Beste wandgemonteerde garagestofzuigers van 2023

Als u op zoek bent naar een van de beste aan de muur gemonteerde garagestofzuigers, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger doet wonderen voor het schoonmaken van uw garage en uw auto’s zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Ze hebben lange slangen, soms tot 42 voet, zodat u door uw hele garage kunt navigeren.

Het vinden van een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger die aan al uw eisen voldoet, kan een uitdaging zijn. Maar met onze koopgids en zeven productrecensies vindt u er een die bij uw huis en behoeften past.

We hebben uren besteed aan het onderzoeken van echte klantrecensies en deskundig advies, dus dat hoeft niet. Na het bestuderen van tientallen producten, hebben we het teruggebracht tot zeven indrukwekkende vacuĆ¼mopties.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Vacmaster VWM510 5-Gallon 5 Peak HP afstandsbediening wandmontage nat / droog winkelvacuĆ¼m, blauw
Beste budgetkeuze
Vacmaster VWM510 Nat/Droog VacuĆ¼m
 • Bediening op afstand
 • Grote capaciteit van vijf gallon
 • Dubbel als bladblazer
Prijs controleren
Productafbeelding van de Vacmaster VWMB508 0101 5 Gallon wandmontage nat/droog vacuĆ¼m met afstandsbediening
Beste nat/droog vacuĆ¼m
Vacmaster VWMB5080101 Vac
 • Fluisterstil
 • Pk’s van vijf
 • Veel accessoires
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL Garage Pro aan de muur gemonteerde natte droge autovacuĆ¼m / blower met autogereedschap kit, 18P03
Krachtigste
BISSELL Garage Pro Garage VacuĆ¼m
 • Nat/droog vacuĆ¼m
 • Indicatielampje voor een volle tank
 • Dubbel als blower
Prijs controleren
Productafbeelding van de VacuMaid GV50PRO wandgemonteerde garage en autostofzuiger met 50 ft. Slang en gereedschap.
Beste stille stofzuiger
VacuMaid GV50PRO Wandgemonteerd vacuĆ¼m
 • 50-voet crush-proof slang
 • Enorme capaciteit van zeven gallon
 • Verzegelde HEPA-stijl tas
Prijs controleren
Productafbeelding van de GarageVac GH120-W white surface mounted stofzuiger
Zijnst Draagbare Garage VacuĆ¼m
GarageVac GH120-W VacuĆ¼m
 • Krimpslang van 40 voet
 • Ingebouwde tool caddy
 • HEPA-type filter
Prijs controleren
Productafbeelding van de Prolux Professional Shop Blue Wall Mounted Garage Vac Wet Dry Pick Up
Beste veelzijdige garagestofzuiger aan de muur
Prolux Professional Shop Vac
 • Super krachtige motor
 • Converteert naar een blower en inflator
 • Inclusief GV mini turbokop
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat is het verschil tussen gewone en garagestofzuigers?
 • Hoe een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger te kiezen
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

We hebben uren besteed aan het onderzoeken van echte klantrecensies, deskundig advies en het gebruik van ons eigen inzicht. Met dat alles in gedachten kunnen we u een uitgebreide lijst geven van de zeven beste aan de muur gemonteerde garagestofzuigers.

Maak je klaar om deze stofzuigers te ontmoeten die zuigen … op een goede manier!

1. Vacmaster VWM510 Nat / Droog VacuĆ¼m

Beste budgetkeuze

Productafbeelding van de Vacmaster VWM510 5-Gallon 5 Peak HP afstandsbediening wandmontage nat / droog winkelvacuĆ¼m, blauw

Prijs controleren

We raden de Vacmaster VWM510 nat/droog vacuĆ¼m aan als je een beperkt budget hebt. Dit is veel minder dan de helft van de gemiddelde prijs van een garagestofzuiger. Je portemonnee zal er dol op zijn!

Hoewel het niet de duurste optie is, is het onze beste keuze. Het heeft een tweetraps 4-pk motor en een stille werking, zodat u het werk met minimaal geluid kunt doen.

