Beste gassnarentrimmers van 2022

Als je een enorme tuin of veel gebieden hebt om een touwtrimmer te gebruiken, wil je misschien een gassnarentrimmer kiezen. Deze zijn super krachtig en zullen de klus snel en efficiƫnt klaren.

Met zoveel opties op de markt is het echter moeilijk om te weten welke je moet kiezen. Deze koopgids en onze diepgaande beoordelingen laten u kennismaken met zeven van de beste gassnarentrimmers die vandaag beschikbaar zijn.

Blijf lezen om te worden gekoppeld aan iets krachtigs en indrukwekkends.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Echo 21.2cc Straight Shaft Trimmer
Beste lichtgewicht gassnarentrimmer
Echo 21.2cc Rechte As Trimmer
 • I-30 Startsysteem
 • Comfortabel ontwerp
 • Speed-Feed 400 Trimmer Kop
Prijs controleren
Productafbeelding van de Honda 35cc straight shaft gastrimmer
Beste eenvoudig te gebruiken gassnarentrimmer
Honda 35cc Rechte As Gas Trimmer
 • 360Ā° kantelbare motor
 • Eenvoudig startende motor
 • Meegeleverde riem en harnas
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ryobi 4-cycle 30cc-gastrimmer
Beste veelzijdige gassnarentrimmer
Ryobi 4-Cyclus 30cc Gas Trimmer
 • Laag geluidsniveau
 • Het is niet nodig om te mixen
 • Voorste handgreep op rechte as
Prijs controleren
Productafbeelding van de Toro 25.4cc Attachment Capable String Trimmer
Beste stille gassnarentrimmer
Toro 25.4cc Bevestiging Geschikt String Trimmer
 • Compatibel met verschillende bijlagen
 • Premium carburateur
 • Lichtgewicht en breed
Prijs controleren
Productafbeelding van de Sunseeker 52cc snarentrimmer en bosmaaier
Beste krachtige gassnarentrimmer
Sunseeker 52cc snarentrimmer en bosmaaier
 • Voor zowel delicate als zware klussen
 • Gemakkelijk te manoeuvreren
 • Aluminium constructie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Homelite 26cc straight shaft gastrimmer
Beste budget gassnarentrimmer
Homelite 26cc gastrimmer met rechte as
 • Eenvoudig en snel laden van snaren
 • 10,5 Pond
 • Verstelbaar en Straight Handvat
Prijs controleren
Productafbeelding van de Echo 42.7 cc bosmaaier trimmer
Beste professionele gassnarentrimmer
Echo 42.7 cc Bosmaaier Trimmer
 • 42.7cc Motor
 • Gecombineerde bosmaaier
 • Comfortabel te gebruiken voor lange klussen
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Voordelen van gassnarentrimmers
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Wat is het basisonderhoud voor een gassnarentrimmer?
 • Veelgestelde vragen over String Trimmer


Product beoordelingen

Hier zijn zeven van de beste gassnarentrimmers op de markt.

1. Echo 21.2cc rechte schacht trimmer

Beste lichtgewicht gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Echo 21.2cc Straight Shaft Trimmer

Prijs controleren

De lichtste gastrimmers zijn meestal tussen de 10-12 pond, en hier is een geweldige optie voor 11,5 pond. In vergelijking met sommige van de andere opties is dit uitzonderlijk lichter en daarom is het een beetje gemakkelijker om door uw tuin te manoeuvreren.

Naast het feit dat het lichtgewicht is, is dit een geweldige optie voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Het is niet zo krachtig als sommige andere opties, waardoor het geweldig is voor thuisgebruik. Maar het is nog steeds duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en brandstofefficiƫnt, waardoor het een fatsoenlijke optie is voor professioneel gebruik.

Wat we leuk vinden

I-30 Startsysteem

Deze gassnarentrimmer start zonder stress. Wanneer je klaar bent om door een klus te ritsen, is een gemakkelijke start super belangrijk. Deze pick maakt gebruik van een i-30-systeem, dat de startinspanningen tot 30 procent kan verminderen.

Comfortabel ontwerp

Dit is ontworpen met het comfort van de klant in gedachten. Het wordt geleverd met een ergonomisch handvat dat zowel aan de voor- als achterkant is gedempt. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk en comfortabel is om gedurende lange tijd vast te houden. Bovendien vermindert het trillingen tijdens gebruik.

Speed-Feed 400 Trimmer Kop

De trimmerkop die hiermee wordt geleverd, is een zeer populaire en geliefde optie. Het laadt de spoel binnen enkele seconden opnieuw zonder gereedschap te gebruiken. Als je een hekel hebt aan het bijvullen van je trimmer, maakt dit het gemakkelijker dan ooit tevoren. In slechts 30 seconden kunt u tot 25 voet trimmerlijn bijvullen en teruggaan naar gladde, gelijkmatige sneden.

Wat we niet leuk vinden

Lekkende problemen

Sommige klanten merkten op dat de machine olie begon te lekken. Misschien niet meteen, maar na een paar maanden. Dit is zowel gevaarlijk als een verspilling van brandstof, maar gelukkig wordt dit product ondersteund door een garantie van 5 jaar.

Productspecificaties

Motorvermogen 21,1cc
Tankinhoud 14,2 gram
Snijdende Swath 17 inch
Gewicht 11,5 pond
Begroting $$

2. Honda 35cc rechte as gastrimmer

Beste eenvoudig te gebruiken gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Honda 35cc straight shaft gastrimmer

Prijs controleren

Met een 35cc-gasmotor is de Honda gastrimmer met rechte as een van de krachtigste op de markt. De klanten stroomden naar de beoordelingen om te praten over hoe leuk en gemakkelijk dit is om te gebruiken. Bovendien begint het zonder fuss, wat vaak een frustratiepunt is ten opzichte van andere snaartrimmers.

Wat we leuk vinden

360Ā° kantelbare motor

Een belangrijke reden waarom deze machine een fluitje van een cent is om te gebruiken, is de unieke motor die tot 360 graden kan worden gekanteld. Hierdoor kunt u de machine gebruiken en opslaan in elke gewenste positie.

Eenvoudig startende motor

Wanneer u een touwtrimmer gebruikt, wilt u niet dat er iets lastigs begint. Dankzij de 4-takt motor is deze zeer eenvoudig te starten. Als het eenmaal gaat, is het super krachtig, wat geweldig is om snel door dik gras te snijden.

Meegeleverde riem en harnas

Een andere reden waarom dit zo gemakkelijk te manoeuvreren is, is dat het wordt geleverd met een riem en harnas. Dit maakt het zeer comfortabel in gebruik, vooral voor lange tijd. In combinatie met de lage trillingen is dit een genot en genot om te bezitten.

Wat we niet leuk vinden

Slecht ontworpen string

De snaar op deze machine is niet de beste. Klanten meldden dat het touw gemakkelijk brak, vastknoopte of niet goed voedde tijdens het gebruik.

Prijzige optie

Als u een beperkt budget heeft, kan deze prijs ervoor zorgen dat u uw portemonnee voor altijd wilt sluiten. Dit is niet zozeer een nadeel omdat het de kracht en technologie waard is, maar houd hier zeker rekening mee als je een beperkt budget hebt.

Productspecificaties

Motorvermogen 35cc
Tankinhoud 21,3 gram
Snijdende Swath 17 inch
Gewicht 14,8 pond
Begroting $$$

3. Ryobi 4-cyclus 30cc gastrimmer

Beste veelzijdige gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Ryobi 4-cycle 30cc-gastrimmer

Prijs controleren

Er is iets superspannends aan een gassnarentrimmer die compatibel is met een reeks hulpstukken. Deze van Ryobi is compatibel met alle Ryobi expand-it bijlagen.

We vinden het geweldig dat het ook werkt met andere universele gasaanbouwdelen. Dit omvat zaken als bosmaaiers, cultivators, paalzagen en meer. Dus als u geld en tijd wilt besparen door Ć©Ć©n gastrimmer te kiezen die verandert in ander handig tuingereedschap , is dit er een om te overwegen.

Wat we leuk vinden

Laag geluidsniveau

Klanten vinden het geweldig dat om dit in de lucht te krijgen, je geen gas en olie meer hoeft te mengen. Het is veel gemakkelijker in te stellen, omdat u gas en olie afzonderlijk kunt plaatsen met deze machine.

Het is niet nodig om te mixen

Wanneer u een touwtrimmer gebruikt, wilt u niet dat er iets lastigs begint. Dankzij de 4-takt motor is deze zeer eenvoudig te starten. Als het eenmaal gaat, is het super krachtig, wat geweldig is om snel door dik gras te snijden.

Voorste handgreep op rechte as

Dit is super ergonomisch om vast te houden en te bedienen, zelfs voor lange tijd. Ten eerste is het een rechte as, die in combinatie met een handvat aan de voorkant dit een fluitje van een cent maakt om te gebruiken. De voorste handgreep geeft je meer grip en controle, zodat je dit gemakkelijk door je tuin kunt navigeren.

Wat we niet leuk vinden

Het kan lekken

Enkele klanten meldden dat deze machine olie of gas lekte. Hoewel dit geen super veel voorkomende klacht is, gebeurde het genoeg keren voor ons om het te markeren.

Moeilijk te starten

Een andere veelgehoorde klacht was dat dit moeilijk te beginnen was. Als u moeite heeft met eerdere modellen die starten en het is niet uw sterke punt, wilt u er misschien een kiezen met een eenvoudig startmechanisme.

Productspecificaties

Motorvermogen 30cc
Tankinhoud 11 gram
Snijdende Swath 18 inch
Gewicht 12,25 pond
Begroting $$

4. Toro 25.4cc bevestiging capabele string trimmer

Beste stille gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Toro 25.4cc Attachment Capable String Trimmer

Prijs controleren

Ga aan de goede kant van je buurman met deze gassnarentrimmer. In vergelijking met andere touwtrimmers is deze een stuk stiller, volgens tevreden klanten.

Hoewel we nog steeds aanraden om gehoorbescherming te dragen, is het veilig om in de buurt te zijn zonder gehoorbescherming. Dus je buren en familie zullen niet schreeuwen over de machine vanwege hoge geluidsniveaus.

Wat we leuk vinden

Compatibel met verschillende bijlagen

Naast stil is dit ook geschikt voor bijlagen. Houd er rekening mee dat deze apart worden verkocht. Dit omvat de Ryobi Expand-It-hulpstukken, zoals een edger, een cultivator, een heggenschaar, een paalzaag, een blower en more.

Premium carburateur

Dit is ontworpen met een premium carburateur die zorgt voor een gemakkelijk startmechanisme, een duurzame levensduur en ongelooflijke prestaties. Het heeft ook een volledige krukas en een professionele motor om deze factoren ook te helpen.

Lichtgewicht en breed

Dankzij het lichtgewicht is dit zeer eenvoudig in gebruik. Het weegt slechts 12,5 pond, dus het zou voor de meeste mensen gemakkelijk te gebruiken moeten zijn rond de tuin. Daarnaast heeft het een 18-inch breed maaipad, dus het scheurt snel en efficiƫnt door gras en onkruid.

Wat we niet leuk vinden

Onhandig om vast te houden

Bij het starten van deze machine vonden sommige klanten het nogal onhandig om vast te houden. U moet het gaspedaal en de veiligheidsschakelaar tegelijkertijd vasthouden terwijl u ook aan het startkoord trekt. Hoewel dit is ontworpen met het oog op veiligheid, is het vrij moeilijk om het zelf te doen.

Bougie aansluiting

Klanten meldden dat de bougie problemen had om verbonden te blijven. De dop bevindt zich aan de bovenkant van de motor en wordt nergens door beschermd. Daarom is het gemakkelijk om de stekker te beschadigen of af te kloppen tijdens het gebruik.

Productspecificaties

Motorvermogen 25,4cc
Tankinhoud 18 gram
Snijdende Swath 18 inch
Gewicht 12,5 pond
Begroting $

5. Sunseeker 52cc String Trimmer en Brush Cutter

Beste krachtige gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Sunseeker 52cc snarentrimmer en bosmaaier

Prijs controleren

Als je macht belangrijker vindt dan iets anders, dan vind je het geluid van deze Sunseeker string trimmer misschien leuk. Het gaat helemaal tot 52cc, wat veruit de krachtigste gassnarentrimmer is die we tijdens ons onderzoek tegenkwamen. Het doet ook dienst als een bosmaaier, dus je krijgt twee gereedschappen voor de prijs van Ć©Ć©n.

Wat we leuk vinden

Voor zowel delicate als zware klussen

Omdat dit ook dienst doet als bosmaaier, is het geschikt voor zowel delicaat als zwaar werk. De trimmer spoel is geweldig wanneer je aandacht wilt besteden aan detail rond obstakels. Dit is geweldig voor het creƫren van een geweldige afwerking in elke tuin. Maar het bosmaaiermes is geschikt voor dik en koppig gras en borstel.

Gemakkelijk te manoeuvreren

Deze machine wordt geleverd met een harnas, zodat u een deel van het gewicht kunt wegnemen. Dit maakt het gemakkelijker om te gebruiken voor lange periodes van tijd. Combineer dat met de ergonomische handgrepen die een fiets nabootsen, je armen zijn zelfs na lange tijd vermoeidheidsvrij en stabiel.

Aluminium constructie

Deze machine is gemaakt van aluminium waar het er het meest toe doet. Om te beginnen heeft de overgang een ondersteunende aluminium behuizing om trillingen te helpen verminderen. De rechte as is ook gemaakt van een aluminium buis die zowel duurzaam als lichtgewicht is.

Het totale gewicht van deze machine is 19 pond, wat als je kijkt naar de 52cc-motor, behoorlijk indrukwekkend is.

Wat we niet leuk vinden

Slechte harnaskwaliteit

We vinden het geweldig dat dit wordt geleverd met een harnas, maar sommige klanten vonden dat de kwaliteit van het harnas ontbrak. Misschien wilt u uw eigen krijgen. We denken zeker niet dat je een harnas moet overslaan, want met 19 pond is dit te zwaar om zonder te gebruiken.

Productspecificaties

Motorvermogen 52cc
Tankinhoud 14,2 gram
Snijdende Swath 18 inch
Gewicht 19 pond
Begroting $

6. Homelite 26cc rechte as gastrimmer

Beste budget gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Homelite 26cc straight shaft gastrimmer

Prijs controleren

Als u geen fortuin wilt uitgeven aan een gassnarentrimmer, is deze Homelite-optie een goede keuze voor u. Het kost minder dan de gemiddelde string trimmer, dus je bespaart geld, maar het wordt nog steeds geleverd met een garantie van 2 jaar. U kunt dus garanderen dat het een paar jaar meegaat voordat u het moet upgraden of vervangen.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig en snel laden van snaren

Dit is ontworpen om snel en gemakkelijk te zijn met betrekking tot het laden van de snaar. Het heeft een gemakkelijk te laden bump feed stringkop, zodat u de string zonder gedoe kunt toevoegen. Het stelt u ook in staat om dit snel te doen, zelfs met een dubbele 0,095-inch lijn.

10,5 Pond

Dit is een mooie en lichtgewicht optie, die binnenkomt op 10,5 pond. Dit zorgt ervoor dat het voor de meeste gebruikers comfortabel en gemakkelijk is, zodat u zonder stress en vermoeidheid door uw tuin kunt navigeren.

Instelbaar en Rechte handgreep

We houden van het handvat op dit. Het is niet alleen recht en gemakkelijk te gebruiken, maar het is ook verstelbaar. Het kan worden aangepast van 42 tot 62 inch, waardoor dit een geweldige optie is voor mensen van verschillende hoogtes. Het heeft ook een extra vierkante handgreep voor extra gemak tijdens het gebruik.

Wat we niet leuk vinden

Heeft carburateuraanpassing nodig

Hoewel dit product voldoet aan koolhydraten, stelden veel klanten voor om de carburateur zelf aan te passen. Aan de andere kant vonden teleurgestelde klanten dat het regelmatig moest worden aangepast, waardoor de gebruikerservaring moeilijker werd.

Moeilijk te starten

Misschien vindt u dit product een beetje moeilijk om te starten. Dit is erg onhandig, vooral wanneer u meer tijd besteedt aan het starten van de motor dan aan het daadwerkelijk gebruiken ervan.

