSON Cleaning MSH3125 MegaShot 3200 PSI gasdrukreiniger, 2,5 GPM, Honda GC190-motor, inclusief spuitpistool en verlengstok, 5 QC-nozzletips, 1/4-in. x 25-ft. MorFlex slang, (49-State), Zwart

Prijs controleren

Gasdrukreinigers zijn het beste elektrische wasgereedschap voor beton, omdat beton een zeer hoge waterdruk aankan. We raden aan om minstens 3000 PSI te krijgen voor het wassen van beton, dus deze van Simpson is een geweldige keuze.

Met een residentiƫle motor van Honda, een 3200 PSI en een 2,5 GPM, zult u niet teleurgesteld zijn met de reinigingskracht van deze hogedrukreiniger. Breng je betonnen trottoirs, oprit en garagevloer in superkorte tijd van vies naar heerlijk!

Het werkt op andere oppervlakken dan beton. U kunt dit gebruiken voor het reinigen van stenen, voertuigen, patio’s, tuinmeubelen en meer.

Wat we leuk vinden

Duurzaamheid van het hoogste niveau

Dit is geen goedkoop product, dus het is geweldig dat het zo lang meegaat. Door de grote brandstoftank kan de hogedrukreiniger lang draaien. De motor zelf is stevig, duurzaam en gemakkelijk te bedienen.

De OEM-technologiepomp vereist minder onderhoud en het carter hoeft geen olie te worden vervangen. Last but not least is de slang gemaakt van hoogwaardig materiaal, niet-maring en flexibel die alle soorten zwaar gebruik aankan.

Gemakkelijk te manoeuvreren

Slechts Ć©Ć©n blik op dit apparaat en je kunt zien dat het super gemakkelijk te manoeuvreren zal zijn. Het is zeer goed uitgebalanceerd, dus zal niet kantelen als je erop duwt. De grote 10 inch wielen maken het ook gemakkelijk om over verschillende terreinen te navigeren.

Het kan bijna alles aan

Test deze hogedrukreiniger en kijk wat hij kan doen. Het is ontworpen om vuil en schimmel te verwijderen, zodat u afscheid kunt nemen van vervelende resten op oppervlakken. Dit omvat gevelbeplating, dekken, garagevloeren, bakstenen patio’s en natuurlijk beton. U kunt het ook gebruiken op voertuigen, boten, campers, outdoor meubels, gazon apparatuur, en grills.

Wat we niet leuk vinden

Kan te sterk zijn voor sommige banen

3200 PSI is zeer sterk. Soms kan dit te sterk zijn voor bepaalde oppervlakken, zelfs degene die Simpson heeft goedgekeurd. Zorg ervoor dat u test in een onopvallende ruimte met het breedste mondstuk van een paar meter afstand om te controleren op bewijs van schade.

Productspecificaties

PSI 3200
GPM 2.5
Op wielen? Ja
Gewicht 65 pond
Garantie 2 jaar motor, 1 jaar pomp, 5 jaar frame, 90 dagen accessoires

2. Westinghouse WPX2700 gasdrukreiniger

Beste duurzame gasdrukreiniger

Productafbeelding van de Westinghouse WPX2700 gasdrukreiniger, 2700 PSI en 2,3 max GPM, zeeptank aan boord, spuitpistool en toverstok, 4 nozzleset, CARB-compatibel, voor auto's / hekken / opritten / huizen / patio's / meubels

Prijs controleren

Dit is een zeer duurzame optie die wordt ondersteund door duizenden tevreden klanten. Het is een heavy-duty hogedrukreiniger met een duurzame, onderhoudsvrije axiale nokkenpomp die is ontworpen om duurzaam en handig te zijn.

Een robuust stalen frame met slijtvaste materialen beschermt ook de hoofdcomponenten. Dit frame is ook heel gemakkelijk schoon te maken, wat zal helpen om de levensduur te verlengen.

Als je op zoek bent naar iets dat lang meegaat en je nooit in de steek laat , dan is dit er een om te overwegen. Bovendien kan het met een PSI van 2700 de meeste taken aan zonder te hard te zijn voor uw oppervlakken.

Wat we leuk vinden

Zeeptank aan boord

Het is een goede dag als je een gasdrukreiniger vindt met een zeeptank aan boord! Met de capaciteit van 1/2 gallon kunt u hiermee wasmiddel toevoegen, wat het schoonmaken een stuk eenvoudiger kan maken.