Foto van de Vacmaster VWM510 Wet/Dry Vacuum

Wat we leuk vinden

Bediening op afstand

Er is een afstandsbediening aan / uit-schakelaar op de slang, zodat u ervoor kunt kiezen om de stroom te regelen, zelfs als u zich niet in de buurt van het aan de muur gemonteerde gedeelte van het apparaat bevindt. Dit bespaart zoveel tijd omdat je niet heen en weer hoeft te lopen naar het apparaat, vooral niet bij het herschikken van dingen om in hoeken en gaten te komen.

Tankinhoud van vijf gallon

Deze garagestofzuiger heeft een vuiltank van vijf liter, dus je kunt een tijdje tussen het legen gaan. Voor de prijs is dit een briljante tankinhoud! Dit betekent ook dat het niet zo vaak verstopt raakt en dat de zuigkracht effectief blijft.

Gemakkelijk te vervoeren van plaats naar plaats

De stofzuiger is niet superzwaar (hij weegt 25 pond) en heeft een handig handvat voor eenvoudig transport en draagbaarheid. Dus wanneer je het uit de winkel of verhuizing haalt, kun je dit gemakkelijk meenemen en snel installeren.

Dubbel als bladblazer

Stofzuigen is Ć©Ć©n ding, maar soms heb je objecten die je niet wilt opzuigen – zoals bladeren. Deze aan de muur gemonteerde garagestofzuiger kan dat voor u doen. Eenvoudig schakelen tussen stofzuigen en bladblazen om ervoor te zorgen dat dit het meest veelzijdige elektrische gereedschap is.

Wat we niet leuk vinden

21 voet slang

In vergelijking met andere aan de muur gemonteerde garagestofzuigers is de slang op deze aan de kortere kant. Het heeft nog steeds een royale lengte van 21 voet, maar als je een grotere garage hebt, kan het kort stoppen voordat je aan de randen komt. Wanneer u een extensie toevoegt, is de verbinding omvangrijk en kan deze in de weg zitten.

Gemiddelde zuigkracht

Houd er rekening mee dat de zuigkracht op deze stofzuiger gemiddeld is. Het neemt af naarmate de tank zich vult, vooral als u fijne deeltjes zoals stof of haar stofzuigt.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak Vijf gallons
Slang lengte 21 voet
Nat/Droog Ja
Filtertype Wasbaar patroonfilter en schuim nat filter
Accessoires 12 hulpstukken, dubbel als blower

2. Vacmaster VWMB5080101 Nat/Droog Garage Vac

Beste nat/droog vacuĆ¼m

Productafbeelding van de Vacmaster VWMB508 0101 5 Gallon wandmontage nat/droog vacuĆ¼m met afstandsbediening

Prijs controleren

Hoewel veel op onze lijst natte / droge stofzuigers zijn, is de Vacmaster VWMB5080101 onze topkeuze als dat de functie is die u zoekt. Het heeft piekvermogens en een dual-turbo motor die een verbazingwekkende zuigkracht geeft.

Het is uitgerust om te gebruiken als een droog vacuĆ¼m. Wanneer u de natte stofzuiger wilt gebruiken om gemorste vloeistof en water op te ruimen, moet u deze in het schuimfilter veranderen, zodat de vloeistof kan worden geabsorbeerd.

Als bonus wordt deze stofzuiger geleverd met wielen. Dus zelfs als je het leuk vindt om aan de muur te worden gemonteerd, kun je het uittrekken en meenemen terwijl je droog of nat stofzuigt.

Foto van de Vacmaster VWMB5080101 Wet/Dry Garage Vac

Wat we leuk vinden

Fluisterstil geluidsniveau

De Vacmaster garagestofzuiger is fluisterstil. Het heeft een decibelniveau van 74, dus je kunt verwachten dat het ongeveer hetzelfde volume heeft als een toiletspoeling of een gewone stofzuiger (1). U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw buren hiermee irriteert!

Piekvermogen van vijf

De zuigkracht van deze stofzuiger heeft een ongelooflijk piekvermogen van vijf pk. Je kunt alle vuil en puin naar hartenlust opvangen. Het heeft ook een afstandsbediening om de stroom in en uit te schakelen van de slang zonder terug te lopen naar de centrale eenheid.

