Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4

Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4

Product Description

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 is een krachtige allesreiniger die jouw huis weer fris en schoon maakt. De frisse geur van kersenbloesem zorgt ervoor dat jouw huis niet alleen schoon is, maar ook heerlijk ruikt. Deze allesreiniger is geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals vloeren, keukenbladen, tafels en toiletten.

Product Specifications

General Characteristics

– Merk: Dettol
– Type: Allesreiniger
– Inhoud: 1L x4
– Geur: Kersenbloesem
– Reinigt verschillende oppervlakken

Dimensions

– Hoogte: 28 cm
– Breedte: 20 cm
– Diepte: 10 cm

Ease of Use

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 is makkelijk te gebruiken. Giet een kleine hoeveelheid van de allesreiniger in een emmer met water en gebruik het mengsel om de oppervlakken schoon te maken.

Physical Characteristics

De allesreiniger heeft een mooie roze kleur en een heerlijke geur van kersenbloesem. De fles is stevig en kan goed tegen een stootje.

Other Features

– Reinigt grondig en laat een frisse geur achter
– Geschikt voor verschillende oppervlakken
– Veilig in gebruik

Reviews

“De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 is echt geweldig. Het maakt mijn huis niet alleen schoon, maar laat ook een heerlijke geur achter. Ik gebruik het voor het reinigen van mijn vloeren en keukenblad en ben zeer tevreden.” – Maria

“Ik ben zeer tevreden over de Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4. Het is makkelijk in gebruik en reinigt grondig. Ook de geur is heerlijk.” – Jan

Lees ook:   Dettol Power & Fresh Citrus Huishoudelijk Allesreiniger Voordeelbundel - 2 x 500 ml

Conclusion

Als je op zoek bent naar een krachtige allesreiniger die jouw huis weer fris en schoon maakt, dan is de Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 een goede keuze. De frisse geur van kersenbloesem zorgt voor een heerlijke geur in huis.

FAQs

Is de Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 veilig in gebruik?

Ja, de Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 is veilig in gebruik.

Voor welke oppervlakken is de Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 geschikt?

De Dettol Allesreiniger Power & Fresh – Kersenbloesem – 1L x4 is geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals vloeren, keukenbladen, tafels en toiletten.