Productspecificaties

Motorvermogen 36cc
Tankinhoud 12,8 gram
Snijdende Swath 18 inch
Gewicht 10,5 pond
Begroting $

7. Echo 42.7 cc bosmaaier Trimmer

Beste professionele gassnarentrimmer

Productafbeelding van de Echo 42.7 cc bosmaaier trimmer

Prijs controleren

Hoewel dit een van de duurste gassnarentrimmers op de markt is, is het misschien iets voor u.

Dit is een goede keuze als u een gassnarentrimmer gebruikt voor professioneel gebruik. Het is krachtig, betrouwbaar en duurzaam. Als u het voor uw werk gebruikt, is het nog belangrijker om te investeren in producten van goede kwaliteit en dit is een van de beste van de beste.

Wat we leuk vinden

42.7cc Motor

Met 42,7cc is dit met afstand een van de krachtigste motoren die beschikbaar zijn. Het zal je helpen om snel en efficiƫnt door taai gras en onkruid te komen. Dus als u indruk wilt maken op uw klanten en waar mogelijk tijd wilt besparen, is dit de touwtrimmer voor u.

Gecombineerde bosmaaier

Dit is zowel een touwtrimmer als een bosmaaier, wat betekent dat je meer voor je geld krijgt. Met het ontwerp kunt u net zo gemakkelijk door dik gras en dicht kreupelhout snijden als boter. De 10-inch 80-tandenborstel is krachtig genoeg om moeilijke klussen gemakkelijker dan ooit tevoren te maken.

Comfortabel te gebruiken voor lange klussen

Voor professionele doeleinden wilt u iets comfortabels en gemakkelijk te gebruiken. Misschien gebruik je dit de hele dag, dus je wilt iets dat je goed zal behandelen.

Deze trimmer wordt geleverd met een offset u-handgreep voor extra controle en stabiliteit. Het wordt ook geleverd met een schouderharnas om de beruchte vermoeidheid die deze machines kunnen veroorzaken te verminderen.

Wat we niet leuk vinden

Vereist betere bladen

De meegeleverde messen kunnen beter. Sommige klanten kiezen voor vervangende messen, maar houd er rekening mee dat dit een extra kostenpost is en de machine zwaarder kan maken.

Productspecificaties

Motorvermogen 42,7 cc
Tankinhoud 16,9 gram
Snijdende Swath 10 inch
Gewicht 18,3 pond
Begroting $$$$

Productvergelijkingstabel

Product Best Motorvermogen Tankinhoud Snijdende Swath Gewicht Begroting
Echo 21.2cc Rechte As Trimmer Lichtgewicht gassnarentrimmer 21,1cc 14,2 gram 17 inch 11,5 pond $$
Honda 35cc Rechte As Gas Trimmer Eenvoudig te gebruiken gassnarentrimmer 35cc 21,3 gram 17 inch 14,8 pond $$$
Ryobi 4-Cyclus 30cc Gas Trimmer Veelzijdige gassnarentrimmer 30cc 11 gram 18 inch 12,25 pond $$
Toro 25.4cc Bevestiging Geschikt String Trimmer Stille gassnarentrimmer 25,4cc 18 gram 18 inch 12,5 pond $
Sunseeker 52cc snarentrimmer en bosmaaier Krachtige gassnarentrimmer 52cc 14,2 gram 19 inch 19 pond $
Homelite 26cc gastrimmer met rechte as Budget Gas String Trimmer 36cc 12,8 gram 18 inch 10,5 pond $
Echo 42.7 cc Bosmaaier Trimmer Professionele gassnarentrimmer 42,7 cc 16,9 gram 10 inch 18,3 pond $$$$

Voordelen van Gas String Tvelgen

Dus waarom kiezen voor een gassnarentrimmer – vooral boven elektrische of batterij-aangedreven opties? Dit is waarom:

 • CreĆ«er een mooie afgewerkte look in je tuin.
 • Gemakkelijk om op moeilijk bereikbare plekken te komen, zoals rond obstakels en langs randen.
 • Relatief licht en slank, dus ze zijn niet al te moeilijk op te bergen.
 • Gasopties zijn altijd draadloos, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn.
 • Gasopties zijn het krachtigst, dus ze zijn geschikt voor grote werven en snel werk.
 • Er zijn veel opties beschikbaar op de markt.

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Bij het kiezen van een gassnarentrimmer is het belangrijk om deze belangrijke details te overwegen om ervoor te zorgen dat u iets kiest dat bij u past.

