De beste vuilnisbakken voor hondenpoep en kattenbakvulling van 2023

Het schoon en fris ruiken van je huis kan lastig zijn als je ook huisdieren hebt. Als het niet wordt geleegd of vervangen, wordt kattenbakvulling snel een stinkbom en die poepachtige hondenzakken kunnen snel een stank veroorzaken.

Als je gewend bent om het afval van je huisdier gewoon in de keukenbak of het badkamerafval te dumpen, wil je die gewoonte misschien heroverwegen.

We hebben tientallen producten, klantrecensies en deskundig advies onderzocht. We hebben de kenmerken, grootte, het type deksel en meer van elk product geanalyseerd. Tot slot hebben we de vijf beste vuilnisbakken voor hondenpoep en kattenbakvulling om met u te delen.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Doggie Doo Drain Dog Waste Sewer Line Attachment
Beste voor Outdoor Dog Poo
Hondje Doo Drain
 • Eenvoudig te installeren
 • Milieuvriendelijke optie
 • Handig en snel in gebruik
Prijs controleren
Productafbeelding van de PetFusion PF-LC1A draagbare kattenbakvulling (vergrendelgreep, gratis strooiselontgeur & 10 biologisch afbreekbare / composteerbare afvalzakken incl.), wit en zwart
Beste vuilnisbak voor kattenbakvulling
PetFusion draagbare kattenbakvulling
 • Geen strooi met deodorizer
 • Duurzame navulzakken
 • Slimme functies verhogen de bruikbaarheid
Prijs controleren
Productafbeelding van het nest Genie Plus Pail Silver_DX
Beste geurbestrijding
Nestje Genie Pail Plus
 • Eenvoudig in gebruik
 • Uitstekend geschikt voor meerdere katten
 • Minder afval verwijderen
Prijs controleren
Productafbeelding van het Nest Champ Premium geurvrij plastic kattenbakvullingsverwijderingssysteem, 4 gallon, grijs
Grootste capaciteit afvalbak voor huisdieren
Lucky Champ Nest Champ
 • Eenvoudig in gebruik en leeg
 • Biologisch afbreekbare afvalvoeringen
 • Kinderslot inbegrepen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Dekor Plus Hands-Free Luier Pail | Wit | Eenvoudigst te gebruiken | Just Step – Drop – Klaar | Absorbeert geen geuren | 20 seconden bagagewissel | Meest economische navulsysteem | Geweldig voor stoffen luiers
Beste voor zwerfvuil en luiers
Dekor Luier &Huisdier AfvalVerwijderaar
 • Geparfumeerde voeringen voorkomen geurtjes
 • OdorKeeper valdeur
 • ABS kunststof is eenvoudig schoon te maken
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Waarom een prullenbak gebruiken voor huisdierafval?
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • Geen Doo Doo meer


Product beoordelingen

Terwijl we door het beste op de markt zochten, hebben we overwogen hoe goed elke emmer geuren en ziektekiemen controleerde. Ons deskundige team had een belangrijke input om ervoor te zorgen dat onze lijst alleen de beste producten bevat. Om het af te ronden, hier zijn vijf geweldige vuilnisbakken om te overwegen.

1. Hondje Doo Drain

Beste voor Outdoor Dog Poo

Productafbeelding van de Doggie Doo Drain Dog Waste Sewer Line Attachment

Bekijk op Amazon
Zicht op Chewy

Als je het beu bent om het afval van je hond in te pakken en het in je huis in de prullenbak te gooien, is dit iets voor jou. Deze Doggie Doo Drain is eenvoudig te bevestigen aan uw septische of rioolreiniging, zodat u snel afval kunt elimineren.

We raden dit ten zeerste aan als u een actieve hond heeft die de tuin als privétoilet gebruikt. Het is milieuvriendelijker dan het gebruik van plastic wegwerpzakjes en het vermindert slechte geuren in uw huis.

Klanten houden van het gemak van deze rioolstekker. De groenblauwe kleur ziet er natuurlijker uit in de tuin en zorgt ervoor dat de afvoer opgaat in de omliggende planten.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig te installeren

Het enige dat u hoeft te doen, is uw septische of rioolreiniging lokaliseren en het deksel verwijderen. Schroef de Doggie Doo Drain in de clean-out, die als deksel zal fungeren.

Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken

Wanneer u het afval van uw hond moet weggooien, verwijdert u eenvoudig de plug en laat u de poep in de opening vallen. Het is belangrijk om af te sluiten door de afvoer door te spoelen – u kunt dit doen met een tuinslang of een emmer water. Spoelen voorkomt dat er iets vast komt te zitten en problemen veroorzaakt zoals klompen.

Milieuvriendelijke optie

Het gebruik van plastic wegwerpzakjes is niet goed voor het milieu. Als je een of meer honden hebt, gebruik je misschien meerdere tassen gedurende de week. Deze rioolafvoer elimineert de noodzaak van wegwerpzakken; het enige wat je hoeft te doen is de poep opscheppen en in de afvoer gooien.

Handig en snel

Het schoonmaken van hondenpoep uit de tuin kan een vermoeiende klus zijn. Deze afvoer maakt het echter gemakkelijk om de uitwerpselen op te scheppen en veilig en snel weg te gooien.

Wat we niet leuk vinden

Vereist veel water

U moet de afvoer spoelen na het weggooien van de ontlasting. Deze taak wordt belangrijker als je een grote hond of meerdere honden hebt.

Goedkope kwaliteit, dure prijs

Dit is een van de duurdere afvalverwerkingseenheden op de markt. Helaas weerspiegelt de bouwkwaliteit niet de prijs. Het is een vrij dun ontwerp en het gaat misschien maar een jaar of twee mee voordat je een nieuwe moet kopen.

Productspecificaties

Grootte 10.3 x 10.2 x 10 inch
Handsfree deksel Geen deksel
Ontgeurder N.V.T
Soort Zak N.V.T
Gewicht 2.01 pond

2. PetFusion draagbare kattenbakvulling

Beste vuilnisbak voor kattenbakvulling

Productafbeelding van de PetFusion PF-LC1A draagbare kattenbakvulling (vergrendelgreep, gratis strooiselontgeur & 10 biologisch afbreekbare / composteerbare afvalzakken incl.), wit en zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Wayfair
Zicht op Pet-fusion

Deze afvalverwijderaar kan precies zijn wat je nodig hebt als je meerdere katten hebt.

Het grote handvat maakt het gemakkelijk om te bewegen terwijl je van doos naar doos gaat. U kunt de binnenmand ook verwijderen voor nog lichter transport.

De afvalverwijdering omvat alles wat u nodig heeft om het meeste uit het product te halen. Je krijgt meerdere extra zakken en een ingebouwde deodorizer om geuren op afstand te houden.

Wat we leuk vinden

Brede opening betekent geen verstrooiing

Een veel voorkomende fout bij veel afvalverwijderingen is een smalle opening die ervoor zorgt dat het strooisel zich overal verspreidt. De PetFusion Litter Disposal heeft echter een brede opening waarmee u snel klonten kunt weggooien met elke schepgrootte.

Vergelijkbare artikelen
Kattenbakvulling op de vloer stofzuigenDe beste stofzuigers voor kattenbakvulling (verover de brokjes)

Houtskool Deodorizer inbegrepen

Om geuren tot een minimum te beperken, is deze verwijdering uitgerust met een ingebouwde ontgeurder. Onder het deksel bevindt zich niet-giftige houtskool die geuren effectief absorbeert. De vergrendelgreep en siliconen pakking onder het deksel helpen beide om geuren en ziektekiemen in de emmer verder te vergrendelen.

Duurzame navulzakken

Je krijgt in totaal vijf navulzakjes bij de emmer. Elke zak kan tot twee weken afval bevatten – dus u moet enkele maanden bedekt zijn.

