Beste multi-oppervlakte stofzuigers van 2023

Vloeren zijn een van de duurste elementen bij het opknappen van uw huis, dus het is super belangrijk om goed voor uw vloeren te zorgen.

Tenzij je één type vloer in huis hebt, heb je een van de beste stofzuigers met meerdere oppervlakken op de markt nodig. Deze kunnen meerdere soorten vloeren aan.

Als je op ons lijkt, heb je waarschijnlijk een reeks vloeren in je hele huis. Misschien omvat dit tapijt, hardhout, laminaat en tegels. Of u nu een lichtgewicht, zakloze of robotstofzuiger nodig heeft, we hebben negen geweldige aanbevelingen voor uw huis.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Dyson Ball Multi Floor Origin High Performance HEPA Filter Rechtopstaande vacuüm Fuchsia - Met snoer
Beste hypoallergeen vacuüm
Dyson Ball HEPA Filter Rechtopstaand Vacuüm
 • Vacuüm bal technologie
 • Radiale wortel cycloon™ technologie
 • Wordt geleverd met meerdere accessoires
Prijs controleren
Productafbeelding van de Kenmore DU2012 zakloze rechtopstaande stofzuiger 2-motor power suction lichtgewicht tapijtreiniger met 10'slang, HEPA-filter, 2 reinigingsgereedschappen voor huisdierhaar, hardhouten vloer, groen
Beste zakloze stofzuiger met meerdere oppervlakken
Kenmore AllergenenSeal Zakloos Vacuüm
 • Compatibel met alle vloertypes
 • Draaibare besturing
 • LED koplampen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Eureka PowerSpeed zakloze rechtopstaande stofzuiger, Pet Turbo, Zwart
Beste huisdiervriendelijke stofzuiger
Eureka Pet Turbo PowerSpeed Vacuüm
 • Breed reinigingspad
 • 5 hoogteverstelling
 • Extra grote stofbeker
Prijs controleren
Productafbeelding van de Tineco Floor ONE S3 draadloze hardhouten vloerenreiniger, lichtgewicht natte droge stofzuigers voor reiniging met meerdere oppervlakken met slim besturingssysteem
Beste draadloze stofzuiger met meerdere oppervlakken
Tineco draadloze stofzuiger
 • Infrarood sensor
 • One-touch zelfreinigend
 • Twee jaar garantie
Prijs controleren
Productafbeelding van de eureka WhirlWind Bagless Canister stofzuiger, lichtgewicht stofzuiger voor tapijten en harde vloeren, blauw
Beste Canister Multi Surface Vacuüm
Eureka WhirlWind Tasloze Bus
 • Automatisch terugspoelen van het snoer
 • Cycloonfiltratiesysteem
 • Eenvoudig aan te passen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Eureka Airspeed Ultra-Lightweight Compact Bagless Upright Stofzuiger, Vervangend Filter, Groen
Beste budget multi-oppervlaktestofzuiger
Eureka Airspeed Rechtopstaande stofzuiger
 • Twee extra tools
 • Krachtige zuigkracht
 • Wasbaar filter
Prijs controleren
Productafbeelding van de Coredy robotstofzuiger, 1700Pa supersterke zuigkracht, ultraslank, automatisch zelfopladend robotstofzuiger voor het reinigen van hardhouten vloeren, middelpolige tapijten, filter voor huisdier, eenvoudig schemareiniging
Beste robot multi-oppervlakte vacuüm
Coredy Robotstofzuiger
 • Anti-botsing & anti-drop sensor
 • Naadloos verhuizen
 • 110 minuten speelduur
Prijs controleren
Productafbeelding van de eenvoud allergie rechtopstaand vacuüm voor tapijt en hardhout, multi-oppervlaktestofzuiger met gecertificeerd HEPA-filter en -zak, S20EZM
Langste reinigingsbereik
Eenvoud Multi Surface
 • HEPA-filtratiesysteem
 • Lang netsnoer
 • Standalone rechtopstaande stofzuiger
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Waarom kiezen voor stofzuigers met meerdere oppervlakken?
 • Waar u op moet letten (koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • Doet het allemaal


Product beoordelingen

Ben je klaar om een stofzuiger te vinden die elk stuk vuil in je huis opzuigt? We hebben deze lijst met de beste stofzuigers met meerdere oppervlakken samengesteld op basis van uren onderzoek naar echte klantrecensies, deskundig advies en onze eigen ervaring.