Veel accessoires

Je vindt 12 handige accessoires in de doos wanneer je deze stofzuiger opent. Dit helpt bij verschillende taken zoals stofborstelen en stofzuigen in spleten. Het doet ook dienst als een blower, zodat u bladeren en ander droog vuil uit de weg kunt ruimen.

Loskoppelt van de muurbevestiging

Als u deze stofzuiger elders in huis wilt gebruiken, kunt u deze losmaken van de muur. Dankzij het handvat en het gewicht van 22 pond is het vrij gemakkelijk om van plaats naar plaats mee te nemen.

Wat we niet leuk vinden

Goedkope bijlagen

Klanten houden niet van de meegeleverde bijlagen. Ze zijn dun en vallen vaak van de slang. Sommigen meldden zelfs dat ze gemakkelijk kunnen buigen of breken.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak Vijf gallons
Slang lengte 21 voet
Nat/Droog Ja
Filtertype Wasbaar patroonfilter en schuimhulsfilter
Accessoires 12 hulpstukken, dubbel als blower

3. BISSELL Garage Pro wandgemonteerd vacuĆ¼m

Krachtigste

Productafbeelding van de BISSELL Garage Pro aan de muur gemonteerde natte droge autovacuĆ¼m / blower met autogereedschap kit, 18P03

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

De Bissell garage pro wandstofzuiger is onze topkeuze voor een krachtige optie. Het heeft een 12-amp motor met krachtige zuigkracht.

Dus wat u ook stofzuigt in uw auto of garage, de Bissell garage pro kan het gemakkelijk opruimen!

Klanten geven commentaar op het feit dat de zuigkracht supersterk is. Ondanks dat de slang erg lang is – 32 voet – hebben ze zwaardere stukjes puin gevonden, zoals munten, die gemakkelijk helemaal naar boven en in de opbergzak kunnen reizen.

Wat we leuk vinden

Nat/droog vacuĆ¼m

We vinden het geweldig dat dit een nat/droog vacuĆ¼m is! Het kan rommel opruimen, morsen van vloeistoffen en dranken en droog puin. Uw garage ziet er beter uit dan ooit nadat u dit hebt gebruikt.

Indicatielampje verwijdert Giswerk

Wanneer de tank vol is, gaat er een indicator branden voor het droge en natte vuil, zodat u niet hoeft te raden wanneer het vol is. De tank is ook semi-doorschijnend, zodat je kunt zien wanneer deze volloopt.

Verdubbelt als blower

Deze aan de muur gemonteerde garagestofzuiger doet ook dienst als blower. Zo kun je bladeren en ander droog puin uit de weg blazen om je ruimte veel schoner te maken.

Zeven bijlagen inbegrepen

Als u op zoek bent naar een stofzuiger die u kunt gebruiken voor autodetaillering, dan is dit het. Het heeft zeven veelzijdige hulpstukken voor het reinigen van elke centimeter van uw auto, inclusief de tapijten.

Wat we niet leuk vinden

Inflexibele slang

Misschien merk je met deze stofzuiger dat de slang niet superflexibel is. Dit kan het stofzuigen in krappe bochten of rond de auto een beetje een uitdaging maken.

Moeilijk om het filter schoon te maken

Het reinigen van het filter op deze stofzuiger is geen leuke klus. Wanneer u het filter verwijdert, valt er een grote pluim vuil uit. Helaas is er niet echt een betere manier om het filter te verwijderen. Dit is dus gewoon een puinhoop waar je mee te maken krijgt.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak Vier gallons
Slang lengte 32 voet
Nat/Droog Ja
Filtertype Tweetraps filtratie
Accessoires Zeven hulpstukken, dubbel als blower


4. VacuMaid GV50PRO wandgemonteerde garagestofzuiger

Beste stille stofzuiger

Productafbeelding van de VacuMaid GV50PRO wandgemonteerde garage en autostofzuiger met 50 ft. Slang en gereedschap.

Prijs controleren

Oh, zo stil. De VacuMaid GV50PRO stofzuiger is onze topaanbeveling als u een stille garagestofzuiger aan de muur wilt.

Hoewel de werkelijke decibelwaarde niet wordt bekendgemaakt, geven klanten commentaar op hoe stil het is. Dit is een enorme bonus, vooral voor iets dat zo krachtig is.

Je buren zullen het geweldig vinden dat je ze niet wakker maakt met dit hulpmiddel wanneer je dit ’s ochtends inschakelt!

Foto van de VacuMaid GV50PRO Wandgemonteerde Garage Stofzuiger

Wat we leuk vinden

50-voet crush-proof slang

De VacuMaid stofzuiger heeft een 50 voet lange slang die gewoon ongelooflijk is! U kunt dus elke centimeter van uw garage, buitenauto’s en zelfs de camper die aan het einde van de oprit geparkeerd staat, opruimen. De slang is ook crush-proof, dus als er druk wordt uitgeoefend, zal deze terugveren naar zijn oorspronkelijke vorm.

Enorme tankcapaciteit

Deze stofzuiger heeft een capaciteit van zeven gallon, een van de grootste capaciteiten van de markt. Je kunt dus veel langer gaan tussen het legen van de tank.

Verzegelde HEPA Style Bag

Het wordt geleverd met een verzegelde HEPA-achtige zak om fijne deeltjes op te vangen en rommel te voorkomen bij het legen en reinigen van de tank. Het filtert 99 procent van de deeltjes uit en voorkomt dat ze opnieuw in de lucht circuleren.

Dus als je allergieƫn of astma hebt , is dit een briljante keuze. De zak is wegwerpbaar, dus stop hem gewoon in de prullenbak als je klaar bent. Houd er rekening mee dat je een paar vervangende tassen moet kopen.

Duurzame constructie

Deze stofzuiger is gemaakt om jaren en jaren mee te gaan. Het is gemaakt van gegalvanneerd staal dat is gepoedercoat. Dit corrosiebestendige materiaal is bestand tegen de elementen, warme en koude temperaturen en slijtage.

Een garantie van vijf jaar ondersteunt het.

Wat we niet leuk vinden

Onvoldoende zuigkracht

Terwijl tevreden klanten enthousiast zijn over de zuigkracht, hebben sommige klanten hun klachten. Ze merken op dat de zuigkracht onvoldoende is en niet is wat ze hadden verwacht voor de prijs en het vermogen van deze stofzuiger. Gelukkig is er een garantie van vijf jaar, dus als je teleurgesteld bent of fouten vindt, ben je gedekt!

Klompen Gemakkelijk

Door de kleine diameter van de slang verstoppen dingen de slang gemakkelijk. Dan verliest het vacuĆ¼m natuurlijk zuigkracht. Vanwege de lange slang kan het opruimen van het verstopte puin super frustrerend zijn.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak Zeven gallons
Slang lengte 50 voet
Nat/Droog Nee, gewoon drogen
Filtertype HEPA-stijl
Accessoires Acht bijlagen


5. GarageVac GH120-W wandstofzuiger

Beste draagbare garagestofzuiger

Productafbeelding van de GarageVac GH120-W white surface mounted stofzuiger

Prijs controleren

Als u iets draagbaarders en gemakkelijk te vervoeren wilt, bekijk dan de GarageVac GH120-W wandstofzuiger.

Dit is vooral ideaal voor mensen die hun garage vaak herschikken of van plan zijn om binnenkort te verhuizen.

Het is compact, slank en weegt slechts negen pond. Dus als je het moet verplaatsen, is het geen uitdaging. Je kunt het in je garage gebruiken, maar het past gemakkelijk in kleinere ruimtes zoals een camper, bijkeuken of knutselkamer.

Foto van de GarageVac GH120-W Wandstofzuiger

Wat we leuk vinden

Krimpslang van 40 voet

De slang op deze stofzuiger is een royale 40 voet lang, wat ideaal is voor de meeste garages! Het strekt zich genoeg uit om in hoeken en gaten in uw garage te komen. Maar als je klaar bent met het gebruik ervan, krimpt het tot slechts acht voet lang, zodat het minimale ruimte in beslag neemt.

Ingebouwde Tool Caddy

Deze stofzuiger wordt geleverd met vijf handige gereedschappen. Wanneer u ze niet gebruikt, kunt u ze opslaan in het apparaat waar een ingebouwde gereedschapscaddy is. Dit bespaart ruimte en maakt gebruik van elke centimeter van het apparaat.