Intense ontploffing

Dit heeft een intense ontploffing, vooral bij gebruik van het mondstuk van nul graden, om vet, vuil en andere vlekken te helpen snijden.

Eenvoudig vervoer

Deze hogedrukreiniger is zeer eenvoudig te vervoeren, dankzij de 12-inch never-flat wielen en het stevige frame. Bovendien is de slang slijtvast, dus zelfs als deze op de grond loopt, raakt deze niet beschadigd.

Wat we niet leuk vinden

Raakt gemakkelijk oververhit

De motor kan heet en oververhit raken. Dit kan ervoor zorgen dat de hogedrukreiniger niet meer werkt totdat deze is afgekoeld, maar het kan ook schade aan de slang veroorzaken omdat de twee elementen in contact staan. Oververhitting wordt meestal veroorzaakt door gebruik op een warme dag, in de zon te laten staan of het zonder pauzes te gebruiken.

Kan olie lekken

Nogal wat klanten merkten op dat hun hogedrukreiniger olie lekte. Dit gebeurt normaal gesproken vrij vroeg na het kopen van het product, dus u moet dit op tijd opmerken om het onder de garantie te laten repareren.

Productspecificaties

PSI 2700
GPM 2.3
Op wielen? Ja
Gewicht 63 pond
Garantie Tussen 1-3 jaar, afhankelijk van de dekking die u nodig hebt (1)

3. Teande 4200PSI gasdrukreiniger

Beste commerciƫle gasdrukreiniger

Productafbeelding van de TEANDE 3200PSI gasdrukreiniger Power Washher 212CC-motor, hogedrukslang, 5 nozzles, EPA / CARB / ETL-compatibel (zwart)

Prijs controleren

Heeft u een hogedrukreiniger nodig die u in commerciƫle ruimtes kunt gebruiken? Misschien heb je een bouwplaats om op te ruimen, of een autobedrijf, of iets heel anders. Dit is naar onze mening een topkeuze, omdat het duurzaam is, geweldig voor zwaar werk en een hoge PSI van 4200 heeft.

Vermogen is een van de grote dingen om op te merken over deze hogedrukreiniger. Naast de hoge PSI heeft het een super geweldige GPM van 2,8. Dit is een geweldige stroom die hardnekkige vlekken zal wegblazen, waardoor je super tevreden klanten overhoudt.

Als je veel taken bij de hand hebt, heb je zoiets efficiƫnts nodig. De brandstof kan volledig worden verbrand, zodat u 90 procent meer reinigingskracht krijgt dan een elektrische hogedrukreiniger.

Wat we leuk vinden

Vijf snelle nozzle-tips

Hoe meer nozzle tips, hoe veelzijdiger de hogedrukreiniger. Deze wordt geleverd met vijf: 0, 15, 25, 40 graden en een zeepmondstuk. Hierdoor kan de hogedrukreiniger voor verschillende taken worden gebruikt. Probeer huizen, gebouwen, voertuigen, boten schoon te maken, dekken, opritten, patio’s, frames en meer.

Grote schuimspuitbus

Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met een extra grote schuimspuitbus. Voeg je favoriete hogedrukreiniger toe en je zult niet lang opraken. Hierdoor kunt u grotere klussen zonder onderbreking uitvoeren.

Werkt op verschillende terreinen

Met het stevige frame en de grote wielen is dit zelfs op lastig terrein gemakkelijk te verplaatsen. De 10-inch pneumatische wielen helpen bij de wendbaarheid. Dus waar uw klant ook is gevestigd, u kunt deze gasdrukreiniger meenemen.

Wat we niet leuk vinden

PSI in kwestie

Hoewel veel klanten perfect tevreden zijn, zijn er nogal wat ontevreden klanten die de PSI in twijfel trekken. Ze zeggen dat het niet aanvoelt als 4200 PSI, maar misschien ergens rond de 3000.

Productspecificaties

PSI 4200
GPM 2.8
Op wielen? Ja
Gewicht 66,1 pond
Garantie Twee jaar

4. A-iPower APW2700C gas aangedreven hogedrukreiniger

Beste budget gasdrukreiniger

Geen producten gevonden.

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot

Zoals eerder vermeld, zijn gasdrukreinigers duur. Maar als u op zoek bent naar iets lager dan de gemiddelde prijs, is de A-iPower APW2700C een uitstekende optie van topkwaliteit.