Een ander ding dat we waarderen over PetFusion is de betaalbaarheid. Hoewel de emmer nogal prijzig is, kunt u ervoor kiezen om elk type zak te gebruiken in plaats van speciale navullingen te kopen. Dit maakt op zich de PetFusion Litter-verwijdering de moeite waard in ons boek.

Slimme functies verhogen de bruikbaarheid

Een ander veel voorkomend probleem met vuilnisbakken is wanneer de plastic zak in de emmer valt en je hem eruit moet vissen. Gelukkig heeft deze emmer twee handige drukknopen aan weerszijden.

Schuif de tas gewoon in de snaps en ze zitten op hun plaats. Nooit meer je hand in het nest steken om een op hol geslagen zak te halen.

Wat we niet leuk vinden

Geen scoop-opslag

Het enige wat voor ons ontbreekt is scoop opslag. We houden onze poepschepper graag bij de hand wanneer dat nodig is, dus het zou leuk zijn om een klein haakje aan de zijkant van de emmer te hebben. U kunt dit probleem hacken en een kleine haak bevestigen met een stick-on of een sterke lijm.

Overtollig vocht aan de onderkant van de emmer

Wanneer u de voeringen verwijdert, kunt u overtollig vocht op de bodem van de emmer opmerken. Er is veel condensatie in de bak, wat kan leiden tot een aantal behoorlijk walgelijke geuren wanneer u de voering verwisselt.

Mogelijk moet u ook de hele bak tussen de zakken schoonmaken om ervoor te zorgen dat dit niet leidt tot schimmel en andere vervelende dingen.

Een ander idee is om de zakken vaker te vervangen, zodat condensatie niet zoveel tijd heeft om zich op te bouwen.

Meegeleverde voeringen zijn niet duurzaam

De voeringen degraderen in het blik, dus als je ze niet vaak vervangt, zul je merken dat ze beginnen te slijten. Dit kan leiden tot lekken en overtollige geuren.

De bak is topzwaar

De bak kan beginnen te kantelen wanneer u het deksel opent om kattenbakvulling toe te voegen of te verwijderen, omdat deze topzwaar is. Dit is niet ideaal als je te maken hebt met dierlijk afval.

Productspecificaties

Grootte 16,7 x 9,5 x 9,5 inch
Handsfree deksel Nee
Ontgeurder Ja
Type tas U kunt elk type tas gebruiken
Gewicht 6,2 pond

3. Nest Genie Pail Plus

Beste geurbestrijding

Productafbeelding van het nest Genie Plus Pail Silver_DX

Prijs controleren

Als je moeite hebt om de geur uit de kattenbak uit je huis te houden, kan deze Little Genie Plus een verschil maken. Het is supereenvoudig te gebruiken en houdt alle geuren opgesloten. Op die manier hoef je niet opnieuw kattenplas of poep te ruiken.

De emmer heeft een antimicrobiële behandeling die voorkomt dat geuren en bacteriën ontsnappen. Wanneer dumping-strooisel in het gewone afval, je moet het dagelijks verwijderen om te voorkomen dat geuren zich ophopen. Deze emmer kan echter gedurende een langere periode strooisel vasthouden, waardoor uw leven gemakkelijker wordt.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig te gebruiken

Het gebruik van deze afvalverwijdering is zo eenvoudig als maar kan. Je schept de klonten en uitwerpselen gewoon uit de kattenbak en laat ze direct in de emmer vallen. Na het sluiten van het deksel trek je aan het grote handvat aan de voorkant van het blikje.

Terwijl u aan het handvat trekt, wordt de zak goed afgesloten – waardoor uitwerpselen en urine worden opgesloten. Dit voorkomt dat bacteriën of geuren weer naar buiten sluipen.

Uitstekend geschikt voor meerdere katten

Hoe meer katten, hoe vrolijker, maar het hebben van meerdere kittens betekent het dubbele (of zelfs driedubbele) van de poep. Dit kan zich snel ophopen in uw afval, waardoor onaangename geuren en ziektekiemen ontstaan. Gelukkig is de Litter Genie gemakkelijk op te bergen naast de kattenbak en kan hij een indrukwekkende hoeveelheid zwerfvuil bevatten.

Minder afval verwijderen

Dankzij de eenvoudige afdichting hoeft u de zak niet dagelijks te vervangen. Wanneer u wat nestklompen dumpt, trekt u aan het handvat om af te sluiten. Voordat u de volgende keer dumpt, drukt u op het handvat om de verzegeling opnieuw te openen. Deze afvalverwijderaar voorkomt geuren en bacteriën tot twee weken.

Eenvoudige installatie

U kunt de vuilnisbak snel instellen omdat deze bijna geassembleerd aankomt. Het enige wat je hoeft te doen is er een zak in te doen, en je bent klaar om te gaan.

Wat we niet leuk vinden

Dure navullingen

Om een product handig te laten zijn, moet het op de lange termijn betaalbaar zijn. Helaas is deze afvalverwijderaar dat allesbehalve. Navullingen zijn vrij prijzig en veel klanten vonden ze het niet waard.

Deksels vergrendelen niet altijd

Veel klanten zijn dol op de deksels, maar er zijn er ook veel die dat niet doen. Sommigen vonden dat de deksels niet goed sloten, wat niet altijd geuren afdicht. Het betekent ook dat als de bak kantelt, er zwerfvuil uit kan vallen. Ten slotte, als je andere huisdieren of peuters hebt, kunnen ze misschien stiekem de prullenbak in!

De opening van de prullenbak is te smal

Wanneer je je kattenbakvulling in deze bak leegt, zul je merken dat het een worsteling is. De opening is klein en smal, dus als je schep groter is, kun je wat morsen.

Productspecificaties

Grootte 8.5 x 8.5 x 17 inch
Handsfree deksel Nee
Ontgeurder Ja
Type tas Doorlopende voering
Gewicht 3,26 pond

4. Lucky Champ Nest Kampioen

Grootste capaciteit afvalbak voor huisdieren

Productafbeelding van het Nest Champ Premium geurvrij plastic kattenbakvullingsverwijderingssysteem, 4 gallon, grijs

Bekijk op Amazon
Bekijk op Wayfair

Deze extra grote emmer kan tot vier liter zwerfvuil en hondenpoep bevatten. Het is supereenvoudig te gebruiken en het houdt geuren en ziektekiemen in de zak in plaats van in uw huis.

Het hoge blikje kan gemakkelijk naast de kattenbak of in een hoekje uit het zicht worden opgeborgen. De kleine opening kan kleine problemen veroorzaken bij het gebruik van een grote schep. Gelukkig krijg je een middelgrote ABS-schep bij de emmer.

Lucky Champ houdt rekening met ons kostbare milieu en gebruikt milieuvriendelijke voeringen. U hoeft zich geen zorgen te maken als er iets breekt of niet werkt zoals beloofd. Een fabrieksgarantie van vijf jaar dekt uw emmer.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig te gebruiken en te legen

Het is supereenvoudig om deze emmer te gebruiken. Nadat je het nest van je kat hebt opgeschept, gooi je het in de prullenbak. De zak moet maximaal twee of drie maanden per kat bevatten.

Wanneer de voeringen beginnen te vullen, opent u de deur op de emmer en trekt u de voering naar beneden. Gebruik de gemonteerde snijder om het onderste (volledige) deel van de zak te verwijderen, een knoop te knopen en weg te gooien.

Bind vervolgens een knoop op de resterende voering in de emmer om de zak te blijven gebruiken. Sluit ten slotte de deur om geuren binnen te houden.

Biologisch afbreekbare afvalvoeringen

Wegwerpafvalzakken kunnen een tol eisen van het milieu. Lucky Champ heeft hier echter over nagedacht en biologisch afbreekbare afvalvoeringen gemaakt. Deze zullen op natuurlijke wijze binnen negen maanden tot vijf jaar ondergronds biologisch worden afgebroken.

Kinderslot inbegrepen

Deze functie komt van pas als je een jonge, nieuwsgierige peuter in huis hebt. De laatste plaats waar je je kleintje zou willen vinden, is het graven door de kattenbakvulling.

Lucky Champ heeft deze emmer voorzien van een kindveilig slot dat voorkomt dat uw kind de emmer opent. Deze functie is ook belangrijk vanwege de snijder in de deur.

Triple Seal Protection Traps Geuren

Niemand wil dat het afval van zijn huisdier het huis stinkt. Dankzij de drievoudige afdichtingsbescherming van deze prullenbak kan uw huis fris en hygiënisch blijven.

Handsfree ontwerp

Om de hygiëne te vergroten, is deze bak handsfree. Je kunt het openen en sluiten met behulp van het voetpedaal. Geen knoppen meer indrukken of deksels tillen; stap er gewoon op en laat je nest vallen.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijk om afval naar de bodem te krijgen

Nadat je het nest in de emmer hebt gegooid, kan het lastig zijn om het op de bodem te krijgen. Je moet het soms een lichte schok geven om het nest naar de onderste kamer te laten vallen. Het is duidelijk dat dit geen dealbreaker is – het is gewoon niet leuk.

Het dekselgebied kan vies worden

Hoewel je het deksel met je voet kunt openen, zit er een tweede deksel in. Deze moet je met de hand openen en je nest erin duwen. Dit laat wat vuil achter rond de binnenkant van het deksel, wat een uitdaging kan zijn om schoon te maken.

Productspecificaties

Grootte 10 x 9 x 9,2 inch
Handsfree deksel Ja
Ontgeurder Nee
Type tas Doorlopende voering
Gewicht 5,6 pond

5. Dekor Plus Luier en Huisdier AfvalVerwijderaar

Beste voor zwerfvuil en luiers

Productafbeelding van de Dekor Plus Hands-Free Luier Pail | Wit | Eenvoudigst te gebruiken | Just Step – Drop – Klaar | Absorbeert geen geuren | 20 seconden bagagewissel | Meest economische navulsysteem | Geweldig voor stoffen luiers

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Target

Je zou kunnen profiteren van deze vuilnisbak als je katten en een baby in huis hebt. Hoewel het voornamelijk op de markt wordt gebracht als luierverwijderaar, kun je het ook gebruiken voor kattenbakvulling en hondenpoep.

De extra grote emmer kan een aanzienlijke hoeveelheid luiers en strooisel bevatten. Het is gemakkelijk om een deel van de volledige zak te verwijderen met behulp van de snijder in de emmer. Het houdt geuren in de emmer zonder onaangename geuren te absorberen of vast te houden.

Je kunt kiezen tussen vijf mooie kleuren die passen bij je smaak en de stijl van je huis.

Wat we leuk vinden

Geparfumeerde voeringen houden geuren op afstand

Dekor heeft poedergeurende navulvoeringen gemaakt die de emmer ontgeuren en tegelijkertijd een frisse geur toevoegen.

Het gebruik van voeringen in plaats van hoge zakken is ook erg handig, omdat u beslist wanneer u het wilt afsnijden zonder een hele zak te verspillen.

Indien gewenst kun je de liner er gemakkelijk afknippen na een paar schepjes strooisel of poep en een vieze luier. Of u kunt de voering laten staan totdat deze voller is.

OdorKeeper Valdeur

Dekor heeft de emmer voorzien van een veerbelaste OdorKeeper-valdeur om te voorkomen dat geuren ontsnappen. Stap op het voetpedaal en duw de schep door het valluik wanneer u afval of luiers moet weggooien.

Er is ook een rubberen voering rond de rand die geuren in de emmer verder opvangt. Als je klaar bent, haal je je voet van het pedaal en sluit het deksel rustig zonder de baby of het kitten wakker te maken.

Eenvoudig te gebruiken en te openen

Wanneer het tijd is om de emmer te legen, opent u de gemakkelijk toegankelijke servicedeur. Trek de voering net ver genoeg uit om het volledige onderdeel te verwijderen. Snijd het volledige deel met behulp van de kindveilige snijder, die in de deur is gemonteerd.

Knoop een knoop op de zak en gooi deze in de vuilnisbak. Om de voering te blijven gebruiken, bindt u een knoop aan de onderkant om een nieuwe zak te vormen. Sluit de deur en blijf de emmer zoals gewoonlijk gebruiken.

ABS plastic is gemakkelijk schoon te maken

Dankzij het duurzame ontwerp is deze emmer gemakkelijk schoon te maken. Het zal niet krassen en het zal geen geuren absorberen. Je kunt in principe elke huishoudelijke schoonmaakmiddel gebruiken om het ook op te frissen.

Kindveilig ontwerp

Met een kinderveilig slot inbegrepen, is deze prullenbak ideaal voor huizen met nieuwsgierige kinderen. Bovendien sluit het deksel zo stil dat het nooit een slapende baby wakker zou moeten maken.

Last but not least heeft het een kindveilige snijder. In de deur zit een snijder die de vuilniszak doorsnijdt, maar deze is volledig verborgen, zodat kleine vingers er niet bij kunnen komen.

Wat we niet leuk vinden

Geuren kunnen ontsnappen

Als je de emmer voor een langere periode vol hebt laten, kun je een vleugje van een onaangename geur opvangen als de valdeur opengaat. Om dit probleem op te lossen, kunt u overwegen het volledige deel van de voering vaker te verwijderen om een opeenhoping van geuren te voorkomen.

Goedkoop, niet-duurzaam, kwaliteit

Hoewel het plastic ontwerp gemakkelijk schoon te maken is, is het niet het meest duurzame. Het is vrij dun. Na een paar maandenths, klanten merkten dat elementen van de prullenbak al begonnen te breken.

Productspecificaties

Grootte 22,2 x 13,5 x 9,8 inch
Handsfree deksel Ja
Ontgeurder Nee
Type tas Doorlopende voering
Gewicht 7 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best Grootte Handsfree deksel Ontgeurder Type tas Gewicht
Hondje Doo Drain Voor Outdoor Hondenpoep Past op een 3- en 4-inch riool / septische reiniging Nee N.V.T N.V.T 2 pond
PetFusion Draagbaar Vuilnisbak voor kattenbakvulling 16,7 x 9,5 x 9,5″ Nee Ja Elk type tas kan worden gebruikt 4 pond
Nestje Genie Pail Plus Geurbestrijding 8,5 x 8,5 x 17″ Nee Ja Doorlopende voering 3,26 pond
Lucky Champ Nestje Grootste capaciteit afvalbak voor huisdieren 10 x 9 x 9,2″ Ja Nee Doorlopende voering 5,6 pond
Dekor Plus Luier en Huisdier Afval Voor zwerfvuil en luiers 22,2 x 13,5 x 9,8″ Ja Nee Doorlopende voering 7 pond

Waarom een prullenbak gebruiken voor huisdierafval?

Het ophalen van huisdierafval – hoewel vaak gevreesd – is een integraal onderdeel van het hebben van huisdieren. Het op de juiste manier afvoeren van het afval is essentieel om te voorkomen dat penetrante geuren en ziektekiemen zich door uw huis verspreiden.

Het mengen van verschillende uitwerpselen van huisdieren of oude en nieuwe uitwerpselen kan ervoor zorgen dat bacteriën zich ophopen. Dit zorgt er niet alleen voor dat er een penetrante geur blijft hangen, maar het is ook zeer onhygiënisch. (1).

Deze prullenbakken zijn speciaal gemaakt om te voorkomen dat geuren en ziektekiemen ontsnappen. Hondenpoep en kattenbakvulling bevatten veel bacteriën die u en uw gezin kunnen schaden als ze niet op de juiste manier worden behandeld (2).

