Beste Power Scrubbers van 2023

Schrobben is vervelend, tijdrovend en uitdagend. We kennen een manier om betere, snellere resultaten te krijgen zonder de slopende, handmatige inspanning die hardnekkig vuil meestal vereist: krachtige scrubbers.

Power scrubbers zijn betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en levensveranderend in hun functie. Deze machines zijn een uitstekende oplossing voor een schoner huis terwijl u tijd en energie vrijmaakt.

Als je eenmaal beseft hoe moeiteloos de beste power scrubbers zijn om te gebruiken, zijn ze moeilijk te weerstaan! Bekijk onze verzameling van de vijf beste power scrubbers om u te helpen hardnekkig vuil te elimineren.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de MECO elektrische spinwasser, power scrubber draadloze hoge rotatie handheld badkamer scrubber oplaadbaar met 3 vervangbare reinigingsborstels voor het reinigen van bad, tegel, vloer, wastafel, muur, raam
Favoriet van de klant
MECO Elektrische Spin Scrubber
 • Dekt alle bases
 • Geweldige veelzijdige extra’s
 • Comfortabel gebruik
Prijs controleren
Productafbeelding van de Holikme 30-delige boorborstelbevestigingen Set, schrobkussens, spons, power scrubberborstel met verleng lange bevestiging all purpose clean voor voegmiddel, tegels, gootstenen, bad, badkamer, keuken
Beste DIY Set
Holikme Boorborstel Bijlagen Set
 • 30 multifunctionele bijlagen
 • Verlenggereedschap voor moeilijk bereikbare plekken
 • Past op standaard boren
Prijs controleren
Productafbeelding van de boorborstelbevestiging - Badkameroppervlakken Bad, douche, tegel en voeg All Purpose Power Scrubber Cleaning Kit - Voegborstelset - Boorborstels door boorborstel Power Scrubber door nuttige producten
Beste budgetkeuze
Drillbrush voor alle doeleinden
 • Budgetvriendelijke optie
 • Drie geweldige opties
 • Het beste voor badkamers
Prijs controleren
Productafbeelding van de GOFOIT Spin Scrubber, 360-graden draadloze elektrische roterende scrubber, power scrubber met lange handgreep en cordless, douche-, bad- en tegelwasser, uitgerust met 3 multifunctionele reinigingsborstels
Beste high-end scrubber
Gofoit Elektrische Spin
 • Eenvoudige verlenggreep
 • Veel waar voor je geld
 • Batterijduur van 75 minuten
Prijs controleren
Productafbeelding van de Tilswall elektrische spinwasser, draadloze voegdouche power badkamerreiniger met 4 vervangbare opzetborstels, gereedschapsvrije verstelbare verlenggreep voor tegels, vloeren, badkuip-M1
Beste verstelbare scrubber
Tilswall Elektrische Spin
 • 3 uur schoonmaak per lading
 • 360 graden hoge snelheid
 • Vijf bevestigingskoppen
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat is een Power Scrubber?
 • Waar worden power scrubbers voor gebruikt?
 • Waarom een Power Scrubber kopen?
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • Doorzetten


Product beoordelingen

Begin met schrobben met deze vijf scrubbers.

1. MECO Elektrische Spin Scrubber

Favoriet van de klant

Productafbeelding van de MECO elektrische spinwasser, power scrubber draadloze hoge rotatie handheld badkamer scrubber oplaadbaar met 3 vervangbare reinigingsborstels voor het reinigen van bad, tegel, vloer, wastafel, muur, raam

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Klanten houden zoveel van dit model omdat het het hele pakket is, waardoor je veel waar voor je geld krijgt. Het is veelzijdig met een set handige hulpstukken en extra functies. Gebruik deze scrubber in je hele huis, voor grote klussen en detaillering.

De MECO bevat een platte borstel, hoekborstel en afgeronde borstel. U kunt deze bevestigen aan een ergonomische handgreep voor eenvoudig, comfortabel gebruik.

We vinden het leuk dat er een ingebouwd LED-lampje is voor het bewaken van de batterij. Dit voorkomt de verrassing van het opraken van de lading halverwege de schone. Laad de batterij eenvoudig op met de oplader wanneer dat nodig is – er is geen giswerk nodig.

