Effectief ongedierte bestrijden

Ongedierte is allesbehalve prettig. U wilt dit dan ook zo spoedig mogelijk aanpakken, want voor u het weet heeft u te maken met een plaag. Via onze webshop kunt u diverse ongediertebestrijdingsmiddelen kopen met een duurzaam en milieuvriendelijk karakter. Er worden in Nederland en België enorm veel chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Chemische bestrijdingsmiddelen hebben vaak een kortstondig resultaat. Effectief ongedierte bestrijden kan in veel gevallen ook zonder muizengif, rattengif en ander pesticiden.

Ongedierte
U kunt te maken krijgen met allerlei soorten ongedierte. Van zilvervisjes tot muizen en van kakkerlakken tot fruitvliegjes. Stuk voor stuk ongedierte waarvan u behoorlijk overlast kunt hebben. Dit ongedierte wilt u dan ook zo snel mogelijk aanpakken. Voor ieder soort ongedierte is een andere bestrijdingsmethode nodig. Wat voor het ene dier helpt, helpt voor het andere niet. Zilvervisjes kunt u het goed bestrijden met zilvervisjesvallen, maar u dient de omstandigheden voor de zilvervisjes zo onaangenaam mogelijk maken. Een hoge luchtvochtigheid is bijvoorbeeld iets wat u dient te reduceren, zodat zilvervisjes zich minder prettig zullen voelen in uw woning. Breng de luchtvochtigheid onder de 50% en ze kunnen het niet overleven.

Kakkerlakken

Heeft u bijvoorbeeld last van kakkerlakken? Dan is het belangrijk om zoveel mogelijk etensresten overal te verwijderen, omdat kakkerlakken hier ‘s nachts naar op zoek zijn. Door allerlei preventieve maatregelen te nemen kunt u  de hoeveelheid kakkerlakken snel terugdringen en dat is ook wat we aanraden, want kakkerlakken zijn niet de meeste aangename dieren en ze kunnen zelfs ziekten verspreiden. Neemt u geen maatregelen dan kunt u te maken krijgen met een kakkerlakkenplaag, omdat ze zich snel kunnen voortplanten. De Hygiene Expert kan u helpen met kakkerlak vallen en het Plug In Pest Free systeem om ze uit hun schuilplaatsen te verjagen.

Ons aanbod tegen ongedierte
Bekijk ons aanbod met duurzame, milieuvriendelijke artikelen en methodes. Ongedierte bestrijden in uw huis of bedrijf wordt gemakkelijk dankzij de artikelen die u via onze webshop kunt aanschaffen. De artikelen die we aanbieden heeft u bovendien snel in huis, zodat u snel kunt beginnen met bestrijden van ongedierte.

Blog
Middels het blog van De Hygiëne Expert geven wij u allerlei informatie en tips om ongedierteproblemen duurzaam, veilig en milieuvriendelijk aan te pakken.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.