Deze hogedrukreiniger heeft een PSI van 2700 waardoor hij geweldig is voor gebruik in huis. Het is ontworpen voor het reinigen van dekken, trottoirs, patio’s, veranda’s, opritten, voertuigen en gevelbeplating. Dus je kunt elke klus klaren met dit geweldige apparaat.

Het heeft een verbindingsstok met een punt van 0 graden en 25 graden, zodat u het kunt gebruiken voor het wegblazen van vuil of een zachtere reiniging. Het wordt ook geleverd met zeepmondpunten voor een bredere mate van reinigingsopties.

Wat we leuk vinden

Lichtgewicht en draagbaar

Met een gewicht van slechts 62,8 pond is dit een vrij lichte gasdrukreiniger. Bovendien is het met het stevige frame en de grote wielen heel gemakkelijk om dit te manoeuvreren en mee te nemen waar je moet.

25-voet slang

De lange 25-voets slang geeft je veel flexibiliteit. Het is lang genoeg om een reeks plekken te bereiken zonder het hoofdlichaam met je mee te hoeven dragen.

Opslag aan boord

Dit wordt geleverd met opslag aan boord, zodat u nooit creatief hoeft te zijn met het opslaan van de spuitmonden, slang, snoer en andere elementen.

Wat we niet leuk vinden

Slang te dicht bij de motor

De slang zit te dicht bij de motor en uitlaat. Omdat de motor en uitlaat erg heet worden, is dit uiteindelijk een probleem en kan het de slang beschadigen.

Wordt uitgeschakeld bij het verplaatsen

Wanneer u deze hogedrukreiniger vervoert terwijl deze is ingeschakeld, wordt deze vaak uitgeschakeld. Dit is niet ideaal als u alleen maar probeert het frame rond uw auto te verplaatsen.

Productspecificaties

PSI 2700
GPM 2.3
Op wielen? Ja
Gewicht 62,8 pond
Garantie Een jaar

5. Simpson Schone Machine Hogedrukreiniger

Beste gasdrukreiniger voor thuisgebruik

Geen producten gevonden.

Prijs controleren

Voor klussen in huis, bekijk deze Simpson gasdrukreiniger. Met slechts 2400 PSI kan het de meeste rommel reinigen terwijl het nog steeds zacht genoeg is om te gebruiken op de meeste oppervlakken, inclusief gevelbeplating, tuinmeubelen en voertuigen.

Het is ook een superlicht apparaat met slechts 43 pond. Het is ook erg compact, dus over het algemeen is het gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen. Dit maakt het ideaal voor thuisgebruik, zelfs als je niet veel ruimte hebt, omdat het niet te veel ruimte in beslag neemt.

Gebruik deze handige machine om uw terras, gevelbeplating, buitenruimtes, meubels en auto’s van zero naar hero te brengen. En zonder het risico van het chippen van verf, het veroorzaken van scheuren of het beschadigen van iets.

Wat we leuk vinden

Duurzame constructie

Dit is een volledig geassembleerd apparaat met een stevig stalen frame om u gemoedsrust te geven. Het is ook gepoedercoat om corrosiebestendigheid te garanderen. Last but not least wordt het geleverd met een neerklapbare handgreep waarmee u hem snel en gemakkelijk kunt opbergen.

Ergonomisch ontwerp

Deze compacte hogedrukreiniger is ergonomisch ontworpen om u een gemakkelijke en comfortabele ervaring te bieden.

Axiale nokkenaspomp

De axiale nokkenpomp van OEM Technologies is een geweldige functie om op een hogedrukreiniger te hebben. Het is een onderhoudsvrije pomp, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Wat we niet leuk vinden

Kleine gastank

Sommige klanten vinden de gastank te klein. Het loopt ongeveer 40 minutenvoore moet er wat meer gas in stoppen. Wanneer u van plan bent om uw zaterdag door te brengen met een grondige buitenreiniging, kan dit bijdragen aan veel gasstops.

Kijk uit voor lekken

Nogal wat klanten klaagden over lekken. Sommige hadden te maken met de olie die uit de motor lekte. Andere klachten hadden te maken met lekkages uit de waterinlaten.

