Dettol doekjes 3x 80 stuks power & Fresh kersenbloesem + Citroen + Original

Dettol doekjes 3x 80 stuks power & Fresh kersenbloesem + Citroen + Original

Faq

Q: Hoe lang gaan de Dettol doekjes mee?

A: De Dettol doekjes worden geleverd in een verpakking van 3 keer 80 stuks, wat betekent dat je in totaal 240 doekjes hebt. De duurzaamheid van de doekjes is afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt, maar over het algemeen gaan ze lang mee.

Q: Kan ik de Dettol doekjes op mijn gezicht gebruiken?

A: De Dettol doekjes zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van harde oppervlakken en zijn niet bedoeld voor gebruik op de huid. We raden aan om een geschikt reinigingsproduct te gebruiken voor je gezicht.

Reviews

Review 1:

Ik gebruik de Dettol doekjes al een tijdje en ben erg tevreden. Ze hebben een aangename geur en reinigen grondig. Ik gebruik ze voor het schoonmaken van mijn keuken en badkamer en ze verwijderen moeiteloos vuil en bacteriƫn. Een aanrader!

Review 2:

Deze doekjes zijn geweldig! Ik gebruik ze dagelijks om mijn oppervlakken schoon te maken en ze laten een frisse geur achter. Ze zijn ook handig om mee te nemen onderweg. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Conclusie

De Dettol doekjes 3x 80 stuks power & Fresh kersenbloesem + Citroen + Original zijn een uitstekende keuze voor het reinigen van harde oppervlakken. Met een verpakking van 3 keer 80 stuks heb je genoeg doekjes om lang mee te gaan. Ze verwijderen effectief vuil en bacteriƫn en laten een aangename geur achter. Hoewel ze niet geschikt zijn voor gebruik op de huid, zijn ze perfect voor het schoonmaken van je keuken, badkamer en andere oppervlakken. Probeer ze vandaag nog!

Table of Contents