1. Dyson Ball HEPA Filter Rechtopstaand vacuüm

Beste hypoallergene multi-oppervlaktestofzuiger

Productafbeelding van de Dyson Ball Multi Floor Origin High Performance HEPA Filter Rechtopstaande vacuüm Fuchsia - Met snoer

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
View op Dyson
Bekijk op Wayfair

Dit is een van de grootste stofzuigers met meerdere oppervlakken die beschikbaar zijn, maar het is nog beter omdat het een HEPA-filter heeft. Dit is perfect voor het reinigen van allergenen uit uw huis, waardoor het een meer ademende en leefbare ruimte is.

Het HEPA filter is volledig wasbaar en gaat een leven lang mee! Het werkt door allergenen en bacteriën in het vacuüm te vangen, zodat ze niet in uw huis recirculeren.

Foto van het Dyson Ball HEPA Filter Rechtopstaande Stofzuiger

Wat we leuk vinden

Bal technologie

De kerncomponenten van dit vacuüm bevinden zich in de bal aan de onderkant. Dit verhoogt de stabiliteit omdat het zwaartepunt lager ligt. Zelf hebben wij deze stijl van Dyson en deze is super eenvoudig te bedienen!

Radiale wortel cycloon™ technologie

Dit vacuüm vangt meer stof op dan de cycloon van een ander vacuüm. Als u allergieën heeft, zal dit zeker een verschil maken in uw huis. Het is eigenlijk gecertificeerd door de Asthma and Allergy Foundation of America – dus je bent klaar om te gaan!

Geweldige accessoires

Reinig elke hoek van je huis met deze stofzuiger. Het heeft een lange toverstaf, zodat je zowel hoge als lage plaatsen kunt bereiken.

Het heeft ook een combinatietool die helpt om in moeilijk bereikbare hoeken te komen. Vergeet niet het trapgereedschap dat helpt bij het in de spleten komen bij elke stap. Last but not least is het HEPA-filter wasbaar, zodat u het keer op keer kunt hergebruiken.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijk schoon te maken trappen

Omdat dit een vrij groot en omvangrijk hulpmiddel is, is het moeilijk om trappen te stofzuigen. U kunt het hulpstuk gebruiken en de slang zo ver brengen, maar u kunt de stofzuiger niet op elke stap met hetzelfde gemak plaatsen als andere stofzuigers.

De tank legen

Het legen van de tank kan soms lastig zijn. Er is een knop met één druk op de knop die de bodem opent zodat het puin eruit valt. Maar als je daar veel pluis en haar in hebt, valt het niet uit. Je moet met je handen naar binnen gaan, wat behoorlijk vies kan zijn!

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop en met snoer
Gewicht 17,4 pond
Type vloer Harde vloer en tapijt
HEPA-filter Ja
Huisdiervriendelijk Ja

2. Kenmore AllergenenSeal Zakloos Rechtopstaand vacuüm

Beste zakloze stofzuiger met meerdere oppervlakken

Productafbeelding van de Kenmore DU2012 zakloze rechtopstaande stofzuiger 2-motor power suction lichtgewicht tapijtreiniger met 10'slang, HEPA-filter, 2 reinigingsgereedschappen voor huisdierhaar, hardhouten vloer, groen

Bekijk op Amazon
Bekijk op HomeDepot
Bekijk op Target
Bekijk op Lowes

Als je allergieën hebt, maar toch een zakloze stofzuiger wilt, kan deze stofzuiger je het beste van twee werelden geven. Hoewel je nog steeds moet oppassen dat je geen zwevend stof inademt wanneer je het vacuüm leegt, heeft dit vacuüm veel functies die het leven gemakkelijker kunnen maken voor mensen met allergieën.

Het heeft een AllergenSeal-certificering. Dit betekent dat het 99,97 procent van het stof en andere deeltjes in het vacuüm vangt, zodat ze verdwenen zijn uit de lucht die je inademt.

Foto van de Kenmore AllergenSeal Bagless Upright Vacuum

Wat we leuk vinden

Voor alle vloertypes

Meerdere vloertypes in huis? Bekijk dit eens! Het werkt goed op alle vloersoorten, inclusief tapijten en hardhouten vloeren. U kunt dus genieten van een volledig schoon huis met dit product.

Draaibare besturing

De zwenkbesturing is superhandig. Het maakt stofzuigen een stuk gemakkelijker, omdat het niet altijd handig is om in een rechte lijn te gaan. Nu kunt u veel gemakkelijker door uw huis manoeuvreren en in krappe bochten komen.

LED Koplampen

Er zijn tal van functies die we leuk vinden aan deze stofzuiger, maar deze kan niet worden vergeten. De LED-koplampen verlichten donkere ruimtes zoals onder meubels, zodat u elk vlekje vuil kunt zien. Mis nooit meer stof of puin!

Wat we niet leuk vinden

Zwaar en luid

Het is misschien krachtig, maar het is misschien niet het handigste. Met 14 pond is het een beetje omvangrijk. Het is ook vrij luid, wat betekent dat je buren misschien niet blij zijn als je ’s ochtends vroeg schoonmaakt voor het werk!

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop, zakloos, met snoer
Gewicht 14 pond
Type vloer Enig
HEPA-filter Ja
Huisdiervriendelijk Ja

3. Eureka Pet Turbo PowerSpeed Vacuüm

Beste huisdiervriendelijke stofzuiger met meerdere oppervlakken

Productafbeelding van de Eureka PowerSpeed zakloze rechtopstaande stofzuiger, Pet Turbo, Zwart

Prijs controleren

Als eigenaar van een huisdier kennen we de rotzooi die gepaard gaat met al hun harige liefde. Of het nu gaat om huisdierenhaar of al het vuil dat ze binnenslepen, deze Pet Turbo stofzuiger is een must-have in uw huishouden.

Het werkt op zichzelf voor het stofzuigen van huisdierhaar. Gewoon stofzuigen zoals normaal en zie het verschil. Maar als je overal in kleding of meubels haar van huisdieren hebt, gebruik dan gewoon de turboborstel voor huisdieren en stofzuig het allemaal weg!

Foto van de Eureka Pet Turbo PowerSpeed Vacuum

Wat we leuk vinden

Breed reinigingspad

Verkort uw stofzuigtijd dankzij het brede reinigingspad van deze stofzuiger. Het heeft een 12,6-inch breed vloermondstuk, zodat u meer vuil in minder tijd kunt opzuigen!

Vijf hoogteverstelling

Met vijf hoogteverstellingsniveaus kunt u verschillende vloertypen reinigen. Verander gewoon de instelling wanneer u van hoogpolige tapijten naar harde vloeren gaat.

Extra grote stofbeker

Door de extra grote stofbeker kun je tussen het legen door veel meer opvangen. Perfect om het hele huis te stofzuigen zonder te stoppen.

Plus, als je het gaat legen , is het supereenvoudig. Houd het gewoon boven de prullenbak, druk op de bovenste knop en kijk hoe het allemaal uitvalt.

Wat we niet leuk vinden

Niet duurzaam

Dit is een behoorlijk budgetvriendelijk vacuüm. De lage prijs weerspiegelt zich uiteindelijk in de kwaliteit. Klanten zeiden dat hun stofzuigers niet lang meegingen, sommigen zeiden dat het binnen een jaar kapot was. Het is geen groot probleem gezien de garantie twee jaar is – dus Eureka zal eventuele productieproblemen dekken en uw stofzuiger repareren of vervangen.

Verstoppingsproblemen

Klompen lijken geen zeldzaam probleem te zijn met dit vacuüm. Het slanggedeelte heeft de neiging om heel gemakkelijk te verstoppen en zorgt ervoor dat het vacuüm de zuigkracht volledig verliest. Of erger nog, het blaast soms puin terug in de buis, wat vooral erg is als je allergieën hebt!

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop en met snoer
Gewicht 10 pond
Type vloer Enig
HEPA-filter Nee
Huisdiervriendelijk Ja

4. Tineco Floor One S3 Vacuüm

Beste draadloze stofzuiger met meerdere oppervlakken

Productafbeelding van de Tineco Floor ONE S3 draadloze hardhouten vloerenreiniger, lichtgewicht natte droge stofzuigers voor reiniging met meerdere oppervlakken met slim besturingssysteem

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op BestBuy
Bekijk op Qvc

Er zijn veel draadloze multi-surface stofzuigers op de markt, maar dit is een van onze favorieten. Je krijgt hiermee tot 35 minuten stofzuigtijd, wat meestal genoeg is om het hele huis te stofzuigen. Maar daarnaast zijn er nog enkele andere geweldige functies.

Dankzij de 220 watt motor heeft deze stofzuiger een uitstekende zuigkracht. Het kan bijna twee keer zoveel opruimen als standaard geborstelde motoren. Dus wat je ook probeert op te ruimen, deze stofzuiger kan het aan.

Foto van de Tineco Floor One S3 Vacuum

Wat we leuk vinden

Infrarood Sensor

De ingebouwde iLoop slimme sensortechnologie bewaakt de reinigingsprestaties terwijl de infraroodsensor vuil en morsen detecteert. Dat gezegd hebbende, kunt u er zeker van zijn dat deze gadget echt zijn schoonmaakwerk doet.