Productspecificaties

PSI 2400
GPM 2
Op wielen? Ja
Gewicht 43 pond
Garantie 2 jaar motor, 1 jaar pomp en frame, 90 dagen accessoires

6. Generac 2900 PSI Hogedrukreiniger

Beste draagbare gasdrukreiniger

Productafbeelding van de Generac 8874 2900 PSI 2.4 GPM gasaangedreven residentiƫle hogedrukreiniger - geen zeeptank, 50-state / CARB-compatibel

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Veel van onze suggesties zijn lekker makkelijk te vervoeren aangezien de meeste op wielen staan. Toch is dit een topkeuze als u op zoek bent naar een draagbare hogedrukreiniger. Het is een van de lichtste gasdrukreinigers op de markt, met een gewicht van slechts 50 pond. Dit maakt het heel gemakkelijk om mee te nemen terwijl u uw buitenruimtes grondig schoonmaakt.

Het frame is ook zuinig gebouwd met een zeer stevige omtrek, handgreep en grote wielen.

Wat betreft druk, het heeft een PSI van 2900, dus het is mooi en sterk, maar het zal nog steeds vrij zacht zijn voor je oppervlakken.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig te gebruiken

Heb je ooit een hogedrukreiniger gebruikt die gewoon lastig was om te bedienen? Welnu, dit wordt geleverd met een easy-pull-trigger om de hele ervaring beter te maken. Het vermindert vingervermoeidheid en maakt de ervaring des te comfortabeler.

Veilige grip voor spuitpistool

Het spuitpistool bungelt niet alleen naar beneden terwijl je het vervoert. Er is een zeer veilig gripgebied om het vast te houden terwijl u de hogedrukreiniger verplaatst of opbergt.

Quick Change Nozzle Tips

Dit wordt geleverd met vier snelwisselmondpunten. Ze zijn gemakkelijk om te schakelen, waardoor het super eenvoudig is om ze te wisselen, afhankelijk van de taak die voor handen is. De opties zijn 0 graden, 25 graden, 40 graden en zeep.

Wat we niet leuk vinden

Worstel om het draaiende te krijgen

Veel klanten hadden moeite om dit ding in de lucht te krijgen. Of het zou niet beginnen bij aankomst, of het zou een tijdje duren. Klantenservice is niet zo geweldig, dus veel klanten moesten het probleem oplossen met hun eigen geld.

Niet erg duurzaam

Sommige klanten hadden dit een jaar voordat het stopte met werken; anderen konden het een paar keer gebruiken. Het is ook niet altijd de motor die uitgeeft. Het frame is niet het meest duurzaam, de wielen kunnen loskomen en soms raken de spuitmonden misvormd en passen ze niet meer.

Productspecificaties

PSI 2900
GPM 2.4
Op wielen? Ja
Gewicht 50 pond
Garantie Drie jaar

7. WEN PW3200 3200 PSI Hogedrukreiniger

Beste gasdrukreiniger voor beton

Productafbeelding van de WEN PW3200 gasaangedreven 3200 PSI 208cc hogedrukreiniger, CARB-compatibel, zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Bekijk op Target
Bekijk op Wenproducts

Gasdrukreinigers zijn het beste elektrische wasgereedschap voor beton, omdat beton een zeer hoge waterdruk aankan. We raden aan om minstens 3000 PSI te krijgen voor het wassen van beton, dus deze van WEN is een uitstekende keuze.

Met een viertaktmotor, een 3200 PSI en een 2,5 GPM zult u niet teleurgesteld zijn over de reinigingskracht van deze hogedrukreiniger. Breng je betonnen trottoirs, oprit en garagevloer in superkorte tijd van vies naar heerlijk!

Het werkt op andere oppervlakken dan beton. U kunt dit gebruiken voor het reinigen van voertuigen, campers, boten, gevelbeplating en meer.

Wat we leuk vinden

Flexibel wassen

Met de kracht van een 30-voetslang en 12-inch wielen is het nog nooit zo eenvoudig geweest om elke centimeter van uw oprit schoon te maken. De lange slang geeft je extra bereik. Ondertussen maken de wielen het super eenvoudig om dit overal mee naartoe te nemen.

Zeeptank aan boord

Gebruik de extra kracht van wasmiddel zonder extra moeite, dankzij de zeeptank aan boord. U kunt tot 32 gram wasmiddel in de machine gieten en genieten van de extra reinigingskracht.