Gassnarentrimmers zijn in geen enkel opzicht goedkoop. Wanneer u vrij veel geld aan iets uitgeeft, is het het beste om te weten wat u zoekt, zodat u geen cent verspilt.

Voorstelling

Hoe goed zal de snaartrimmer presteren?

Het eerste waar je naar wilt kijken is macht. Gassnarentrimmers worden gemeten door de motor, die normaal gesproken tussen de 20 en 30cc ligt. Dit kan echter oplopen tot 52cc, op basis van ons onderzoek. Hoe hoger het getal, hoe krachtiger de snaartrimmer.

Alles boven de 25cc zal behoorlijk krachtig zijn en zal je in staat stellen om klussen snel en efficiƫnt af te ronden.

Qua prestaties moet je ook rekening houden met hoe lang je gras is en of de gassnarentrimmer het aankan. De maaihoogte is niet altijd gespecificeerd, dus we raden aan om te kijken wat andere klanten zeggen over hoog gras.

Vergeet niet te kijken naar de capaciteit van de gastank. Hoe groter de capaciteit, hoe minder vaak je hem hoeft bij te tanken. De tankcapaciteit ligt meestal tussen de 12 en 15 ounces, maar er zijn enkele opties met grotere tanks die meer geschikt zijn voor grotere werven.

Last but not least, overweeg de snijstrook, gemeten in centimeters. Hoe groter dit is, hoe meer de gassnarentrimmer per veeg kan snijden. De meeste zijn tussen de 17 en 18 inch, maar sommige zijn veel kleiner, op ongeveer 10 inch.

Doel

Overweeg of de gassnarentrimmer voor persoonlijk of professioneel gebruik is. Het vermogen meet dit het beste. Als het meer dan 30cc is, is het erg krachtig en misschien niet geschikt voor normaal thuisgebruik.

Veelzijdigheid

Wordt de touwtrimmer geleverd met hulpstukken? De meeste niet, noch zijn ze compatibel met bijlagen, maar sommige opties zijn dat wel. Als je iets veelzijdigers wilt, zoek dan naar iets dat geschikt is voor hechting.

Let op

Asbevestigingen worden normaal gesproken afzonderlijk verkocht, dus houd rekening met deze extra kosten voordat u zich vastlegt.

Schacht lengte

De aslengte bepaalt hoe lang het handvat is. Verschillende lengtes zijn beter geschikt voor mensen van verschillende hoogtes. Dit is normaal gesproken tussen de 45 en 55 inch, met enkele langere opties beschikbaar. Als je lang bent, overweeg dan iets aan de langere kant.

Gewicht

We raden je aan iets te kiezen dat niet te moeilijk voor je zal zijn om te manoeuvreren. Het gemiddelde gewicht van gasopties is ongeveer 10-12 pond, maar velen gaan tot 20 pond.

Veiligheidsvoorzieningen

Lees voordat u een gassnarentrimmer gebruikt altijd de Gebruiks- en verzorgingshandleiding voor veiligheidsadvies. Misschien wilt u ook een optie kiezen met extra veiligheidsfuncties om u gemoedsrust te geven.

Dit kunnen puinbeschermers zijn, die voorkomen dat gras, rotsen en ander puin u raken. Het kan zijn voorzien van triggerschakelaars of sloten om te voorkomen dat de machine per ongeluk wordt ingeschakeld. Er kunnen ook gewatteerde handvatten zijn om trillingen te verminderen.

Gebruiksgemak

Vraag jezelf zeker af hoe gemakkelijk de touwtrimmer te gebruiken zal zijn. Dit komt neer op alle basisfuncties, het gewicht en het gevoel van de machine en andere functies.

U moet bijvoorbeeld controleren of het handvat comfortabel zal zijn. Het kan helpen om iets ergonomischs te hebben met extra handgrepen en een licht gebogen schacht. Misschien wilt u ook iets kiezen met een gemakkelijk te voeden spoel, zodat u geen extra stress ondervindt tijdens het gebruik van de machine.

Lawaai

Helaas meten de meeste merken de d nietecibel rating van hun machines. Maar u moet weten dat gassnarentrimmers niet stil zijn, vooral in vergelijking met hun elektrische concurrenten. Controleer de klantrecensies om te zien wat anderen zeggen over geluidsniveaus.