HEPA-type filter

Deze unit heeft een HEPA-type filtratiesysteem, perfect voor mensen met allergieƫn of astma. Dus wanneer je stof of andere fijne deeltjes stofzuigt, zullen ze niet terug in de lucht circuleren.

Hoogwaardige aluminium staaf

De wand op deze stofzuiger is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Velen zijn gemaakt van plastic, wat betekent dat ze gevoelig zijn voor scheuren. Deze is echter gebouwd om lang mee te gaan.

Wat we niet leuk vinden

Tank van Ć©Ć©n gallon

De vuiltank op deze stofzuiger heeft slechts een capaciteit van Ć©Ć©n gallon. Hoewel dit niet verschrikkelijk is, is het lang niet zo ruim als andere opties. Je zult je dus zeker moeten voorbereiden om dit vaker te legen dan je waarschijnlijk zou willen.

Kost moeite om slang uit te rekken

Hoewel de slang tot 40 voet kan uitrekken, moet je veel van je kracht gebruiken om hem helemaal uit te breiden. Als je geen machtige spieren hebt (zoals wij!), Kan dit een uitdaging zijn.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak Een gallon
Slang lengte 40 voet
Nat/Droog Nee, gewoon drogen
Filtertype HEPA-stijl
Accessoires Vijf bijlagen

6. GarageVac GH120-E GaragevacuĆ¼m aan de muur

Langste slang

Productafbeelding van de GarageVac GH120-E Zwarte aan de muur gemonteerde garagestofzuiger met accessoire

Prijs controleren

Hoewel de slang op de GarageVac GH120-E niet de langste op onze lijst is, wordt deze geleverd met een 24-inch spleetgereedschap.

Daarom gaat de totale lengte van de slang tot 42 voet, waardoor het de langste slang in het algemeen is.

Dit is geweldig voor grotere garages of als je de stofzuiger uitrekt naar je camper op de oprit.

Foto van de GarageVac GH120-E Wandgemonteerde Garage Stofzuiger

Wat we leuk vinden

Hypoallergene filtratie

Deze GarageVac stofzuiger heeft een gepatenteerd hypoallergeen filtratie ontwerp. De vacuĆ¼mkamer voorkomt dat de zak instort, zodat deze volledig kan worden gevuld zonder de zuigkracht te verliezen.

Het voorkomt ook dat deeltjes de lucht vervuilen zodra ze zijn gestofzuigd. Dus als je allergieĆ«n of astma hebt – dit is een wonderproduct!

Duurzame stalen staaf

De 24-inch staaf – die deze slang zo lang en nuttig maakt – is gemaakt van staal. Daarom is het bestand tegen scheuren en roesten, dus je kunt het lang gebruiken zonder te dragen en te scheuren.

Draagbaar en eenvoudig te installeren

Dit apparaat is supereenvoudig te installeren en vereist slechts 2,5 voet muurruimte. Het is ook draagbaar, dus je kunt het ophangen in je garage, in je camper, op je boot of ergens anders waarvan je denkt dat het nuttig kan zijn.

Ingebouwde Tool Caddy

Dit is een uitstekende functie waar we van houden! Met een ingebouwde gereedschapscaddy hoeft u nooit meer een gereedschap te verliezen. Houd alles georganiseerd op Ć©Ć©n plek.

Wat we niet leuk vinden

Gemiddelde zuigkracht

Sommige klanten merken op dat de zuigkracht gewoon okƩ is. Met een gemiddelde zuigkracht kan het schoonmaken van grote rommel en puin frustrerend zijn.

Kleine tassen

De zakken zijn klein en moeten vaak worden vervangen. Ze houden tot een liter vuil en puin vast.

Hoewel dit gemak mist, moet u er ook rekening mee houden dat de vervangende zakken niet goedkoop zijn. Ze zijn te vinden op Amazon of rechtstreeks bij de winkelier. Prices variƫren afhankelijk van waar u winkelt.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak Een gallon
Slang lengte 40 voet (plus 2 voet gereedschap)
Nat/Droog Nee, gewoon drogen
Filtertype Hypoallergene filtratie
Accessoires Vijf bijlagen

7. Prolux Professional Shop Vac

Beste veelzijdige garagestofzuiger aan de muur

Productafbeelding van de Prolux Professional Shop Blue Wall Mounted Garage Vac Wet Dry Pick Up

Prijs controleren

Dit is een super veelzijdige garagestofzuiger met diverse handige opzetstukken die je voorzien van alle benodigde accessoires voor diverse schoonmaakklussen.

Het wordt geleverd met een crush-proof slang, verlengstokken, opblaaiergereedschap, een spleetgereedschap, een haargereedschap voor huisdieren, een bekledingsextractor en meer. Met 16 gereedschappen inbegrepen, voert u elke schoonmaakklus uit.

Deze natte/droge stofzuiger zal er altijd zijn om eventuele rommel die je hebt op te ruimen.

Wat we leuk vinden

Super krachtige motor

Met een snelheid van 162 kubieke voet per minuut kan deze fantastische kracht snel enorme rotzooi opruimen. Dus als je haast hebt of dagelijks zoveel mogelijk klanten probeert te bereiken, zal deze stofzuiger je niet in de steek laten.

Converteert naar een blower en inflator

Deze unit kan worden gebruikt als een blower of een inflator. Dus of u nu stof of puin uit krappe hoeken moet blazen of luchtbedden moet opblazen – dit is het hulpmiddel voor u.

Crush-Proof Slang

De slang is ontworpen met crush-proof technologie, wat betekent dat hij de tand des tijds zal doorstaan. Dat is een ding minder om je zorgen over te maken bij het onderhouden van de hele eenheid.

Inclusief GV Mini Turbo Head

Dit is een van de meest geliefde elementen van dit vacuĆ¼m. Deze tool is een van de handigste en meest indrukwekkende hulpstukken, niet alleen voor deze stofzuiger, maar op de hele markt. Het heeft een antislip tandwielband en draaiende borstelrol.

Dit maakt het absoluut ongelooflijk voor het verwijderen van huisdierenhaar uit elke ruimte. U kunt het gebruiken in uw auto, trap of bekleding. We weten allemaal hoeveel bontbaby’s kunnen verharen, maar nu kun je de puinhoop van hun haar bestrijden.

Wat we niet leuk vinden

Dure prijs

Een van de belangrijkste redenen waarom dit apparaat u kan afschrikken, is de prijs. Het is duurder dan de algemene prijsklasse van de aan de muur gemonteerde garagevac. We denken dat je het geweldig zult vinden, maar het is begrijpelijk dat de prijs op dit moment niet in het budget zit.

Slechte Tool Organizatoin

Hoewel dit wordt geleverd met een tas voor het vasthouden van al je gereedschap, is de tas onhandig en dun. Gezien de hoge prijs zou de toolorganisatie en opslag veel beter kunnen.

Op het gebied van tools vinden klanten dat ze goedkoop en dun zijn. Sommigen gebruikten ze slechts een paar keer voordat ze knapten of kromden.

Productspecificaties

Capaciteit van de bak 5.88 gallons
Slang lengte 30 voet
Nat/Droog Ja
Filtertype HEPA filter en doek
Accessoires 16 bijlagen

Productvergelijkingstabel

Product Best Capaciteit van de bak Slang lengte Nat/Droog Filtertype
Vacmaster VWM510 Nat/Droog Budgetkeuze 5 gal. 21 voet Nat/Droog Wasbaar patroonfilter & schuim nat filter
Vacmaster VWMB5080101 Vac Nat/droog vacuĆ¼m 5 gal. 21 voet Nat/Droog Wasbaar patroonfilter & schuimhulsfilter
BISSELL Garage Pro Machtig 4 gal. 32 voet Nat/Droog Tweetraps filtratie
VacuMaid GV50PRO VacuĆ¼m Stil vacuĆ¼m 7 gal. 50 voet Droog HEPA-stijl
GarageVac GH120-W Wandmontage Draagbare garagestofzuiger 1 gal. 40 voet Droog HEPA-stijl
GarageVac GH120-E Wandmontage Langste slang 1 gal. 42 voet Droog Hypoallergene filtratie
Prolux Professional Shop Vac Veelzijdige garagestofzuiger aan de muur 5.88 gal. 30 voet Nat/Droog HEPA filter en doek

Wat is het verschil tussen gewone en garagestofzuigers?