Wat we leuk vinden

Dekt alle bases

We houden van de keuze van borstels die bij dit product worden geleverd. Hoewel er slechts drie hulpstukken zijn, zijn ze uitgebreid in het reinigen van vlakke oppervlakken, hoeken en afvoeren. Je hebt alles wat je nodig hebt.

Geweldige extra’s maken dit veelzijdig

We moeten de fabrikanten prijzen voor een goed ontworpen product, met de nadruk op gemak.

Het onderhoud van de power scrubber is bijvoorbeeld moeiteloos, zonder onnodige kosten of gedoe.

Daarnaast is het LED-lampje een coole extra die het onderhoud gemakkelijker maakt. Dit werkt goed met de batterij die oplaadbaar is en de oplader die bij uw aankoop wordt meegeleverd.

Comfortabel gebruik en lichtgewicht

Vanwege het ergonomische ontwerp, het bedienen van deze scrubber is eenvoudig en zal geen spanning veroorzaken. Tevreden klanten complimenteren hoe licht en comfortabel dit model is.

Het is ook gemakkelijk voor je oren. Met slechts 70 decibel is hij veel stiller dan de 90 decibel van standaard boormachines (1).

Wat we niet leuk vinden

Opladen voor gebruik

Het is handig en kosteneffectief dat dit product oplaadbaar is, maar er is Ć©Ć©n nadeel. Omdat deze MECO scrubber krachtig is, moet hij tussen elk gebruik en ook voor het eerste gebruik worden opgeladen. Dit klinkt misschien niet als een probleem, maar de gemiddelde oplaadtijd is 4-5 uur.

Gemiddeld vermogen

Een paar kopers zeiden dat hoewel de scrubber goed werkt, deze niet aan hun stroomverwachtingen voldeed. Hoe dan ook, gebruikers waren nog steeds tevreden over de efficiƫntie van het product. Kritische feedback is schaars, dus dit kan subjectief zijn.

Productspecificaties

Stijl Spin scrubber
Macht Oplaadbare batterij (2200MHA0)
Max. 20 Watt
Rotaties per minuut 350
Functies LED-indicatielampje, waterdicht, 70 decibel, ergonomisch ontwerp
Accessoires Platte borstel, puntige hoekborstel, ronde borstel, oplader

2. Holikme Boorborstel Bijlagen Set

Beste DIY Set

Productafbeelding van de Holikme 30-delige boorborstelbevestigingen Set, schrobkussens, spons, power scrubberborstel met verleng lange bevestiging all purpose clean voor voegmiddel, tegels, gootstenen, bad, badkamer, keuken

Prijs controleren

Heeft u een boormachine in huis zonder dat u een hele machine zoals de MECO hoeft te kopen? Deze Holikme set is uitgebreid in reiniging en heeft in feite meer opzetstukken dan onze eerste keuze.

Deze set bevat acht borstels, 12 stuks schuursponsjes van verschillende stijfheid, drie wollen pads, vijf scrubsponzen en een verlengstuk voor lastige, onbereikbare plekken. Het borstelassortiment bestaat uit een stijve borstel, vier medium en drie soft.

Dit is een multifunctionele kit die je bijna overal kunt gebruiken. Het is veilig te gebruiken op glas, tegels en zelfs auto-buitenkanten en kan hardnekkig vuil, vuil en voegmiddel aanpakken.

Wat we leuk vinden

30 bijlagen voor meervoudig gebruik

Je boormachine wordt een geweldige, veelzijdige scrubber met deze kit. Bovendien biedt het met 30 hulpstukken een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gebruik de harde borstels binnen of buiten en in moeilijke hoeken van je huis. De zachte borstel is uitstekend geschikt voor het reinigen van delicate oppervlakken, waaronder porselein en tapijten. Kies de medium borstel voor de beste resultaten voor werkbladen, kuipen en harde vloeren.

Extension Tool reinigt moeilijk bereikbare plekken

Veel power scrubbers missen uitbreidingsfuncties. Deze zijn handig voor moeilijk bereikbare plekken en om je handen ver weg te houden van oppervlakken zoals toiletten of afvoeren.

De meegeleverde extensietool wordt zwaar ondergewaardeerd en geeft dit product zeker de overhand.

Past op standaard boren

Elke borstel in deze set is ontworpen om standaard boren te passen. Omdat het de meeste reinigingsbehoeften aankan, elimineert deze multifunctionele set de kosten en het gedoe van het gebruik van verschillende gereedschappen.

Wat we niet leuk vinden

Boor niet inbegrepen

Je hebt een aparte boor nodig om deze borstels te bevestigen. Als je er nog geen hebt, is investeren in een boormachine niet de moeite waard, omdat ze meer kosten dan scrubbers. Dat is tenzij je een boormachine nodig hebt voor andere toepassingen in huis.

Als je je in deze situatie bevindt, overweeg dan om in plaats daarvan voor onze beste keuze te gaan.

Productspecificaties

Stijl Boorborstel bevestigingsset
Macht Welke kracht je boor ook is
Rotaties per minuut Welke snelheid je boor ook heeft
Functies Kleurgecodeerde opzetborstels, compatibel met standaardboren
Accessoires In totaal 30 accessoires

3. Drillbrush All-Purpose Power Scrubber Kit

Beste budgetkeuze

Productafbeelding van de boorborstelbevestiging - Badkameroppervlakken Bad, douche, tegel en voeg All Purpose Power Scrubber Cleaning Kit - Voegborstelset - Boorborstels door boorborstel Power Scrubber door nuttige producten

Bekijk op Amazon
View op Walmart

Hier is er nog een als je het niet erg vindt om wat DIY te doen. Hoewel de boormachine niet is inbegrepen, kunt u veel geld besparen op een hele machine als u er al een hebt. Met deze kit kun je van bijna elke handboormachine een power scrubber maken.

Deze medium-stijve nylon borstels kunnen het beste worden gebruikt in de badkamer, omdat je ze kunt gebruiken op porselein, glasvezel en tegels. Ze zijn ontworpen voor het zacht maar effectief reinigen van uw kuipen en gootstenen.

In deze kit krijg je drie borstels: een originele ronde borstel, een platte borstel en een korte borstel.

Wat we leuk vinden

Budgetvriendelijke optie

Deze borstelset heeft een fantastische prijs in vergelijking met power scrubber machines. Als u thuis een boormachine hebt, kunt u tientallen dollars besparen door in dit product te investeren in plaats van een nieuw handheld-model. Het is betaalbaar en handig.

Drie grote borstels

Net als bij onze MECO-keuze hierboven, krijgt u een fantastische selectie van drie borstels. De stijl van elk (rond, kort en plat) voldoet aan al uw schoonmaakbehoeften. Ze zijn goed voor gebruik op afvoeren, gootstenen, spleten en vloeren.

Beste voor badkamers

Elke borstel is medium-stijf en gemaakt om de conditie van uw oppervlakken te behouden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het schuren van uw porselein of tegels; de borstels zijn ontworpen om hun glans te behouden. Hoewel dit een multifunctionele kit is, wordt deze aanbevolen voor gebruik in badkamers vanwege de zachte kracht.

Wat we niet leuk vinden

Drill uitgesloten

Net als bij onze Martchen’s Market-keuze, bevat deze kit alleen de borstels, dus je hebt een eigen boormachine nodig. Vergeet niet dat het verstandiger is om een nieuwe scrubber zoals onze MECO-aanbeveling te kopen als u geen elektrisch gereedschap bezit. Het kopen van een boormachine alleen om deze borstels te gebruiken, zal het budgetvriendelijke voordeel tenietdoen.

Niet universeel compatibel met boren

Je kunt van elke boormachine een scrubber maken met deze kit, maar er zijn suggesties voor boren om te gebruiken. De fabrikant adviseert 18-volt accuboren voor deze borstelset. Er is een kleine kans dat je boormachine niet compatibel is, dus zorg ervoor dat deze past voordat je deze koopt.

Productspecificaties

Stijl Boorborstel hulpstukken
Macht Welke kracht je boor ook is
Rotaties per minuut Welke snelheid je boor ook heeft
Functies Medium-stijve nylon borstelharen, snelwisselassen
Accessoires Kit bevat een ronde borstel, platte borstel en korte borstel.

5. Gofoit Elektrische Spin Scrubber

Beste high-end scrubber

Productafbeelding van de GOFOIT Spin Scrubber, 360-graden draadloze elektrische roterende scrubber, power scrubber met lange handgreep en draadloos, douche, bad en tegel scrubber, uitgerust met 3 multifunctionele reinigingsborstels

Prijs controleren

Als je bereid bent om een beetje extra uit te geven aan een scrubber, zal deze niet teleurstellen. Het is slank, veelzijdig en bevat vier uitstekende hulpstukken voor geconcentreerde reiniging van lastig vuil. Een afneembare extensie helpt u al die ongemakkelijke plekken schoon te maken die u normaal gesproken moeilijk zou kunnen bereiken.

Gemaakt van hoogwaardig ABS, polypropyleen en rubber. De batterij en borstels zijn sterk en efficiƫnt, terwijl de scrubber zelf slechts 2,44 pond weegt.

Het opladen van de batterij duurt ongeveer vijf uur en je krijgt 50-75 minuten runtime.

Wat we leuk vinden

Eenvoudige en stevige verlenggreep

Het aanpassen van de lengte van deze scrubber is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is op een ontgrendelingsknop drukken om de extensie te demonteren of op zijn plaats te vergrendelen.

Naast het feit dat het gemakkelijk te gebruiken is, is de extensie gemaakt van staal, dus het is gemakkelijk te onderhouden en stevig. Over het algemeen is het uitstekend geschikt voor het reinigen van plekken met een hoog of onbereikbaar bereik.

Veel waar voor je geld

Dit product kost u meer dan onze andere keuzes, maar met goede reden. Het is een geavanceerd model met een goed scala aan functies die de prijs waard zijn.

Net als bij de Martchen’s Market-set zijn vier borstels inbegrepen – meer dan de meeste scrubbers. Ze bevatten een standaard koepelborstel, platte borstel en puntige hoekborstel.

De kers op de taart is dat het apparaat oplaadbaar is, dus u bespaart geld op vervangingen en onderhoud.

Batterijduur tot 75 minuten

Bij een volledige lading gaat de batterij tot 75 minuten mee. Dit is uitstekend in vergelijking met de meeste andere scrubbers en zal zeker genoeg tijd zijn om al uw reinigingen te doen. Hoewel het duurt tussen de vier en vijf uur om op te laden, je haalt veel uit de accu.

Wat we niet leuk vinden

Niet budgetvriendelijk

Dit product past mogelijk niet bij u als u een beperkt budget heeft. Vergeet niet dat u krijgt waar u voor betaalt met dit model.

Productspecificaties

Stijl Spin scrubber
Macht Batterij (DC 3.6V)
Rotaties per minuut 300
Functies Verstelbare lengte, USB oplaadbaar, max. 75 minuten runtime, waterdicht
Accessoires Verlengstuk, ronde borstel, platte borstel, koepelborstel, hoekborstel

6. Tilswall Elektrische Spin Scrubber

Beste verstelbare scrubber

Productafbeelding van de Tilswall elektrische spinwasser, draadloze voegdouche power badkamerreiniger met 4 vervangbare opzetborstels, gereedschapsvrije verstelbare verlenggreep voor tegels, vloeren, badkuip-M1

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als het gaat om schoonmaken, kan elektrisch gereedschap soms gewoon niet in elke hoek reiken. Maar langs kwam de Tilswall elektrische spin scrubber. Met verstelbare lengtes en handgrepen kunt u nu flexibel reinigen.

Het strekt zich uit van 27,6 inch tot 43,3, zodat u in moeilijk bereikbare hoeken en plafonds kunt komen! Nu kunt u ervoor zorgen dat elke laatste centimeter van uw huis brandschoon is.

Wat we leuk vinden

3 uur schoonmaak per lading

Dit wordt geleverd met een 4.000 mAh 3,7 volt batterij om ervoor te zorgen dat u voldoende stroom hebt om u door alle schoonmaaktaken te loodsen. De draadloze scrubber kan tot 180 minuten runtime meegaan na volledig opladen. Hierdoor kunt u door elke laatste vlek heen komen voordat de batterij leeg is en moet worden opgeladen.

360 graden hoge snelheid

Geniet van snelle volledige rotaties met deze schrobborstel. Het zorgt voor een fantastische reiniging, zelfs op de meest hardnekkige vlekken. In feite kan dit de pijn van elleboogvet volledig vervangen nu je een machine hebt die het harde werk voor je doet.

Vier extra bevestigingskoppen

Met vier extra verschillende bevestigingskoppen kun je alles schoonmaken. De extra brede kop is uitstekend geschikt voor grotere gebieden. De kleine platte borstel is voor kleinere gebieden. De puntige borstel is geweldig voor tegelvoeg en cranny plaatsen. En de hoekschrobmachine is voor hoeken, krappe gebieden en voeglijnen. Over het algemeen kan deze scrubber vrijwel elk gebied reinigen, binnen of buiten.

Wat we niet leuk vinden

Niet volledig waterdicht

Hoewel deze scrubber spatwaterdicht is, is hij niet volledig waterdicht, dus je kunt het hele gereedschap niet in water onderdompelen. Veeg in plaats daarvan bij het schoonmaken de scrubber gewoon af met een vochtige doek.

Productspecificaties

Stijl Spin scrubber
Macht Batterij (3,7 volt)
Rotaties per minuut 300
Functies Verstelbare handgreep, lange levensduur van de batterij
Accessoires Extra brede platte kopborstel, kleine platte hoofdborstel, ronde borstel, hoekborstel

Productvergelijkingstabel

Product Best Stijl Macht Rotaties p/m
MECO Elektrische Spin Scrubber Favoriet van de klant Spin scrubber Batterij (2200MHA0) Max. 20 W 350
Holikme Boorborstel Bijlagen Set Doe-het-zelf set Boorborstel bevestigingsset Welke kracht je boor ook is Welke snelheid je boor ook heeft
Drillbrush voor alle doeleinden Budget keuze Boorborstel hulpstukken Welke kracht je boor ook is Welke snelheid je boor ook heeft
Gofoit Elektrische Spin High-End Scrubber Spin scrubber Batterij (DC 3.6V) 300
Tilswall Elektrische Spin Verstelbare scrubber Spin scrubber Batterij (3,7 volt) 300

Wat is een Power Scrubber?

Power scrubbers ontwikkelden als een oplossing om de moeite van het schrobben te verminderen. Ze begonnen als een hack, het bevestigen van een reinigingsborstelkop aan een boormachine voor een snellere reiniging.

Deze eenvoudige truc sprak iedereen aan omdat het de weg vrijmaakte voor gemotoriseerde reiniging op plaatsen waarvan de meesten van ons zich niet hadden gerealiseerd dat het mogelijk was, zoals afwassen of zelfs toiletreiniging. Het duurde niet lang voordat de innovatie schitterde en veel meer werd dan alleen een lifehack.

Boorborstels dienden als blauwdruk voor power scrubbers. Dankzij die handige snelkoppeling hebben fabrikanten het idee verfijnd en geperfectioneerd.

Maar hoe werken ze en waarom zou je je ermee bemoeien?

Als het gaat om schrobben, doen deze gemotoriseerde apparaten al het werk voor u. Ze werken door met een druk op de knop snel aan een schrobborstel te draaien. De meeste power scrubbers zijn zacht genoeg om op je gerechten te gebruiken, terwijl ze genoeg kracht behouden om hardnekkig vuil te bestrijden.

Power scrubbers zijn multifunctionele, veelzijdige gereedschappen die u in uw hele huis kunt gebruiken. Hoewel ze zijn samengesteld om het afwassen gemakkelijker te maken, is er zoveel meer dat ze voor je kunnen doen.

Waar worden power scrubbers voor gebruikt?

Het korte antwoord is bijna alles. Als het moet worden geschrobd, is de kans groot dat een power scrubber het aankan. Uw huis heeft veel gebieden die een diepe reiniging kunnen gebruiken, en deze apparaten zijn ontworpen om ze allemaal aan te kunnen.

 • Vlakke oppervlakken: Een platte borstel doet wonderen op gerechten. U kunt ze echter gebruiken op uw toonbanken en vloeren (of op elk vlak oppervlak). Borstelhardheid zal een rol spelen, omdat je je delicate afwerkingen niet wilt schrapen. Als u het niet zeker weet, kiest u voor een zachte borstel of volgt u de instructies van de fabrikant om schade te voorkomen.
 • Afvoerreiniging: Afvoeren zijn vies, vooral als ze gevuld zijn met stukjes oud voedsel of haar. Een ronde borstel – wat je zou gebruiken om je toilet schoon te maken – is de ideale vorm om afvoeren van smurrie te verwijderen. Dit kan uw blootstelling aan agressieve reinigingschemicaliĆ«n minimaliseren en u de moeite en het vuile werk besparen om ze met de hand schoon te maken (2).
 • Ovens en fornuizen: Ronde borstels zijn geweldig voor gebruik op hardnekkig vuil. Je kunt ze op je kookplaat of in je oven gebruiken om gruis en ander vervelend, aangekoekt vuil te verwijderen. Net als bij afvoeren is dit een uitstekend alternatief als je geen fan bent van agressieve reinigingsmiddelen.
 • Hoekjes en gaatjes: Uw wandplint, tegelvoeg, hoeken en ribbels zullen ook profiteren van power scrubbing. U bespaart tijd door niet te schakelen tussen gereedschap of doeken en hoeft niet zoveel moeite te doen om vuil en ophoping aan te pakken. Net als bij je vloeren, zorg ervoor dat je borstels niet te schurend zijn als je dit probeert om krassen op de oppervlakken te voorkomen.
 • Badkamers: Het is een goed idee om je badkamer zo vaak mogelijk grondig te reinigen, dus waarom zou je geen gemotoriseerde scrubber gebruiken? Net als bij uw keuken kan een elektrische schrobmachine de vlakke oppervlakken, afvoeren en gootstenen van uw badkamer reinigen – en ook uw toilet.
 • Geconcentreerde gebieden: Sommige power scrubbers worden geleverd met een handige detaillering. U kunt dit gebruiken om kleinere probleemplekken te verdubbelen.

Afzonderlijke penselen gebruiken

Als je je badkamer schoonmaakt met een elektrische schrobmachine, heb je een andere set borstels nodig voor andere kamers. Dit voorkomt de verspreiding van ziektekiemen door het hele huis.

Waarom een Power Scrubber kopen?

Soms is schoonmaken tijdrovend, vermoeiend en saai werk. Het verwijderen van hardnekkig vuil, vuil en vlekken is al lastig, maar we verergeren onze strijd door onhandige of onjuiste benodigdheden te gebruiken.

1. Je zult je handen niet vuil maken

Handmatig schrobben is niet de leukste schoonmaaktaak, vooral als het vuil en vuil diepgeworteld zijn. Niemand steekt graag zijn handen in vuil afwaswater of emmers vuil water.

Dat is waar een power scrubber om de hoek komt kijken.

Daar kun je design voor bedanken, want de vorm van een scrubber houdt je handen droog. Je gebruikt een knop om ze te bedienen. Bovendien zorgen hun lange handvatten ervoor dat je het water niet hoeft aan te raken als je dat niet wilt.

Jezelf beschermen

Draag een paar rubberen handschoenen terwijl je schoonmaakt. Ze beschermen je handen tegen hitte, chemicaliƫn en ziektekiemen (3).

2. Uw keuken zal minder ziektekiemen herbergen

Gerechten laten staan is een van de snelste manieren om ziekteverwekkers door uw huis te verspreiden (4). Sporen van voedsel kweken bacteriĆ«n die zich snel verspreiden naar andere oppervlakken in uw keuken. Als je iets besmet behandelt – zelfs als het er schoon uitziet – zullen je handen deze bacterie overbrengen naar alles wat je aanraakt.

Om dit te voorkomen, is het aan te raden om een schrobborstel met kracht te gebruiken om oud voedsel en ziektekiemen te verwijderen. Wat is een betere manier om dit te doen dan met een krachtige scrubber die moeite bespaart?

Snelle tip

Vergeet niet om de borstels van je power scrubber schoon te maken. Een manier om dit te doen is om afwasmiddel op de borstel aan te brengen voordat je het tegen je gootsteen onder stromend water werkt. Gebruik daarna een schone handdoek om de haren te drogen en zorg ervoor dat deze volledig droog is voordat u deze opbergt.

3. Geldbesparend

Heb je er ooit aan gedacht dat wegwerpkeukensponzen precies dat zijn: wegwerp? We hebben ze allemaal na hun levensduur gebruikt, maar je moet ze vaker weggooien dan je zou denken. Het wordt aanbevolen om uw keukensponzen na een week gebruik weg te gooien (5).

Het lijkt geen groot probleem, maar bedenk hoe snel de kosten van het vervangen ervan zullen oplopen – zelfs als het budgetaankopen zijn. De initiĆ«le kosten van een power scrubber zijn hoger, maar u bespaart een aanzienlijke hoeveelheid geld, dankzij de duurzaamheid.

Borstels zijn superieur aan sponzen omdat ze geen water vasthouden. Omdat ze sneller drogen, is er minder risico dat bacteriƫn of ziektekiemen zich erin of op hen nestelen (6).

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Er is een verscheidenheid aan modellen beschikbaar, dus hoe weet u welke geschikt is voor u? We hebben een checklist samengesteld van wat u in gedachten moet houden voordat u zich op een specifiek model vestigt:

Bijlagen

Power scrubbers met een reeks opzetborstels zijn een waardevolle investering. Ze zijn veelzijdiger en besparen u geld bij het kopen van de nodige extra’s. Populaire hulpstukken zijn de ronde borstel, het schrobkussen, de platte borstel en de detailler.

Borstelhardheid

Houd rekening met het materiaal en de dikte van de borstelharen. Voor delicate oppervlakken heb je zachte borstelharen nodig, terwijl ruwe gebieden of hardnekkig vuil iets winterharder en duurzamer nodig hebben. Je kunt ook kiezen voor borstels van gemiddelde kwaliteit – stijf genoeg om diep schoon te maken, maar toch zacht genoeg om schade te voorkomen.

Rotatiesnelheid

Hoe sneller de borstel draait, hoe effectiever en krachtiger hij zal zijn. Dit heeft invloed op hoe zwaar uw machine is en beĆÆnvloedt hoe deze uw oppervlakken behandelt. Gemiddeld raden we aan om er een te zoeken met ongeveer 300 rotaties per minuut.

Macht

De meeste power scrubbers zijn draadloos, maar je kunt modellen met snoer tegenkomen. De laatste zal niet zonder stroom komen te zitten en kost minder om te onderhouden. Modellen op batterijen hebben daarentegen een groter bereik en zijn gemakkelijker te gebruiken. Ze zijn echter beperkt in vermogen en zijn meer onderhoud.

Waterdicht

Als je je scrubber in je gootsteen, afvoer of met wasmiddel gaat gebruiken, moet deze waterdicht zijn. Het kan worden gecoat in een waterbestendige kit of zo worden geconstrueerd dat het waterdicht is. Hoe dan ook, controleer of de batterij of kabel is beschermd tegen morsen.

Waarschuwing

Gebruik nooit een standaard, met snoer in of met water. Tenzij uw gereedschap is ontworpen voor natte omstandigheden, kunt u een elektrische schok riskeren (7).

Veelgestelde vragen

Waar gebruik je een Power Scrubber voor?

Een power scrubber wordt gebruikt voor het verwijderen van ingeslepen vuil en vuil van verschillende oppervlakken zonder dat het zweet hoeft te breken. Het gebruikt elektriciteit om een roterende borstel aan te drijven of een reinigingskop effectief te reinigen.

Zal een boorborstel glas krassen?

Een boorborstel zal geen krassen op glas hebben omdat de borstelharen zacht zijn en de reinigingsbeweging zacht is. Het zal echter krassen op glas als u de verkeerde hulpstukken met hardere borstelharen gebruikt.

Zal een elektrische tandenborstel voegmiddel reinigen?

Een elektrische tandenborstel reinigt voegmiddel omdat de kop van de borstel oscilleert om vuil en vuil te verwijderen, net als wanneer u uw tanden reinigt.

Hoe reinig je schrobborstels?

De beste manier om schrobborstels schoon te maken, is door ze te weken in warm zeepsop met toegevoegde zuiveringszout. Dompel de borstel vervolgens in heet water met Borax, wassoda en hete azijn en laat het vijf minuten staan.

Spoel het ten slotte af en schud het overtollige water af. Laat de borstel drogen voordat u deze opnieuw gebruikt.


Doorzetten

Schrobben is vervelend werk, maar een krachtige scrubber zal de last van het schoonmaken verminderen. Het zijn relatief goedkope tools die u op de lange termijn geld besparen. We vinden het geweldig dat ze zijn ontworpen om schrobben gemakkelijker, sneller, eenen efficiƫnter.

Er zijn verschillende soorten beschikbaar, dus kies er een die bij uw situatie past. Sommige vereisen bijvoorbeeld gewoon dat u een borstelbevestiging aan uw boormachine toevoegt. Anderen zijn echter all-inclusive machines. Hoe dan ook, ze hebben allebei sterke punten. Het nemen van de doe-het-zelf weg bespaart u geld, terwijl een spin scrubber u meer bereik geeft.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   hoe splint schoonmaken