Begroting

Last but not least, kies een budget en houd je eraan. De prijs van gassnarentrimmers varieert van $ 100 tot ongeveer $ 600, dus er zou iets moeten zijn voor de budgetten van de meeste mensen.

Gemiddeld liggen de kosten tussen de $ 100 en $ 200, dus je kunt zeker iets van kwaliteit vinden aan de onderkant van de prijsklasse.


Wat is het basisonderhoud voor een gassnarentrimmer?

Lees altijd de handleiding van de fabrikant voor het specifieke onderhoud voor uw model. Over het algemeen zijn basistips:

 • Laat de machine altijd volledig stoppen met draaien en afkoelen voordat u deze schoonmaakt of opbergt.
 • Verander de trimmerlijn af en toe.
 • Maak bij het veranderen van de trimmerlijn het snijschild en de omgeving schoon. Gebruik dit als een tijd om te controleren op slijtage.
 • Als u vervangende onderdelen nodig hebt, kiest u alleen onderdelen die zijn goedgekeurd door de fabrikant van uw machine.
 • Gebruik verse brandstof voor gastrimmers.
 • Reinig en vervang het luchtfilter indien nodig.
 • Maak de bougie schoon wanneer deze vuil is.
 • Voor 4-takt motoren, controleer de olie voor elk gebruik.
 • Houd de touwtrimmer schoon.
 • Bewaar de touwtrimmer op een goed geventileerde en droge ruimte waar deze niet wordt beschadigd door andere items.

Veelgestelde vragen over String Trimmer

Wie maakt de beste gassnarentrimmer?

Enkele topfabrikanten van gassnarentrimmers zijn:

 • Echo.
 • Honda.
 • Ryobi.
 • Toro.
 • Husqvarna.
 • Makita.
 • Ego.

Welke string trimmer gebruiken professionals?

Wij raden de Echo 42.7 cc Bosmaaier Trimmer aan voor professioneel gebruik. Enkele andere geschikte opties die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn STIHL-trimmers, Honda en Husqvarna. Zoek iets met een krachtige motor en een rechte as.

Is een dikkere trimmerlijn beter?

Dikke trimmerlijnen boven 0,0110 inch zijn wat je wilt kiezen voor dik kreupelhout.

Alle maten zijn goed, maar ze zijn beter voor verschillende taken. Trimmerlijnen tussen 0,085-0,110 inch zijn het beste voor dik gras en onkruid. Kleinere trimmerlijnen, tussen 0,065-0,085 inch, zijn geschikt voor licht werk.

Moet ik een rechte of gebogen schachttrimmer kopen?

Dat hangt ervan af.

Een trimmer met rechte as is functioneler en duurzamer. Als u uw touwtrimmer vaak gebruikt, vooral voor professioneel gebruik, wilt u een rechte trimmer. Deze zijn ook krachtiger. Ze kunnen je werk ook versnellen, omdat je een groter bereik krijgt en daarom niet zo vaak hoeft te bukken.

Ook zijn trimmers met rechte as waarschijnlijker compatibel met verschillende hulpstukken.

Aan de andere kant zijn trimmers met gebogen as beter geschikt voor mensen die de machine niet zo vaak zullen gebruiken. Ze zijn beter voor kleinere werven. Over het algemeen zijn deze meestal lichter en gemakkelijker te manoeuvreren, maar ze zijn niet zo lang.

Dus als je kort bent, zullen deze helemaal goed zijn, maar als je lang bent, kan dit wat rugpijn veroorzaken. Aan de goede kant zijn deze het meest geschikt voor gras en onkruid, dus als dat is wat je gaat aanpakken, denken we dat je best blij zult zijn met een gebogen schachttrimmer van goede kwaliteit.

Waarom zijn curved string trimmers goedkoper?

Rechte trimmers maken meestal verwisselbare taken mogelijk, waardoor ze zwaarder en krachtiger en daarom duurder zijn. Gebogen opties zijn lichter en minder veelzijdig, waardoor ze ook tegen een lagere prijs komen te staan.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Dettol Complete Clean Anti BacteriĆ«le Badkamer Reiniger Spray Multi Pack - 6 x 440 ml