One-Touch Zelfreinigend

Het ontwerp van deze stofzuiger helpt drukke mensen om tijd te besparen met zijn reiniging met één knop. Dit helpt uw apparaat vrij te houden van geur en vlekken.

Twee jaar garantie

U hoeft zich geen zorgen te maken als dit product zou vastlopen omdat het is gedekt door een garantie van twee jaar en 24/7 klantenservice.

Wat we niet leuk vinden

Oplaadtijd kan worden verbeterd

Deze draadloze stofzuiger is bijna perfect, maar de batterij kan nog steeds worden verbeterd omdat deze twee uur moet worden opgeladen voor gebruik, wat een langere wachttijd kan duren.

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop of draadloos
Gewicht 9,9 pond
Type vloer Enig
HEPA-filter Ja
Huisdiervriendelijk Ja

5. Eureka WhirlWind Bagless Canister Cleaner

Beste Canister Multi Surface Vacuüm

Productafbeelding van de eureka WhirlWind bagless canister stofzuiger, lichtgewicht stofzuiger voor tapijten en harde vloeren, blauw

Prijs controleren

Dit is een geweldige canister multi-surface stofzuiger. Het kan uw vloeren diep reinigen over meerdere oppervlakken, waaronder tapijten, bekleding en harde vloeren.

Het hele apparaat weegt slechts acht pond. Het is dus supergemakkelijk en handig om door het huis te dragen en van kamer naar kamer te gaan.

Wat betreft de bus, deze heeft een capaciteit van twee liter, zodat u veel vuil kunt opzuigen voordat u deze moet legen. Wanneer je het leegt, druk je op één knop boven een vuilnisbak en geniet je ervan om het allemaal binnen enkele seconden te zien uitvallen.

Foto van de Eureka WhirlWind Bagless Canister Cleaner

Wat we leuk vinden

Automatisch terugspoelen van snoer

Dit lijkt misschien een klein detail om op te wijzen, maar het is echt geweldig! Het snoer rolt automatisch in wanneer u op een knop drukt. Dit betekent dat u tijd bespaart bij het inpakken van dit weg na het schoonmaken.

Cycloon Filtratie Systeem

Het cycloonfiltratiesysteem zorgt ervoor dat er geen verlies van zuigkracht is, zelfs als de filtering supersterk is om te voorkomen dat kleine deeltjes de motor bereiken en beschadigen. Je hebt een stofbeker, stofafscheider en een filter voor ultieme bescherming.

Eenvoudig aan te passen

Wanneer u klaar bent om van tapijt naar harde vloer of bekleding te gaan, gebruikt u gewoon de aanpassingsregeling om dit te doen. Het is binnen handbereik, dus het is snel en gemakkelijk te doen terwijl je stofzuigt.

Wat we niet leuk vinden

Werkt beter op harde vloeren

Hoewel dit een stofzuiger met meerdere oppervlakken is, zeggen klanten wel dat het beter werkt op harde vloeren dan tapijten. Als je een heleboel tapijten in huis hebt, wil je misschien iets anders overwegen.

Lichte reiniging

Naast het feit dat het beter is voor harde vloeren, zeggen sommige klanten dat dit meer een lichte reinigingsstofzuiger is dan een diepe reiniging. Niet alle klanten zijn het daarover eens, maar houd hier rekening mee als je een bijzonder rommelig huishouden hebt met veel kinderen en / of huisdieren.

Productspecificaties

Ontwerpen Bus
Gewicht 8,3 pond
Type vloer Tapijt, harde vloer en bekleding
HEPA-filter Nee
Huisdiervriendelijk Nee

6. Eureka Airspeed rechtopstaande stofzuiger

Beste budget multi-oppervlaktestofzuiger

Productafbeelding van de Eureka Airspeed Ultra-Lightweight Compact Bagless Upright Stofzuiger, Vervangend Filter, Groen

Prijs controleren

Deze stofzuiger is perfect voor mensen met een beperkt budget. Beter nog, het heeft geweldige functies om je stofzuigroutine een stuk eenvoudiger en effectiever te maken.

Ten eerste heeft het een superlicht ontwerp, zodat je het gemakkelijk door het huis kunt manoeuvreren. Of je nu oud of jong bent, deze stofzuiger van 7,7 pond is een fluitje van een cent om te gebruiken.

