Dettol Allesreiniger Spray – Mandarijn & Citroenbloesem – 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong – 500 ml x4

Dettol Allesreiniger Spray – Mandarijn & Citroenbloesem – 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong – 500 ml x4

Houd je huis schoon en fris met de Dettol Allesreiniger Spray in de heerlijke geur van mandarijn en citroenbloesem. Deze allesreiniger is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een grondige reiniging van alle oppervlakken in je huis. Met een inhoud van 500 ml per fles, krijg je met deze verpakking van vier flessen voldoende voorraad om een lange tijd vooruit te kunnen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

  • Product: Allesreiniger Spray
  • Merk: Dettol
  • Geur: Mandarijn & Citroenbloesem
  • Inhoud: 500 ml
  • Aantal flessen: 4
  • Ingrediënten: 100% natuurlijke oorsprong

Afmetingen

  • Hoogte: 20 cm
  • Breedte: 5 cm
  • Diepte: 5 cm

Gebruiksgemak

De Dettol Allesreiniger Spray is zeer eenvoudig in gebruik. De handige sprayflacon zorgt ervoor dat je de reiniger gemakkelijk kunt doseren op de gewenste oppervlakken. Daarnaast is de sprayflacon ergonomisch vormgegeven, waardoor hij prettig in de hand ligt tijdens het schoonmaken.

Fysieke kenmerken

De allesreiniger heeft een frisse geur van mandarijn en citroenbloesem. De vloeistof is transparant en heeft een milde samenstelling die zacht is voor de huid, maar hardnekkig vuil effectief verwijdert. De flessen hebben een handig formaat en zijn gemakkelijk op te bergen.

Overige kenmerken

Naast het reinigen van oppervlakken, heeft de Dettol Allesreiniger Spray ook een antibacteriële werking. Hierdoor worden bacteriën gedood en wordt de verspreiding van ziektekiemen tegengegaan. Dit maakt de allesreiniger ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en andere ruimtes waar hygiëne belangrijk is.

Reviews

Janet: “Ik ben erg tevreden met de Dettol Allesreiniger Spray. De geur is heerlijk en de reiniger maakt mijn huis goed schoon. Ik gebruik het dagelijks en heb geen last van irritaties aan mijn handen.”

Peter: “Deze allesreiniger is echt een aanrader. Het verwijdert vuil en vet moeiteloos en laat een frisse geur achter. Ik gebruik het voor mijn keuken en badkamer en ben zeer tevreden.”

Conclusie

Met de Dettol Allesreiniger Spray – Mandarijn & Citroenbloesem – 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong – 500 ml x4 haal je een effectieve en milieuvriendelijke reiniger in huis. De sprayflacon zorgt voor gebruiksgemak en de heerlijke geur van mandarijn en citroenbloesem maakt schoonmaken een stuk aangenamer. Met de antibacteriële werking ben je verzekerd van een hygiënisch schoon resultaat. Bestel deze allesreiniger nu en geniet van een schoon en fris huis!”

Veelgestelde vragen

Is deze allesreiniger geschikt voor alle oppervlakken?

Ja, de Dettol Allesreiniger Spray is geschikt voor alle afwasbare oppervlakken in huis, zoals tegels, aanrechtbladen, vloeren en meubels.

Kan ik deze allesreiniger veilig gebruiken in de buurt van huisdieren?

Ja, de allesreiniger is veilig te gebruiken in de buurt van huisdieren. Zorg er wel voor dat ze niet direct in contact komen met de vloeistof.

Is de geur van mandarijn en citroenbloesem overheersend?

Nee, de geur is subtiel en niet overheersend. Het laat een frisse geur achter na het schoonmaken.

Lees ook:   Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood