Beste handheld kledingstomers van 2023

Heb je snel en gemakkelijk frisse, kreukvrije kleding nodig? Je kunt niet alles strijken – dus er moet een andere optie zijn. Rechts?

Nou ja, er is: handheld kledingstomers! U kunt deze gebruiken om kleding, gordijnen, meubels en meer te desinfecteren en te rimpelen.

Om u te helpen de juiste voor u te vinden, hebben we een lijst gemaakt met de zeven beste handheld kledingstomers op de markt. Na uren van onderzoek naar echte klantrecensies en deskundig advies, hebben we het beperkt. We laten u onze favoriete functies over elk product weten , evenals enkele details waar u ook op moet letten.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de steamer voor kleding, draagbare reiskledingstomer, metalen stoomkop, 25s opwarmen, pompsysteem, miniformaat, handheld steamer voor alle stoffen, geen waterspugen, 120V zwart
Beste compacte kledingstomer
Polardo Travel Kledingstuk Steamer
 • Snel en krachtig
 • Stoomt alle stoffen
 • Lekvrij in elke richting
Prijs controleren
Productafbeelding van de PurSteam handheld steamer voor kleding - draagbare kledingrimpelverwijderaar voor reizen en thuisgebruik - snelle verwarming met automatische uitschakeling en lekvrij ontwerp [Upgraded Version]
Beste budgetkeuze
Pursteam Kleding Steamer
 • Verwarmt in 25 seconden
 • Werkt op alle stoffen
 • Veilig in gebruik
Prijs controleren
Productafbeelding van de Conair Handheld Garment Steamer voor kleding, Turbo ExtremeSteam 1875W, draagbaar handheld-ontwerp, sterke penetrerende stoom
Beste professionele steamer
Conair Turbo ExtremeSteam
 • Geweldig zoolplaatontwerp
 • Perfect voor elk item
 • Krachtig en snel te verwijderen rimpels
Prijs controleren
Productafbeelding van de BEAUTURAL Steamer voor kleding, draagbare handheld kledingstof rimpels remover, 30-seconden snelle opwarming, auto-off, grote afneembare watertank
Eenvoudigst te gebruiken
Beautural Kleding Steamer
 • Snel en efficiënt
 • Lekvrij ontwerp
 • Extra bijlagen
Prijs controleren
Productafbeelding van de HHSUC-steamer voor kleding, handheld kledingstomer, 1200W mini-reisstomer, draagbare stof stoomstrijkijzer auto-uitschakeling, lekvrij, LCD-scherm / 15s snelle verwarming / rimpelverwijderaar [Luxury Edition]
Grootste capaciteit
Roze Handheld Kledingstuk Steamer
 • Geen lekkage in welke richting dan ook
 • Grote watertank van 280 ml
 • Gebruiksvriendelijke functies
Prijs controleren
Productafbeelding van de iSteam Steamer for Clothes [Luxury Edition] Krachtige droge stoom. Multi-Task: Stof Rimpel Remover- Schoon- Vernieuwen. Handheld kleding accessoire. voor alle soorten kledingstukken. Home/Reizen [MS208 Gold]
Veiligste handheld kledingstomer
iSteam Kleding Steamer
 • 360-graden draagbaarheid
 • Geavanceerde technologie inbegrepen
 • 3 jaar garantie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hilife Steamer voor kleding, draagbaar handheld-ontwerp, 240 ml grote capaciteit, 700W, sterke penetrerende stoom, verwijdert rimpel, voor thuis, op kantoor en op reis
Publiekslieveling Steamer
Hilife Handheld Steamer
 • Draagbare unit voor reizigers
 • Verzacht en frist kleding op
 • Stoom van alles en nog wat
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat is een handheld kledingstomer?
 • Zijn handheld kledingstomers goed?
 • Hoe te kiezen (koopgids)
 • Tips voor het gebruik van een handheld kledingstomer
 • Veelgestelde vragen
 • Hallo Steamer, Vaarwel Rimpels


Product beoordelingen

Na het bestuderen van advies van de experts en echte klantervaring, hebben we een lijst samengesteld met de beste draagbare kledingstomers. We zijn er zeker van dat een van deze zeven geweldige steamers je aandacht zal trekken (en je kleding zal ontrimpelen)!

Maak je klaar om de kledingstomers van je dromen te ontmoeten.

1. Polardo Travel Kledingstuk Steamer

Beste compacte kledingstomer

Productafbeelding van de steamer voor kleding, draagbare reiskledingstomer, metalen stoomkop, 25s opwarmen, pompsysteem, miniformaat, handheld steamer voor alle stoffen, geen waterspugen, 120V zwart

Prijs controleren

Alleen omdat je een vrije geest bent die altijd in beweging is, betekent niet dat je er slordig uit moet zien. Gelukkig is de Polardo reiskledingstomer de beste optie om je kleding onderweg te ontkringen!

Dit is een super compact apparaat. Het past gemakkelijk in je luggage, het maakt niet uit of je licht reist of veel spullen meeneemt! Bovendien werkt het op alle stoffen. Je kunt gladde, kreukvrije kleding rocken, of je nu katoen of zijde draagt.

Wat we leuk vinden

Snel en krachtig

Het compacte formaat van de Polardo-stoomboot doet geen afbreuk aan zijn vermogen. Deze handheld kledingstomer warmt op in slechts 25 seconden. Het krachtige apparaat geeft je 10 minuten goede stoom voor snel ontsleutelen.

Stoom alles

Wat je ook kiest om te dragen, de Polardo steamer kan worden gebruikt.

Katoen, zijde, linnen? Ja. Polyester, wol, fluweel? Tuurlijk!

Bovendien werken er veel meer stoffen met deze stomer.

Je kunt ook gordijnen en beddengoed stomen, omdat deze stomer verticaal werkt. De opzetstuk van de borstel helpt om kleding in goede conditie te houden.

Lekvrij in elke richting

Niemand houdt van een lekkend product. Gelukkig is de Polardo-stoomboot lekvrij. U kunt dit zowel horizontaal als verticaal gebruiken voor veelzijdig stomen.

Roestvrijstalen kop verwijdert rimpels

Omdat het een roestvrijstalen hoofd is, werkt het om alle rimpels uit je kleding te verwijderen – en snel. Roestvrij staal kan erg heet worden, waardoor het een zeer krachtige zoolplaat is.

Wat we niet leuk vinden

Niet het beste voor dikke materialen

Overhemden, dunne jurken en ondergoed – dit werkt een charme. Maar het is niet het beste voor het verwijderen van rimpels van dikkere items, zoals jassen of jeans.

Alleen reizen in de VS

Deze stoomboot werkt niet in het buitenland. De handleiding zegt dat je het niet mag gebruiken op iets anders dan 110 tot 120 spanning, noch om een adapter te gebruiken. Als je iets wilt om door Europa of buiten de VS te reizen, zal dit opbranden.

Productspecificaties

Tankinhoud 120 ml
Stoomtijd 10 minuten
Gewicht 1,2 pond
Compatibele stoffen Alle
Gebruiksgemak Horizontaal of verticaal stomen, lekvrij

2. PurSteam Handheld Steamer voor kleding

Beste budgetkeuze

Productafbeelding van de PurSteam handheld steamer voor kleding - draagbare kledingrimpelverwijderaar voor reizen en thuisgebruik - snelle verwarming met automatische uitschakeling en lekvrij ontwerp [Upgraded Version]

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

U hoeft de bank niet te breken bij het kopen van een handheld kledingstomer. De PurSteam draagbare steamer is betaalbaar en een van de beste steamers op de markt.

Dit is een uiterst praktische en eenvoudig te gebruiken kledingstomer. Het warmt snel op en elimineert rimpels binnen enkele seconden. In feite beweren klanten dat dit hun ideale alternatief is voor strijken – het is gewoon zo goed!

Wat we leuk vinden

Verwarmt in 25 seconden

De PurSteam handstomer warmt op in 25 snelle seconden! Het InfaTherm-systeem zorgt ervoor dat het op grote tijd op grote hitte kan komen. Vanaf dat moment krijg je 10 minuten continue stoom, waardoor dit een uitstekend product is.

Werkt op alle stoffen

Deze steamer werkt met alles. Elke stof, zelfs delicatesse. Het is ook ideaal voor gordijnen en sommige meubels. Zorg er wel voor dat je de stomer niet kantelt, anders stroomt er water uit!

Ontworpen met veiligheid in het achterhoofd

Veiligheid was een prioriteit tijdens het ontwerpproces van deze stoomboot. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt de stoomboot automatisch uit. Dit voorkomt dat het apparaat oververhit raakt.

Acht voet lang netsnoer

We vinden het ook geweldig dat deze draagbare steamer wordt geleverd met een lang netsnoer. Hiermee kunt u vrij bewegen tijdens het stomen.

Wat we niet leuk vinden

Waterlekken

Het belangrijkste nadeel van dit apparaat is dat het water lekt wanneer het wordt gekanteld. U moet alert zijn tijdens het gebruik van deze steamer, want zelfs kantelen in een hoek van 10 graden kan ervoor zorgen dat water spuugt en uitspuugt. Dit is zeker niet handig.

Verwijdert rimpels langzaam

De kracht van de stoom is voldoende om rimpels te verwijderen, maar het doet zijn werk langzaam. Als je haast hebt, kan dit meer frustratie veroorzaken dan je wilt op een hectische ochtend!

Productspecificaties

Tankinhoud 130 ml
Stoomtijd 10 minuten
Gewicht 1,5 pond
Compatibele stoffen Alle
Gebruiksgemak Automatische uitschakeling bij leeg, alleen verticaal stomen

3. Conair CNRGS59 Turbo ExtremeSteam

Beste professionele steamer

Productafbeelding van de Conair Handheld Garment Steamer voor kleding, Turbo ExtremeSteam 1875W, draagbaar handheld-ontwerp, sterke penetrerende stoom

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Target

Als u professioneel de was doet, wilt u misschien investeren in het Conair Turbo ExtremeSteam. Dit is onze topkeuze voor een professionele handheld kledingstomer om een paar redenen.

Ten eerste doodt het 99,9 procent van de ziektekiemen en bacteriën. Uw klanten zullen zo dankbaar zijn dat hun kleding zowel glad als schoon is! Het kan ook bedwantsen en huisstofmijt uitroeien.

Dit product zorgt voor extreme stoom. Je krijgt betere en snellere resultaten met deze steamer dan met andere steamers.

Ten slotte is dit een professionele keuze omdat het tot 20 minuten kan stomen. Bij het werken is tijd geld. Minder ritten naar de kraan met de Conair steamer!

Wat we leuk vinden

Geweldig zoolplaatontwerp

Met deze handstomer krijg je meer stoom en hetere stoom. De keramische zoolplaat met dubbele sleuf zorgt voor een soepelere glijvlucht voor snellere resultaten. Het heeft ook een ingebouwde creaser voor plooien en plooien.

Dit is een professionele keuze met vijf warmte-instellingen, 1875 watt vermogen en een opwarmtijd van 40 seconden.

Perfect voor elk item

Het Conair Turbo ExtremeSteam werkt voor elke stof. Het wordt geleverd met drie verwijderbare opzetstukken. Een siliconen band trekt de stof strak voor betere resultaten.

De borstel verwijdert stof en pluisjes, zodat de stoom dieper in de stof kan doordringen.

Het apparaat heeft ook vijf instellingen, dus je kunt alles stomen, van delicate tot dikke truien. Ten slotte beschermt de delicate stoffen afstandhouder kwetsbare voorwerpen en sierlijsten.

Verwijdert rimpels snel

Deze draagbare stoomboot is machtig en krachtig! Klanten zijn er enthousiast over dat alles van gordijnen tot werkkleding in slechts een paar passen wordt ontwrongen. Binnen enkele seconden heb je professionele resultaten met deze keuze.

Verwijdert 99,9 procent van de bacteriën

Met allerlei insecten en virussen die rondvliegen, is het een goed idee om je kleding van tijd tot tijd te desinfecteren. Deze kledingstomer kan 99,9 procent van de bacteriën doden, waardoor je superverse kleding overhoudt.

Wat we niet leuk vinden

Vereist gedestilleerd water

Deze stomer heeft geen anti-calc systeem, dus gebruik gedestilleerd water. Anders wordt het verstopt of vies en begint het onaangename mineralen op je kleding te sputteren.

Het weegt meer dan drie pond

Hoewel dit misschien niet veel klinkt, is het behoorlijk zwaar als je de hele dag aan het stomen bent! Klanten vonden hun armen snel moe toen ze dit gebruikten voor gordijnen, gordijnen en andere bekleding.

Productspecificaties

Tankinhoud 215 ml
Stoomtijd 20 minuten
Gewicht 3,6 pond
Compatibele stoffen Alle
Gebruiksgemak Lekt niet, verticaal en horizontaal stomen

4. Beautural Steamer voor kleding

Eenvoudigst te gebruiken

Productafbeelding van de BEAUTURAL Steamer voor kleding, draagbare handheld kledingstof rimpels remover, 30-seconden snelle opwarming, auto-off, grote afneembare watertank

Prijs controleren

Soms vermijden we het kopen van nieuwe producten omdat we geen nieuwe vaardigheid willen leren. Gelukkig is de Beautural steamer gemakkelijk te gebruiken!

Ten eerste is het eenvoudig in te stellen en is de watertank verwijderbaar. Vul het met water bij de kraan voordat je het aansluit op de stomer. Sluit hem dan gewoon aan en zet hem aan.

Je hoeft geen giswerk te doen met deze steamer omdat het veilig is voor elke stof! Het is ook gemakkelijk horizontaal of verticaal te gebruiken zonder morsen.

Wat we leuk vinden

Snel en efficiënt

Deze stomer warmt in een snelle 30 seconden op. Van daaruit verdwijnt rimpels snel en gemakkelijk. Laat het apparaat gewoon over een stof glijden om je kleding te ontrimpelen en glad te strijken.

Lekvrij ontwerp

De Beautural steamer is ontworpen om lekvrij te zijn. De pompstoomtechnologie betekent dat u deze verticaal of horizontaal kunt gebruiken zonder lekken of morsen.

Extra bijlagen

Een groot voordeel van deze handheld steamer is dat hij wordt geleverd met drie extra opzetstukken. De pluisborstel klikt op de zoolplaat om pluisjes en stof te verwijderen. De creaser helpt om plooien en plooien op je shirts of broeken te maken.

Tot slot verwijdert de stoffen borstel zichtbaarle stof van diep in de stof, waardoor u frisse en schone resultaten krijgt.

Steam-Lock Optie

U kunt individuele stoomuitbarstingen uitzenden met dit item. Of je kunt de stoomknop vergrendelen en tot 15 minuten continu stoom hebben, wat behoorlijk genereus is voor een handheld-apparaat!

Wat we niet leuk vinden

Niet zo effectief op dikke kledingstukken

Hoewel deze steamer veilig is voor alle kledingstukken, is hij niet zo effectief op dikke kledingstukken zoals truien, jurkbroeken of sjaals. Gebruik deze stomer niet om je strijkijzer te vervangen, maar als hulpmiddel bij het bijwerken en dunnere stoffen.

Zal niet eeuwig duren

Dit is niet de meest duurzame kledingstomer die er is, wat teleurstellend is gezien het feit dat het ook niet de goedkoopste is. Na een paar maanden merkten klanten op dat het niet goed opwarmde en soms water uitspuugde.

Hoewel een garantie van 24 maanden wordt geadverteerd, hadden sommige klanten moeite om contact op te nemen met het bedrijf of toegang te krijgen tot een terugbetaling.

Productspecificaties

Tankinhoud 260 ml
Stoomtijd 15 minuten
Gewicht 2,09 pond
Compatibele stoffen Alle
Gebruiksgemak Lekvrije, verticaal gestoomde, verwijderbare hulpstukken

5. HHSUC Roze Handheld Kledingstuk Steamer

Grootste capaciteit

Productafbeelding van de HHSUC-steamer voor kleding, handheld kledingstomer, 1200W mini-reisstomer, draagbare stof stoomstrijkijzer auto-uitschakeling, lekvrij, LCD-scherm / 15s snelle verwarming / rimpelverwijderaar [Luxury Edition]

Prijs controleren

Deze draagbare stoomboot heeft een van de grootste watertanks op de markt voor draagbare kledingstomers. Bij 280 ml kunt u 20 minuten continu stomen van dit product krijgen.

De watertank is ook afneembaar. Dit maakt het super eenvoudig om tussen gebruik door bij te vullen. U kunt ook de gewenste snelheid instellen, afhankelijk van de stof en de koppigheid van vouwen.

Wat we leuk vinden

Geen lekken in welke richting dan ook

Heb je een hekel aan steamers die lekken? Kies dan voor de HHSUC steamer!

Het lekvrije ontwerp is efficiënt in het voorkomen dat water uitspuugt. Je kunt dus verticaal of horizontaal stomen.

Grote watertank van 280 ml

Deze stomer biedt plaats aan maximaal 280 ml water voor continu stomen tot 20 minuten, wat meer dan genoeg is voor een snelle touch-up.

Gebruiksvriendelijke functies

Deze stomer reinigt en steriliseert ook, zodat u ervoor kunt zorgen dat ziektekiemen en bacteriën vervagen.

De steamer heeft ook twee snelheidsinstellingen, afhankelijk van wat voor soort kledingstuk je stoomt.

Ten slotte heeft het een lampje dat u vertelt wanneer het tijd is om het water in het apparaat bij te vullen. Een geweldig detail!

Compact genoeg om te reizen

Alleen omdat dit een grote watertank heeft, betekent niet dat je het niet op reis kunt nemen. De watertank is afneembaar. Vervolgens weegt de stomer 2,31 pond om ervoor te zorgen dat het geen ladingen toevoegt aan uw bagagegewicht.

Wat we niet leuk vinden

Sterke geur

Sommige klanten noemden een merkbare plastic geur bij het eerste gebruik van het artikel. Hoewel de geur na een paar keer gebruik verdwijnt, is het vermeldenswaard.

Duurder dan andere

Deze stoomboot is duurder dan andere, bijna het dubbele van de budgetvriendelijke picks. Als je iets betaalbaarders wilt, wil je deze misschien overslaan.

Productspecificaties

Tankinhoud 280 ml
Stoomtijd 20 minuten
Gewicht 2,31 pond
Compatibele stoffen De meeste (geen stoffen die niet gestreken kunnen worden)
Gebruiksgemak Lekvrij ontwerp

6. iSteam Steamer voor kleding

Veiligste handheld kledingstomer

Productafbeelding van de iSteam Steamer for Clothes [Luxury Edition] Krachtige droge stoom. Multi-Task: Stof Rimpel Remover- Schoon- Vernieuwen. Handheld kleding accessoire. voor alle soorten kledingstukken. Home/Reizen [MS208 Gold]

Prijs controleren

Als veiligheid uw topprioriteit is, overweeg dan de iSteam kledingstomer. Deze draagbare stomer heeft een eenvoudige aan / uit-schakelaar en lichtindicator, zodat u weet wanneer deze zeker is ingeschakeld. Het heeft ook een verwijderbare watertank, zodat u uzelf niet verbrandt wanneer u handling de hete stoomboot.

Wat de veiligheid betreft, heeft het iSteam morsbestendige technologie, zodat u geen spuiten en sputters van heet water op u krijgt. Het wordt ook automatisch uitgeschakeld wanneer het apparaat te warm of te weinig water heeft.

Wat we leuk vinden

360-graden draagbaarheid

De iSteam heeft een super geweldige 360-graden draagbaarheidsfunctie, zodat je deze steamer onder alle hoeken kunt gebruiken. Zelfs ondersteboven!

Dit zorgt voor eenvoudig en flexibel stomen. Maar ook – geen morsen!

In tegenstelling tot sommige andere steamers, zal deze niet morsen wanneer hij gekanteld is. Als je kinderen of huisdieren in de buurt hebt, is deze een goede keuze om in huis te gebruiken. (Laat ze het gewoon niet gebruiken, uiteraard).

Geavanceerde technologie inbegrepen

Deze handheld steamer is een luxe en geavanceerde kit! Het warmt op in 25 snelle seconden om 10 minuten stoom te leveren.

Het is niet alleen nuttig, maar het is ook glamoureus. Dit is absoluut een van de best uitziende steamers op de markt.

3 jaar garantie inbegrepen

Wat deze kledingstomer nog beter maakt, is dat hij wordt geleverd met een garantie van drie jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat dit een tijdje meegaat.

Zacht voor alle soorten kleding

Het iSteam beweert beter te zijn dan conventionele ijzers. Het is veel zachter voor stoffen.

Het ontspant en behandelt de vezels, die geweldig zijn voor alle soorten kleding. Bovendien ontsmet en ontgeurt het kleding.

Wat we niet leuk vinden

Duurt even

Houd er rekening mee dat deze steamer er even over doet om kleding te ontsimpelen. Veel gebruikers stellen dat ze met deze stomer maar één kledingstuk per vulling kunnen stomen. Het is traag en ook niet zo heet als gewenst.

Luidruchtig om te gebruiken

Bij het stomen van kleding is het laatste wat je verwacht een luide eenheid. Maar klanten klagen dat deze aan de luidere kant is. Als je snel kleding wilt stomen voordat je kinderen wakker worden, is dit misschien niet de beste optie.

Productspecificaties

Tankinhoud 120 ml
Stoomtijd 10 minuten
Gewicht 1,55 pond
Compatibele stoffen Alle
Gebruiksgemak 360°, en automatische uitschakeling

7. Hilife Handheld Kledingstuk

Publiekslieveling Steamer

Productafbeelding van de Hilife Steamer voor kleding, draagbaar handheld-ontwerp, 240 ml grote capaciteit, 700W, sterke penetrerende stoom, verwijdert rimpel, voor thuis, op kantoor en op reis

Prijs controleren

Niet alleen is deze steamer gemakkelijk te gebruiken, maar hij stoomt ook vrij snel, waardoor je werk in een mum van tijd klaar bent. Handheld kledingstomers zijn allemaal relatief licht, en deze is een geweldig voorbeeld van 1,7 pond voordat ze met water worden gevuld en heeft 700 wattages aan vermogen.

Ook al is het licht, het heeft nog steeds een goede stoomtijd. U kunt ongeveer vijftien minuten continue damp krijgen met dit product, dat plaats biedt aan maximaal 240 ml water. Je kunt ook door het transparante venster zien hoeveel water er nog in de tank zit.

Wat we leuk vinden

Draagbare unit voor reizigers

Dit is een andere stoomboot die handig is voor reizigers. Je kunt het zonder problemen in je bagage stoppen. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken, perfect als je op vakantie bent en een pauze nodig hebt van het huiselijke leven!

Verzacht en verfrist kleding

Niemand houdt van rimpelige en stinkende kleding. Deze stomer kan beide problemen elimineren!

Dit product kan rimpels, ziektekiemen en vieze geuren elimineren. De stoom frist elk kledingstuk in één aanraking op.

Stoom alles en nog wat

Deze draagbare kledingstomer kan op elke stof worden gebruikt. Dit omvat katoen, polyester, wol, pluche en ramee. Super handig, vooral voor dingen die niet gestreken kunnen worden, zoals knuffels en gordijnen!

Eenvoudig te gebruiken

Je wilt niet iets dat ingewikkeld is om te gebruiken of frustratie veroorzaakt. Deze ergonomische unit is comfortabel om vast te houden, gemakkelijk te bedienen en te verplaatsen. Dankzij het 9-voet netsnoer heb je een uitstekend stoombereik.

Wat we niet leuk vinden

Water spuwt uit

Sommige klanten klagen dat het water zo kookt dat het uit de bovenkant begint te borrelen. Wees voorzichtig bij het gebruik van dit product.

Het moet verticaal worden gebruikt alleen beperkt tot een maximale hoek van 45 graden. Dus kantel dit niet naar stoommeubilair, autostoelen en andere items.

Je moet kleding ophangen

Omdat je de stomer niet kunt kantelen, moet je je kleding ophangen. Dit kan involve het kopen van een specifieke hanger als je geen gordijnrails of andere veilige plaatsen hebt om je kleding te stomen.

Productspecificaties

Tankinhoud 240 ml
Stoomtijd 15 minuten
Gewicht 1,25 pond
Compatibele stoffen Alle
Gebruiksgemak Alleen verticaal stomen

Productvergelijkingstabel

Product Best Tankinhoud Stoomtijd Gewicht Compatibele stoffen
Polardo Travel Kledingstuk Steamer Compacte kledingstomer 120 ml 10 min. 1,2 pond Alle
Pursteam Handheld Kleding Steamer Budgetkeuze 130 ml 10 min. 1,5 pond Alle
Conair Turbo ExtremeSteam Professionele Steamer 215 ml 20 min. 3,6 pond Alle
Beautural Kleding Steamer Eenvoudigst te gebruiken 260 ml 15 min. 2,09 pond Alle
HHSUC Handheld Steamer Grote capaciteit 280 ml 20 min. 2,31 pond Meest
iSteam Kleding Steamer Veiligste handheld kledingstomer 120 ml 10 min. 1,55 pond Alle
Hilife Handheld Steamer Publiekslieveling Steamer 240 ml 15 min. 1,25 pond Alle

Wat is een handheld kledingstomer?

Draagbare kledingstomers zijn eenvoudige apparaten. Je vult ze met water, zet ze aan, richt ze op je kleding.

Een gestage stroom stoom stroomt naar buiten om je wasgoed te ontsimpelen en te ontsmetten! Ze zijn er in verschillende ontwerpen, vormen en maten, maar ze functioneren allemaal in wezen hetzelfde.

Zijn handheld kledingstomers goed?

Wij denken van wel! Ze elimineren rimpels zonder veel moeite. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn veel lichter, gemakkelijker te manoeuvreren en betaalbaarder dan rechtopstaande steamers.

Het belangrijkste verschil is echter de stoomtijd. Rechtopstaande kledingstomers hebben grotere watertanks, dus hun stoomtijd is langer, gemiddeld ongeveer een uur. Draagbare kledingstomers gemiddeld ongeveer 10 minuten stoom voordat de tank moet worden bijgevuld.

Aan de andere kant kun je je afvragen of draagbare kledingstomers goed zijn in vergelijking met stoomstrijkijzers. Hoewel ze vergelijkbare doeleinden hebben, geeft een strijkijzer je scherpere resultaten.

Je kunt geen set creases krijgen of 100 procent van de rimpels elimineren met een handheld kledingstomer. Ze zijn niet zo krachtig als stoomstrijkijzers.

Beste van twee werelden?

Als je op zoek bent naar perfecte resultaten, raden we je aan een stoomstrijkijzer en een kledingstomer te kopen. Draagbare kledingstomers zijn geweldig voor verticaal stomen, wat niet elk stoomstrijkijzer kan doen. Zo kun je steamers gebruiken op je gordijnen, meubels of hangende outfits!
Misschien vind je dit ook interessant
Vrouw dampende jas met een stoombootSteamer vs. Iron: de voor- en nadelen

Hoe te kiezen (koopgids)

U moet rekening houden met enkele factoren bij het winkelen voor de beste draagbare kledingstomer.

Draagbaarheid

Je gaat waarschijnlijk voor een handheld-versie boven een staande versie vanwege de draagbaarheid. Dus kijk eens hoe gemakkelijk de kledingstomer te vervoeren is.

We raden aan om rekening te houden met de grootte en het gewicht om ervoor te zorgen dat het mooi in uw tas past. Gemiddeld zijn draagbare steamers ongeveer 1,5 pond zwaar, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn.

Het is ook de moeite waard om het ontwerp te bekijken. U wilt er een met een comfortabel en praktisch handvat – zorg ervoor dat het gemakkelijk te gebruiken en te manoeuvreren is.

Capaciteit

Let op hoe groot de watertank is. Dit bepaalt hoe lang u de kledingstomer kunt gebruiken voordat u de tank bijvult.

Hoe kleiner de capaciteit, hoe minder praktisch de steamer is voor grotere ladingen was- of stoomtaken. Maar voor het vreemde item hier en daar is een kleine watertank prima!

We raden aan om er een te kopen met een watertank van minstens 100 milliliter. Als u iets groters nodig heeft, hebben we aanbevelingen tot 280 milliliter!

Gebruiksgemak

Hoe gemakkelijk is je draagbare kledingstomer om te gebruiken? Bekijk de instellingen op de steamer. Sommigen hebben zeer basic-instellingen, terwijl anderen misschien vallen en opstaan vereisen voordat ze de steamer echt onder de knie krijgen.

Controleer ook of de draagbare stomer verticaal, horizontaal en ondersteboven kan worden gebruikt zonder te lekken. Als u op ons lijkt, wilt u er een die onder alle hoeken kan worden gebruikt voor moeilijk bereikbare plaatsen, meubels en zelfs tapijten.

Controleer ten slotte hoe morsbestendig de draagbare kledingstomer is. Het is nooit een goed idee om onhandigheid te mengen met een lekkend product! Dit maakt het veel moeilijker om te gebruiken en je zult meer vatbaar zijn voor watervlekken op je kleding.

Tijd om te stomen

Misschien wel een van de meest essentiële details van een draagbare kledingstomer is de tijd om te stomen. Als je een grote lading wasgoed hebt die moet worden gestoomd, wil je er een met een langere stoomtijd.

Draagbare kledingstomers hebben de neiging om niet langer dan 20 minuten stoomtijd te hebben. Maar alles minder dan 10 minuten zal frustrerend zijn om te gebruiken.

Veiligheid

We raden u af om uw draagbare stoomboot in de buurt van uw kinderen en huisdieren te laten. Maar als je baby’s (en bontbaby’s) in huis hebt, moet je rekening houden met veiligheid.

Zorg ervoor dat de stomer die u kiest niet de neiging heeft om te bubbelen, morsen of lekken. Sommigen hebben ook automatische uitschakeltijden, wat geweldig is voor vergeetachtige mensen.


Tips voor het gebruik van een handheld kledingstomer

Als je op het punt staat de trotse eigenaar te worden van een gloednieuwe kledingstomer, volgen hier een paar tips voor het gebruik van het apparaat.

 • Trek de kleding strak: Trek het kledingstuk strak en strak om ervoor te zorgen dat de stomer de rimpels niet op zijn plaats zet.  Houd de kleding in één hand vast. In de andere, passeer de stomer over de kleding om rimpels weg te zappen.
 • Neem de tijd: Ga langzaam en haast je niet als je aan het stomen bent. Sommige kreukels zijn koppig. Verwacht niet meteen direct resultaat. Ga door totdat de rimpels weg zijn.
 • Hang de kleding op: Hang je kleding op voor het beste resultaat. De zwaartekracht zal helpen om rimpels eruit te trekken. Houd je kleding op de hanger terwijl ze drogen om te voorkomen dat de stof opnieuw rimpelt.
 • Stoom op de juiste manier: De beste manier om je kleding te stomen is om in kleine korte halen over het kledingstuk te reizen. Houd de stoomboot niet te lang boven één gebied, omdat dit de stof kan ruïneren.
 • Reinig uw stomer: Uw stomer kan een anti-calc of zelfreinigend systeem hebben. Maar als dat niet het geval is, moet u uw stomer regelmatig schoonmaken! Om dit te doen, koppelt u de stomer los, laat u deze afkoelen en leegt u de watertank. Vul bij met een deel water en een deel gedestilleerde witte azijn. Laat de stomer heet worden en laat een minuut staan. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen voordat je het waterreservoir met vers water wast. Herhaal indien nodig.

Veelgestelde vragen

Is een handheld steamer beter dan een strijkijzer?

Een draagbare stomer is beter dan een strijkijzer in het verwijderen van geuren omdat de stoom diep in de vezels van het kledingstuk doordringt. Een stoomstrijkijzer is beter voor het persen van kleding en het verwijderen van rimpels.

Wat is de krachtigste handheld steamer?

Naar onze mening is de krachtigste handstomer de Conair Turbo Extreme. Het is de ideale keuze voor professionals, heeft een krachtige stoomwerking en is gemakkelijk te gebruiken.

Welke stoffen kunnen worden gestoomd?

De stoffen die gestoomd kunnen worden zijn katoen, wol, zijde en polyester. Linnen is ook een ander slijtvast materiaal en is geschikt om te stomen.

Kun je kleding stomen in plaats van ze te wassen?

Het stomen van je kleding vervangt het wassen ervan niet. Hoewel stoom sommige vlekken en veel geuren effectief kan verwijderen, zal het de stof niet diep reinigen zoals een wasmachine en wasmiddel dat wel zullen doen. Bovendien, kun je je voorstellen hoe lang het zou duren om al je kleding handmatig te stomen?


Hallo Steamer, Vaarwel Rimpels

De beste draagbare kledingstomers kunnen je helpen rimpels en plooien eruit te krijgen. Dit zijn eenvoudig te gebruiken producten.

Hoewel ze niet noodzakelijkerwijs strijkijzers vervangen, zijn het handige dingen om in huis te hebben. Vooral degene die op alle stoffen kunnen worden gebruikt!

Wanneer shopping voor een stoomboot, zorg ervoor dat u kijkt naar de capaciteit van de watertank, de stoomtijd, het gewicht en hoe gemakkelijk de stoomboot te gebruiken is. Zodra je kleine stoomboot is gearriveerd, zul je jezelf afvragen waarom je er niet eerder een hebt gekregen!

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Dettol - Floor Wipes - Antibacterial Doekjes - Surface Cleaner - Large - 90 Stuks - Voordeelverpakking