Ten tweede is het heel gemakkelijk te legen. De stofbeker kan met één druk op de knop worden geleegd. Zodra het is geleegd, ben je weer klaar om te gaan. Gewoon opnieuw bevestigen en weer stofzuigen.

We denken dat je deze stofzuiger op je harde vloeren, bekleding en tapijten geweldig zult vinden!

Foto van de Eureka Airspeed Upright Stofzuiger

Wat we leuk vinden

Twee extra tools

Deze stofzuiger wordt geleverd met twee extra gereedschappen die op de stofzuiger zelf kunnen worden opgeslagen, zodat u ze nooit verliest. Ze bevatten een spleetgereedschap en een stofborstel. De spleettool is geweldig om in krappe hoeken en tussen bankkussens te komen. De stofborstel is voor meer delicate items zoals bekleding, zodat u geen krassen veroorzaakt.

Krachtige zuigkracht

Ziek van middelmatige vacuümkracht? Deze stofzuiger heeft een 6-amp motor die puin en vuil van tapijten, shag vloerkleden, hoogpolig tapijt en harde vloeren optilt. Nu is je huis superschoon en je vloeren beschermd.

Wasbaar filter

Wanneer het filter er vies uitziet, hoeft u het niet weg te gooien en een nieuwe te kopen. Het is wasbaar, dus laat het gewoon onder wat koud water lopen en laat het aan de lucht drogen.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijk te pushen

Klanten klaagden dat de wielen niet veel glijden haddeno hen, dus het was bijzonder moeilijk om dit vacuüm langs dikkere tapijten te duwen.

Kort snoer

Het snoer voor deze stofzuiger is kort, waardoor je niet veel speelruimte krijgt. Onze stofzuiger kan elke hoek van ons appartement bereiken vanuit één stopcontact, maar deze stofzuiger heeft slechts een snoer van 18 voet. De meeste stofzuigers hebben een snoer van 25 voet.

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop en met snoer
Gewicht 7,7 pond
Type vloer Tapijt, harde vloer en bekleding
HEPA-filter Nee
Huisdiervriendelijk Ja

7. Coredy Robot stofzuiger

Beste robot multi-oppervlakte vacuüm

Productafbeelding van de Coredy robotstofzuiger, 1700Pa supersterke zuigkracht, ultraslank, automatisch zelfopladend robotstofzuiger voor het reinigen van hardhouten vloeren, middelpolige tapijten, filter voor huisdier, eenvoudig schemareiniging

Prijs controleren

Wil je een slimme stofzuiger die het werk voor je kan doen als je het te druk hebt? Zet dit aan en laat het je vloeren schoonmaken terwijl je kookt, ergens anders schoonmaakt of aan het werk bent.

Het doet zelfs dienst als dweil. Het heeft een natte dweilfunctie, zodat u harde vloeren na het stofzuigen kunt reinigen. Verwijder vlekken, voetafdrukken en vlekken op de vloer.

Wat betreft de vacuümfunctie, deze heeft een maximale zuigkracht. Het kan dus van alles oppikken, van groot vuil tot haar van huisdieren!

Foto van de Coredy Robot Stofzuiger

Wat we leuk vinden

Naadloos bewegen

Deze robotstofzuiger kan gemakkelijk van hardhout naar tapijten gaan, dankzij zijn klimvermogen. Als je een dik vloerkleed hebt, kan het daar ook omhoog klimmen! Het heeft een automatische lift, zodat het naadloos door uw hele huis kan bewegen.

Beschermt zichzelf

Maak je geen zorgen dat dit ongelukken oplevert, wat leidt tot schade. Het beschermt zichzelf. Het heeft een anti-botsing en anti-drop sensor, zodat het niet tegen dingen botst of naar beneden valt. Deze sensoren leiden het vacuüm rond obstakels en voorkomen dat het beschadigd raakt.

110 minuten looptijd

Geniet van 110 minuten stille werking met deze robotstofzuiger. Wanneer het klaar is met stofzuigen, laadt het zichzelf automatisch op. Je zult nooit achterblijven met een levenloos vacuüm.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor hoogpolige tapijten

Dit is goed voor laag- en middelpolig tapijt, maar helaas werkt het niet op hoge palen. Houd daar dus rekening mee voordat u koopt, zodat u niet teleurgesteld bent.

Mist wat vuil

Klanten zeiden dat de stofzuiger stukjes van de kamer helemaal miste, waardoor vitale rommel ontbrak. We zijn er zeker van dat er een manier is om dit probleem op te lossen, maar houd dat vervelende detail in gedachten.