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Het vinden van een goede vuilnisbak voor het weggooien van hondenpoep en kattenbakvulling vereist een paar overwegingen:

Geurbestrijding

Overweeg hoe het afval geuren kan beheersen. Tenzij u het afval na elk gebruik buiten zet, zal er een opeenhoping van geuren in de emmer zijn. Het is dus essentieel om een model te kiezen dat onaangename geuren kan beheersen.

U kunt vuilnisbakken vinden met ontgeurende functies, zoals houtskool in het deksel of geparfumeerde vuilniszakken, maar deze zijn meestal duurder (3).

Zoek altijd naar een prullenbak met een afgesloten deksel. De meeste hebben een siliconen of rubberen rand die voorkomt dat geuren en ziektekiemen ontsnappen.

Gebruikersvriendelijk

Zoek naar een prullenbak die gemakkelijk te gebruiken is en met één hand of handsfree kan worden bediend. Het balanceren van een deksel en een volle poepschep kan lastig zijn.

Betaalbaarheid

De prijs van deze gespecialiseerde vuilnisbakken is vaak wat potentiële consumenten het meest afschrikt. Extra functies zoals ontgeurders en zeehonden verhogen de prijs meestal nog hoger.

Na de initiële prijs zijn er de kosten van navullingen (zakken of voeringen). Sommige fabrikanten verkopen deze tegen belachelijke prijzen die de emmer op de lange termijn onhandig maken. We raden je dus ten zeerste aan om een emmer te kiezen die je met elke zak kunt gebruiken.

Continue voeringen zijn ook een slimme keuze, omdat u ervoor kunt kiezen om het te snijden wanneer dat nodig is zonder een volle zak te verspillen. Het is echter belangrijk om de onderste knoop stevig vast te binden, anders vindt u verspreid strooisel op de bodem van de emmer.


Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je kattenbakvulling vervangen?

Je moet kattenbakvulling elke week vervangen om vieze geuren te voorkomen. Ook zijn katten schone dieren en zullen ze vuil strooisel en poep elders vermijden, waardoor een hygiëneprobleem ontstaat.

Hoe voorkom je dat hondenpoep in de prullenbak ruikt?

De beste manier om te voorkomen dat hondenpoep in de prullenbak ruikt, is door het in een plastic zak te sluiten. Je zou ook zaagsel kunnen gebruiken om de poep te drogen. Het uittrekken van het vocht voorkomt dat de geur zich verspreidt.

Kun je hondenpoep in openbare bakken plaatsen?

Je kunt hondenpoep in openbare bakken doen zolang het in zakken is en er geen specifieke hondenpoepbakken in de buurt zijn. Je kunt hondenpoep ook in je vuilniszakken doen en weggooien in het algemene afval.

Is het ok om hondenpoep door het toilet te spoelen?

Je kunt hondenpoep door het toilet spoelen. De EPA (Environment Protection Agency beveelt het aan als de meest milieuvriendelijke manier om uitwerpselen van huisdieren weg te gooien.

Kun je hondenpoep composteren?

Je kunt hondenpoep composteren. Het levert voedingsstoffen aan de bodem om bomen, planten en struiken te voeden. Het is ook een milieuvriendelijke manier om van een afvalproduct een bruikbaar materiaal te maken.


Geen Doo Doo meer

Het gebruik van de beste vuilnisbak voor hondenpoep en kattenbakvulling zorgt ervoor dat uw huis te allen tijde fris blijft. Het correct afvoeren van huisdierafval is cruciaal om elke vorm van besmetting te voorkomen.

Sommige eigenaren van gezelschapsdieren denken dat het goed is om hondenpoep in de tuin achter te laten. Maar dit is een enorme fout, vooral als je ook jonge kinderen hebt. Het hebben van een goede en veilige manier om huisdierafval te verwijderen, kan u en uw gezin redden van ongewenste ziekten.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Bosch Flexxo Serie | 4 28Vmax BBH3ALL28