Gewone en garagestofzuigers variĆ«ren op vele manieren. Deze tabel belicht de belangrijkste verschillen tussen deze twee vacuĆ¼mtypen.

Gelaatstrek Gewone stofzuigers Garage stofzuigers
Opslag Je kunt ze opbergen in een kast of hoek van je huis. Omdat ze meestal niet hangen, nemen ze vloeroppervlak in beslag. Ze zijn aan de muur bevestigd, dus nemen geen vloeroppervlak in beslag.
Variƫteit Gewone stofzuigers zijn er in een grotere verscheidenheid, waaronder draadloos, met snoer, robot, nat / droog en nog veel meer. Aan de muur gemonteerde stofzuigers kunnen veel verschillende dingen doen, maar ze zijn meestal in ƩƩn type verkrijgbaar. Alle aan de muur gemonteerde stofzuigers hebben grote lichamen, lange snoeren en moeten worden aangesloten op een nabijgelegen stroombron.
Slang De slang op gewone stofzuigers is niet zo lang, gemiddeld ongeveer zes voet. Aan de muur gemonteerde slangen zijn veel langer. Onze aanbevelingen zijn tussen de 20 en 42 voet lang.
Capaciteit Een gewone stofzuiger heeft een kleinere capaciteit en zal niet nuttig of praktisch zijn voor grote rommel in garages. Ze hebben een veel grotere capaciteit, dus je kunt langer gaan zonder de tank te legen. Ze kunnen ook veel grotere stukken puin opzuigen.

Heeft u een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger nodig?

Als u vaak projecten in uw garage doet, ja, dan raden we een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger aan. De garage is een uitstekende plek voor doe-het-zelfprojecten, die behoorlijk rommelig kunnen worden.

Een garagestofzuiger kan gemakkelijk vuil en puin wegzuigen. Omdat het aan de muur is gemonteerd, heb je meer ruimte voor de dingen die ertoe doen, omdat het een briljante opslagoplossing is.

Het is ook een uitstekende aankoop voor iedereen met een rommelige auto of bestelwagen. Als u bijvoorbeeld in de bouwsector werkt, kunt u uw werkvoertuig brandschoon houden met een garagestofzuiger. Maar het is ook geschikt voor mensen met kinderen en huisdieren die de auto vaak verpesten.

Hoe een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger te kiezen

Geen twee wandstofzuigers zijn hetzelfde. Dus op welke details moet u letten bij het winkelen voor de beste garagestofzuiger?

HEPA-filter

HEPA-filters op een vacuĆ¼m helpen kleine deeltjes op te vangen die anders terug in de lucht zouden circuleren. Als u allergieĆ«n of astma heeft, zijn HEPA-filters extra belangrijk. Het kan moeilijk zijn om een stofzuiger met een HEPA-filter te vinden, maar we hebben een paar aanbevelingen met een HEPA-achtig filter.

Iets om op te merken

Bij het uitvoeren van klussen in de garage is het essentieel om de deur open te houden voor een goede bloedsomloop, vooral als je astma of allergieƫn hebt.

Slang lengte

Hoe langer de slanglengte, hoe beter. U zult nooit vastzitten in een frustrerende situatie waarin de slang niet elke hoek van uw garage bereikt.

Misschien vind je het uiterlijk van intrekbare slangen ook leuk, wat nog meer ruimte kan besparen. Anderen hebben een crush-proof slang, wat betekent dat deze terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, zelfs nadat er druk is uitgeoefend.

Onze aanbevelingen strekken zich uit van 20 voet tot 42 voet. Hoe groter je garage, hoe langer je slang moet zijn.

Capaciteit van de bak

Hoe groter de bakcapaciteit, hoe minder vaak je hem hoeft te legen. Garagestofzuigers hebben over het algemeen grote capaciteiten, maar hoe groter de stofzuiger, hoe duurder deze waarschijnlijk zal zijn. Als u echter van plan bent om het vaak te gebruiken, is dit een goede investering.

Onze aanbevelingen variƫren van ƩƩn gallon tot zeven gallons. Gemiddeld kunt u ongeveer vijf liter verwachten van een aan de muur gemonteerde garagestofzuiger.

Je kunt ook zakken of zakloze bakken krijgen. Zakkenbakken zijn gemakkelijker te legen omdat je de zak naar de prullenbak kunt brengen.

Met zakkenloze bakken kunt u het afval naar het aan de muur gemonteerde gedeelte brengen en het leegmaken, wat een beetje rommelig kan worden. Het is echter goedkoper op de lange termijn, omdat u geen vervangende zakken hoeft te kopen.

Accessoires

De meeste aan de muur gemonteerde garagestofzuigers worden geleverd met verschillende accessoires om alle taken gemakkelijker te maken. Dit kan verschillende nozzles en hulpstukken voor tapijten, bekleding en nog veel meer omvatten.

Anderen kunnen worden omgezet in blowers, zodat u bladeren of andere objecten kunt verwijderen. Sommige kunnen ook dienst doen als opblaaspomp, zodat u snel een zwembad, hot tub of luchtbed kunt opblazen.

Nat/Droog

Je vindt zowel natte als droge rommel in je garage en auto, dus het is logisch dat garagestofzuigers een natte en droge optie hebben. Niet allemaal doen ze dat, maar als je deze functie graag wilt hebben, kun je hier geweldige aanbevelingen vinden.

Motorvermogen

Het motorvermogen van garagestofzuigers wordt gemeten in horsepower (PK). Hoe hoger dit getal, hoe krachtiger het vacuĆ¼m. Een vier of een vijf is ideaal, maar drie is ook heel goed.

Begroting

Aan de muur gemonteerde garagestofzuigers zijn niet goedkoop. Ze variƫren van ongeveer $ 100 tot $ 400, dus als dat uw budget overschrijdt, raden we aan om te kijken naar gewone garagestofzuigers die niet aan de muur zijn gemonteerd. Deze zijn meestal iets goedkoper.

Garantie

Controleer ten slotte de garantie. Omdat dit een aanzienlijke investering is, wilt u ervoor zorgen dat de garagestofzuiger lang meegaat. De meeste stofzuigers hebben een garantie van Ć©Ć©n tot vijf jaar.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste stofzuiger voor een garage?

Naar onze mening is de beste stofzuiger voor een garage het Vacmaster Wet and Dry model. Het is fluisterstil, heeft een lange slang en heeft veel waardevolle accessoires.

Waarom worden garages zo stoffig?

Je garage wordt zo stoffig door de betonnen vloer. Het is een poreus materiaal dat na verloop van tijd afbreekt, waardoor stof ontstaat. Ook is uw garage minder geĆÆsoleerd dan andere delen van uw huis, dus stof komt binnen door openingen in de deuren.

Een andere reden is dat veel mensen het als werkplaats gebruiken. Of je nu werkt aan auto-onderhoud of werkplaatswerk, dit kan tot veel stof leiden.

Bovendien open je de garagedeur veel, wat kan leiden tot stof en puin dat van buitenaf naar binnen waait.

Hoe maak je garagemuren schoon?

U kunt garagewanden reinigen met een hogedrukreiniger van zeep, water en een schrobborstel. De hogedrukreiniger is de meest efficiƫnte manier om de taak te voltooien, maar de borstelmethode is veel goedkoper.

Hoe houd ik stof en bladeren uit mijn garage?

De eenvoudigste manier om stof en bladeren uit uw garage te houden, is door een verhoogde garagevloerlip te installeren. De meeste garages zijn gelijk aan de oprit om het soepeler te maken voor uw auto, maar het voorkomt niet dat bladeren en vuil naar binnen waaien.

U kunt de betonvloer ook afdichten om te voorkomen dat het beton overtollig stof produceert.

Het is een goed idee om de garagedeur zo vaak mogelijk gesloten te houden en ervoor te zorgen dat de deurafdichtingen in goede staat zijn.

Ten slotte kunt u een luchtfiltratiesysteem installeren om stof en andere deeltjes te filteren. Dit is erg belangrijk als u de garage als werkplaats gebruikt – dit kan de schadelijke deeltjes filteren die uw gezondheid kunnen beĆÆnvloeden.

Hoe vaak moet je je garage schoonmaken?

U moet uw garage maandelijks schoonmaken om stof, bladeren en vuil op de hoogte te houden. Het hangt er echter vanaf hoe vaak u de garage gebruikt en hoe goed deze is afgesloten.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?