Eenxial Cam Pomp

Dit elektrisch gereedschap wordt geleverd met een axiale nokkenpomp. Je zult dol zijn op de super krachtige spray, dankzij deze pomp. Het zorgt er ook voor dat de machine een tijdje meegaat. Het is een zeer duurzame constructie.

Wat we niet leuk vinden

Startproblemen

Sommige klanten hadden de eerste paar keer problemen met het starten van de hogedrukreiniger. Toen er eenmaal was ingebroken, was het een stuk makkelijker om te starten. Andere klanten ontdekten echter dat dit elke keer dat ze het gebruikten, doorging. Het is misschien niet de meest betrouwbare.

Productspecificaties

PSI 3200
GPM 2.5
Op wielen? Ja
Gewicht 74,9 pond
Garantie Twee jaar

Productvergelijkingstabel

Product Best PSI GPM Op wielen? Gewicht Garantie (jaren)
Simpson MegaShot 3200 PSI Beste voor beton 3200 2.5 Ja 65 pond 90 dagen tot 5 jaar
Westinghouse Gas Hogedrukreiniger Beste duurzaam 2700 2.3 Ja 63 pond 1-3 jaar
Teande 4200PSI Gasdrukreiniger Beste Commercial 4200 2.8 Ja 66,1 pond 2 jaar
A-iPower gasdrukreiniger Beste budgetkeuze 2700 2.3 Ja 62,8 pond 1 jaar
Simpson Schone Machine Beste voor thuisgebruik 2400 2 Ja 43 pond 2 (motor); 1 (pomp & frame)
Generac 2900 PSI Hogedrukreiniger Beste Draagbaar 2900 2.4 Ja 50 pond 3 jaar
WEN PW3200 Beste voor beton 3200 2.5 Ja 74,9 pond 2 jaar

Wat kunt u reinigen met een hogedrukreiniger?

Benieuwd welke klussen een gasdrukreiniger aankan? Hier is een lijst met enkele dingen die u ermee kunt opschonen:

 • Beton, zoals trottoirs en opritten.
 • Vlonders.
 • Gevelbeplating van het huis.
 • Schoonmaken in en rond zwembaden.
 • Grills.
 • Tuinmeubilair.
 • Trailers en boten.
 • Auto’s en vrachtwagens.
 • Schermen.
 • Buiten treden.
 • Garage verdiepingen.
 • En meer!

Waarschuwing

U moet altijd voorzichtig zijn bij het gebruik van een gasdrukreiniger, omdat de PSI – of kracht – veel sterker is dan elektrische hogedrukreinigers. U kunt dus gemakkelijker schade toebrengen aan meer kwetsbare oppervlakken zoals meubels, voertuigen en gevelbeplating.

Voordelen van gasdrukreinigers

Bij het vergelijken van gas- en elektrische hogedrukreinigers hebben ze allebei hun voor- en nadelen. Maar laten we eens kijken naar enkele van de geweldige voordelen van het hebben van een gasoptie.

 • Ze zijn super krachtig. De PSI is veel hoger op een gasdrukreiniger, waardoor ze super effectief zijn. Dit kan uw reinigingstijd versnellen, beter reinigen en helpen bij het verwijderen van vlekken.
 • U kunt ze residentieel of commercieel gebruiken. Dit zijn zware apparaten, dus als u iets wilt dat u thuis of op het werk kunt gebruiken, is gas de juiste keuze.
 • Gasdrukreinigers hebben een hogere waterstroom, die wordt gewaardeerd op gallons per minuut (GPM). Hierdoor kun je veel meer kracht gebruiken dan een elektrische hogedrukreiniger.
 • Ze zijn zeer duurzaam. Ze zijn gemaakt met onderdelen van hogere kwaliteit vanwege de verhoogde waterdruk, dus ze gaan vaak langer mee.
 • Ze komen meestal op wielen. Hoewel ze zwaarder zijn, worden ze meestal geleverd in een zeer draagbaar frame dat de manoeuvreerbaarheid eigenlijk gemakkelijker kan maken dan een elektrische hogedrukreiniger die niet op wielen komt.

Hoe een gasdrukreiniger te kiezen

Als je van het geluid van een gasdrukreiniger houdt, is het misschien tijd om er een te kopen. Voordat u dat doet, moet u rekening houden met deze belangrijke factoren om u te helpen de beste te kiezen voor uw specifieke behoeften.

Draagbaarheid

Hoewel u geen draadloze of superlichte gasdrukreinigers zult vinden, kunt u er nog steeds een vinden die draagbaarder zijn dan andere.

Als je iets wilt dat gemakkelijk te manoeuvreren is, raden we je aan iets te kopen dat in een stevig frame op wielen zit. Op die manier kunt u het gemakkelijk van de ene plaats naar de andere verplaatsen.

Duurzaamheid

U moet controleren waar de hogedrukreiniger van is gemaakt. Niet alleen het hoofdgedeelte, maar alle verbindingsonderdelen, de slang, de pomp, het frame en al het andere.

Gewicht en ergonomie

Controleer hoeveel de hogedrukreiniger weegt. Het minimum zal ongeveer 50 pond zijn – dus houd er rekening mee dat dit zware gereedschappen zijn! Maar de ergonomie zal een verschil maken. Als het op wielen in een gebruiksvriendelijk frame staat, zou het gewicht geen probleem moeten zijn.

Waterdruk

De waterdruk wordt gemeten in PSI – pond per vierkante inch. De meeste gasdrukreinigers beginnen rond de 2700 PSI, maar bevinden zich meestal in het bereik van 3000-4000. Hoe hoger dit getal, hoe meer kracht de hogedrukreiniger zal hebben.

U moet ook de GPM controleren – gallons per minuut. Dit getal geeft de hoeveelheid water weer die uit het apparaat kan komen. Nogmaals, hoe hoger dit getal, hoe sterker de druk.

Veiligheid

Overweeg alle veiligheidsmaatregelen die de hogedrukreiniger heeft. Dit kan een kinderslot, automatische uitschakeling of andere coole functies omvatten.

Begroting

Gas hogedrukreinigers zijn een investering, maar ze komen wel in een reeks prijzen. Je zult waarschijnlijk niet iets vinden voor minder dan $ 200. Toch kunt u kwaliteitsdrukreinigers vinden aan de onderkant van de prijsklasse voor deze tool.

Extra functies

Welke extra functies heeft de hogedrukreiniger? Wordt het geleverd met accessoires, extra spuitmonden, een oliewaarschuwingssysteem? Het is de moeite waard om dit te bekijken, zodat u weet hoeveel gebruik u uit de hogedrukreiniger haalt.

Garantie

Last but not least, controleer de garantie om te zien hoe lang de hogedrukreiniger wordt gedekt in geval van schade, storingen of ongevallen.


Veelgestelde vragen

Zijn gasdrukreinigers beter dan elektrische?

Weten of gasdrukreinigers beter zijn dan elektrische modellen is lastig te beantwoorden. Gasversies vereisen meer onderhoud en ze zijn zwaarder, luidruchtiger en duurder. Ze zijn echter ook krachtiger.

Hoe lang gaan hogedrukreinigers mee?

Een hogedrukreiniger moet tot 500 uur meegaan, wat ongeveer tien jaar is als deze goed wordt onderhouden en wordt gebruikt volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Welke PSI is veilig voor het wassen van auto’s?

De juiste PSI die als veilig wordt beschouwd voor wahing-auto’s is 1.200 tot 1.900. U moet ook rekening houden met de gallons per minuut (GPM). Om de hogedrukreiniger effectief te laten werken, hebt u 1,4 tot 1,6 GPM nodig.

Welke PSI heb ik nodig om mijn deck schoon te maken?

Weten welke PSI je nodig hebt om een deck schoon te maken, hangt af van het gebruikte materiaal. Een composiet dek moet een PSI van 500 tot 600 hebben, terwijl hardhout 1.200 PSI aankan.

Hoe lang kunt u een gasdrukreiniger laten draaien?

Je kunt een gasdrukreiniger ongeveer dertig minuten laten draaien, wat voor een elektrische versie een stuk langer is dan vijf tot tien minuten.

Gas kiezen

Wanneer u een gasdrukreiniger kiest, neemt u de stroom echt een tandje hoger. Al onze keuzes liggen tussen de 2400 en 3300 PSI, dus ze zijn sterk, krachtig en stevig genoeg om de taken aan te kunnen.

Of u nu op zoek bent naar iets om commercieel of residentieel te gebruiken, hebben we opties voor u!

Houd bij het winkelen rekening met de belangrijkste details: PSI, GPM, draagbaarheid, gewicht en natuurlijk de garantie.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Dettol Allesreiniger Spray Citroen & Limoen - Maxi Pack - 2 x 750 ml