Productspecificaties

Ontwerpen Robot
Gewicht 7,54 pond
Type vloer Harde vloeren en laagpolig tapijten
HEPA-filter Nee
Huisdiervriendelijk Ja

8. Eureka Stylus draadloze stofzuiger

Beste Stick Multi Surface Vacuüm

Productafbeelding van de Eureka lichtgewicht draadloze stofzuiger, hoge efficiëntie krachtige motor LED-koplampen, handige stick en handheld vac, grijs

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Wayfair

Steelstofzuigers zijn superlicht en gemakkelijk te gebruiken. Deze Eureka Stylus reiniger is 6,4 pond, dus het is mooi en lichtgewicht voor de meeste mensen. Ondanks dat het draadloos is, heeft het een van de langere looptijden op de markt van maximaal 45 minuten.

We vinden het ook geweldig dat deze stofzuiger converteerbaar is. Je kunt hem dus gebruiken als een rechtopstaande stofzuiger, of als een handstofzuiger. Dit maakt het super eenvoudig om bekleding en onder meubels te stofzuigen, evenals uw auto.

Foto van de Eureka Stylus draadloze stofzuiger

Wat we leuk vinden

Reinigt alle vloeren

Het maakt niet uit welke vloer je in huis hebt, deze stofzuiger kan het aan. De vloermond heeft een automatische hoogteverstelling, zodat u bij het schakelen niet op knoppen hoeft te drukken. Ga absoluut naadloos van tegelvloeren naar tapijt.

Krachtige 350W motor

Zuig alle soorten puin op met dit vacuüm. Of je nu kleine deeltjes of grote stukjes di oppaktrt, deze stofzuiger kan het allemaal aan. De motor van 350 watt betekent dat hij een krachtige zuigkracht heeft, waardoor er geen rommel achterblijft. U kunt zelfs schakelen tussen drie verschillende zuigniveaus, afhankelijk van de rommel bij de hand.

Ga overal naartoe

Het beste aan deze stofzuiger is dat hij super draagbaar is. U kunt de handheld-bevestiging gebruiken en overal naartoe gaan waar u maar wilt. Je kunt zelfs onder meubels bewegen, omdat de LED-koplampen het gemakkelijk maken om te zien wat eronder zit.

Last but not least maakt de zwenkbesturing het manoeuvreren gemakkelijker dan ooit tevoren.

Wat we niet leuk vinden

Problemen met de batterij

Sommige klanten meldden dat ze niet de volledige 45 minuten gebruikstijd kregen die wordt geadverteerd. Dit kan te maken hebben met het gebruik van de hogere zuigkracht waardoor de batterij sneller leegloopt.

Pet Hair en harige tapijten

Houd er rekening mee dat dit niet het beste is in het oppakken van haar van huisdieren. Het werkt ook niet super goed op hoogpolige of harige tapijten. Hoe zit het met huisdierenhaar op je hoogpolige tapijten? Nog erger! Dus als dat klinkt als je thuis, wil je misschien heroverwegen.

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop of handheld, draadloos
Gewicht 6,4 pond
Type vloer Alle vloertypes
HEPA-filter Nee, HEPA media
Huisdiervriendelijk Nee

9. Eenvoud Multi Surface Rechtopstaand vacuüm

Langste reinigingsbereik multi-oppervlaktestofzuiger

Productafbeelding van de eenvoud allergie rechtopstaand vacuüm voor tapijt en hardhout, multi-oppervlaktestofzuiger met gecertificeerd HEPA-filter en -zak, S20EZM

Prijs controleren

Stofzuigers met het langste reinigingsbereik zijn voor veel mensen een groot verkoopargument. Hoewel dit misschien niet de lichtste is, is het zeker een van de gemakkelijkste om te monteren. Bovendien geeft het tot 13 voet reinigingsbereik – dankzij de flexibele slang.

Het is een stofzuiger met snoer en een meubelbeschermer die onbedoelde hobbels in de muren of in uw meubels voorkomt. Het heeft ook een HEPA-filter waardoor alle allergieveroorzakende stofdeeltjes worden opgevangen.
Foto van de Simplicity Multi Surface Upright Vacuum

Wat we leuk vinden

Filtratiesysteem

Een van de grote voordelen van dit vacuüm is het filtersysteem. Als iemand in uw familie allergieën heeft, zal dit helpen. Het helpt deeltjes uit de lucht te verwijderen. Vervolgens verwijdert het HEPA-filter 99,97 procent van de stofdeeltjes in slechts 0,3 micron, zodat de lucht in uw huis wordt gezuiverd en schoon.

Alle soorten vloeren

Dit is het vacuüm om te kiezen als u een reeks vloertypen heeft, omdat het op elke soort vloer werkt! Dat omvat hardhout, laminaat, vinyl, tegels en nog veel meer. Je kunt dit zelfs gebruiken op meubels!

Zelfstandig

U kunt dit gebruiken als een rechtopstaande stofzuiger, die door het huis beweegt zonder te veel te buigen. Afgezien daarvan heeft het on-board opslag voor alle bevestigingstools.

Wat we niet leuk vinden

Luidruchtig vacuüm

Een klein nadeel dat de meeste mensen opmerkten, is het geluid dat bijna 30 procent luider is dan andere modellen.

Productspecificaties

Ontwerpen Rechtop
Gewicht 15,7 pond
Type vloer Alle vloertypes
HEPA-filter Ja
Huisdiervriendelijk Nee

Productvergelijkingstabel

Product Best Ontwerpen Gewicht Type vloer HEPA-filter Huisdiervriendelijk
Dyson Ball HEPA Filter Rechtopstaande Vac Hypoallergeen Rechtopstaand & met snoer 17,4 pond Harde vloer & tapijt Ja Ja
Kenmore AllergenenSeal Rechtopstaande Vac Zakloos Rechtop, zakloos, met snoer 14 pond Enig Ja Ja
Eureka Huisdier Turbo PowerSpeed Vac Huisdiervriendelijk Rechtopstaand & met snoer 10 pond Enig Nee Ja
Tineco draadloze stofzuiger Draadloze Rechtopstaand &draadloos 9,9 pond Enig Ja Ja
Eureka WhirlWind Tasloze Bus Bus Bus 8,3 pond Tapijt, harde vloer & bekleding Nee Nee
Eureka Airspeed Rechtopstaande stofzuiger Budgetkeuze Rechtopstaand & met snoer 7,7 pond Tapijt, harde vloer & bekleding Nee Ja
Coredy Robotstofzuiger Robot Robot 7,54 pond Harde vloeren &laagpolige tapijten Nee Ja
Eureka Stylus draadloos vacuüm Stok Rechtop of handheld, draadloos 6,4 pond Alle vloertypes Nee Nee
Eenvoud Multi Surface Langste reinigingsbereik Rechtop 15,7 pond Alle vloertypes Ja Nee

Waarom kiezen voor stofzuigers met meerdere oppervlakken?

Heb je meerdere vloertypes, dan heb je een stofzuiger met meerdere oppervlakken nodig. Dit is de beste manier om elk stuk vuil op uw vloeren op te rapen.

We hebben gemerkt dat onze stofzuigers het goed hebben gedaan op tapijten, maar niet zo geweldig op laminaatvloeren. Dat laat de ene kamer veel schoner dan de andere!

Als u vlekkeloze vloeren door het hele huis wilt, dan heeft u een stofzuiger met meerdere oppervlakken nodig.

Waar u op moet letten (koopgids)

Weet u niet zeker waar u op moet letten bij het winkelen voor een stofzuiger met meerdere oppervlakken? We raden aan om onder andere rekening te houden met het ontwerp, het gewicht, de duurzaamheid, accessoires en garantie.

Houd er rekening mee

Niet alle multi-surface stofzuigers kunnen alle vloertypen aan. Sommige zijn speciaal ontworpen om twee of drie vloertypen aan te kunnen. Dus als u tegels, laminaat en tapijt hebt, zorg er dan voor dat de specifieke stofzuiger alle drie die vloertypen aankan.

Begroting

Stofzuigers zijn niet de goedkoopste huishoudelijke producten, maar ze komen wel binnen voor verschillende prijsklassen. Overweeg uw budget voordat u koopt, maar houd er rekening mee dat supergoedkope stofzuigers niet zo goed van kwaliteit zijn.

Ontwerpen

Ontwerp is super belangrijk omdat het de bruikbaarheid van de stofzuiger beïnvloedt.

Wilt u een stofzuiger met snoer of snoer? Draadloze exemplaren zijn gemakkelijker te gebruiken, maar moeten vaak worden opgeladen.

Hoe zit het met zakken of zakloos? Zakloze stofzuigers zijn gemakkelijk te legen en verminderen afval. Maar stofzuigers in zakken beperken allergieën, omdat stof en vuil niet rondvliegen wanneer u de vacuüminhoud leegt.

U kunt ook kiezen tussen staande en handheld stofzuigers. Soms worden rechtopstaande stofzuigers geleverd met een handheld-eenheid of een slang om onder meubels en in hoeken te komen.

Last but not least, overweeg of je een robotstofzuiger wilt. Deze doen het stofzuigen voor je terwijl je bezig bent met werk of andere huishoudelijke taken.

Gewicht

Stofzuigers zijn er in verschillende gewichten, dus overweeg dit vooral als je op zoek bent naar iets bijzonder lichts.

Duurzaamheid

Je wilt dat je stofzuiger een tijdje meegaat, dus zorg ervoor dat je winkelt bij gerenommeerde merken. Vergeet niet om de garantie en de kwaliteit van de gebruikte materialen te controleren.

HEPA-filter

HEPA-stofzuigers zijn ideaal als iemand in huis allergieën heeft, of als je kleine deeltjes zoals stof of roet gaat opzuigen.

Deze stofzuigers nemen kleine deeltjes op die anders terug in uw huis zouden circuleren. Daarom verminderen ze stof, huidschilfers en andere allergenen.

Niet elke multi-surface stofzuiger heeft een HEPA-filter, dus let hier goed op als het op je checklist staat.

Huisdiervriendelijk

Als je kleine bontbaby’s hebt, wil je iets dat hun rotzooi aankan. Met name hun haar. Wees daar alert op.

Misschien wilt u ook de mogelijkheid van een robotstofzuiger afstrepen. Huisdieren denken misschien dat het speelgoed is en jagen het door het huis!

Accessoires

Met hoeveel accessoires wordt de stofzuiger geleverd? Zijn ze nuttig? Deze kunnen afneembare slangen of nozzles, filters, een handstofzuiger, een slang of iets heel anders zijn.

Wij denken dat accessoires super belangrijk zijn om uw stofzuigervaring uniek te maken voor de behoeften van uw huis.

Garantie

Last but not least, overweeg de garantie van de stofzuiger. Dit is meestal rond een jaar. We zouden niets minder dan zes maanden aanbevelen, afhankelijk van de prijs.


Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een goede stofzuiger?

Weten hoeveel een goede stofzuiger kost, hangt af van het model en uw budget. Sommige kosten $ 100, terwijl anderen je meer dan $ 1.000 terugbrengen.

Hoe lang gaat een stofzuiger mee?

Gemiddeld gaan stofzuigers tussen de acht en tien jaar mee, hoewel sommige premiummodellen het dubbele van die tijdschaal zullen doorbrengen. U betaalt echter extra voor premium modellen, dus u kunt eventuele besparingen tenietdoen om die verlengde levensduur te krijgen.

Wie maakt de krachtigste stofzuiger?

Het is een uitdaging om te zeggen wie de krachtigste stofzuiger maakt, omdat er zoveel modellen bestaan. Miele canister stofzuigers behoren tot de krachtigste stofzuigers die geld kan kopen.

Wat is de beste stofzuiger voor oudere personen?

Hoewel het kiezen van de beste stofzuiger voor oudere mensen lastig is, zijn lichtgewicht modellen zoals de Bissell Featherweight de ideale keuze. Ze zijn gemakkelijk te manoeuvreren, wegen een paar kilo en zijn betaalbaar.

Werken stofzuigers in zakken beter dan zakloos?

Stofzuigers in zakken werken beter dan zakloze modellen omdat ze het stof in een zak afdichten, waardoor ze gemakkelijker te legen zijn. Ze dragen echter bij aan het storten wanneer de zakken in de prullenbak gaan.

Hoe voorkom ik dat mijn stofzuiger verstopt raakt met haar?

De eenvoudigste manier om te voorkomen dat je stofzuiger verstopt raakt met haar, is door je haar op een niet-gecarpeteerde plek te borstelen. Borstel je haar ook elke keer alleen op dezelfde plek om de verspreiding van het haar door het huis te verminderen.

Doet het allemaal

Wil je een stofzuiger die het allemaal kan? Deze stofzuigers met meerdere oppervlakken werken over meerdere vloeroppervlakken, van diepe tapijten tot harde vloeren. Sommige van onze keuzes werken op letterlijk elk type vloer, inclusief auto’s en bekleding!

Vergeet niet om rekening te houden met uw budget, ontwerp en duurzaamheid bij het winkelen. Vraag jezelf ook af of de stofzuiger een HEPA-filter heeft, huisdiervriendelijk is en hoe lang de garantie is.

Met deze tips in gedachten, evenals onze uitgebreide lijst, vindt u een stofzuiger met meerdere oppervlakken die uw huis grondig reinigt!

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents