Eisen vliegenlamp / insectenlamp

De eisen die aan een insectenlamp worden gesteld zijn afhankelijk van het gebruik. Of een insectenlamp thuis of op kantoor wordt gebruikt of in een omgeving waar voedsel wordt verwerkt. Wij van De Hygiene Expert zijn ervan overtuigd dat er een aantal eisen zijn die overal zouden moeten gelden.

Volgens De Hygiene Expert moet een insectenlamp aan de volgende eisen voldoen :

  • Veiligheid
  • Eenvoudig
  • Onderhoudsvrij
  • Effectief
  • Milieuvriendelijk (RoHS normering)
  • Goede kwaliteit

De professionele insectenlampen van De Hygiene Expert hebben allemaal Phillips shatterproof u-va lampen. Phillips is een begrip in de lampenindustrie en stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan haar lampen.

De gewone  Phillips shatterproof lampen hebben gegarandeerd een levensduur van 8760 branduren.  De Phillips Long-Life lampen zelfs van 17500 branduren.

De modellen insectenlampen die De Hygiene Expert in het assortiment heeft zijn stuk voor stuk zeer eenvoudig in gebruik en worden prijsvriendelijk aangeboden. Door de goede prijs/kwaliteitverhouding is het veel goedkoper om de insectenlampen te kopen dan ze heel duur te huren. Het omslagpunt om insecten lampen te kopen en zelf te onderhouden is snel bereikt.

De lijmplaten zijn eenvoudig en zonder gereedschap te verwisselen, waardoor in een enkele minuut het onderhoudt is gepleegd.  In de praktijk en uit onderzoek blijkt dat insectenlampen met lijmplaten 100 keer meer vangen dan elektrocutie modellen.

Phillips u-va lampen voldoen aan de hoogste milieueisen.  Volgens de RoHS norm mag een lamp 5 mg kwik bevatten. De Phillips long-life lamp bevat zelfs maar 3 mg kwik en zit darmee ver onder de norm. Een besparing van 60% in het gebruik van kwik.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige insectenlampen dan kan De Hygiëne Expert u helpen.

Zie hier onder ons assortiment.

Professionele insectenlampen

Energiezuinige insectenlampen

Huishoudelijke insectenlampen

Elektrocutie insectenlampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *