NOBITE kledingspray tegen bedwantsen

De NOBITE Clothing Spray (200ml) is voornamelijk ontwikkeld als bescherming tegen muggen- en tekenbeten. Maar het kan ook worden gebruikt om te beschermen tegen andere insecten. Vooral als u wilt voorkomen dat bedwantsen zich stiekem in uw eigen bagage verbergen, moet u dit product van dichterbij bekijken.

Laatste update van prijzen op 2.11.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

Effect tegen bedwantsen

De NOBITE kledingspray bevat de werkzame stof permethrin (2%), dat in veel insectenwerende middelen wordt gebruikt. Het kan worden gebruikt voor kleding en ander gebruikstextiel zoals rugzakken. Er zitten geen geurtjes of verkleuringen op de gespoten stoffen. Impregneren betekent dat bedwantsen deze stoffen zullen vermijden, omdat het hun zenuwbanen bij contact aanvalt. Zoals bij alle producten is er natuurlijk geen 100% bescherming. Maar zelfs als bedwantsen al resistentie tegen permethrin hebben ontwikkeld, is het onwaarschijnlijk dat ze objecten die ermee worden behandeld aantrekkelijk vinden.

Aangezien de werking van de NOBITE spray tegen bedwantsen niet uitdrukkelijk in de productbeschrijving wordt vermeld, heb ik Fabrikant en kreeg het volgende antwoord:

“Ja, NOBITE kleding ze kunnen ook vechten tegen bedwantsen, mijten, vlooien ec. Handelingen van het Europese Parlement Ze mogen hun rugzak ermee impregneren.”

Toepassing

Schud de NOBITE kledingspray voor gebruik en spuit de rugzak of het kledingstuk op een afstand van 30 cm en laat deze vervolgens 2 uur drogen. Met één fles (200ml) kan tot 9m² stof geïmpregneerd worden (1m² stof = ca. 1 T-shirt). De bescherming moet maximaal een maand duren. Voor kinderen vanaf 3 jaar is het product veilig.

Lees ook:   hoe babyfles schoonmaken

Opmerking: Gebruik biociden zorgvuldig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

Beoordelingen NOBITE Clothing Spray

De NOBITE-kledingspray werd overwegend positief beoordeeld. Het vervult zijn doel zeer effectief en laat geen schade achter, zelfs niet op gevoelige stoffen. Sommige klanten bekritiseerden dat sommige flessen wat vloeistof zouden verliezen. Het probleem lijkt echter slechts een klein aantal flessen te treffen.

Bijzonderheden NOBITE kledingspray

  • preventieve bescherming tegen bedwantsen bij het impregneren van bagage (bijv. rugzak)
  • tot 1 maand bescherming
  • werkt tegen een verscheidenheid aan insecten (muggen, teken, enz.)
  • veilig voor kinderen vanaf 3 jaar

Koop bij Amazon